trancer13 Δημ. September 29, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2020 #Chinese Edition Παράθεση http://xs.to/thumb-21E1_4B98EEC6.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. September 29, 2020 Author Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2020 #Chinese EditionRip........ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iounios68 Δημ. October 15, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2020 χαιρετω. 2 ερωτησεις καποιος να εχει την καλοσυνη. Αν ο dialer της συσκευης ειναι της google, και αν σημερα η συσκευη στα 385 που βρεθηκε καπου συμφερει. Ευχαριστω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. October 15, 2020 Author Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2020 Δεν είναι της Google, συμφέρει ανάλογα τι ζητάς Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iounios68 Δημ. October 16, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2020 (edited) Δεν είναι της Google, συμφέρει ανάλογα τι ζητάς ταχυτητα, καλες σχετικα φωτογραφιες, Proximity Sensor να δουλευει σωστα και οχι οποτε θελει, μπαταρια να βγαζει μερα με καλη χρηση, και φυσικα οχι γκουμουτσα. βεβαια ο κυριοτερος λογος απ ολα, ειναι το ασπεκτ ρεσιο 9 αν το λεω σωστα) που ειναι 18. Σε αντιθεση με ολα που βγαινουν πλεον 20, Δηλαδη να μην ειναι σοκοφρετα οπως τεινουν να ειναι ολα σχεδον τα κινητα. Ειχα τσεκαρει και το nova 5t που ειναι ιδιο, ( στο καλουπι) και μου αρεσαν και οι γραμματοσειρες του. θετικο επίσης που ο dialer δεν ειναι της Goggle που ειναι χαλι μαυρο για μενα. το honor θα με καλυψει σε ολα αυτα? Ευχαριστω που μου απαντησες φιλε.:) Edited October 16, 2020 by iounios68 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trancer13 Δημ. October 16, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2020 Το κινητό όσον αφορά την κάμερα ακολουθεί μια κορυφαία συνθήκη λειτουργία απόδοσης. Ότι και να γίνει θα βγάλει την καλύτερη φωτογραφία, με ένα εκπληκτικό night mode και πολλές χρήσιμες παραμέτρους αναλόγως του θέματος και του είδους φωτογραφίας. Μην ξεχνάμε ότι δεν υπάρχει άλλη υλοποίηση με f1. 4... Ο κυρία φακός είναι εκπληκτικός, έχει έναν υπέροχο τηλεφακό με 3πλο ζουμ ΚΑΙ Ois(telephoto χωρίς ois =άχρηστος) Στα βίντεο ή λειτουργία είναι πολύ καλή,με εξαίρεση ένα μικρό παστέλι άσμα των χρωμάτων σπάνια σε βραδινές λήψεις, αλλά δε σου κρύβω ότι εν έτη 2020 λείπει πολύ το 4Κ στα 60fps(προσωπικά τραβάω μόνο 1080 όπου μπορώ να έχω τα 60fps). Η μπαταρία είναι άλλο ένα θετικό στοιχείο δεδομένου ότι με μια μέτρια προς εντατική χρήση βγάζει άνετα μέρα. Τελος φτάνοντας στο κομμάτι βάρους μεγέθους που ανέφερες, επειδή και εγώ είχα βαρεθεί τα 'τούβλα' είναι ελαφρύ με οθόνη που καλύπτει όλες τις ανάγκες χωρίς να είναι τεράστιο - δύσχρηστο Στα αρνητικά αν θες, για μένα η οθόνη.. Δεν είναι κακή αλλά εάν προέρχεται από αμολεντ υπάρχει μια διαφορά.. Παράθεση http://xs.to/thumb-21E1_4B98EEC6.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. October 17, 2020 Author Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2020 ταχυτητα, καλες σχετικα φωτογραφιες, Proximity Sensor να δουλευει σωστα και οχι οποτε θελει, μπαταρια να βγαζει μερα με καλη χρηση, και φυσικα οχι γκουμουτσα. βεβαια ο κυριοτερος λογος απ ολα, ειναι το ασπεκτ ρεσιο 9 αν το λεω σωστα) που ειναι 18. Σε αντιθεση με ολα που βγαινουν πλεον 20, Δηλαδη να μην ειναι σοκοφρετα οπως τεινουν να ειναι ολα σχεδον τα κινητα. Ειχα τσεκαρει και το nova 5t που ειναι ιδιο, ( στο καλουπι) και μου αρεσαν και οι γραμματοσειρες του. θετικο επίσης που ο dialer δεν ειναι της Goggle που ειναι χαλι μαυρο για μενα. το honor θα με καλυψει σε ολα αυτα? Ευχαριστω που μου απαντησες φιλε.:)Ναι σε όλα στο μόνο που δεν θα σε καλύψει είναι στα μελλοντικά updates Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. October 17, 2020 Author Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2020 Το κινητό όσον αφορά την κάμερα ακολουθεί μια κορυφαία συνθήκη λειτουργία απόδοσης. Ότι και να γίνει θα βγάλει την καλύτερη φωτογραφία, με ένα εκπληκτικό night mode και πολλές χρήσιμες παραμέτρους αναλόγως του θέματος και του είδους φωτογραφίας. Μην ξεχνάμε ότι δεν υπάρχει άλλη υλοποίηση με f1. 4... Ο κυρία φακός είναι εκπληκτικός, έχει έναν υπέροχο τηλεφακό με 3πλο ζουμ ΚΑΙ Ois(telephoto χωρίς ois =άχρηστος) Στα βίντεο ή λειτουργία είναι πολύ καλή,με εξαίρεση ένα μικρό παστέλι άσμα των χρωμάτων σπάνια σε βραδινές λήψεις, αλλά δε σου κρύβω ότι εν έτη 2020 λείπει πολύ το 4Κ στα 60fps(προσωπικά τραβάω μόνο 1080 όπου μπορώ να έχω τα 60fps). Η μπαταρία είναι άλλο ένα θετικό στοιχείο δεδομένου ότι με μια μέτρια προς εντατική χρήση βγάζει άνετα μέρα. Τελος φτάνοντας στο κομμάτι βάρους μεγέθους που ανέφερες, επειδή και εγώ είχα βαρεθεί τα 'τούβλα' είναι ελαφρύ με οθόνη που καλύπτει όλες τις ανάγκες χωρίς να είναι τεράστιο - δύσχρηστο Στα αρνητικά αν θες, για μένα η οθόνη.. Δεν είναι κακή αλλά εάν προέρχεται από αμολεντ υπάρχει μια διαφορά..Ότι είπε ο κύριος εδώ :D για να καταλάβετε μετά από αυτό είχα το p30 pro και μπορώ να πω ότι βραδυνές ειδικά σε Pro mode κέρδιζε το honor. Όπως και την μερα στης περρισοτερες λείψεις ήταν καλύτερο. Έχανε σε super wide και zoom (αρκετά θα έλεγα) σε όλα τα άλλα ήταν καλύτερο (ναι ακόμη και στο video) Σε ένα άλλο που έχανε ήταν ποιότητα κατασκευής μάζευε πολύ γρήγορα γρατζουνιές στο πίσω μέρος κυρίος πάνω σε Camera ring και γύρο από το charging port. Μετα το p30 pro όταν χάλασε η ποιότητα στην Camera μετά το 10.1 (παστέλι το μεγαλείο σου ακόμη και την μερα) πήγα στο oppo fin x2 pro οκ καμία σχέση μερικές σκάλες ανώτερο σε όλα αλλά παντοφλαρα και πανάκριβο (1000 περίπου έδωσα) Και ναι το honor παραμένει μοναδικό κινιτο σε κάποια πράγματα (Camera) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
punisher24 Δημ. December 16, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2020 Στα 189 ευρώ το απλό 20αρι στο Γερμανό και με 10% επιστροφή με κάρτα eurobank. Πολύ τίμια προσφορά Στάλθηκε από το Mi 10 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση aka bill_thes Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trancer13 Δημ. January 18, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2021 Να έχεις το εν λόγω κινητό, να σκέφτεσαι αναβάθμιση και να πας που? Εάν αφήσουμε τον όμιλο λόγω απουσίας gs που ακριβψς πάμε? Στις κινεζικές ναυαρχίδες που προσφέρουν set up κάμερας Από redmi με πλήρη απουσία τηλεφακού? Σε πλαστικές υλοποιήσεις? Μου φαίνεται ότι στις φετινές ναυαρχίδες οι περισσότερες εταίριες πετάνε χαρταετό.. Παράθεση http://xs.to/thumb-21E1_4B98EEC6.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. March 27, 2021 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2021 Καλησπέρα από μπαταρία πως τα πάει η συσκευή σε σχέση με την σειρά p30; Στάλθηκε από το P40 lite μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. April 18, 2021 Author Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2021 Καλησπέρα από μπαταρία πως τα πάει η συσκευή σε σχέση με την σειρά p30; Στάλθηκε από το P40 lite μου χρησιμοποιώντας Tapatalk λιγο χειρότερα 5% και αν Να έχεις το εν λόγω κινητό, να σκέφτεσαι αναβάθμιση και να πας που? Εάν αφήσουμε τον όμιλο λόγω απουσίας gs που ακριβψς πάμε? Στις κινεζικές ναυαρχίδες που προσφέρουν set up κάμερας Από redmi με πλήρη απουσία τηλεφακού? Σε πλαστικές υλοποιήσεις? Μου φαίνεται ότι στις φετινές ναυαρχίδες οι περισσότερες εταίριες πετάνε χαρταετό.. ναυαρχιδες της oppo μονο (με οτι συνεπαγεται αυτο σε χρημα) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosxeng3 Δημ. April 28, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2021 Μίας και δεν υπάρχει θέμα για το Honor 20 το σκέτο. Να ρωτήσω ποία είναι τα θετικά κι αρνητικά του. Παράθεση Creek A50i R | Denon TU-530 | Dynavox TC-750 | Huawei MediaPad T3 10 | Huawei P20 | KLH Model Six | MacBook Air 13 2014 & MB397G/A | MacBook Pro 13 Late 2013 | Pioneer BDP-320 | SONY KDL-22EX550 | QED XT Evolution Μετά από χρόνια... Εκεί που δεν το περίμενες, αλλά το έλπιζες... Και προσπαθούσες συνέβη... Ναι ήμουν κάτω από την μπάρα των FM στην Ευρώπη... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. April 28, 2021 Author Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2021 Μίας και δεν υπάρχει θέμα για το Honor 20 το σκέτο. Να ρωτήσω ποία είναι τα θετικά κι αρνητικά του. Σε σχέση με το 20 pro? Μεγάλη διαφορά στην Camera (όχι ότι είναι κακή απλά του 20 pro ήταν κάτι το μοναδικό) και έχει μια πτώση στην αυτονομία Αυτό όλο και όλο για όποιον δεν καίγεται για την Camera πάρα πολύ και δεν έχει μεγάλη απαίτηση από μπαταρία Καλητερη επηλογη ήταν το 20 από το Pro καθαρά και μόνο λόγο τημης (τώρα δεν υπάρχουν αυτές η συσκευές έτσι και αλλιώς) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dark_elf Δημ. May 20, 2021 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2021 πως και εκτιναχτηκε η τιμη του εν τω μεταξυ; :X:!: το εχει συγκρινει κανεις σε βιντεο/φωτο/night mode με Huawei Mate 30 pro; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. May 20, 2021 Author Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2021 πως και εκτιναχτηκε η τιμη του εν τω μεταξυ; :X:!: το εχει συγκρινει κανεις σε βιντεο/φωτο/night mode με Huawei Mate 30 pro;Πολύ δύσκολα να ζητάς τέτοια σύγκριση από τότε που η huawei έχασε την Google λίγοι έχουν τα κινιτα της (τα επόμενα) και ακόμη ποιο λίγοι θα έχουν και το honor 20 pro (σπάνια συσκευή) μαζί με το Mate 30 pro (ακόμη ποιο σπάνια για τον λόγο που προανέφερα) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts