Jump to content

internet explorer + firefox μαζι?

RAVER
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

internet explorer + firefox μαζι?.μπορουν 2 bronswer να δουλευουνε ταυτοχρονα στο ιδιο pc,χωρις να δημιουργειται προβλημα.δηλαδη να εχω και τα δυο παραθηρα μαζι και να παιζω online games.να παιζω ξερη τετραδα και να ειμαι 2 παιχτες εγω.
[sIGPIC][/sIGPIC]

χαλαρά. εγώ τρέξει πολλές φορές ffx+ie ταυτόχρονα χωρίς κανένα πρόβλημα.

gia online games den kserw, analogws an blepei to game tin ip sou

alla ki apo firefox na to anoikseis 2 fores i apo IE to idio kanei,

san na exeis anoiksei 1 firefox kai 1 IE

Πλήκτρα: Nokia 3310 > 3510i > 7250i > 7610 > Sony Ericsson W580 > W595

Πλήκτρα / Αφή: HTC Touch Diamond > Sony Ericsson Xperia mini pro

Πλήκτρα: Nokia 113 > Samsung C3530 > E1182 > Nokia 114

Αφή: LG G2 > Samsung Galaxy S7 Edge > S8+ > Huawei Mate 20 Pro > Samsung Galaxy S21 Ultra > S23 Ultra

Smart Watch: Samsung Gear S2 Classic > S3 Classic > Samsung Galaxy Watch4 Classic

Μια χαρά μπορούν να συνυπάρξουν αλλά στα on-line games σημασία έχει η ip σου και όχι ο browser
http://briefcase.pathfinder.gr/download/317490

Συνυπάρχουν. Και εγώ τα χρησιμοποιώ και τα δυο ταυτόχρονα αρκετές φορές. Και opera έχω βάλει μαζί :happy: .

ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις σας.παρεπιμτωντος δουλεουν και οι δυο μια χαρα.
[sIGPIC][/sIGPIC]

ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις σας.παρεπιμτωντος δουλεουν και οι δυο μια χαρα.

Έλα και μας άγχωσες :worry:

http://www.egs-avatars.com/e_gs_images/divers/gifs_jeux/image01.gif

Filarakia einai :) Ta pane poli kala!
Το μέλος έχει τη δυνατότητα προσθήκης εικόνας στην υπογραφή του με την χρήση του κώδικα «img», αρκεί αυτή να μην υπερβαίνει σε διαστάσεις τα 420x150 pixels και το μέγεθός της να μην υπερβαίνει τα 16.384 bytes.

Σχετικό-άσχετο με το θέμα,έχω ff κλειστό,και μπαίνω απο ie στο myphone κανοκικά συνδεδεμένος με τον λογαριασμό μου.Κλείνω τον ie και αργότερα μπαίνω με ff.Γιατί μου δείχνει σαν να έχω μπει στο φόρουμ και χάνω τα νέα μηνύματα που έγιναν όσο είχα μπει με τον ie;

Βασίλη αν κατάλαβα καλά την απορία σου, συμβαίνει το εξής..:

το φόρουμ ουσιαστικά κρατάει το ίδιο login σου για 20 λεπτά, πράγμα που σημαίνει ότι αν κάποιος βλέπει τώρα το φόρουμ ,κλείσει τον browser και ξαναμπεί σε 15 λεπτά δεν θα του βγάλει τα νέα μηνύματα εδώ και 15 λεπτά αλλά θα έχει κρατήσει ως τελευταία ώρα εισόδου την προηγούμενη φορά που είχε μπει,δηλαδή ουσιαστικά την προτελευταία...

ο browser δε , δεν παίζει ρόλο στα νέα μηνύματα...είναι λειτουργία καθεαυτή του φόρουμ...

αν δεν κανω λαθος υπαρχουν και forum που κρατανε το login για παραπανω και απο 30 λεπτα.συγκεκριμενα εμενα μου ετυχε να εχς κανει login σε ενα forum και ενω ειχα κλησει

το browser αυτο δεν με εκανε logout.Με αποτελεσμα να κανω logout μετα απο 3 ωρες

που ξαναμπηκα και ειδα οτι ημουν ακομα μεσα.

Βασίλη αν κατάλαβα καλά την απορία σου, συμβαίνει το εξής..:

το φόρουμ ουσιαστικά κρατάει το ίδιο login σου για 20 λεπτά, πράγμα που σημαίνει ότι αν κάποιος βλέπει τώρα το φόρουμ ,κλείσει τον browser και ξαναμπεί σε 15 λεπτά δεν θα του βγάλει τα νέα μηνύματα εδώ και 15 λεπτά αλλά θα έχει κρατήσει ως τελευταία ώρα εισόδου την προηγούμενη φορά που είχε μπει,δηλαδή ουσιαστικά την προτελευταία...

ο browser δε , δεν παίζει ρόλο στα νέα μηνύματα...είναι λειτουργία καθεαυτή του φόρουμ...

Ναι Νίκο αυτό αλλά με την μόνη διαφορά ότι το δεύτερο login το έκανα με τον firefox.Όταν μπήκα με τον ff ήταν σαν να είχα ήδη μπει με αυτόν στο φόρουμ ενώ στην ουσία είχα μπει με τον explorer.