gregorisvas Δημοσιεύτηκε July 24, 2005 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε July 24, 2005 Ειναι κατι απο αυτα που τραυματιζουν την ψυχη των μικρων ας πουμε παιδιων..Σας εχει συμβει?Πως το αντιμετωπισατε?Εμενα δεν μου εχει συμβει και φυσικα δεν θελω..Απλα συνεβη σημερα σε ενα φιλο μου και θα ηθελα "γνωμες". Αυτο το θεμα ειναι πολυ προσωπικο.Οποιος θελει και θεωρει οτι μπορει ας απαντησει..Θα προτιμουσα να απαντησουν παθοντες γιατι οπως και να χει εχουν ζησει ενα τετοιο γεγονος και ξερουν...(οχι οτι οι υπολοιποι δεν μπορουν να εκφερουν γνωμη..καθε αλλο :) ) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
virtua_striker Δημ. July 24, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2005 το έχω ζήσει μέσω της πρώην μου κ 3 κολλητών μου... αναλόγως τους γονείς.. κάθε περίπτωση κ διαφορετική... μερικές φορές είναι λυτρωτικό.. όλα γίνονται για κάποιο σκοπό.. :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greek_aeras Δημ. July 24, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2005 Όπως είπε και ο virtua_striker μερικές φορές είναι καλύτερα να χωρίσουν οι γονείς, παρά να ζουν τα παιδιά μέσα σε ένα "άρρωστο" περιβάλλον (βρισιές κτλ...). Σε κάθε περίπτωση όμως είναι δύσκολα... :( :cry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gregorisvas Δημ. July 24, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2005 Φανταζεστε ομως να μην ακουγονται ουτε βρισιες ουτε τιποτα και απο μια μλκια της στιγμης να τσαντιστουν και να πουν τελος?Αυτο ειναι το γαμωτο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
seventh_heaven Δημ. July 24, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2005 Δεν είναι όμως λίγο δύσκολο να χωρίσει ένα ζευγάρι από μια μλκία της στιγμής μόνο? Θέλω να πω ότι δεν την παίρνεις τόσο εύκολα την απόφαση... Προφανώς, είναι πολλά πράγματα μαζεμένα και έρχεται μια αφορμή να τα σακατέψει όλα... Παράθεση seventh_heaven http://www.myphone.gr/mp1/support/myphoneuser.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gregorisvas Δημ. July 24, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2005 Προφανως ναι..Υπαρχει περιπτωση ομως να σωθει ο γαμος τους εαν αναμειχθει και τους βαλει μυαλο κατα καποιο τροπο ο γιος τους? (16 ετων σαν και μενα ) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
virtua_striker Δημ. July 24, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2005 όλα γίνονται...δεν χωρίζουν όμως έτσι δυο άνθρωποι.. φυσικά κ μπορεί ο γίός να βοηθήσει... διακοπουλες όλοι μαζί αν γινόταν θα ήταν το ιδανικό.. ίσως λέω κ χαζομάρα,απλά απο τις περιπτώσεις οου ξέρω έπιασε.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
seventh_heaven Δημ. July 24, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2005 Δυστυχώς, σε αυτό δε νομίζω ότι θα υπάρξει κάποιος που να σου δώσει σαφή απάντηση. Εξαρτάται από την κατάσταση, από τις αιτίες που έχουν οδηγήσει στους τσακωμούς κι από χίλια δύο άλλα πράγματα... Αν ο γιος τους μιλήσει, υπάρχει περίπτωση να ξανασκεφθούν και οι δύο τη συμπεριφορά και τις πράξεις τους και να δουν ότι λανθασμένα έχουν περιέλθει σ' αυτή την κατάσταση. Υπάρχει όμως και η περίπτωση να είναι τόσο κλονισμένες οι σχέσεις τους και η κατάσταση να έχει φτάσει σε τέτοιο σημείο, που θα είναι καλύερα εν τέλει να χωρίσουν. Σε κάθε περίπτωση όμως, το παιδί βρίσκεται σε πολύ δύσκολη θέση και το μόνο σίγουρο είναι ότι θα πρέπει να αντιμετωπίσει με ψυχραιμία και λογική, όποια απόφαση κι αν πάρουν οι γονείς του... Παράθεση seventh_heaven http://www.myphone.gr/mp1/support/myphoneuser.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gregorisvas Δημ. July 24, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2005 Ειναι χαλια ρε γμτ...Προσπαθω να τον "ανεβασω" λιγο αλλα δεν μπορω να κανω τιποτα...Μου ειπε σε μυνημα οτι ο πατερας του κοιμαται στον καναπε και οχι στο δωματιο τους...Ποσο χαλια ειναι δεν μπορω να καταλαβω... :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostsour Δημ. July 24, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2005 Σίγουρα δεν είναι ευχάριστο γεγονός. Έχω φίλους που οι γονείς τους χώρισαν και είναι μια χαρά και άλλους που έχουν προβλήματα. Εξαρτάται από το πως θα γίνει. Αν γίνει ομαλά νομίζω πως όλα είναι εντάξει. Και τα παιδιά αντιμετοπίζουν προβλήματα μέχρι κάποια ηλικία. Από εκεί και πέρα που γνωρίζει και το ίδιο τι σημαίνει χωρισμός βλέπει αλλιώς τα πράγματα και καταλαβαίνει πως δεν ήρθε το τέλος του κόσμου απλά δύο άνθρωποι δεν τα βρίσκουν μεταξύ τους και τραβούν διαφορετικούς δρόμους. Τώρα αν υπάρχουν τσακωμοί, ξυλοδαρμοί κτλ είναι πολύ επώδυνο. Της πρώην μου οι γονείς έχουν χωρίσει. Κάποια στιγμή τη ρώτησα που θα πάει και μου είπε πως θα πήγαινε με την μάνα της για φαΐ στον πατέρα της. Της λέω: μα δεν έχουν χωρίσει? και μου εξηγεί πως είναι πολιτισμένοι άνθρωποι, πως χώρισαν γιατί δεν τα έβρισκαν αλλά τώρα είναι κάτι σαν φίλοι και τα λένε κανονικά. Αυτή είναι η καλή πλευρά. Το παιδί βέβαια ( η πρώην μου) επειδή μεγάλωσε με έναν γονέα η οποία δούλευε και πολλές ώρες έγινε δυναμική και έμεινε μακριά από κακοτοπιές στην ζωή της. Παράθεση http://www.userbars.com/ub1976008.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostsour Δημ. July 24, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2005 Ειναι χαλια ρε γμτ...Προσπαθω να τον "ανεβασω" λιγο αλλα δεν μπορω να κανω τιποτα...Μου ειπε σε μυνημα οτι ο πατερας του κοιμαται στον καναπε και οχι στο δωματιο τους...Ποσο χαλια ειναι δεν μπορω να καταλαβω... :( Να του πεις να προσπαθήσει να μείνει αλλού αυτό το διάστημα για να μην βλέπει αυτά τα σκηνικά και να δεχθεί πως δεν θα πρέπει να επηρεαστεί μιας και αυτοί είναι άνθρωποι με αδυναμίες και έχουν και αυτοί την ζωή τους. Τώρα για να τον ανεβάσεις δεν χρειάζεται να κάνεις τίποτα παραπάνω από το να τον κάνεις να συνειδητοποιήσει την αλήθεια και μόνον αυτήν και να συμβιβαστεί με αυτήν. Παράθεση http://www.userbars.com/ub1976008.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gregorisvas Δημ. July 24, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2005 Το οτι κοιμαται ο πατερας του στον καναπε λεει πολλα?'η τιποτα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostsour Δημ. July 24, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2005 Μπορεί να λέει πολλά από την άποψη ότι δεν θέλει να βλέπει τη γυναίκα του και όλα τέλειωσαν, μπορεί να λέει και λίγα από την άποψη ότι έδωσε τόπο στην οργή και για να ηρεμήσουν τα πνεύματα κοιμάται αλλού για σήμερα. Παράθεση http://www.userbars.com/ub1976008.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gregorisvas Δημ. July 24, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2005 Μακαρι να ειναι ετσι...Ειλικρινα το πιστευω... :( Δεν θελω να τον βλεπω να στεναχωριεται ρε γμτ..Ποναω κι εγω μαζι του.. :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostsour Δημ. July 24, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2005 Πόσο χρονών είσαι? Χαλάρωσε κ εσύ γιατί μπορεί να του μεταδώσεις λάθος συναισθήματα. Αν μπορείς πάρτον τώρα και πηγαίντε καμιά βόλτα να ξεσκάσει ή αύριο να πάτε για κανένα μπανάκι ή αν μπορείτε να φύγετε για μερικές μέρες για διακοπές ώστε να ηρεμήσει και εκείνος και να μπορούν να συζητήσουν ήρεμα και οι γονείς του. Παράθεση http://www.userbars.com/ub1976008.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gregorisvas Δημ. July 24, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2005 16 ειμαι κι εγω κι εκεινος...Το μονο που φοβαμαι ειναι οτι ισως μετα απο την χθεσινη μεταξυ τους διαμαχη ισως ειτε η μητερα...ειτε ο πατερας δεν θελουν να γινει κατι..Μου ειπε οτι ακουσε τη μητερα του να λεει κατι ψιθυριστα και στο τελος της φρασης να λεει ".....Τελος".Αλλα δεν ξερει τι ελεγε πριν...(μιλουσε μονη της και οχι στον πατερα).Απο αυτο φοβηθηκε ο φιλος μου πολυ...Μην κανει τιποτα η μανα του.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostsour Δημ. July 24, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2005 Πολλά θα ειπωθούν γιατί και οι δύο είναι νευριασμένοι τώρα. Δεν μιλάει η λογική αλλά τα νεύρα. Έτσι δεν είναι και στις δικές μας σχέσεις. Μαλώνεις, λες πολλά, μπορεί να εξαφανιστείς και για 2-3 μέρες αλλά μετά ηρεμείς και ξαναγυρίζεις πίσω. Και με τους φίλους το ίδιο δεν συμβαίνει? Δεν μαλώνουμε, λέμε και καμιά κουβέντα παραπάνω αλλα μετά από λίγο πάλι εντάξει? Πόσο μάλλον αυτοί που τους συνδέουν και άλλα πράγματα όπως ένα παιδί, αγάπη και άλλα. Αυτά εξήγησε του. Παράθεση http://www.userbars.com/ub1976008.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gregorisvas Δημ. July 24, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2005 Αυτα θα του εξηγησω εγω και με τη σειρα του αυτος πρεπει να τα πει ενα χερακι στους δικους του.. :) Κωστα (ετσι δε σε λενε..? :P )σε ευχαριστω πολυ...Πραγματικα βοηθησες γιατι δεν ηξερα τι να κανω :) :) Ευχαριστω και παλι :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
resurection_boy Δημ. July 24, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2005 Και εγω το εχω ζησει. Στην δικη μου περιπτοσει ειχα καταλαβει οτι εκει πηγενε ενα χρονο πριν γινει. Αλλωστε απο ενα σημιο και μετα ο τροπος που ζουσαμε ηταν σαν να ητανε ιδη χωρισμενη και να σας πω την αλιθεια δεν μου καιγετε καρφακι που χωρισαν. Βασικα ειναι και καλυτερα. Μονο την στιγμη που το εμαθα καπος με πειραξε γιατι οπως και να το κανουμε ειναι δυσκολη κατασταση αλλα μετα απο 1 ωρα ειμουν οκ. Ευτιχος ομως δεν τους ακουσα ποτε να τσακωνονται περα απο τους κλασικους ελαφρους τσακουμους. Αλλωστε δεν υπιρχαν κιολας, ολα παιχτικαν σε μια αποφαση, για το καλο το δικο μου και της αδερφης μου και απο εκει και μετα ηταν θεμα χρονου. Αλλα βασικα και τωρα μια χαρα περναω και μαλιστα περναω της περισοτερες στιγμες καλυτερα απο πριν, μονο η αδερφη μου μου λειπει καπως. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gregorisvas Δημ. July 24, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2005 Εσυ βρισκεσαι Ροδο...Η αδερφη σου που βρισκεται εαν επιτρεπεται...?Δε την βλεπεις? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
resurection_boy Δημ. July 24, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2005 Εσυ βρισκεσαι Ροδο...Η αδερφη σου που βρισκεται εαν επιτρεπεται...?Δε την βλεπεις? Εγω βρικωμαι Ροδο και η αδερφη μου Σουηδια. Εχω να την δω 1 χρονω και 3 μηνες αν και θα γινοταν ευκολα να ανεβω εγω Σουηδια η να κατευει αυτη Ροδο εστω και για καλοκαιρι αλλα παιζουν αλλα πραγματα απο πισω που ειναι τεραστια ιστορια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gregorisvas Δημ. July 24, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2005 Ουαου!! :eek: Σουηδια..?Κριμα..Υπομονη ρε συ :) Θα την δεις :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
resurection_boy Δημ. July 24, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2005 Ουαου!! :eek: Σουηδια..?Κριμα..Υπομονη ρε συ :) Θα την δεις :) Το αργοτερο του χρονου τετια εποχη θα την δω αλλα οπως και να εχει καπια στιγμη θα βγαλει και αυτην το πανεπιστιμιο θα το βγαλω και εγω και εκει πια δεν παζει τπτ απο πισω, μονο οτι θελουμε εγω και αυτη. Βεβαια δεν εχω τοσο μεγαλο προβλημα με το οτι δεν την βλεπω οσο με το οτι δεν την βλεπω για συγκεκριμενο λογο που ειναι ηλιθιος και κραταει απο την ψηχρι τακτικη που ακολουθουν γυνεκες (μαζι και η μανα μου) με μισως κτλ γυνεκια χουγια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dj kourampies Δημ. July 25, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2005 εγω παντως χαιρομαι που χωρισαν οι γονεις μου για πολλους λογους... πλεον εχουν ηρεμησει και οι 2 κ σχεδον απολαμβανουν τη ζωη τους, εγω εχω την ησυχια μου, ουτε συμμαχουν για να μου την πουν, ουτε ακουω τους τσακωμους τους, κ ο καναπες στο σαλονι ειναι αδειος. μονπ ελπιζω να μην ξαναπαντρευτει ο πατερας μου μεχρι να παω σε δικο μου σπιτι... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
resurection_boy Δημ. July 25, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2005 εγω παντως χαιρομαι που χωρισαν οι γονεις μου για πολλους λογους... πλεον εχουν ηρεμησει και οι 2 κ σχεδον απολαμβανουν τη ζωη τους, εγω εχω την ησυχια μου, ουτε συμμαχουν για να μου την πουν, ουτε ακουω τους τσακωμους τους, κ ο καναπες στο σαλονι ειναι αδειος. μονπ ελπιζω να μην ξαναπαντρευτει ο πατερας μου μεχρι να παω σε δικο μου σπιτι... Περα απο το οτι υπρχουν και καλυτεροι λογοι να χερεσε απο καπιους που ανεφερες συμφωνο απολυτος. Και οσο για το ξαναπαντρευτει καπιος απο τους γονεις δεν ξερω πως θα εστανομουν αλλα συγουρα δεν θα μου αρεσε ο πατερας μου να πεντρευτει οσο ζω ακομα μαζι του. Αφοτου ζω μονος μαλλον θα θελω κιολας να βρει καπια γυνεκα να αγαπησει για το δικο του καλο αλλα τωρα δεν θελω. Και ευτιχος και ο πατερας μου δεν θελει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts