johner Δημοσιεύτηκε July 20, 2003 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε July 20, 2003 Guys εχω αυτό το παιχνίδι και προσπαθώ να το παίξω στον φορητο με Windows XP home αλλά οταν παει να βγεί το μενου του παιχνιδιού η οθόνη γίνετα μπλε και ο υπολογιστής κάνει restart! Υπάρχει κάποια ασυμβατότητά; Έχω ATI RADEON M-6 για φορητό και χρησιμοποιώ directx9. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
florinaperis Δημ. July 21, 2003 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον johner Guys εχω αυτό το παιχνίδι και προσπαθώ να το παίξω στον φορητο με Windows XP home αλλά οταν παει να βγεί το μενου του παιχνιδιού η οθόνη γίνετα μπλε και ο υπολογιστής κάνει restart! Υπάρχει κάποια ασυμβατότητά; Έχω ATI RADEON M-6 για φορητό και χρησιμοποιώ directx9. Εμένα ο συνδιασμός με το directx9 και ΑΤΙ Radeon 7500 32MB στο συγκεκριμένο παιχνίδι, μου προκαλούσε προβλήματα στα μενού του παιχνιδιού (τα γράμματα τα έβγαζε όπως να 'ναι κ.λ.π.), ενώ με την έκδοση directx των ΧΡ δεν έχω πρόβλημα. Μπορεί να είναι από αυτό. Παράθεση 30+ Years Radio Producer at ERT A.E. https://www.tiktok.com/@pericles_moulis Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johner Δημ. July 21, 2003 Author Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2003 Εχω δοκιμάσει και με το directx των XP όπως και με το service pack αλλά τίποτα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
astrolabos Δημ. July 22, 2003 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2003 Λοιπόν. Πρώτα απ'ολα θα πάς στις ιδιότητες του υπολογιστή μου (ξέρεις δεξκλίκ στο εικονίδιο) και εκει θα μεταφερθεις στην καρτέλα "Για προχωρημένους". Στο κάτω μέρος λέει κάτι για Start up and recovery (Το οποίο μπορεί να μεταφραστεί σαν Έναρξη και αποκατάσταση). Εκεί έχει μία επιλογή που λέει οτι σε περίπτωση "αστοχίας του συστήματος" (System Failure) να κάνει επανεκκίνηση από μόνο του. Το ξετσεκάρεις αυτό, βλέπεις τί μηνυμα σου σκάει η μπλέ οθόνη που θα σου εμφανιστει, μας το λές και σου λέμε τι φταίει. Παράθεση I Am The One, Orgasmatron... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lemanis Δημ. July 22, 2003 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2003 ρε παιδιά το έχει τελειώσει κανείς το παιχνίδι? μου έχει βγάλει την πίστη λέμε.... γι'αυτούς που ξέρουν, έχω κολλήσει άσχημα στο λιμάνι που πρέπει να βρώ και να δολοφονήσω τον Sergio Morello :o έχει που έχει ένα εκατομμύριο τύπους με shotgun, τους καθαρίζω και μετά με τρώνε οι snipers :( άλλη ερώτηση: κάπου διάβασα ότι μπορείς να βγάλεις λεφτά, αν πας στο καζίνο και ποντάρεις αρνητικά ποσά. Αυτό βέβαια πρέπει να γίνεται στο free ride έτσι? Αν ναι, πού διάολο είναι το !%$@#$%@καζίνο και δεν το έχω βρει? παρακαλώ βοηθήστε, έχω σκαλώσει και είμαι να σπάω καμιά οθόνη.... :blink: :'( :ninja: ευχαριστώ Σπύρος Παράθεση http://www.4troxoi.gr/forum/images/avatars/40901403742c3d7ea3caba.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johner Δημ. July 22, 2003 Author Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον astrolabos Λοιπόν. Πρώτα απ'ολα θα πάς στις ιδιότητες του υπολογιστή μου (ξέρεις δεξκλίκ στο εικονίδιο) και εκει θα μεταφερθεις στην καρτέλα "Για προχωρημένους". Στο κάτω μέρος λέει κάτι για Start up and recovery (Το οποίο μπορεί να μεταφραστεί σαν Έναρξη και αποκατάσταση). Εκεί έχει μία επιλογή που λέει οτι σε περίπτωση "αστοχίας του συστήματος" (System Failure) να κάνει επανεκκίνηση από μόνο του. Το ξετσεκάρεις αυτό, βλέπεις τί μηνυμα σου σκάει η μπλέ οθόνη που θα σου εμφανιστει, μας το λές και σου λέμε τι φταίει. Οτάν ανοίγω την καρτέλα "για προχωρημένους δεν μου βγάζει τις επιλογές που μου λες! Γράφει: Εκτέλεση με διαφορετικά στοιχεία πιστοποίησης και Εκτάλεση σε ξεχωριστό χώρο μνήμης! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lemanis Δημ. July 23, 2003 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2003 κανείς??? :( :( :( :( Σπύρος Παράθεση http://www.4troxoi.gr/forum/images/avatars/40901403742c3d7ea3caba.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
astrolabos Δημ. July 23, 2003 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον johner Οτάν ανοίγω την καρτέλα "για προχωρημένους δεν μου βγάζει τις επιλογές που μου λες! Γράφει: Εκτέλεση με διαφορετικά στοιχεία πιστοποίησης και Εκτάλεση σε ξεχωριστό χώρο μνήμης! Αυτο που σου λέω ισχύει για windows 2000 & XP μόνο. Αν έχεις κάτι άλλο, πές μου για να το ψάξω :D Παράθεση I Am The One, Orgasmatron... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johner Δημ. July 23, 2003 Author Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον astrolabos Αυτο που σου λέω ισχύει για windows 2000 & XP μόνο. Αν έχεις κάτι άλλο, πές μου για να το ψάξω :D Έχεις δίκιο, εγώ έκανα λάθος! Θα κάνω αυτό που μου είπες και θα σου πω! :happy: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
astrolabos Δημ. July 23, 2003 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2003 αυτό που θέλω είναι το μήνυμσα λάθους που σου βγάζει για να δώ τι παίζεται Παράθεση I Am The One, Orgasmatron... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lemanis Δημ. July 24, 2003 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2003 κανείς δεν παίζει Mafia ρε παιδιά? βοήθεια σας λέω, πάω για δρομοκαϊτειοοοοοοοο :wacko: :blink: Σπύρος Παράθεση http://www.4troxoi.gr/forum/images/avatars/40901403742c3d7ea3caba.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johner Δημ. July 26, 2003 Author Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον astrolabos αυτό που θέλω είναι το μήνυμσα λάθους που σου βγάζει για να δώ τι παίζεται Μου βγάζει μια μπλέ οθόνη με διάσπαρτα σύμβολα!!! Δεν καταλαβαίνω τιποτα! Κάπου είδα έγραφε το αρχείο ati3d1ag.dll Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
astrolabos Δημ. July 26, 2003 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον johner Μου βγάζει μια μπλέ οθόνη με διάσπαρτα σύμβολα!!! Δεν καταλαβαίνω τιποτα! Κάπου είδα έγραφε το αρχείο ati3d1ag.dll E, Αυτό είναι :D Βαράνε οι οδηγοί της κάρτας γραφικών. Κοίτα να εγκαταστήσεις τους οδηγούς που ήρθαν μαζί με την κάρτα γραφικών, και να περάσεις τους οδηγούς της μητρικής (οι οποίοι πάλι έρχονται σε cd μαζί με τη μητρική) Αυτά και αν συνεχίσει, πέρνα από εδώ να τα ξαναπούμε (θα έχω και ουζάκι με ποικιλία :p ) Παράθεση I Am The One, Orgasmatron... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iliasp Δημ. July 27, 2003 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2003 egw giati kollaw sto raLLY?????????? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johner Δημ. July 27, 2003 Author Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον astrolabos E, Αυτό είναι :D Βαράνε οι οδηγοί της κάρτας γραφικών. Κοίτα να εγκαταστήσεις τους οδηγούς που ήρθαν μαζί με την κάρτα γραφικών, και να περάσεις τους οδηγούς της μητρικής (οι οποίοι πάλι έρχονται σε cd μαζί με τη μητρική) Αυτά και αν συνεχίσει, πέρνα από εδώ να τα ξαναπούμε (θα έχω και ουζάκι με ποικιλία :p ) Μα εγώ έχω φορητό και όλοι οι drivers είναι στα CD ανάκτησης προιόντος! Άλλωστε δεν τους είχα πειράξει ποτέ! :'( :'( :'( Τι να κάνωωωω;;; :wacko: :confused: :wacko: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lemanis Δημ. July 27, 2003 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον iliasp egw giati kollaw sto raLLY?????????? τι εννοείς κολλάς? δεν μπορείς να κερδίσεις τον αγώνα? Σπύρος Παράθεση http://www.4troxoi.gr/forum/images/avatars/40901403742c3d7ea3caba.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johner Δημ. July 27, 2003 Author Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον iliasp egw giati kollaw sto raLLY?????????? Θέλεις να σου στείλω ένα trainer; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
astrolabos Δημ. July 27, 2003 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον johner Μα εγώ έχω φορητό και όλοι οι drivers είναι στα CD ανάκτησης προιόντος! Άλλωστε δεν τους είχα πειράξει ποτέ! :'( :'( :'( Τι να κάνωωωω;;; :wacko: :confused: :wacko: Το θέμα δεν είναι να μην τους έχεις πειράξει, αλλά αν στους είχαν εγκαταστήσει εξαρχής. Μπορεις να δοκιμάσεις να τους ξαναπεράσεις; Το πολυ πολυ κάνεις ενα backup των αρχείων σου και μετα format. Παράθεση I Am The One, Orgasmatron... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johner Δημ. July 27, 2003 Author Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον astrolabos Το θέμα δεν είναι να μην τους έχεις πειράξει, αλλά αν στους είχαν εγκαταστήσει εξαρχής. Μπορεις να δοκιμάσεις να τους ξαναπεράσεις; Το πολυ πολυ κάνεις ενα backup των αρχείων σου και μετα format. Έκανα format πριν 15 μέρες! Είναι σίγουρα περασμένοι! Μήπως δεν υποστηρίζει η κάρτα μου το παιχνίδι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lemanis Δημ. July 27, 2003 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον johner Θέλεις να σου στείλω ένα trainer; τι ακριβώς κάνει το trainer? στο δικό μου πρόβλημα έχεις καμιά λύση? αρχείο με τα saves σου έχεις να μου στείλεις αυτό που θα σου πω? θα το εκτιμούσα πολύ. Ευχαριστώ. Σπύρος Παράθεση http://www.4troxoi.gr/forum/images/avatars/40901403742c3d7ea3caba.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johner Δημ. July 27, 2003 Author Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2003 To trainer σου δίνει πολλές επιλογές όπως να έχεις απειρη ζωη όλα τα όπλα, να κερδίζεις σε όλους τους αγώνες.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
i_love_me Δημ. July 28, 2003 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον johner To trainer σου δίνει πολλές επιλογές όπως να έχεις απειρη ζωη όλα τα όπλα, να κερδίζεις σε όλους τους αγώνες.... something like cheats alla programma. mporeis na vreis trainers sto http://www.megagames.com Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johner Δημ. July 28, 2003 Author Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2003 Επίσης μπορείς να βρείς στο www.gamecopyworld.com Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
balloo Δημ. July 28, 2003 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2003 Απο πού μπορώ να κάνω :alien: :rolleyes: :worry: :happy: :'( download το μαφία game? Και κάτι άλλο συγνώμη που δέν είμαι και τόσο ενημερωμένη με τα κινιτά αλλά έχω την απορία αυτή: μπορώ ένα game για κινιτό να το παίξω στο pc? Γιατί κάτι είδα στο φορουμ μαφία σχετικό με το ερωτημά μου αλλά δε πολυκατάλαβα. Παράθεση It Feel So Good Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lemanis Δημ. July 28, 2003 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον i_love_me something like cheats alla programma. mporeis na vreis trainers sto http://www.megagames.com χμ...έχω βάλει τέτοιο, το βρήκα στο megagames. Ωστόσο, στην συγκεκριμένη αποστολή (στο λιμάνι για να σκοτώσω τον Sergio Morello), αφού σκοτώσω ότι κινείται, δεν μπορώ να βρώ τον ίδιο με τίποτα. Βρίσκω ένα κτίριο που είναι το αμάξι του απέξω, μάλλον πρέπει να οδηγήσω το τρένο προς τα εκεί και να μπουκάρω με αυτό μέσα, αλλά δεν βρίσκω τον τρόπο. Βοήθεια ρε παιδιά , κανείς δεν έχει τελειώσει το παιχνίδι? :'( :'( :'( :'( Σπύρος Παράθεση http://www.4troxoi.gr/forum/images/avatars/40901403742c3d7ea3caba.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts