Jump to content

Mafia game

johner
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Guys εχω αυτό το παιχνίδι και προσπαθώ να το παίξω στον φορητο με Windows XP home αλλά οταν παει να βγεί το μενου του παιχνιδιού η οθόνη γίνετα μπλε και ο υπολογιστής κάνει restart!

Υπάρχει κάποια ασυμβατότητά;

Έχω ATI RADEON M-6 για φορητό και χρησιμοποιώ directx9.

Αρχικό Μήνυμα από τον johner

Guys εχω αυτό το παιχνίδι και προσπαθώ να το παίξω στον φορητο με Windows XP home αλλά οταν παει να βγεί το μενου του παιχνιδιού η οθόνη γίνετα μπλε και ο υπολογιστής κάνει restart!

Υπάρχει κάποια ασυμβατότητά;

Έχω ATI RADEON M-6 για φορητό και χρησιμοποιώ directx9.

Εμένα ο συνδιασμός με το directx9 και ΑΤΙ Radeon 7500 32MB στο συγκεκριμένο παιχνίδι, μου προκαλούσε προβλήματα στα μενού του παιχνιδιού (τα γράμματα τα έβγαζε όπως να 'ναι κ.λ.π.), ενώ με την έκδοση directx των ΧΡ δεν έχω πρόβλημα. Μπορεί να είναι από αυτό.

30+ Years Radio Producer at ERT A.E.

https://www.tiktok.com/@pericles_moulis

Λοιπόν. Πρώτα απ'ολα θα πάς στις ιδιότητες του υπολογιστή μου (ξέρεις δεξκλίκ στο εικονίδιο) και εκει θα μεταφερθεις στην καρτέλα "Για προχωρημένους". Στο κάτω μέρος λέει κάτι για Start up and recovery (Το οποίο μπορεί να μεταφραστεί σαν Έναρξη και αποκατάσταση).

Εκεί έχει μία επιλογή που λέει οτι σε περίπτωση "αστοχίας του συστήματος" (System Failure) να κάνει επανεκκίνηση από μόνο του. Το ξετσεκάρεις αυτό, βλέπεις τί μηνυμα σου σκάει η μπλέ οθόνη που θα σου εμφανιστει, μας το λές και σου λέμε τι φταίει.

I Am The One, Orgasmatron...

ρε παιδιά το έχει τελειώσει κανείς το παιχνίδι?

μου έχει βγάλει την πίστη λέμε....

γι'αυτούς που ξέρουν, έχω κολλήσει άσχημα στο λιμάνι που πρέπει να βρώ και να δολοφονήσω τον Sergio Morello :o έχει που έχει ένα εκατομμύριο τύπους με shotgun, τους καθαρίζω και μετά με τρώνε οι snipers :(

άλλη ερώτηση: κάπου διάβασα ότι μπορείς να βγάλεις λεφτά, αν πας στο καζίνο και ποντάρεις αρνητικά ποσά. Αυτό βέβαια πρέπει να γίνεται στο free ride έτσι? Αν ναι, πού διάολο είναι το !%$@#$%@καζίνο και δεν το έχω βρει?

παρακαλώ βοηθήστε, έχω σκαλώσει και είμαι να σπάω καμιά οθόνη.... :blink: :'( :ninja:

ευχαριστώ

Σπύρος

http://www.4troxoi.gr/forum/images/avatars/40901403742c3d7ea3caba.jpg

Αρχικό Μήνυμα από τον astrolabos

Λοιπόν. Πρώτα απ'ολα θα πάς στις ιδιότητες του υπολογιστή μου (ξέρεις δεξκλίκ στο εικονίδιο) και εκει θα μεταφερθεις στην καρτέλα "Για προχωρημένους". Στο κάτω μέρος λέει κάτι για Start up and recovery (Το οποίο μπορεί να μεταφραστεί σαν Έναρξη και αποκατάσταση).

Εκεί έχει μία επιλογή που λέει οτι σε περίπτωση "αστοχίας του συστήματος" (System Failure) να κάνει επανεκκίνηση από μόνο του. Το ξετσεκάρεις αυτό, βλέπεις τί μηνυμα σου σκάει η μπλέ οθόνη που θα σου εμφανιστει, μας το λές και σου λέμε τι φταίει.

Οτάν ανοίγω την καρτέλα "για προχωρημένους δεν μου βγάζει τις επιλογές που μου λες!

Γράφει: Εκτέλεση με διαφορετικά στοιχεία πιστοποίησης και

Εκτάλεση σε ξεχωριστό χώρο μνήμης!

Οτάν ανοίγω την καρτέλα "για προχωρημένους δεν μου βγάζει τις επιλογές που μου λες!

Γράφει: Εκτέλεση με διαφορετικά στοιχεία πιστοποίησης και

Εκτάλεση σε ξεχωριστό χώρο μνήμης!

Αυτο που σου λέω ισχύει για windows 2000 & XP μόνο. Αν έχεις κάτι άλλο, πές μου για να το ψάξω :D

Αυτο που σου λέω ισχύει για windows 2000 & XP μόνο. Αν έχεις κάτι άλλο, πές μου για να το ψάξω :D

Έχεις δίκιο, εγώ έκανα λάθος!

Θα κάνω αυτό που μου είπες και θα σου πω! :happy:

κανείς δεν παίζει Mafia ρε παιδιά? βοήθεια σας λέω, πάω για δρομοκαϊτειοοοοοοοο :wacko: :blink:

Σπύρος

αυτό που θέλω είναι το μήνυμσα λάθους που σου βγάζει για να δώ τι παίζεται

Μου βγάζει μια μπλέ οθόνη με διάσπαρτα σύμβολα!!!

Δεν καταλαβαίνω τιποτα!

Κάπου είδα έγραφε το αρχείο ati3d1ag.dll

Μου βγάζει μια μπλέ οθόνη με διάσπαρτα σύμβολα!!!

Δεν καταλαβαίνω τιποτα!

Κάπου είδα έγραφε το αρχείο ati3d1ag.dll

E, Αυτό είναι :D

Βαράνε οι οδηγοί της κάρτας γραφικών. Κοίτα να εγκαταστήσεις τους οδηγούς που ήρθαν μαζί με την κάρτα γραφικών, και να περάσεις τους οδηγούς της μητρικής (οι οποίοι πάλι έρχονται σε cd μαζί με τη μητρική) Αυτά και αν συνεχίσει, πέρνα από εδώ να τα ξαναπούμε (θα έχω και ουζάκι με ποικιλία :p )

E, Αυτό είναι :D

Βαράνε οι οδηγοί της κάρτας γραφικών. Κοίτα να εγκαταστήσεις τους οδηγούς που ήρθαν μαζί με την κάρτα γραφικών, και να περάσεις τους οδηγούς της μητρικής (οι οποίοι πάλι έρχονται σε cd μαζί με τη μητρική) Αυτά και αν συνεχίσει, πέρνα από εδώ να τα ξαναπούμε (θα έχω και ουζάκι με ποικιλία :p )

Μα εγώ έχω φορητό και όλοι οι drivers είναι στα CD ανάκτησης προιόντος! Άλλωστε δεν τους είχα πειράξει ποτέ! :'( :'( :'(

Τι να κάνωωωω;;; :wacko: :confused: :wacko:

Αρχικό Μήνυμα από τον iliasp

egw giati kollaw sto raLLY??????????

τι εννοείς κολλάς? δεν μπορείς να κερδίσεις τον αγώνα?

Σπύρος

Μα εγώ έχω φορητό και όλοι οι drivers είναι στα CD ανάκτησης προιόντος! Άλλωστε δεν τους είχα πειράξει ποτέ! :'( :'( :'(

Τι να κάνωωωω;;; :wacko: :confused: :wacko:

Το θέμα δεν είναι να μην τους έχεις πειράξει, αλλά αν στους είχαν εγκαταστήσει εξαρχής. Μπορεις να δοκιμάσεις να τους ξαναπεράσεις; Το πολυ πολυ κάνεις ενα backup των αρχείων σου και μετα format.

Το θέμα δεν είναι να μην τους έχεις πειράξει, αλλά αν στους είχαν εγκαταστήσει εξαρχής. Μπορεις να δοκιμάσεις να τους ξαναπεράσεις; Το πολυ πολυ κάνεις ενα backup των αρχείων σου και μετα format.

Έκανα format πριν 15 μέρες! Είναι σίγουρα περασμένοι!

Μήπως δεν υποστηρίζει η κάρτα μου το παιχνίδι;

Θέλεις να σου στείλω ένα trainer;

τι ακριβώς κάνει το trainer? στο δικό μου πρόβλημα έχεις καμιά λύση?

αρχείο με τα saves σου έχεις να μου στείλεις αυτό που θα σου πω? θα το εκτιμούσα πολύ. Ευχαριστώ.

Σπύρος

To trainer σου δίνει πολλές επιλογές όπως να έχεις απειρη ζωη όλα τα όπλα, να κερδίζεις σε όλους τους αγώνες....

something like cheats alla programma. mporeis na vreis trainers sto http://www.megagames.com

Απο πού μπορώ να κάνω :alien: :rolleyes: :worry: :happy: :'( download το μαφία game? Και κάτι άλλο

συγνώμη που δέν είμαι και τόσο ενημερωμένη με τα κινιτά αλλά έχω την απορία αυτή: μπορώ ένα game για κινιτό να το παίξω στο pc? Γιατί κάτι είδα στο φορουμ μαφία σχετικό με το ερωτημά μου αλλά δε πολυκατάλαβα.

It Feel So Good

Αρχικό Μήνυμα από τον i_love_me

something like cheats alla programma. mporeis na vreis trainers sto http://www.megagames.com

χμ...έχω βάλει τέτοιο, το βρήκα στο megagames. Ωστόσο, στην συγκεκριμένη αποστολή (στο λιμάνι για να σκοτώσω τον Sergio Morello), αφού σκοτώσω ότι κινείται, δεν μπορώ να βρώ τον ίδιο με τίποτα. Βρίσκω ένα κτίριο που είναι το αμάξι του απέξω, μάλλον πρέπει να οδηγήσω το τρένο προς τα εκεί και να μπουκάρω με αυτό μέσα, αλλά δεν βρίσκω τον τρόπο. Βοήθεια ρε παιδιά , κανείς δεν έχει τελειώσει το παιχνίδι? :'( :'( :'( :'(

Σπύρος