Jheremias Δημ. July 28, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2005 Παιδιά τι λέτε; Ξέρετε τι είναι να είναι η Σταδίου άδεια μέρα μεσημέρι; Να πηγαίνεις όπου θέλεις σε 10'; Και φυσικά, όπως κάποιος φίλος προείπε παραπάνω, δεν βλέπω να μην έχει κόσμο στην παραλιακή και στα clubs!! Χώρια οι εκδηλώσεις στο κέντρο, που κάθε βράδυ έχει συναυλίες και events! Εντάξει, δε λέω, να κάνεις και το μπανάκι σου, αλλά δεν είναι και ΚΟΛΑΣΗ η Αθήνα το καλοκαίρι! Περισσότερο Κόλαση κατά τη γνώμη μου είναι το χειμώνα :p Παράθεση Ότι αρχίζει, πάντα πρέπει να τελειώνει. Είναι φυσικός νόμος...:yinyang: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
seventh_heaven Δημ. July 28, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2005 Η Αθήνα πάντα ωραία είναι! Είτε έχει κίνηση και 5.000.000 κόσμο είτε έχει τους μισούς και μπορείς να τη διασχίσεις μέσα σε μισή ώρα. Η αλήθεια είναι ότι δίνει μια άλλη αίσθηση το καλοκαιρινό βράδυ στην Αθήνα, αλλά να το βράσω όταν όλοι οι κολλητοί έχουν φύγει κι εγώ αναγκάζομαι να περνάω όλη τη μέρα μέσα στο σπίτι... ;) Παράθεση seventh_heaven http://www.myphone.gr/mp1/support/myphoneuser.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
-elix- Δημ. July 28, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2005 παιδιά, εγώ αγοράζω καινούριο αυτοκίνητο και δεν ξέρω αν θα μου μείνει ένα € για να βάλω βενζίνη, πόσο μάλλον για να κάνω διακοπές. συνεπώς, μέσα στο αυτοκίνητο θα τη βγάλω (έστω και ακινητοποιημένο... :) ) Παράθεση The carpet crawlers heed their callersالسجاده الزواحف عن اهتمام المتصلين We've got to get in to get out ويفي على التدخل في الخروج Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgetr Δημ. July 28, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2005 παιδιά, εγώ αγοράζω καινούριο αυτοκίνητο και δεν ξέρω αν θα μου μείνει ένα € για να βάλω βενζίνη, πόσο μάλλον για να κάνω διακοπές. συνεπώς, μέσα στο αυτοκίνητο θα τη βγάλω (έστω και ακινητοποιημένο... :) ) Να προσεξεις μονο να έχει οπωσδηποτε air condition :w00t: :w00t: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. July 28, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2005 Αμα δεν εχει μπεζίνα α βάλει πως α δουλέψει το αρκοντισιον Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
-elix- Δημ. July 28, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2005 εεεετσι, εεεετσι :cool: it's ok, δεν πτοούμαι δεν θα πάω διακοπές με την έννοια των νησιών ή του εξωτερικού αλλά με την ευκαιρία του νέου αυτοκινήτου, πιθανότατα θ' αρχίσω τις εκδρομές... Παράθεση The carpet crawlers heed their callersالسجاده الزواحف عن اهتمام المتصلين We've got to get in to get out ويفي على التدخل في الخروج Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. July 28, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2005 Την καλύτερη δουλειά θα κάνεις. Και εξορμήσεις και στρώσιμο του αυτοκινήτου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
-elix- Δημ. July 29, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2005 + κάτι οι τουρίστριες που θα κάνουν οτιδήποτε για να γλυτώσουν την πεζοπορία στο λιοπύρι... ;) γιιιιιχααα (ντοριτος) Παράθεση The carpet crawlers heed their callersالسجاده الزواحف عن اهتمام المتصلين We've got to get in to get out ويفي على التدخل في الخروج Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rigasnic Δημ. July 30, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2005 Εεε…. Είπαμε κανείς δεν αντέχει στην πόλη τις διακοπές αλλά πως γίνεται τα club να είναι γεμάτα κάθε νύχτα ρε παιδιά? Μεταξύ μας γουστάρω που έχουν φύγει όλοι για τα χωριά τους (χωριάτες και μη) και μπορείς να κινηθείς σαν άνθρωπος. Επίσης μου αρέσει που έχει λιγότερο κόσμο, αισθάνεσαι πιο ανθρώπινα και γενικά αν εξαιρέσεις την ζέστη είναι μια χαρά. Μην τα θέλουμε και όλα δικά μας, και όλες τις ανέσεις όλο τον χρόνο και το νησί μας το καλοκαίρι ποιος θα μείνει να φυλάει τα σπίτια?δεν ξέρω τι θα γίνει σήμερα σάββατο, αλλά χθες το mesiah ήταν αρκετά άδειο... :worry: αντιθέτως κέντρο, ψυρρή και θησείο γινόταν πανικός και μάλιστα εν απουσία της κλασικής αστυνομίας να τους γράφει όλους, τι καλά :D Παράθεση [imgalign]http://www.rigasplastika.gr/nicolas/320ci.jpg[/imgalign] rigasnic :: The ex-night shift :: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Agent M Δημ. July 30, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2005 δεν ξέρω τι θα γίνει σήμερα σάββατο, αλλά χθες το mesiah ήταν αρκετά άδειο... :worry: αντιθέτως κέντρο, ψυρρή και θησείο γινόταν πανικός και μάλιστα εν απουσία της κλασικής αστυνομίας να τους γράφει όλους, τι καλά :D Εγώ που πέρασα χθες από παραλιακή (πήγαινα στο Venue) όντως δεν είχε και τον πολύ κόσμο. Αφού φάγαμε μια αξιοπρεπέστατη πόρτα στο Venue πήγαμε Ψυρρή και φάγαμε άλλη μια ξενέρα... Υπήρχε λιγοστός κόσμος... :rolleyes: Αυτό που κατάλαβα εγώ είναι πως στην Αθήνα έχουν μείνει μερικές παρέες,μερικά ζευγαράκια και αρκετά μπακούρια έτσι ώστε να είμαστε αρκετά ικανοί για να σχηματίσουμε μια Ταξιαρχία... :shifty: :w00t: :lol: :lol: :lol: Εκτός κι αν όλοι έχουν κλειστεί στα σπίτια τους κι έχουν πλακωθεί στις πίτσες και στα DVD's... :rolleyes: :lol: Παράθεση Always have the feeling that something's missing or left behind...[/b] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rigasnic Δημ. July 31, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2005 Εγώ που πέρασα χθες από παραλιακή (πήγαινα στο Venue) όντως δεν είχε και τον πολύ κόσμο. Αφού φάγαμε μια αξιοπρεπέστατη πόρτα στο Venue πήγαμε Ψυρρή και φάγαμε άλλη μια ξενέρα... Υπήρχε λιγοστός κόσμος... :rolleyes: Αυτό που κατάλαβα εγώ είναι πως στην Αθήνα έχουν μείνει μερικές παρέες,μερικά ζευγαράκια και αρκετά μπακούρια έτσι ώστε να είμαστε αρκετά ικανοί για να σχηματίσουμε μια Ταξιαρχία... :shifty: Εκτός κι αν όλοι έχουν κλειστεί στα σπίτια τους κι έχουν πλακωθεί στις πίτσες και στα DVD's... :rolleyes: :lol:lol και κόσμο δεν έχουν και πόρτα; :rolleyes: :lol: Εγώ αυτό που κατάλαβα χτες (σάββατο) είναι ότι τελικά είμαστε ακόμα πολλοί :p Μεσογείων πήξιμο (μα καλά που πηγαίναν στην άνοδο; ), παραλιακή εκνευριστική κίνηση αργά... Α και αφού λέμε ότι έχουμε μείνει εμείς και εμείς και για όποιον κάνει τη διαδρομή με αυτοκίνητο/μηχανή, προσοχή νέο μπλόκο εκεί που βγαίνει η Αρδηττού στην Βασ. Κωνσταντίνου, προσοχή γιατί πολλοί :rolleyes: :rolleyes: περνάγαμε τη σειρά φαναριών της Αρδηττού με μεγάλες ταχύτητες για να τα προλάβουμε και έτσι σκάμε με φόρα στο νέο μπλόκο :whistle: Παράθεση [imgalign]http://www.rigasplastika.gr/nicolas/320ci.jpg[/imgalign] rigasnic :: The ex-night shift :: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PowerZ Δημ. July 31, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2005 δεν ξερω τι λετε εσεις αλλα χθες Ψυρρη ειχε απιστευτο κοσμο.γινοτανε ενας χοντροπανικος κατα τις 3 η ωρα.οπως επισης γινοταν ακομη ενας χοντροπανικος στο παρτυ της πανεπιστημιουπολης.. τελικα εχει φυγει κανεις απο την αθηνα η ειμαστε ολοι εδω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rigasnic Δημ. July 31, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2005 δεν ξερω τι λετε εσεις αλλα χθες Ψυρρη ειχε απιστευτο κοσμο.γινοτανε ενας χοντροπανικος κατα τις 3 η ωρα.οπως επισης γινοταν ακομη ενας χοντροπανικος στο παρτυ της πανεπιστημιουπολης.. τελικα εχει φυγει κανεις απο την αθηνα η ειμαστε ολοι εδω?όλοι εδώ και περνάμε καλά και προσωπικά απορρίπτω "αιτήσεις" για διακοπές :p :D Παράθεση [imgalign]http://www.rigasplastika.gr/nicolas/320ci.jpg[/imgalign] rigasnic :: The ex-night shift :: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Agent M Δημ. July 31, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2005 Μάλλον έπρεπε να βγω Σάββατο αντί για Παρασκευή... :cry: Bad timing... :lol: :lol: @rigasnic: Κόσμο είχε στο Venue αλλά δεν πρόλαβα να δω. Μερικοί που βγήκαν έξω μας έλεγαν τι παιζόταν μέσα. Και πάνω που γούσταρα με τη μουσική που έπαιζε πάμε στην είσοδο και φάγαμε μια πόρτα σαν κι αυτές που κατασκευάζει ο Balomenos Doors... :lol: Παράθεση Always have the feeling that something's missing or left behind...[/b] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PowerZ Δημ. July 31, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2005 αν επιτρεπεται γιατι ακριβως φαγατε την πορτα? εισασταν αγοροπαρεα? επειδη δουλευε μια φιλη παλια εκει ξερω πως η πορτα του Venue ειναι απο τις αυστηροτερες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Agent M Δημ. July 31, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2005 αν επιτρεπεται γιατι ακριβως φαγατε την πορτα? εισασταν αγοροπαρεα? επειδη δουλευε μια φιλη παλια εκει ξερω πως η πορτα του Venue ειναι απο τις αυστηροτερες. Ναι. Ήμασταν 4! :lol: Και όχι μόνο αυτό αλλά έπρεπε να κάνουμε και κράτηση! :shock: :lol: Όχι ρε γμτ και δεν το ήξερα! :rotfl: Χώρια που είχα φορέσει και το πιο τρέντυ μπλουζάκι μου! :D Ο Hacker (παίζει μαζί με την Miss Kitin') έπαιζε και πήγαμε για να διασκεδάσουμε.Όχι για πεσιματική. :shifty: Ήμαρτον! Πάλι καλά που δεν πήγαμε στο Galea πιο μετά... :rotfl: Παράθεση Always have the feeling that something's missing or left behind...[/b] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PowerZ Δημ. July 31, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2005 πρεπει να ναι χαλια να τρως πορτα ε? σε ξενερωνει εντελως και σου ριχνει την διαθεση. ποτε μου δεν την καταλαβα αυτη την λογικη του παραλογου! τελικα που καταλειξατε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Agent M Δημ. July 31, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2005 πρεπει να ναι χαλια να τρως πορτα ε? σε ξενερωνει εντελως και σου ριχνει την διαθεση. ποτε μου δεν την καταλαβα αυτη την λογικη του παραλογου! τελικα που καταλειξατε? Ε όσο να 'ναι με μείωσε σαν προσωπικότητα και μου έριξε και την αυτοπεποίθηση μαζί... :lol: Την επόμενη φορά που θα πάω για παν ενδεχόμενο θα κουβαλήσω όλα τα σιδερικά! :lol: Τελικά πήγαμε Ψυρρή. :rolleyes: :) Παράθεση Always have the feeling that something's missing or left behind...[/b] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
seventh_heaven Δημ. July 31, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2005 επειδη δουλευε μια φιλη παλια εκει ξερω πως η πορτα του Venue ειναι απο τις αυστηροτερες. Εδώ γελάνε! :lol: Σιγά την αυστηρή πόρτα, που μπαίνει κάθε καρυδιάς καρύδι. Δεν είμαι και πολύ φαν του μαγαζιού, αλλά από τίς λίγες φορές που έχω πάει, δε μπορώ να πω ότι ο κόσμος ήταν αυτό που λέμε "ωραίος" (βλέπε Balux). :) Παράθεση seventh_heaven http://www.myphone.gr/mp1/support/myphoneuser.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PowerZ Δημ. July 31, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2005 τι να σου πω εγω θεωρω το συγκεκριμενο μαγαζι μονο για ψωνια.2 φορες εχω παει και το σκυλομετανειωσα! χειροτερους φλωρους μαζεμενους δεν εχω ξαναδει! η φιλη μου αυτη δουλεψε και πορτα ενα φεγγαρι και ετσι μου ειχε πει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
seventh_heaven Δημ. July 31, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2005 τι να σου πω εγω θεωρω το συγκεκριμενο μαγαζι μονο για ψωνια.2 φορες εχω παει και το σκυλομετανειωσα! χειροτερους φλωρους μαζεμενους δεν εχω ξαναδει! couldn't agree more.... :cool: Παράθεση seventh_heaven http://www.myphone.gr/mp1/support/myphoneuser.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Agent M Δημ. July 31, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2005 τι να σου πω εγω θεωρω το συγκεκριμενο μαγαζι μονο για ψωνια.2 φορες εχω παει και το σκυλομετανειωσα! χειροτερους φλωρους μαζεμενους δεν εχω ξαναδει! η φιλη μου αυτη δουλεψε και πορτα ενα φεγγαρι και ετσι μου ειχε πει. Δηλαδή πάλι καλά που δεν πήγα... :rolleyes: :w00t: :lol: :lol: :lol: :lol: :rotfl: :rotfl: Δεν είναι και λίγο να σε λένε φλώρο... :rotfl: Παράθεση Always have the feeling that something's missing or left behind...[/b] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rigasnic Δημ. August 1, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2005 πρεπει να ναι χαλια να τρως πορτα ε? σε ξενερωνει εντελως και σου ριχνει την διαθεση. ναι, ειδοποίησε τη γάτα του να αρχίσει να κλαίει :p :lol: λοιπόν μπήκε 1η Αυγούστο (καλό σας μήνα) άρχιζει τα 40άρια του από αύριο ο καιρός, για να φεύγετε να μείνουμε μόνοι :p :) Παράθεση [imgalign]http://www.rigasplastika.gr/nicolas/320ci.jpg[/imgalign] rigasnic :: The ex-night shift :: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts