Jump to content

Redmi Note 8T

stefanospets
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ξέρει κανείς αν με MIUI 11.0.3.0 PCXEUXM λειτουργεί το WiFi calling της Cosmote;

Στάλθηκε από το Redmi Note 7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Με MIUI10 λειτουργεί και στα δύο (note 7 & note 8T).

Με MIUI11 ρωτάω γιατί στο note 7 έπαψε να λειτουργεί και τώρα ζητάει αναβάθμιση το note 8T και φοβάμαι να την κάνω.

Με MIUI10 λειτουργεί και στα δύο (note 7 & note 8T).

Με MIUI11 ρωτάω γιατί στο note 7 έπαψε να λειτουργεί και τώρα ζητάει αναβάθμιση το note 8T και φοβάμαι να την κάνω.

Δουλεύει κανονικά σε MIUI 11

https://imgur.com/Eq2341L

Edited by lefstef

• 2 weeks later...
Να ρωτήσω βρε παιδιά για να κατεβάσω το g pay πρέπει να αλλάξω περιοχή; Γιατί δεν με αφήνει να το κατεβάσω.

Με επιφυλαξη, το google pay δεν είναι διαθέσιμο στην Ελλάδα.

Σ ευχαριστώ για την απάντηση, τελικά λίγο που το έψαξα βρήκα άκρη.

Καλημέρα!! Σε λίγο καιρο θα ειμαι και εγω κάτοχος του συγκεκριμένου μοντέλου ερχόμενος απο xiaomi mi8 το οποίο μετα απο πολλές αλλαγές οθονών ειπα να παω στην θρυλική σειρά redmi.Επελεξα αυτο το κινητό αλλα δεν βλεπω τι να παίζει πολυ στην αγορά... υπάρχει κατι που πρέπει να προσέχω? Υπάρχουν custom ROM? γιατι xda δεν ειδα πολυ κίνηση..

Επίσης με notification led τι παίζει!? Στην miui 11 παίζει τελικά η aod?

Edited by Shinig
Xiaomi Mi8 Global 6/128 Xiaomi.eu Dev Rom

Λεω να ερθω και γω στη παρεα σας. Περαν του led υπάρχει κάποιος άλλος λογος να προτιμήσει κανεις το rn8 από το rn8t ?

Πέρα από το led, η μόνη διαφορά είναι ότι το Τ είναι λίγο πιο μεγάλο (ελάχιστα) οπότε θέλει θήκη για Τ και δεν έχω βρει σοβαρή ποικιλία. Οι θήκες για το απλό 8 μπαίνουν αλλά δεν ευθυγραμμίζονται σωστά με τις θύρες.

Πέρα από το led, η μόνη διαφορά είναι ότι το Τ είναι λίγο πιο μεγάλο (ελάχιστα) οπότε θέλει θήκη για Τ και δεν έχω βρει σοβαρή ποικιλία. Οι θήκες για το απλό 8 μπαίνουν αλλά δεν ευθυγραμμίζονται σωστά με τις θύρες.

Στο bestprice θα βρεις. Πήρα από κει armor.

Γενικά έχει κατι εστω σαν ambient display για τις ειδοποιήσεις η ουτε και αυτό? Στο xda πάντως που είδα τωρα ξεκινούν σιγα σιγά οι custom roms..
Xiaomi Mi8 Global 6/128 Xiaomi.eu Dev Rom

Τίποτα δεν έχει. Ambient display δεν υποστηρίζει γιατί δεν έχει amoled οθόνη. Έρχεται ειδοποίηση, ανάβει μια φορά η οθόνη (αν το έχεις επιλέξει από τις ρυθμίσεις), δείχνει την ειδοποίηση στην οθόνη κλειδώματος (επίσης αν το έχεις επιλέξει), σβήνει η οθόνη, τέλος. Αν το είδες, έχει καλώς. Αν όχι, θα πρέπει να πατήσεις power button να δεις.

@katsiletra θήκες βρήκα, υπάρχουν, μεγάλη ποικιλία δεν έχει. Ίσως είναι νωρίς.

Σε ευχαριστω για την απάντηση.

Η θηκη που εχει μεσα προστατεύει τη κάμερα (είναι πιο μέσα) να βολευτω προσωρινά ή να πάρω αμεσα θήκη;

Καλησπέρα,στο κινητό τη γραμμή κατάστασης την δείχνει έξω από την οθόνη με αποτέλεσμα να κόβει γράμματα.ξερετε πως φτιάχνει;

@Antretng

Μπα, από όσο θυμάμαι ακουμπάνε κάτω οι κάμερες.

Ενα πρώτο συγκριτικό redmi note 8t gcam vs oneplus 7 gcam. Να πω οτι το σετάρισμα της gcam στο rn8t δεν είναι τελικό αφού μόλις σήμερα το πήρα.

Έχω την αίσθηση οτι τα πάει καλύτερα απο το rn7 gcam.

Σε κάθε κάδρο πρώτα το rn8t

49492945591_baf558bdf5_z.jpgIMG_20200205_184443_Xlib+v2 by Andreas L., on Flickr

49493158022_97c60963df_z.jpgIMG_20200205_184514 by Andreas L., on Flickr

49492946851_c51c3e4d86_z.jpgIMG_20200205_182325_Xlib+v2 by Andreas L., on Flickr

49492946076_6771c1316e_z.jpgIMG_20200205_182349 by Andreas L., on Flickr

Edited by Antretng

Καλημέρα, Αντρέα μιας και το πήρες περιμένουμε τις δικές σου ρυθμίσεις για να κάνει "παπάδες".

Το κινητό είναι τίμιο, πολύ καλή μπαταρία και η κάμερα θεωρώ πως κοντράρει κινητά 300ευρώ.

Το κακό είναι ο αργός επεξεργαστής, φαίνεται και στην gcam αυτό καθώς όταν την ανοίγεις κολλάει.

Καλημέρα, Αντρέα μιας και το πήρες περιμένουμε τις δικές σου ρυθμίσεις για να κάνει "παπάδες".

Το κινητό είναι τίμιο, πολύ καλή μπαταρία και η κάμερα θεωρώ πως κοντράρει κινητά 300ευρώ.

Το κακό είναι ο αργός επεξεργαστής, φαίνεται και στην gcam αυτό καθώς όταν την ανοίγεις κολλάει.

Και ακόμα ακριβότερα κοντράρει. Νομιζω ειναι ενα κλικ πάνω απο rn7 gcam που επίσης θέριζε (αμα είχες δει συγκριτικά με mate 20 pro θα καταλάβαινες τι εννοώ).

Μιλάω πάντα για βασικό φακό. Ο ultra wide ειναι χάλια.

Επιπλέον το λιγότερο μέτριο θα χαρακτήριζα το βίντεο. Για κάποιο λόγο εμφανίζει random θόρυβο σε indoor ληψεις. Δηλαδή καθως το περιστρέφεις είναι λες και κλείνει το noise reduction (περισσότερος θόρυβος και λεπτομέρεια). Αλλά όταν το κρατάς ακίνητο είναι οκ. Δεν ξερω γιατι έχει τετοιο bug το software. Αν ηταν αλλη εταιρεία θα έλεγα οτι θα φτιάξει με update αλλα από xiaomi και ειδικά redmi μάλλον δύσκολο.

Οπότε ξεκαθαρίζω ότι όταν λέω οτι κοντράρει ναυαρχίδες μιλάω μόνο για τις φωτογραφίες του βασικού φακού και όχι ultra wide ή βίντεο. Δυστυχώς στο βίντεο και στον ultra wide φαίνεται η τιμή της συσκευής.

Edited by Antretng

Ενα πρώτο συγκριτικό redmi note 8t gcam vs oneplus 7 gcam. Να πω οτι το σετάρισμα της gcam στο rn8t δεν είναι τελικό αφού μόλις σήμερα το πήρα.

Έχω την αίσθηση οτι τα πάει καλύτερα απο το rn7 gcam.

Σε κάθε κάδρο πρώτα το rn8t

49492945591_baf558bdf5_z.jpgIMG_20200205_184443_Xlib+v2 by Andreas L., on Flickr

49493158022_97c60963df_z.jpgIMG_20200205_184514 by Andreas L., on Flickr

49492946851_c51c3e4d86_z.jpgIMG_20200205_182325_Xlib+v2 by Andreas L., on Flickr

49492946076_6771c1316e_z.jpgIMG_20200205_182349 by Andreas L., on Flickr

Καλησπέρα, μπορείς να δώσεις περισσότερες πληροφορίες πως πέρασες την gcam, ποιά έκδοση, από που την κατέβασες κλπ..;

Θα ήταν πολύ χρήσιμες αυτές οι πληροφορίες γιά πολύ κόσμο νομίζω.

:)

Keep Calm and be a Simple Man..!

Καλησπέρα, μπορείς να δώσεις περισσότερες πληροφορίες πως πέρασες την gcam, ποιά έκδοση, από που την κατέβασες κλπ..;

Θα ήταν πολύ χρήσιμες αυτές οι πληροφορίες γιά πολύ κόσμο νομίζω.

:)

Ότι στήνω πάντα το μοιράζομαι. Απλά θέλω να σιγουρευτω πρώτα λίγο.

Σύντομα θα ανεβάσω xml με ρυθμίσεις ;)

Δείτε μερικές ακόμα με απλό hdr+ enhanced (default shutter, 9 frames)

Στο τέλος μπόνους μια απο oneplus 7 που ναι μεν τραβήχτηκε άλλη στιγμή αλλά οι συνθήκες ήταν παρόμοιες.

49500750477_7f49128a7e_z.jpgIMG_20200207_001805_Xlib+v2 by Andreas L., on Flickr

49500750867_f2081e8245_z.jpgIMG_20200206_221000_Xlib+v2 by Andreas L., on Flickr

49500530881_c84aba9de8_z.jpgIMG_20200207_003135_Xlib+v2 by Andreas L., on Flickr

​​​​​​​49500552801_e803b10210_z.jpgIMG_20200203_005357 by Andreas L., on Flickr