Jump to content

Xiaomi Mi Note 10

kakos
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Είχα το ίδιο θέμα με το redmi note 7 όταν το είχα περιοχή Ελλαδά.

Γυρνώντας το για άλλο λόγο (ήχος) Ελβετία παρατήρησα ότι ο καιρός έφτιαξε μόνος του.

Δεν ξέρω βέβαια αν ισχύει το ίδιο και για το mi note 10

Στην εφαρμογή δεν έχει επιλογή χώρας... Προφανώς, εννοείς την γλώσσα της συσκευής,ε;

----- προσθήκη μηνύματος 7 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Όντως.. Έβαλα περιοχή Ελβετία και στην εφαρμογή ανοίγει ο εντοπισμός.. Δοκίμασα κι άλλες περιοχές, ανεπιτυχώς!Η περιοχή επηρεάζει κάπου αλλού;Αν όχι,θα αφήσω την Ελβετία..

Στην εφαρμογή δεν έχει επιλογή χώρας... Προφανώς, εννοείς την γλώσσα της συσκευής,ε;

----- προσθήκη μηνύματος 7 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Όντως.. Έβαλα περιοχή Ελβετία και στην εφαρμογή ανοίγει ο εντοπισμός.. Δοκίμασα κι άλλες περιοχές, ανεπιτυχώς!Η περιοχή επηρεάζει κάπου αλλού;Αν όχι,θα αφήσω την Ελβετία..

Χαίρομαι φίλε που σου δούλεψε. Πολύ σπαστικό αυτό με τον καιρό. Μικροδιαφορές από περιοχή σε περιοχή υπάρχουν αλλά δεν τις ξέρω. Στο note 7 για παράδειγμα βελτιωνόταν ο ήχος και δούλευαν και τα themes. Αυτό βέβαια άλλαξε με κάποια update που βγήκαν.αργοτερα

Για το app drawer που έγραφα πιο παλιά .Εκανε update o system launcher σήμερα σε έκδοση 4,17,0,01870-05091136 και αναφέρει και το συρτάρι.Εχω τον poco launcher όμως οπότε δεν το δοκιμάζω.

Ακόμα μια ερώτηση..Στο Netflix με ultra hd συνδρομή, βλέπω πολύ χάλι το μαύρο κι ας έχω επιλέξει στις ρυθμίσεις αναπαραγωγής την υψηλή ποιότητα!Στης γυναίκας το mate 9, παίζει κομπλέ. . Ακριβώς το ίδιο πλάνο! Έχει κάποια ρύθμιση η οθόνη του κινητού για την ανάλυση;(όποιος θέλει να τσεκαρει,ας δει το τρέιλερ του 1983 στα 11" πριν το τέλος,που γράφει το:"Μια πρωτότυπη σειρά του Νetflix") Edited by rapsodos1979_

Revolut εχω αν κ τωρα που εκανε αναβαθμιση η eurobank δουλευω μονο αυτη μς nfc. Εχει μια διαδικασια η revolut για να στην παρει. Θα πρεπει να βαλεις διευθυνση που να ειναι συμβατη με το google pay. Εγω εβαλα Αγγλιας. Μετα βγαζεις μια εικονικη καρτα. Την περνας στο gpay κ μετα ξαναλλαζεις την διευθυνση σου.
δυστυχως αλλαξα διευθυνση στη ρεβολουτ, την εβαλα στο γκουγκλ πει αλλα τιποτα. εχω διαβασει πως σε καποιους δουλευει και σε καποιους οχι. τι να πω... ευχαριστω παντως

Μολις αλλαξεις διευθυνση θα βγαλεις νεα καρτα εικονικη με την διευθυνση του εξωτερικου. Βαλε μια διευθυνση Αγγλιας που δουλευει το gpay. Μην βαζεις την καρτα αυτη που εχεις ηδη. Δεν πρόκειται να δουλεψει.

Mi 11 pro 

Με χάρτες δεν έχω θέμα και τους χρησιμοποιώ αρκετά, κάνε μια εκκαθάριση δεδομένων της εφαρμογής.

Στάλθηκε από το Mi Note 10 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

μετα την επαναφορα δεδομενων στο googlemaps,ηρθε στα ισα του.

σφαιρα και χωρις κανενα κολλημα...

ενα θεματακι που εχω,ειναι αυτο με την προεπιλεγμενη εφαρμογη μηνυματων.

οποτε ανοιγω να γραψω μηνυμα,με ρωταει ανα 2-3 ημερες εαν θελω αυτην η εφαρμογη να ειναι αυτη που θα χρησιμοποιω.

του παταω οκ σε οτι δικαιωματα και να μου ζητησει,αλλα παλι καποια στιγμη παλι τα ιδια..

μετα την επαναφορα δεδομενων στο googlemaps,ηρθε στα ισα του.

σφαιρα και χωρις κανενα κολλημα...

ενα θεματακι που εχω,ειναι αυτο με την προεπιλεγμενη εφαρμογη μηνυματων.

οποτε ανοιγω να γραψω μηνυμα,με ρωταει ανα 2-3 ημερες εαν θελω αυτην η εφαρμογη να ειναι αυτη που θα χρησιμοποιω.

του παταω οκ σε οτι δικαιωματα και να μου ζητησει,αλλα παλι καποια στιγμη παλι τα ιδια..

Θα πας στην διαχείριση εφαρμογών προεπιλεγμένες εφαρμογές και θα επιλέξειςe25cacbae32a8edf1c59bc36378a1160.jpg

Στάλθηκε από το Mi Note 10 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Μολις αλλαξεις διευθυνση θα βγαλεις νεα καρτα εικονικη με την διευθυνση του εξωτερικου. Βαλε μια διευθυνση Αγγλιας που δουλευει το gpay. Μην βαζεις την καρτα αυτη που εχεις ηδη. Δεν πρόκειται να δουλεψει.
για να μην κανω καποιο λαθος, να σε ρωτησω καποια πραγματα λιγο πιο συγκεκριμενα αν δεν εχεις προβλημα

εχω φτιαξει 2 google play accounts. ενα ελληνικο, και ενα αμερικανικο. οταν συνδεθω στο αμερικανικομπορω να κατεβασω κανονικα εφαρμογες οπως google pay android auto κτλ.

οποτε παω και συνδεομαι στο αμερικανικο γκουγκλ πλει ακαουντ.

φτιαχνω νεα καρτα ρεβολουτ. (να βαλω διευθυνση αγγλιας ή αμερικης?)

και την περναω στο γκουγκλ πει.

μολις περαστει μπορω να γυρισω την διευθυσνη της καρτας στο ρεβολουτ, παλι στην ελλαδα? ευχαριστω πολυ για τις διευκρινησεις

μετα την διαχειριση εφαρμογων δεν εχω καπου μενου προεπιλεγμενες εφαρμογες...

ok...

στις τελιτσες ηταν αλλα ηταν ηδη προεπιλεγμενο το messenger..

Edited by dp8

για να μην κανω καποιο λαθος, να σε ρωτησω καποια πραγματα λιγο πιο συγκεκριμενα αν δεν εχεις προβλημα

εχω φτιαξει 2 google play accounts. ενα ελληνικο, και ενα αμερικανικο. οταν συνδεθω στο αμερικανικομπορω να κατεβασω κανονικα εφαρμογες οπως google pay android auto κτλ.

οποτε παω και συνδεομαι στο αμερικανικο γκουγκλ πλει ακαουντ.

φτιαχνω νεα καρτα ρεβολουτ. (να βαλω διευθυνση αγγλιας ή αμερικης?)

και την περναω στο γκουγκλ πει.

μολις περαστει μπορω να γυρισω την διευθυσνη της καρτας στο ρεβολουτ, παλι στην ελλαδα? ευχαριστω πολυ για τις διευκρινησεις

Γιατί να την γυρίσεις πάλι Ελλάδα;

Πάντως, εμένα από 20% μέχρι 100% κλειστό, κάνει 65λεπτα... Τί μας διαφημίζουν ότι σε τόσο χρόνο φορτίζει πλήρως; Έχω τον original φορτιστή και καλώδιο από mi9t Pro.. By the way,αν κάποιος έχει spare το οriginal καλώδιο,θα του ήμουν υπόχρεος!

Θελω να το γυρισω ελλαδα γιατι να μην εχω κανα θεμα με τους ορους μετα του ρεβολουτ κτλ. Εχει αναφερθει στο ινσομνια

Γιατι εχεις κανει τοσο κοπο μωρε?? Εγω τι εκανα... Μπηκα apkmirror κατεβασα το google pay. Μετα κατεβασα revolut. Εκανα κανονικα λογαριασμό με τις διευθυνσεις Ελλαδα... Δεν ηξερα μεχρι τοτε οτι λειτουργει με Google pay. Μετα μπηκα revolut, αλλαξα την διευθυνση με μια της Αγγλίας (μπηκα Google maps τσεκαρα το Λονδινο κ εβαλα την καρφιτσα πανω για να μου βγαλει τκ και τα λοιπα). Αφου λοιπον αλλαξα την διευθυνση πηγα κ εβγαλα μια νεα εικονικη καρτα. Αυτην λοιπον την καρτα την περασα στο google pay. Αφου την δεχτηκε ξαναλλαξα διευθυνσεις. Τωρα θα τα μπλεξεις με τους λογαριασμους της Αμερικης. Δεν ξερω αν λειτουργει το gpay στην Αμερικη. Καλο ειναι να το κανεις οπως σου λεω για να μην διαβαζει λαθως δεδομενα οι εφαμοργες....Ευκολο ειναι.

Mi 11 pro 

Γιατι εχεις κανει τοσο κοπο μωρε?? Εγω τι εκανα... Μπηκα apkmirror κατεβασα το google pay. Μετα κατεβασα revolut. Εκανα κανονικα λογαριασμό με τις διευθυνσεις Ελλαδα... Δεν ηξερα μεχρι τοτε οτι λειτουργει με Google pay. Μετα μπηκα revolut, αλλαξα την διευθυνση με μια της Αγγλίας (μπηκα Google maps τσεκαρα το Λονδινο κ εβαλα την καρφιτσα πανω για να μου βγαλει τκ και τα λοιπα). Αφου λοιπον αλλαξα την διευθυνση πηγα κ εβγαλα μια νεα εικονικη καρτα. Αυτην λοιπον την καρτα την περασα στο google pay. Αφου την δεχτηκε ξαναλλαξα διευθυνσεις. Τωρα θα τα μπλεξεις με τους λογαριασμους της Αμερικης. Δεν ξερω αν λειτουργει το gpay στην Αμερικη. Καλο ειναι να το κανεις οπως σου λεω για να μην διαβαζει λαθως δεδομενα οι εφαμοργες....Ευκολο ειναι.
αρχοντας. αρα το λαθος μου ειναι απλα που δεν εφτιαξα νεα εικονικη καρτα στο ρεβολουτ. νασαι καλα. θα ενημερωσω αν πετυχε.

υγ. χρεωνει 6 ευρω για να βγαλω νεα εικονικη καρτα η ρεβολουτ?

Edited by BURNIN_AMBITION

Οχι τσαμπα ειναι... Εμενα δεν με χρεωσε....
μηπως ηταν η πρωτη σου εικονικη, φιλε? γιατι εγω εχω ηδη μια... στην τελικη ισως κανω αλλη μια, αλλα σκεφτομαι το ενδεχομενο ολο αυτο να μην δουλεψει και να την εχω παρει τσαμπα. βλακεια...

Καλημέρα Πώς ρυθμίζω την ένταση του ήχου κλήσεις και του ήχου ειδοποιήσεων να είναι σε διαφορετική ένταση το ένα από το άλλο θέλω να χαμηλώσω μόνο την ένταση για τις ειδοποιήσεις και και όταν το χαμηλώνω χαμηλώνει μαζί και ο ήχος κλήσης

Πατάς το κουμπί της έντασης ήχου και κάτω στη μπάρα σου εμφανίζονται 3τελιτσες ...Είναι στο χαμηλό σημείο,που επιλέγεις την αθόρυβη λειτουργία!

για διαφορετικη ενταση χτυπου κλησης και ενταση σε youtube,spotify κτλ,

μπορουμε να κανουμε κατι?

γιατι βλεπω πχ youtube και οσο εχω την ενταση σε αυτο,τοσο μενει και στον χτυπο κλησης.

αλλαζει αυτο?

μηπως ηταν η πρωτη σου εικονικη, φιλε? γιατι εγω εχω ηδη μια... στην τελικη ισως κανω αλλη μια, αλλα σκεφτομαι το ενδεχομενο ολο αυτο να μην δουλεψει και να την εχω παρει τσαμπα. βλακεια...

Η δευτερη ηταν αλλα την πρωτη την ειχα διαγράψει αφου δεν την χρησιμοποιουσα..

Mi 11 pro 

τι σου εκανε το μοκολο φιλε? για να ενημερωνομαστε. εχω παραγγειλει 2 φθηνα, ακομα δεν εχουν ερθει, οταν ερθουν θα ενημερωσω. για την πισω καμερα βαλατε τιποτα?
Επειδή με τη mocolo έφαγα τρελό άκυρο, έχει βρει κάποιος άλλο tempered glass να κάνει δουλίτσα;

Εγώ τί του έκανα να λες... Λόγω covid, δεν το έβαζαν στο μαγαζί κι αποφάσισα να το βάλω μόνος μου... ΑΠΟΤΥΧΊΑ.. Έκατσε στραβά η κόλλα κι αναγκαστικά το έβγαλα... Εσύ ποίο πήρες;

Πίσω κάμερες καλύτερα όχι..θα χάνεις στις φωτογραφίες...

Εγώ τί του έκανα να λες... Λόγω covid, δεν το έβαζαν στο μαγαζί κι αποφάσισα να το βάλω μόνος μου... ΑΠΟΤΥΧΊΑ.. Έκατσε στραβά η κόλλα κι αναγκαστικά το έβγαλα... Εσύ ποίο πήρες;

Πίσω κάμερες καλύτερα όχι..θα χάνεις στις φωτογραφίες...

https://www.ebay.com/itm/For-Xiaomi-Note-10-CC9-Pro-Tempered-Glass-Full-Cover-Screen-Protector-Lens-Film/324019270478?ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT&var=513063168404&_trksid=p2057872.m2749.l2649

https://www.ebay.com/itm/9D-Curved-Tempered-Glass-Screen-Protector-For-Xiaomi-Mi-Note-10-Pro-CC9-Pro-Bu/392609502020?ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT&_trksid=p2057872.m2749.l2649

το αν θα βγουν μαπα δεν το ξερω. τα τζαμακια στις καμερες ρε ****το χαλανε τις φωτο? πιθανοτατο φανταζομαι, απο την αλλη εξεχουν πολυ... μπρος γκρεμος και πισω ρεμα