klainmein Δημ. May 9, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2020 Σε 2 εβδομάδες το πολύ θα πάρει android 10 και δεν θα υπάρχει κανένα ζόρι... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rapsodos1979_ Δημ. May 9, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2020 Σε 2 εβδομάδες το πολύ θα πάρει android 10 και δεν θα υπάρχει κανένα ζόρι... Αισιόδοξο σε βλέπω...ΜΑΚΑΡΙ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
demis1980 Δημ. May 9, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2020 Σε 2 εβδομάδες το πολύ θα πάρει android 10 και δεν θα υπάρχει κανένα ζόρι... Έχεις δοκιμάσει το κινητό με τη 10; Τι παρατήρησες; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giwrgos_Gk Δημ. May 9, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2020 Σε 2 εβδομάδες το πολύ θα πάρει android 10 και δεν θα υπάρχει κανένα ζόρι...Είσαι με beta; Στάλθηκε από το Mi Note 10 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manwlis77 Δημ. May 9, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2020 Επεξεργασία φωτογραφίας δεν κάνω ποτέ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giwrgos_Gk Δημ. May 9, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2020 Επεξεργασία φωτογραφίας δεν κάνω ποτέΕννοεί στην επεξεργασία που γίνεται από το software όταν τραβάς μια φωτογραφία, αργεί λίγο. Στάλθηκε από το Mi Note 10 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rapsodos1979_ Δημ. May 9, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2020 Πάντως το δακτυλικό έχει στρώσει από τότε που το πήρα.. Μάλλον,το ΑΙ κάνει δουλίτσα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rapsodos1979_ Δημ. May 9, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2020 Εννοεί στην επεξεργασία που γίνεται από το software όταν τραβάς μια φωτογραφία, αργεί λίγο. Στάλθηκε από το Mi Note 10 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Αυτό ακριβώς.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rapsodos1979_ Δημ. May 11, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2020 Να ρωτήσω κάτι..Το ακουστικό σας6,όταν το κοιτάτε στο φως, είναι όλο με τρύπες ή το μισό; Μάλλον μπίχλα, έχει πιάσει το δικό μου, αλλά πριν ξεκινήσω το σκάλισμα..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dp8 Δημ. May 11, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2020 Κατι περιεργα θεματακια μου εβγαλε τελευταια και δεν μου αρεσει... προχθες αρχισε και χτυπαγε συνεχεια σαν να ειχει απανωτα μηνυματα.. οκ λεω..ρισταρτ.. σημερα χρειαστηκα αρκετες φορες το gps για να κανω κατι δουλιτσες. με το google maps,δεν ακουγα τιποτε και οταν του εβαζες παλι την διαδρομη, ελεγε π.χ 4χμ αποσταση σε 1,5 ωρα..!!! εβαλα το sygic,αυτο υπολογιζε σωστα αποσταση και ωρα,αλλα καποια στιγμη στην πορεια το εχανα και αυτο.μουγκα..!! εκανα 2-3 φορες επανεκινηση αλλα παλι τα ιδια. εχουμε καμια λυση? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giwrgos_Gk Δημ. May 11, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2020 Κατι περιεργα θεματακια μου εβγαλε τελευταια και δεν μου αρεσει... προχθες αρχισε και χτυπαγε συνεχεια σαν να ειχει απανωτα μηνυματα.. οκ λεω..ρισταρτ.. σημερα χρειαστηκα αρκετες φορες το gps για να κανω κατι δουλιτσες. με το google maps,δεν ακουγα τιποτε και οταν του εβαζες παλι την διαδρομη, ελεγε π.χ 4χμ αποσταση σε 1,5 ωρα..!!! εβαλα το sygic,αυτο υπολογιζε σωστα αποσταση και ωρα,αλλα καποια στιγμη στην πορεια το εχανα και αυτο.μουγκα..!! εκανα 2-3 φορες επανεκινηση αλλα παλι τα ιδια. εχουμε καμια λυση?Με χάρτες δεν έχω θέμα και τους χρησιμοποιώ αρκετά, κάνε μια εκκαθάριση δεδομένων της εφαρμογής. Στάλθηκε από το Mi Note 10 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dp8 Δημ. May 11, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2020 αυτο εκανα και μοιαζει να εφτιαξε. θα δειξει...Thx;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rapsodos1979_ Δημ. May 12, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2020 Ερώτηση:Ο καιρός στην εφαρμογή, γιατί δεν αλλάζει αυτόματα.; Παραμένει μόνο η πόλη που έβαλα χειροκίνητα εγώ.. Έχω δώσει όλες τις άδειες.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chrisnikgr Δημ. May 12, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2020 Το εχουν κοψει εδω κ 2 χρονια λογω Gdrp πως λεγεται δεν ξερω... Πλεον χειροκινητα μεχρι να ασχοληθουν να το φτιαξουν να δουλευει στην Ε. Ε Παράθεση Mi 11 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rapsodos1979_ Δημ. May 12, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2020 Το εχουν κοψει εδω κ 2 χρονια λογω Gdrp πως λεγεται δεν ξερω... Πλεον χειροκινητα μεχρι να ασχοληθουν να το φτιαξουν να δουλευει στην Ε. ΕΤο gdrp ισχύει μόνο για την mi?Ότι άλλο είχα (Huawei,1+ κτλ) έπαιζε κανονικά.. τεσπά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill33 Δημ. May 12, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2020 εχω βαλει της google που εχει και το ημερολόγιο μαζι και με βολευει καλυτερα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BURNIN_AMBITION Δημ. May 12, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2020 ολο μαθαινω. σημερα εμαθα το google pay. χαχαχαχαχ. λοιπον, δεν μπορω να το βαλω. δεν με αφηνει η γκουγκλ. δεν το βρισκω στο στορ. προφανως κατι παιζει. ειμαι με γκλομπαλ ρομ και το εχω ρουτιντ το τηλεφωνο. ομως περναω κανονικα ολο το safety net. καμια συμβουλη? σας ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill33 Δημ. May 12, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2020 Aπο ότι ξέρω δεν διατίθεται στην Ελλάδα αλλά και το ότι το έχεις root δεν νομίζω ότι βοηθάει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chrisnikgr Δημ. May 12, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2020 ολο μαθαινω. σημερα εμαθα το google pay. χαχαχαχαχ. λοιπον, δεν μπορω να το βαλω. δεν με αφηνει η γκουγκλ. δεν το βρισκω στο στορ. προφανως κατι παιζει. ειμαι με γκλομπαλ ρομ και το εχω ρουτιντ το τηλεφωνο. ομως περναω κανονικα ολο το safety net. καμια συμβουλη? σας ευχαριστω Μπαινεις apk mirror κ το κατεβαζεις. Εγω ετσι εκανα κ δουλευει κανονικα. Πλεον μονο με το κινητο πληρωνω. Βεβαια δεν ξερω τι θα κανει σε ενα που εχεις ξεκλειδωτο Bootloader.. Παράθεση Mi 11 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BURNIN_AMBITION Δημ. May 12, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2020 Σε ευχαριστω φιλε. Μου εβγαλε ομως ενα μηνυμα οταν εβαλα τη ρεβολουτ, οτι δεν δουλευει για ανεπαφες. Εσυ το καρτα εβαλες για τις πληρωμες; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anekoulourida Δημ. May 13, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2020 Καλημέρα Είμαι κάτοχος και εγώ από χθες του mi note 10 το κινητό έχει δύο υποδοχές για nano-sim στην πρώτη υποδοχή δεν μου αναγνωρίζει την κάρτα της Cosmote Στη δεύτερη την αναγνωρίζει και δουλεύει κανονικά γνωρίζει κανείς Πού οφείλεται θέλει κάποια ρύθμιση η έχει πρόβλημα το τηλέφωνο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giwrgos_Gk Δημ. May 13, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2020 Καλημέρα Είμαι κάτοχος και εγώ από χθες του mi note 10 το κινητό έχει δύο υποδοχές για nano-sim στην πρώτη υποδοχή δεν μου αναγνωρίζει την κάρτα της Cosmote Στη δεύτερη την αναγνωρίζει και δουλεύει κανονικά γνωρίζει κανείς Πού οφείλεται θέλει κάποια ρύθμιση η έχει πρόβλημα το τηλέφωνοΔοκίμασες καμία άλλη σιμ στην θέση που λες να τεσταρεις; Στάλθηκε από το Mi Note 10 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chrisnikgr Δημ. May 13, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2020 Σε ευχαριστω φιλε. Μου εβγαλε ομως ενα μηνυμα οταν εβαλα τη ρεβολουτ, οτι δεν δουλευει για ανεπαφες. Εσυ το καρτα εβαλες για τις πληρωμες; Revolut εχω αν κ τωρα που εκανε αναβαθμιση η eurobank δουλευω μονο αυτη μς nfc. Εχει μια διαδικασια η revolut για να στην παρει. Θα πρεπει να βαλεις διευθυνση που να ειναι συμβατη με το google pay. Εγω εβαλα Αγγλιας. Μετα βγαζεις μια εικονικη καρτα. Την περνας στο gpay κ μετα ξαναλλαζεις την διευθυνση σου. Παράθεση Mi 11 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anekoulourida Δημ. May 13, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2020 Όλα okay με την κάρτα sim επιδιορθώθηκε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dnikolidak Δημ. May 13, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2020 Ερώτηση:Ο καιρός στην εφαρμογή, γιατί δεν αλλάζει αυτόματα.; Παραμένει μόνο η πόλη που έβαλα χειροκίνητα εγώ.. Έχω δώσει όλες τις άδειες.. Είχα το ίδιο θέμα με το redmi note 7 όταν το είχα περιοχή Ελλαδά. Γυρνώντας το για άλλο λόγο (ήχος) Ελβετία παρατήρησα ότι ο καιρός έφτιαξε μόνος του. Δεν ξέρω βέβαια αν ισχύει το ίδιο και για το mi note 10 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts