Giwrgos_Gk Δημ. April 23, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2020 Ναι αλλά η συσκευή σας δεν τραβάει φωτό με 12mp αλλά με περισσότερα. Οπότε με πάνω από 12mp τις συμπιέζει. Sent from my Pixel 4 XL using TapatalkΑυτό σου εξηγώ, θα έπρεπε να τις συμπιέζει στα 16mpx όχι στα 0.7mpx, δεν είναι φυσιολογικό να τις κάνει τις φωτογραφίες 80kb. Στάλθηκε από το Mi Note 10 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BURNIN_AMBITION Δημ. April 23, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2020 εβαλα την εφαρμογη Piktures. και σε αυτην η φωτο φαινεται 9 μεγκαπιξελ και οχι 20. και ηα λλη φαινεται 0.9 μεγκαπιξελ. αρα η εφαρμογη γκουγκλ φωτος δεν νομιζω να λεει ψεμματα. 3 εφαρμογες λενε το ιδιο πραγμα. μπαγκ των εωαρμογων καμερας θα ειναι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giwrgos_Gk Δημ. April 23, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2020 (edited) εβαλα την εφαρμογη Piktures. και σε αυτην η φωτο φαινεται 9 μεγκαπιξελ και οχι 20. και ηα λλη φαινεται 0.9 μεγκαπιξελ. αρα η εφαρμογη γκουγκλ φωτος δεν νομιζω να λεει ψεμματα. 3 εφαρμογες λενε το ιδιο πραγμα. μπαγκ των εωαρμογων καμερας θα ειναιΜεγκαπίξελ η μεγκαμπάιτ;Γιατί δεν χρησιμοποιείς την μαμά εφαρμογή; Στάλθηκε από το Mi Note 10 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Edited April 23, 2020 by Giwrgos_Gk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baiosss Δημ. April 23, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2020 (edited) Αυτό σου εξηγώ, θα έπρεπε να τις συμπιέζει στα 16mpx όχι στα 0.7mpx, δεν είναι φυσιολογικό να τις κάνει τις φωτογραφίες 80kb. Στάλθηκε από το Mi Note 10 Pro μου χρησιμοποιώντας TapatalkΔεν ξέρω αν θα βρεις εγώ κάποια απάντηση. https://www.phonearena.com/news/Google-Photos-High-quality-vs-Original-Whats-the-difference-and-should-you-care_id93938 Επίσης δεν ξέρω εάν παίζει ρόλο και το κάδρο όταν τραβάς φωτό. Αν είναι σε 16:9 η σε 4:3. Sent from my Pixel 4 XL using Tapatalk Edited April 23, 2020 by baiosss Παράθεση Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BURNIN_AMBITION Δημ. April 23, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2020 Μεγκαπίξελ η μεγκαμπάιτ;Γιατί δεν χρησιμοποιείς την μαμά εφαρμογή; Στάλθηκε από το Mi Note 10 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalkμιλαω για μεγκαπιξελ. τα λεει στις πληροφοριες της φωτο. αναφερει μεγκαπιξελ μεγκαμπαιτ και αναλυση. την μαμα την απεγκατεστησα γιατι με ειχε κουρασει που εδειχνε μονο τις φωτο που ηταν χυμα στην dcim. επρεπε να αρχισω να πλοηγουμε σε φακελοπυς. ηθελα να τις δειχνει ολες σε ενα ανοιγμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giwrgos_Gk Δημ. April 23, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2020 μιλαω για μεγκαπιξελ. τα λεει στις πληροφοριες της φωτο. αναφερει μεγκαπιξελ μεγκαμπαιτ και αναλυση. την μαμα την απεγκατεστησα γιατι με ειχε κουρασει που εδειχνε μονο τις φωτο που ηταν χυμα στην dcim. επρεπε να αρχισω να πλοηγουμε σε φακελοπυς. ηθελα να τις δειχνει ολες σε ενα ανοιγμα.Κακώς την απεγκατεστησες γιατί είναι η μόνη σίγουρη για να βλέπεις σωστά τις φωτογραφίες σου, καλό το Google photos αλλά τελευταία έχω διαβάσει για προβληματάκια και με άλλες συσκευές περαν της δικιάς μας. Στάλθηκε από το Mi Note 10 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BURNIN_AMBITION Δημ. April 24, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2020 Κακώς την απεγκατεστησες γιατί είναι η μόνη σίγουρη για να βλέπεις σωστά τις φωτογραφίες σου, καλό το Google photos αλλά τελευταία έχω διαβάσει για προβληματάκια και με άλλες συσκευές περαν της δικιάς μας. Στάλθηκε από το Mi Note 10 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalkαπλα εμενα δεν ειναι θεμα του γκουγκλ φωτος. σε αλλα νεα, εβαλα παιδια το πληκρολογιο swift key και ειναι υπερτουμπανο. πως καθομουυν τοσο καιρο με τις βλακειες που ειχε το τηλεφωνο απορω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rapsodos1979_ Δημ. April 25, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2020 (edited) Το eshop δεν είναι επίσημος μεταπωλητής https://www.xiaomi-greece.gr/sales-points https://www.e-karavasilis.gr/index.php/el.html Βλέπω ότι είναι μέλος της euronics..Άρα, ισχύει η 2ετης εγγύηση της infoquest? Σκέφτομαι να πάρω το απλό..Η 10αρα έχει έρθει κι αν όχι έχουμε κάποιο χρονοδιάγραμμα; Edited April 25, 2020 by rapsodos1979_ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giwrgos_Gk Δημ. April 25, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2020 Παιδιά για όποιον ενδιαφέρεται μπορείς να ρυθμίσεις έτσι την aod Ουτως ώστε να βλέπεις μόνο τα εικονίδια όταν έχεις ειδοποιήσεις, απλά επιλέγετε μια μαύρη εικόνα και απενεργοποιειτε ρολόι και μπαταρία, θα βλεπετε μόνο τα εικονίδια της εκάστοτε εφαρμογής όταν έρχεται ειδοποίηση. Στάλθηκε από το Mi Note 10 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rapsodos1979_ Δημ. April 25, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2020 (edited) Καλώς ήρθα! ...Το επεξεργάζομαι κι επανέρχομαι με ερωτησεις! Edited April 26, 2020 by rapsodos1979_ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giwrgos_Gk Δημ. April 25, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2020 Καλώς ήρθα! Μετάβαση από one plus 6t...Το επεξεργάζομαι κι επανέρχομαι με ερωτησεις!Καλορίζικο φίλε, καλώς ήρθες στην παρέα. Στάλθηκε από το Mi Note 10 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rapsodos1979_ Δημ. April 25, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2020 Αρχικά, ξενέρωσα με ένα tempered glass, με κόλλα περιφερειακα κι ένα άχαρο στρογγυλό που διαφέρει από το λοιπό τζαμί, στο σημείο του αποτυπώματος! Άρα, περιμένω προτάσεις! Επίσης, είδα ότι ανεβάζει πολύ θερμοκρασία, τώρα που το στηνω.. Είμαι ανοικτός και σε τιπς, που βελτιωνουν τη συσκευή! Προσπαθώ να πιστοποιησω την sim, αλλά δεν προχωραει.. Αυτά για την ώρα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jkidd13 Δημ. April 25, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2020 Αρχικά, ξενέρωσα με ένα tempered glass, με κόλλα περιφερειακα κι ένα άχαρο στρογγυλό που διαφέρει από το λοιπό τζαμί, στο σημείο του αποτυπώματος! Άρα, περιμένω προτάσεις! Επίσης, είδα ότι ανεβάζει πολύ θερμοκρασία, τώρα που το στηνω.. Είμαι ανοικτός και σε τιπς, που βελτιωνουν τη συσκευή! Προσπαθώ να πιστοποιησω την sim, αλλά δεν προχωραει.. Αυτά για την ώρα! Oι λοιποί υποψήφιοι αγοραστές περιμένουμε με αγωνία τις εντυπώσεις σου!:lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giwrgos_Gk Δημ. April 25, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2020 Αρχικά, ξενέρωσα με ένα tempered glass, με κόλλα περιφερειακα κι ένα άχαρο στρογγυλό που διαφέρει από το λοιπό τζαμί, στο σημείο του αποτυπώματος! Άρα, περιμένω προτάσεις! Επίσης, είδα ότι ανεβάζει πολύ θερμοκρασία, τώρα που το στηνω.. Είμαι ανοικτός και σε τιπς, που βελτιωνουν τη συσκευή! Προσπαθώ να πιστοποιησω την sim, αλλά δεν προχωραει.. Αυτά για την ώρα!Προσωπικά έχω βάλει ζελατίνα προστασίας καλή, τα τζαμακια σε curved οθόνη είναι μάστιγα, θερμοκρασία τσιμπάει αν ζορίσει λίγο αλλά πέφτει γρήγορα τώρα που το στήνεις λογικό είναι, σε καθημερινή χρήση απλή δεν ανεβάζει. Στάλθηκε από το Mi Note 10 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rapsodos1979_ Δημ. April 25, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2020 Προσωπικά έχω βάλει ζελατίνα προστασίας καλή, τα τζαμακια σε curved οθόνη είναι μάστιγα, θερμοκρασία τσιμπάει αν ζορίσει λίγο αλλά πέφτει γρήγορα τώρα που το στήνεις λογικό είναι, σε καθημερινή χρήση απλή δεν ανεβάζει. Στάλθηκε από το Mi Note 10 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Ζελατίνη για τις γρατζουνιές.. Για το(χτυπα ξυλο) πεσιμο;Φοράω μια rinkle θήκη που έχει υπερυψωμένα τα άκρα.. Απλά, υπάρχει ο κίνδυνος πλαγιας πτωσης.. Επίσης το custom πληκτρολόγιο, λίγο σπαστικό σε προβλέψεις λέξεων κτλ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giwrgos_Gk Δημ. April 25, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2020 Ζελατίνη για τις γρατζουνιές.. Για το(χτυπα ξυλο) πεσιμο;Φοράω μια rinkle θήκη που έχει υπερυψωμένα τα άκρα.. Απλά, υπάρχει ο κίνδυνος πλαγιας πτωσης.. Επίσης το custom πληκτρολόγιο, λίγο σπαστικό σε προβλέψεις λέξεων κτλΚαι εγώ υπερυψωμένο έχω, οι καλές ζελατίνες έχουν ένα καλό πάχος πχ ringke, μου χει πέσει 1-2 φορές δεν έχει πάθει τίποτα, Ε είναι και να μην σου τυχει βέβαια. Στάλθηκε από το Mi Note 10 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rapsodos1979_ Δημ. April 25, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2020 Και εγώ υπερυψωμένο έχω, οι καλές ζελατίνες έχουν ένα καλό πάχος πχ ringke, μου χει πέσει 1-2 φορές δεν έχει πάθει τίποτα, Ε είναι και να μην σου τυχει βέβαια. Στάλθηκε από το Mi Note 10 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Ποιά έχεις βάλει;λινκ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giwrgos_Gk Δημ. April 25, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2020 Ποιά έχεις βάλει;λινκΑυτή έχει δυο μέσα https://www.mythiki.gr/index.php?option=com_virtuemart&view=productdetails&virtuemart_product_id=32741&virtuemart_category_id=1420&skr_prm=WyJkNWU4ODVjZS1hNTFhLTQ3ZjAtOTNjNy1hODRmZTIyODQwNzQiLDE1ODc4Mzk2NTY4NzkseyJhcHBfdHlwZSI6Im5hdGl2ZSIsImNwIjoiZiIsInRhZ3MiOiIifV0 Στάλθηκε από το Mi Note 10 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rapsodos1979_ Δημ. April 25, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2020 Αυτή έχει δυο μέσα https://www.mythiki.gr/index.php?option=com_virtuemart&view=productdetails&virtuemart_product_id=32741&virtuemart_category_id=1420&skr_prm=WyJkNWU4ODVjZS1hNTFhLTQ3ZjAtOTNjNy1hODRmZTIyODQwNzQiLDE1ODc4Mzk2NTY4NzkseyJhcHBfdHlwZSI6Im5hdGl2ZSIsImNwIjoiZiIsInRhZ3MiOiIifV0 Στάλθηκε από το Mi Note 10 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Ωραίος!Ευχαριστώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill33 Δημ. April 25, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2020 Κάτοχος και εγώ απο την Τετάρτη.Ακόμα το ψάχνω.Με τις ειδοποιήσεις πρόβλημα,ειδικά του gmail δεν έρχονται με τίποτα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giwrgos_Gk Δημ. April 25, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2020 Κάτοχος και εγώ απο την Τετάρτη.Ακόμα το ψάχνω.Με τις ειδοποιήσεις πρόβλημα,ειδικά του gmail δεν έρχονται με τίποτα.Αυτά τα έχεις τσεκάρει; Στάλθηκε από το Mi Note 10 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill33 Δημ. April 25, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2020 Ναι,ακριβώς έτσι το έχω ,αλλά στα αγγλικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BURNIN_AMBITION Δημ. April 25, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2020 Αρχικά, ξενέρωσα με ένα tempered glass, με κόλλα περιφερειακα κι ένα άχαρο στρογγυλό που διαφέρει από το λοιπό τζαμί, στο σημείο του αποτυπώματος! Άρα, περιμένω προτάσεις! Επίσης, είδα ότι ανεβάζει πολύ θερμοκρασία, τώρα που το στηνω.. Είμαι ανοικτός και σε τιπς, που βελτιωνουν τη συσκευή! Προσπαθώ να πιστοποιησω την sim, αλλά δεν προχωραει.. Αυτά για την ώρα! θερμοκρασια ανεβαζει? εγω ρε παιδια που τοσκιζω, δεν καταλαβαινει τιποτα. που να ειχατε το παλιο μου το λουμια 950... πληκτρολογιο, βαλτε το swift key. να ξενοιασετε. θηκη ακομα περιμενω μια μαγνητικη μπρος πισω που υπαρχει. μας εφαγε ο κορωνοιος... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rapsodos1979_ Δημ. April 25, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2020 (edited) Πολλές φορές κολλάει η εφαρμογή της φωτογραφ.μηχανής! Edited April 26, 2020 by rapsodos1979_ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chrisnikgr Δημ. April 26, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2020 Περα απο αυτα θελει κ εκει που λεει συγχρονισμος να δεις αν εχεις τσεκαρει τα μαιλ σου. Εμενα ερχονται κανονικά οι ειδοποιησεις. Παράθεση Mi 11 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts