puteolana Δημοσιεύτηκε November 6, 2019 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε November 6, 2019 Καλησπέρα σας, Θα ήθελα τη γνώμη του φόρουμ για την αγορά νέου κινητού γιατί το προηγούμενο μου τα έφτυσε. Συγκεκριμένα θα θελα ένα κινητό μέχρι 200 ευρώ(στην Cosmote έχω μια έκπτωση 10%). Τα χαρακτηριστικά που θα θελα να έχει είναι 1. Να μου μείνει για κάμποσα χρόνια και να μην αναγκαστώ λόγω χαρακτηριστικών να το αφήσω. 2. Η χρήση που θα του γίνεται είναι το πλέον βασικό social, browsing, maps 3. Δεν υπάρχουν απαιτήσεις για φοβερές κάμερες ούτε για gaming κινητό 4. Θα ήθελα να έχει καλή μπαταρία και να μην με εγκαταλείψει όπως στο σημερινό μου κινητό(εδώ και 1.5 χρόνο) Με βάση τα παραπάνω θα κοίταζα για κάτι με 6-8 πυρήνες CPU και με 4+GB RAM. Θα μπορούσατε να με βοηθήσετε με κάποιες από τις προτάσεις σας? Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
punisher24 Δημ. November 6, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2019 redmi note 7.. θα σε καλύψει σε οσα ζητάς και με το παραπάνω Παράθεση aka bill_thes Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. November 7, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2019 Εκτός αν δεις το επομενο, δηλαδή το redmi note 8 Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
puteolana Δημ. March 17, 2020 Author Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2020 Γεια σας. Ειχα παρει τελικα το Xiaomi mi A3 που μου το προτεινε ενας γνωστος μου. Δυστυχως ομως και ικανοποιημενος δεν εμεινα και μου το εκλεψαν... Οποτε απευθυνομαι παλι στο φορουμ μας για να ζητησω εκ νεου τις συμβουλες σας. Τα χαρακτηριστικα και η τιμη που ψαχνω η ιδια. Οποια προταση καλοδεχουμενη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. March 17, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2020 Γεια σας. Ειχα παρει τελικα το Xiaomi mi A3 που μου το προτεινε ενας γνωστος μου. Δυστυχως ομως και ικανοποιημενος δεν εμεινα και μου το εκλεψαν... Οποτε απευθυνομαι παλι στο φορουμ μας για να ζητησω εκ νεου τις συμβουλες σας. Τα χαρακτηριστικα και η τιμη που ψαχνω η ιδια. Οποια προταση καλοδεχουμενη.Για να μην έμεινες ικανοποιημένος από το a3 ανέβασε χρήμα αρκετά παραπάνω γιατί σε αυτά τα λεφτά πάνω κάτω τα ίδια είναι. Να μας αναφέρεις τι δεν σου άρεσε μπας και βρούμε λύση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
puteolana Δημ. March 17, 2020 Author Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2020 Το δαχτυλικο αποτυπωμα ηταν αρκετα αργο και καποιες φορες δεν επιανε με την μια. Επισης κολλουσε λιγο οταν ειχα 3-4 βασικα apps ανοιχτα (πχ fb, youtube, gmaps, gmail). Το βιντεο επισης δεν ηταν τοσο ικανοποιητικο. Πιο σημαντικο απο ολα το δαχτυλικο. Τα υπολοιπα ηταν δευτερευοντα. Δυστυχως οικονομικα δεν με παιρνει για παραπανω. Ομως το mi A3 δεν θα το ξαναεπελεγα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. March 17, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2020 Το δαχτυλικο αποτυπωμα ηταν αρκετα αργο και καποιες φορες δεν επιανε με την μια. Επισης κολλουσε λιγο οταν ειχα 3-4 βασικα apps ανοιχτα (πχ fb, youtube, gmaps, gmail). Το βιντεο επισης δεν ηταν τοσο ικανοποιητικο. Πιο σημαντικο απο ολα το δαχτυλικο. Τα υπολοιπα ηταν δευτερευοντα. Δυστυχως οικονομικα δεν με παιρνει για παραπανω. Ομως το mi A3 δεν θα το ξαναεπελεγα.Εξαιρεις για αρχή όλα τα κινιτα με δαχτυλικο στην οθόνη (μόνο ναυαρχιδες είναι οκ σε αυτό το θέμα. Στα λεφτά που λες δεν βρίσκω κάτι αξιόλογο ανέβα έστω στα 300 για honor 20 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
puteolana Δημ. March 17, 2020 Author Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2020 το tcl, redmi note 8 pro, redmi note 8 t, redmi note 8 ??? θεωρεις ειναι χειροτερα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. March 17, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2020 το tcl, redmi note 8 pro, redmi note 8 t, redmi note 8 ??? θεωρεις ειναι χειροτερα? tcl μου φάνηκε οκ τα αλλα δυο (βασικά μόνο το note 8 που δοκίμασα) το λοιμικό είχε απειρα bugs και παιδέματα.... αν πας στα χαμηλά καλύτερα tcl η ανέβα λίγο πάρε κάτι αλλο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. March 17, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2020 Tcl μάλλον η πιο safe επιλογή. Θα με χαρακτήριζα xiaomi lover όμως το tcl Plex θεωρώ είναι καλύτερο του note 8(γενικά με την σπάει η σιαομι με την σειρά νοτε. Κάθε χρονο-ισως και λιγοτερο-εχουμε αντικαταστάτη) Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tol7 Δημ. March 18, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2020 το tcl, redmi note 8 pro, redmi note 8 t, redmi note 8 ??? θεωρεις ειναι χειροτερα? Εάν πας σε xiaomi η καλύτερη επιλογή με 230 ευρώ είναι το mi 9 lite. Αρκετά καλύτερο από τα παραπάνω. (έχε όμως υπόψη σου ότι ένα μικρό ποσοστό 10-15% έχει πρόβλημα στον Proximity sensor όταν τοποθετεις γυαλί προστασίας). Παράθεση Xiaomi Mi9 Lite Samsung A5 2016 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts