lakis29 Δημοσιεύτηκε November 5, 2019 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε November 5, 2019 παρατηρησα οτι στα 6 ελαχιστη ραμ. βγαινουν δυο κινητα το xiaomi mi9t. και το honor view 20. εψαξα λιγο να δω αν υπαρχουν αλλα και δεν βρηκα. γνωριζετε στα 6 ραμ και οχι λιγοτερο να βγαινουν αλλα κινητα ? Δηλαδη αν σκεφτει καποιος να παρει ενα απο τα δυο . το πρωτο παει καπου 250 στο σκρουτζ. και το δευτερο 330 ευρω καπου εκει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanospets Δημ. November 6, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2019 Redmi note 8 pro Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lakis29 Δημ. November 6, 2019 Author Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2019 Εχει επεξεργαστή mediatek. Αυτό δεν θέλω. Θελω να έχει hi silikon η Snapdragon. Όπως ανέφερα πιο πανω xiaomi mi9t . Το χει κανεις το συγκεκριμένο κινητό? ----- προσθήκη μηνύματος 75 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Επίσης honor view 20 . Υπάρχει κ το xiaomi mi9. Αλλα ξεφευγει στη τιμή. ----- προσθήκη μηνύματος 6 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Γνωρίζει κανείς αλλά κινητά με έξι Ραμ? Και όχι λιγότερο από 6.μεsnapdragon η hi silicon επεξεργαστή.? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
punisher24 Δημ. November 6, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2019 P30pro 6/128 hisilicon kirin 980 7nm Παράθεση aka bill_thes Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lakis29 Δημ. November 6, 2019 Author Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2019 Φίλε μέχρι 250 ευρώ. Αυτό που λες είναι πανακριβο. Εγώ το θέλω για καθημερινή χρήση Facebook Instagram. Και να βγάζω φωτογραφίες. γενικά να μη κολλάει στις εφαρμογές Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. November 7, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2019 Μπορείς να δεις και κάποιο με 4gb ram Απ' ότι καταλαβαίνω η χρήση που κανείς δεν είναι "βαριά" Σίγουρα σε καλύπτουν τα 4. Αν πάλι επιμένεις για παραπάνω, χτυπά το μι9τ και θα είσαι οκ Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zananiro Δημ. November 7, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2019 (edited) Έχε υπόψη ότι στο mi9t θα έχεις εγγύηση από το σκρουτζομάγαζο. Αν θες επίσημη, πρέπει να το πάρεις από μεγάλη αλυσίδα. Βασικά περίμενε να δεις τιμές στο Black Friday, λογικά θα βρεις σε αυτό το budget μεγαλύτερη ποικιλία. Δες και το Honor 20. Αν βιάζεσαι, νομίζω το Mi A3 είναι μια αξιόλογη επιλογή γύρω στα170€ και θα σε καλύψει για τη χρήση που περιγράφεις. Sent from my Huawei P20 pro using Tapatalk Edited November 7, 2019 by zananiro Παράθεση The day is my enemy, the night my friend Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lakis29 Δημ. November 7, 2019 Author Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2019 Αξίζει το xiaomi mi9t. Είναι όλα τα λεφτά. Μεταξυ του honor 10 τωρα και από αυτό που αναφέρες πιο είναι καλυτερο σε ταχυτητα. Φωτογραφία και μπαταρία? ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- To xiaomi mi a 3 δεν μου αρέσει. Δείτε εδω720 x 1560 pixels, 19.5:9 ratio (~286 ppi density). Αυτό με χαλάει. Αλλά είμαι μεταξυ xiaomi mi9t και honor 10 . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. November 7, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2019 Και μένα με χαλάει η ανάλυση του μια3 αλλά δε σημαίνει ότι δεν είναι καλό κινητο. Σίγουρα θα το προτιμήσω αν το βρω σε αρκετά καλή τιμή. Μη το ψάχνεις και πάρε το mi9t(ή το προ) Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zananiro Δημ. November 7, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2019 Αξίζει το xiaomi mi9t. Είναι όλα τα λεφτά. Μεταξυ του honor 10 τωρα και από αυτό που αναφέρες πιο είναι καλυτερο σε ταχυτητα. Φωτογραφία και μπαταρία? To xiaomi mi a 3 δεν μου αρέσει. Δείτε εδω720 x 1560 pixels, 19.5:9 ratio (~286 ppi density). Αυτό με χαλάει. Αλλά είμαι μεταξυ xiaomi mi9t και honor 10 . Σε σχέση με ποιο εννοείς? Το Honor 20? Αν ναι, για εμένα το Honor 20. Και θα έχεις εγγύηση επίσημης αντιπροσωπείας. Αν εννοείς μεταξύ Mi9t και honor 10 που αναφέρεις, το πρώτο. Πάντως εγώ δεν θα ανησυχούσα για την οθόνη του Mi a3. Πήγαινε δες το αν μπορείς από κοντά και πράττεις αναλόγως. Sent from my Huawei P20 pro using Tapatalk Παράθεση The day is my enemy, the night my friend Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lakis29 Δημ. November 7, 2019 Author Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2019 Πιο είναι τώρα καλυτερο το χιaomι mi9t. Η το honor 10 με τα 6 gb. ----- προσθήκη μηνύματος 116 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Οκ τότε κλείνω προς το xiaomi mi9t. Μια και είναι λίγο καλυτερο σε όλους τους τομείς από το honor 10. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sofoklas Δημ. November 7, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2019 Δες το mi9 lite Παράθεση In a world without walls and fences, who needs windows and gates? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lakis29 Δημ. November 7, 2019 Author Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2019 Εχω προσεξει κ το xiaomi mi9lite. Πιστευω είναι λίγο καλυτερο το xiaomi mi9t. Εχει καλυτερο επεξεργαστή. Κατά τα αλλά έχουν μόνο μια ακόμα διαφορά στη σελφι κάμερα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts