Jump to content

MSN Messenger 7.5

Demis_CY
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 377
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Apo to MSN nai to exo epileksi. apo to media player pos ginete???

(moy kani entiposi..prin liges meres edixne..den exo piraksi kati)

Πηγαινεις tools -> options -> plug-ins -> backround και επιλεγεις το προσθετο μουσικης του Msn Messenger:cool:

"Δεν με πειράζει να πηγαίνω για δουλειά αλλά αυτή η 8ωρη αναμονή για να γυρίσω σπίτι με σκοτώνει!!!!!!!"

na ste kala :P li8ike to problima.

euxaristo poli gia tin boi8ia..!!

Χαιρομαι...:) Παντως ενημερωτικα ισως στο ξανακανει γιατι καμμια φορα και εμενα το παθαινει αυτο αλλα σε 1 λεπτο με τις ρυθμισεις ειναι παλι ok:p

"Δεν με πειράζει να πηγαίνω για δουλειά αλλά αυτή η 8ωρη αναμονή για να γυρίσω σπίτι με σκοτώνει!!!!!!!"

Καλημέρα...:)

Εργάζομαι σε μία εταιρία και έχω το εξής πρόβλημα.

Το msn messenger 7.5 που χρησιμοποιώ:p με άλλους εκτός της εταιρείας μπορώ να έχω επικοινωνία κανονικά όταν προσπαθώ να μιλήσω με κάποιον μέσα από την εταιρεία δεν γίνεται....:( Γιατί?

Στέλνω μήνυμα και γυρίζει πίσω....:blink:

Ενα ακομα προβληματακι...:happy:

Εκανα μια νεα εγγραφη στο msn messenger και μου γραφει το γνωστο μηνυμα : (Η ηλεκτρονική διεύθυνση δεν έχει επαληθευτεί)

Παταω οταν ανοιγω το msn να το κανω αλλα τιποτα...:(

Τι γινεται???:blink:

To version 7.5 είναι πολύ unstable.

Προτιμήστε το 7.0.

Απο το καιρό που έβγαλα το 7.5 όλα δουλεύουν μια χαρά.

Την εκδοση 7,5 χρησιμοποιω αλλα τι γινεται στη δουλεια μου χθες που εφτιαξα 2 συναδελφων μπορεσα να ακολουθησω τα βηματα και να κανω επαληθευση κανονικα ;)

Χθες που δημιουργησα το δικο μου ομως....τιποτα :confused:

loipon..

na kalypsw ton kormo kai sta dyo problhmata pou anaferei..

1) dn 3erw giati to kanei.. gia dokimase me wlm.. mporei na ftia3ei.. pantws dn paizei oi admin na exoun mplokarei ta ports (opws px mas exoun kanei sto sxoleio mou), giati tote dn 8a mporouses kan na kaneis login

2) oson afora to verification, phgaine sto passport.net, kane login, kai kane verify thn address sou.. 8a sou stiloun ena email sto email sou, to opoio 8a exei mesa ena link, kai patwntas ayto 8a kaneis verify thn address sou.. an dn yparxei ayto to mail, erm... synpws pote dn 8a kaneis verify thn address sou:p

loipon..

na kalypsw ton kormo kai sta dyo problhmata pou anaferei..

1) dn 3erw giati to kanei.. gia dokimase me wlm.. mporei na ftia3ei.. pantws dn paizei oi admin na exoun mplokarei ta ports (opws px mas exoun kanei sto sxoleio mou), giati tote dn 8a mporouses kan na kaneis login

2) oson afora to verification, phgaine sto passport.net, kane login, kai kane verify thn address sou.. 8a sou stiloun ena email sto email sou, to opoio 8a exei mesa ena link, kai patwntas ayto 8a kaneis verify thn address sou.. an dn yparxei ayto to mail, erm... synpws pote dn 8a kaneis verify thn address sou:p

Καταλαβα...:(

Το δευτερο θα γινει γιατι δεν εχω λαβει τιποτε στο e-mail μου...:O

Καλημέρα...:)

Εργάζομαι σε μία εταιρία και έχω το εξής πρόβλημα.

Το msn messenger 7.5 που χρησιμοποιώ:p με άλλους εκτός της εταιρείας μπορώ να έχω επικοινωνία κανονικά όταν προσπαθώ να μιλήσω με κάποιον μέσα από την εταιρεία δεν γίνεται....:( Γιατί?

Στέλνω μήνυμα και γυρίζει πίσω....:blink:

Καλησπέρα...

Επανερχόμενος στο πρόβλημα μου αυτό ήθελα απλά να ρωτήσω αν υπάρχει τρόπος να κάνω κάτι :( γιατί σήμερα έμαθα πως ο διαχειριστής του Server και κυρίως του internet το έχει κόψει για να μην υπάρχει επικοινωνία μέσω msn εσωτερικά ΜΟΝΟ

Μόνο αυτός μπορεί να το "ελευθερώσει" :confused:

ee ennoeitai.. kakws admin :p

kane oti kanoume kai meis sto sxolio se kapoia pc.. mpaine me webmessenger.. 8a blasthmhsies xristopanagies alla kati einai apo to tipota :)

Καλημέρα....

Webmessenger :blink:

Τι είναι αυτό?Σαν το msn messenger? :O

einai h online version tou messenger.. dn exei kapoies dynatothtes (px filesharing), einai panargos, sou spaei ta neyra gia na steilei ena mhnyma, alla exei to kalo oti einai web, opote dn mplokaretai (extos an 8elei toso poly o admin na mplokarei ths epikoinwnies :p) :)

Καλημέρα...:(

:X προσπαθώ εδώ και αρκετή ώρα αλλά δεν μπορώ να καταφέρω κάτι...:O

Πρέπει να κάνεις κάτι download η απλά βάζεις το msn σου εκεί που το ζητάει στο Start MSN Web Messenger ?:confused:

Καλημέρα...:(

:X προσπαθώ εδώ και αρκετή ώρα αλλά δεν μπορώ να καταφέρω κάτι...:O

Πρέπει να κάνεις κάτι download η απλά βάζεις το msn σου εκεί που το ζητάει στο Start MSN Web Messenger ?:confused:

em.. pantas to koumpi pou lei start msn webmessenger, se phgainei se mia page tou passport net, put ur credentials in there, kai etoimos.. 8a sou anoi3ei se popup ena para8yri me ta buddies sou.. (btw apanergopoihse kai ton popup blocker an exeis) :)

• 3 weeks later...
Exw mia aporia...mporei na sas fanei kai ligo hli8ia....mporeis na baleis address tou Yahoo sto MSN Messenger kai na kaneis login me auth anti tou Hotmail????Ekana add ena filo mou me Yahoo address sto MSN alla den mou do8hke h eukairia na ton rwthsw....mhpws gnwrizei kaneis apo esas????thanx all of you...
http://www.lottery24.com/img/horoscope/capricorn.gif Αιγόκερως Είσαι???

Δεν θα ήταν καλύτερα να του έδινες και μερικές πληροφορίες πως να το κάνει; Το computing υπάρχει για να βοηθάμε ο ένας τον άλλο, δεν είναι chat.

Απλά πρέπει να φτιάξεις ένα passport στο οποίο θα βάλεις το email που θέλεις. Μετά μπορείς με αυτό το email να χρησιμοποιήσεις τον MSN messenger.

Δεν θα ήταν καλύτερα να του έδινες και μερικές πληροφορίες πως να το κάνει; Το computing υπάρχει για να βοηθάμε ο ένας τον άλλο, δεν είναι chat.

Απλά πρέπει να φτιάξεις ένα passport στο οποίο θα βάλεις το email που θέλεις. Μετά μπορείς με αυτό το email να χρησιμοποιήσεις τον MSN messenger.

Se eyxaristw polu gia th boh8eia!To kako einai oti prepei na 3anadhmioyrghsw tis epafes mou swsta??Den uparxei fantazomai tropos gia na epileksw autes pou eixa sthn allh dieu8hnsh e??

http://www.lottery24.com/img/horoscope/capricorn.gif Αιγόκερως Είσαι???

• 1 month later...

Καλημέρα...:happy:

Θα ήθελα να ρωτήσω αν γίνετε και πως...:confused: να βάλω κάποιο δικό μου emoticons εκεί που αναφέρει να πληκτρολογήσουμε το όνομα μας όπως θέλουμε να εμφανίζεται στους άλλους... ;)

Καλημέρα...:happy:

Θα ήθελα να ρωτήσω αν γίνετε και πως...:confused: να βάλω κάποιο δικό μου emoticons εκεί που αναφέρει να πληκτρολογήσουμε το όνομα μας όπως θέλουμε να εμφανίζεται στους άλλους... ;)

Καλημέρα! Λοιπόν εκεί που έχεις γράψει το όνομά σου στη συνέχεια θα πατήσεις τη συντόμευση για το emoticon που θέλεις. Π.χ. Kormos : ) για αυτο :) το emoticon. 'Αμα ανοίξεις ένα παράθυρο κάποιου συνομιλητή σου και πας στην καρτέλα με τα emoticons και αφήσεις τον κέρσορα για λίγο πάνω από ένα emoticon θα δεις τη συντόμευσή του. Την ίδια ακριβώς θα γράψεις μετά το όνομά σου. (Δε γίνεται για όλα τα emoticons)

[sIGPIC][/sIGPIC]

Καλημέρα! Λοιπόν εκεί που έχεις γράψει το όνομά σου στη συνέχεια θα πατήσεις τη συντόμευση για το emoticon που θέλεις. Π.χ. Kormos : ) για αυτο :) το emoticon. 'Αμα ανοίξεις ένα παράθυρο κάποιου συνομιλητή σου και πας στην καρτέλα με τα emoticons και αφήσεις τον κέρσορα για λίγο πάνω από ένα emoticon θα δεις τη συντόμευσή του. Την ίδια ακριβώς θα γράψεις μετά το όνομά σου. (Δε γίνεται για όλα τα emoticons)

Αυτή είναι η απορία μου...:confused:

Αν μπορώ να βάλω δικό μου emoticon ...και όχι μόνο απο αυτά που έχει το msn messenger...:confused:

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...