angelina_22 Δημ. December 5, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2006 Που εισαι βρε κουκλιτσα μου εσυ ανησυχησα ποσο καιρο χασαμε την επαφη μαζι σου!!!!!! Καλα αυτα με Pm... Για να ειμαι στο θεμα λοιπον ημερομηνια δεν ορισαμε αλλα το βλεπω για το Μαιο του 2008... Την προηγουμενη εβδομαδα ανοιξε θεμα στη πεθερα για γαμο εεεεεε το τι βρηκε να πει δεν λεγετε για να το τρεναρουμε αλλα εγω της τα ειπα με το γαντι και δεν εβγαλε μιλια τωρα εχουν αλλαξει τα πραγματα βλεπεις εχω το πανω χερι εγω γιατι βλεπει ο γιος της πως ειναι μαζι μου και ποσο ευτυχισμενο τον κανω και δεν λεει τιποτα.... Παράθεση http://www.fdsoftware.it/mairi/images/Gif/G_Fatina_che_scompare_R.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miranta Δημ. December 6, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2006 οκ θα μιλησω και εγω μετα απο ολα αυτα που εχω διαβασει εντελως εξω απο τον χορο καθοτι οχι παντρεμενη... οχι ακομη τουλαχιστον... πεθερα... χμμμμ... μεγαλο θεμα... ενταξει η μαμα-πεθερα που εχει κορες ειναι παντα καλη για τον γαμπρουλη της.... ειναι ο γιος που ποτε δεν ειχε... η μαμα-πεθερα που δινει γιο... ειναι μεγαλος μπελας... ΑΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΥΧΕΡΕΣ...ειμαστε ...απλα καλες...γι αυτην... αλλα ποτε σαν και αυτην ΑΝ ΟΧΙ...ειμαστε αυτες που το καταστρεψαμε το παλικαρι της...τον γιοκα της ...το σπλαχνο της...που αυτος ειχε καλομαθει και εμεις του λεμε να κατεβαζει τα ξερα του απο το τραπεζι...:lol: τελος παντων... εγω θα ηθελα να εχω καλη σχεση... οπως και να εχει,οτι και να ειναι,ευθυνεται εστω και λιγο γι αυτον τον αντρα που εγω αγαπω... οποτε της οφειλω ενα ευχαριστω... απλα ας μην τα βαλει μαζι μου... οπως και να εχει...παιζουμε σε διαφορετικες κατηγοριες και με τιποτα δεν μπορουμε να συγκριθουμε...:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
penyV Δημ. December 6, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2006 miranta μου έχεις απόλυτο δίκιο σε αυτά που λες αλλά δεν το κατανοούν όλοι. Όπως εξηγώ και στον πατέρα μου ότι η αγάπη μου γι'αυτόν δε συγκρίνεται με την αγάπη για κάποιον άλλο άντρα, είναι δύο διαφορετικες αγάπες και ας προορίζονται για άτομα του ίδιου φύλου, αλλά άντε να του το βαλεις στο κεφάλι. Έτσι και η πεθερά μου, δεν μπορεί να καταλάβει ότι ο γιός της δεν θα με αγαπήσει ΠΟΤΕ σαν μάνα του ή αυτή σαν γυναίκα του :) Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/46291Ttribal843755.gif Yesterday Love was such an easy game to play Now I need a place to hide away Oh, I believe in yesterday Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miranta Δημ. December 7, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2006 miranta μου έχεις απόλυτο δίκιο σε αυτά που λες αλλά δεν το κατανοούν όλοι. Όπως εξηγώ και στον πατέρα μου ότι η αγάπη μου γι'αυτόν δε συγκρίνεται με την αγάπη για κάποιον άλλο άντρα, είναι δύο διαφορετικες αγάπες και ας προορίζονται για άτομα του ίδιου φύλου, αλλά άντε να του το βαλεις στο κεφάλι. Έτσι και η πεθερά μου, δεν μπορεί να καταλάβει ότι ο γιός της δεν θα με αγαπήσει ΠΟΤΕ σαν μάνα του ή αυτή σαν γυναίκα του :) μπορεις απλα να την καλεσεις να της φτιαξεις εναν ελληνικο να της πεις οτι χαιρεσαι για τον αντρα που σου χαρισε και εχεις να αγαπας και πως και οι δυο σας ειναι αναγκαιες στην ζωη του και πως θα χαρεις να την εχεις στο πλαι σου αντι απεναντι σου... αν καταλαβει και το εκτιμησει καλως... αν οχι...δεν πειραζει, εσυ φερθηκες κυρια και σταθηκες στο υψος σου... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
penyV Δημ. December 8, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2006 μπορεις απλα να την καλεσεις να της φτιαξεις εναν ελληνικο να της πεις οτι χαιρεσαι για τον αντρα που σου χαρισε και εχεις να αγαπας και πως και οι δυο σας ειναι αναγκαιες στην ζωη του και πως θα χαρεις να την εχεις στο πλαι σου αντι απεναντι σου... αν καταλαβει και το εκτιμησει καλως... αν οχι...δεν πειραζει, εσυ φερθηκες κυρια και σταθηκες στο υψος σου... όταν είναι αγύριστο κεφάλι ότι και να της πεις δεν θα καταλάβει γι'αυτό δεν κάνεις κόπο να την πλησιάσεις Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/46291Ttribal843755.gif Yesterday Love was such an easy game to play Now I need a place to hide away Oh, I believe in yesterday Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
angelina_22 Δημ. December 8, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2006 όταν είναι αγύριστο κεφάλι ότι και να της πεις δεν θα καταλάβει γι'αυτό δεν κάνεις κόπο να την πλησιάσεις Θα συμφωνησω απολυτα μαζι σου γιατι με αυτα που εχω περασει δεν θελω να την πλησιασω ουτε να με πλησιασει... Εχει κανει αποπειρες να ερθει κοντα μου αναγνωριζοντας λαθη του παρελθοντος αλλα εγω δεν της το επιτρεπω εχω απλα μια καλη τυπικη σχεση και τιποτα παραπανω θα τη δω μια φορα την εβδομαδα για μια ωρα και τελος οι συζητησεις μας ειναι περι ανεμων και υδατων και τιποτα το ιδιαιτερο!!!!Μεσα της σκαει πολλες φορες τη βλεπω που ειμαι τοσο απομακρη αλλα οπς εστρωσε θα κοιμηθει εγω ειχα ολη τη καλη διαθεση στην αρχη αλλα μου τα χαλασε ολα!!!! Παράθεση http://www.fdsoftware.it/mairi/images/Gif/G_Fatina_che_scompare_R.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miranta Δημ. December 8, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2006 Θα συμφωνησω απολυτα μαζι σου γιατι με αυτα που εχω περασει δεν θελω να την πλησιασω ουτε να με πλησιασει... Εχει κανει αποπειρες να ερθει κοντα μου αναγνωριζοντας λαθη του παρελθοντος αλλα εγω δεν της το επιτρεπω εχω απλα μια καλη τυπικη σχεση και τιποτα παραπανω θα τη δω μια φορα την εβδομαδα για μια ωρα και τελος οι συζητησεις μας ειναι περι ανεμων και υδατων και τιποτα το ιδιαιτερο!!!!Μεσα της σκαει πολλες φορες τη βλεπω που ειμαι τοσο απομακρη αλλα οπς εστρωσε θα κοιμηθει εγω ειχα ολη τη καλη διαθεση στην αρχη αλλα μου τα χαλασε ολα!!!! κοριτσια μου εγω ειμαι της αποψης πως επειδη ολοι κανουμε λαθη...οι ευκαιριες θα πρεπει να κερδιζονται αντι να χαριζονται... οκ κουκλα ισως να της εδωσες πατημα τοτε να σε καβαλισει και το εκανε.. οι ανθρωποι ομως αλλαζουμε... και σκεψου οτι και αυτη ενιωθε ''απειλη'' οταν πρωτοπηγες και ισως να ''αμυνθηκε'' με λαθος τροπο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
astarti Δημ. December 8, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2006 κοριτσια μου εγω ειμαι της αποψης πως επειδη ολοι κανουμε λαθη...οι ευκαιριες θα πρεπει να κερδιζονται αντι να χαριζονται... οκ κουκλα ισως να της εδωσες πατημα τοτε να σε καβαλισει και το εκανε.. οι ανθρωποι ομως αλλαζουμε... και σκεψου οτι και αυτη ενιωθε ''απειλη'' οταν πρωτοπηγες και ισως να ''αμυνθηκε'' με λαθος τροπο... Τι απειλή καλέ? Μην τρελαθούμε! Με τον γιο της τα έχει η κοπέλα, όχι με τον άντρα της. Έλεος με αυτά τα οιδιπόδια κωλύμματα! Από τι να αμυνθεί, με τανκ μπήκε μέσα στο σπίτι της! Εγώ πάντως είχα μεγάλο πρόβλημα με την μητέρα ενός πρώην μου και μετέπειτα με όλη την οικογένειά του και τα βρόντηξα και γειά σας! Σημαντικό ρόλο βέβαια έπαιξε και το γεγονός ότι το παλικάρι καθόταν προσοχή μπροστά τη μανούλα του;) Παράθεση "Ακόμα κι όταν θα νομίζεις πως μου πήρες την ψυχή, θα σε καίω. Κι όταν ακόμη θα νομίζεις πως για πάντα έχω χαθεί, θα ανατέλλω..." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miranta Δημ. December 8, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2006 Τι απειλή καλέ? Μην τρελαθούμε! Με τον γιο της τα έχει η κοπέλα, όχι με τον άντρα της. Έλεος με αυτά τα οιδιπόδια κωλύμματα! Από τι να αμυνθεί, με τανκ μπήκε μέσα στο σπίτι της! Εγώ πάντως είχα μεγάλο πρόβλημα με την μητέρα ενός πρώην μου και μετέπειτα με όλη την οικογένειά του και τα βρόντηξα και γειά σας! Σημαντικό ρόλο βέβαια έπαιξε και το γεγονός ότι το παλικάρι καθόταν προσοχή μπροστά τη μανούλα του;) λεμεδες.....:ninja: :X :cry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
angelina_22 Δημ. December 9, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2006 Το θεμα δεν ειναι οτι εγω μπηκα σαν εισβολεας αν διαβασεις Miranta παλιοτερα Post μου στο θεμα θα καταλαβεις τι εχω τραβηξει!!!!!! Δεν τη δικαιολογω με τιποτα και για τιποτα απο οσα εχω περασει στο παρελθον!!!!!Ειμαι ανθρωπος που δεν κραταω κακια αλλα επειδη με εκανε να κλαψω πολυ και κοντεψα να χωρισω με το Νικο εεε συγνωμη αλλα αυτο δεν ειναι αγαπη της μανας προς τον γιο αλλα παρανοια!!!!!!!!!! Παράθεση http://www.fdsoftware.it/mairi/images/Gif/G_Fatina_che_scompare_R.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miranta Δημ. December 10, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2006 Το θεμα δεν ειναι οτι εγω μπηκα σαν εισβολεας αν διαβασεις Miranta παλιοτερα Post μου στο θεμα θα καταλαβεις τι εχω τραβηξει!!!!!! Δεν τη δικαιολογω με τιποτα και για τιποτα απο οσα εχω περασει στο παρελθον!!!!!Ειμαι ανθρωπος που δεν κραταω κακια αλλα επειδη με εκανε να κλαψω πολυ και κοντεψα να χωρισω με το Νικο εεε συγνωμη αλλα αυτο δεν ειναι αγαπη της μανας προς τον γιο αλλα παρανοια!!!!!!!!!! ''τα βλεπω...''που λεμε και στα χαρτια... κανε εσυ τοτε παιχνιδι τωρα... και καλη συνεχεια και υπομονη... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
penyV Δημ. December 11, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2006 Όταν βλέπεις το γιό σου να στεναχωριέται και να κλαίει γιατί αγαπάει μία γυναίκα, λες ας είναι μαζί της και ότι γίνει. Εγώ αργότερα σαν μάνα θα θέλω το παιδί μου ευτυχισμένο. Στο κάτω κάτω ούτε κουτσές είμαστε ούτε να τους φάμε τα λεφτά θέλουμε, ούτε αλητάκια είμαστε. Έλεος πια τι άλλο θέλουν???? Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/46291Ttribal843755.gif Yesterday Love was such an easy game to play Now I need a place to hide away Oh, I believe in yesterday Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
angelina_22 Δημ. December 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2006 Μακαρι να ξεραμε τι θελουν αυτο ειναι το προβλημα δεν ξερουν ουτε αυτες!!!! Οταν ειναι μικροι λενε να μεγαλωσουν μια κοπελα να παντρευτουν, οταν δεν εχουν κοπελα και "περνανε" τα χρονια τους λυσσανε να τους παντρεψουν αλλα οταν τα καμαρια τους βρουν μια κοπελα να παντρευτουν σκυλιαζουν γιατι σκεφτονται οτι χανουν το γιοκα τους απο καποια ξενη!!!!!!! Εγω πηγα χθες και τους στολισα το δεντρο και το μπαλκονι αααα ενθουσιασμενη η δικια μου..... Παράθεση http://www.fdsoftware.it/mairi/images/Gif/G_Fatina_che_scompare_R.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
penyV Δημ. December 11, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2006 Μακαρι να ξεραμε τι θελουν αυτο ειναι το προβλημα δεν ξερουν ουτε αυτες!!!! Οταν ειναι μικροι λενε να μεγαλωσουν μια κοπελα να παντρευτουν, οταν δεν εχουν κοπελα και "περνανε" τα χρονια τους λυσσανε να τους παντρεψουν αλλα οταν τα καμαρια τους βρουν μια κοπελα να παντρευτουν σκυλιαζουν γιατι σκεφτονται οτι χανουν το γιοκα τους απο καποια ξενη!!!!!!! Εγω πηγα χθες και τους στολισα το δεντρο και το μπαλκονι αααα ενθουσιασμενη η δικια μου..... σιγά μη της στολίσω κιόλας, εδω δεν στολίζω στη μάνα μου. Και γιορτές που κάνουμε μαζί πολύ της είναι. Πέρσι που δεν είχαμε επαφές και της στέρησα το γιόκα της τα πήρα αλλά της έδειξα ποιός έχει το πάνω χέρι!!! Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/46291Ttribal843755.gif Yesterday Love was such an easy game to play Now I need a place to hide away Oh, I believe in yesterday Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gmac Δημ. December 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2006 Όταν βλέπεις το γιό σου να στεναχωριέται και να κλαίει γιατί αγαπάει μία γυναίκα, λες ας είναι μαζί της και ότι γίνει. Πάντως εγώ αν έβλεπα το γιο μου (που δεν έχω) να κλαίει γιατί αγαπάει μια γυναίκα μάλλον δε θα ήμουν και πολύ χαρούμενος (δε νομίζω κανείς γονιός να χαίρεται όταν το παιδί του είναι μ**νόδουλος :lol: ). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
penyV Δημ. December 11, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2006 Πάντως εγώ αν έβλεπα το γιο μου (που δεν έχω) να κλαίει γιατί αγαπάει μια γυναίκα μάλλον δε θα ήμουν και πολύ χαρούμενος (δε νομίζω κανείς γονιός να χαίρεται όταν το παιδί του είναι μ**νόδουλος :lol: ). Εσύ δεν έχεις κλάψει για γυναίκα ποτέ? Δλδ όποιος κλαίει γιατι έχει αισθήματα είναι μ**νόδουλος????? :(:(:( Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/46291Ttribal843755.gif Yesterday Love was such an easy game to play Now I need a place to hide away Oh, I believe in yesterday Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miranta Δημ. December 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2006 αχ βρε με κανετε και γελαω... να κοιτατε να ειστε εεις με το ζευγαρι σας καλα και αν δεν μπορειτε με την πεθερα ε, δεν πειραζει...φτανει που προσπαθησατε... ειμαι πολυ εκτος πραγματικοτητας αν ω οτι εγω θα τα πηγαινω καλα μαζι της?:cry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gmac Δημ. December 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2006 Δλδ όποιος κλαίει γιατι έχει αισθήματα είναι μ**νόδουλος????? :(:(:( Kala min apelpizesai, metaksu asteiou kai sovarou to egrapsa (gia afto allwste evala kai to :lol:) kai kserw oti xtypise asxima. Ekei pou thelw na kataliksw einai oti an, opws les, mia mana/gonios evelpe “το γιό [tis] να στεναχωριέται και να κλαίει γιατί αγαπάει μία γυναίκα” logiko einai na riksei uposuneidita to fteximo gia ti “stenoxwria” kai to “klama” se afti ti gunaika, ara kai oi entaseis anamesa se pethera kai “nufi”. Kata ta alla, opws oi “petheres” prokaloun sunithws tin entasi, etsi kai oi “nufes” polles fores trogwntai me ta rouxa tous. Asxolountai pio poly apo oti prepei - einai h gunaikeia psuxologia tetoia. Ena (mikrotero pososto) de, mallon ti vriskei apo olo afto to “paixnidi” petheras-nufis. Einai ki afto kati gia na pernane tin ora tous. Den anaferomai stis filtates sumforoumitises fusika. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
myrtw26 Δημ. October 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2013 Καλησπερα κ απο μενα ειμαι παντρεμενη ουτε χρονο κ 3 χρονια σχεση τον πρωτο καιρο εμενα με την πεθερα διπλα διπλα στην αρχη την ειχα παρει με το καλο νομιζα οτι μαγαπουσε αφου με φωναζε μεχρι κ παιδι της ετρεχα στους γιατρους για αυτην την ειχα σαν μαμα μου φυσικα ανακατευοταν τι ςρα ξυπναμε που παμε κτλ αλλα δεν εδινα σημασια λεω μαμα ειναι αστην...μεχρι που την ακουσα να με θαβει στις κολλητες τις οτι δεν κανω για τον γιο της οτι ειμαι ασχημη δεν εχω σπουδες οτι του αξιζει πολυ καλυτερη...απο εκεινη την μερα παγωσα κ δεν μπορω να το κρυξω..μενω εγκυος τις το λεω η πρωτη ατακα προσεχε να μην βαλεις κιλα κ τι το θελετε το παιδι εδω δεν τα βγαζετε περα οκ λεω αστην...ερχετε η μερα του γαμου ατακα εξω απο το δημαρχειο μια ψυχη που ειναι να βγει ας βγει την κοιταω δεν λεω τπτ...παμε νοικιαζουμαι αλλο σπιτι 6 μηνων εγκυο καμια βοηθεια κ ολη αυτη την περιοδο να λεει ιστοριες για γυναικες που χασαν τα μωρα,,,γενναω πολυ δυσκολη γεννα το μωρο 2 βδομαδες εντατικη ερχεται σπιτι ο μικρος μου ερχεται αυτη να τον δει να φωναζει απο πανω του λεω πιο σιγα μαμοθρεφτο θα το κανεις το παιδι?καθομαστε βεραντα καπνιζει 4 πακετα τσιγαρα την μερα αναβει διπλα στο παιδι λεω τι κανετε?ε σιγα εξω ειμαστε δεν θα παθει τπτ...κλαιει αστο να κλαψει θα σταματησει την λεω πλυντε τα χερια σας πριν το παρετε αγκαλια...μπαααααα η απαντηση μια φορα το κανε δεν το ξανακανε...μεγαλωνει λιγο ο μικρος τωρα 5 μηνων βαζει ολο το στομα τις μεσα στο χερακι του παιδιου κ αυτοσ μετα βαζει το χερακι του στο στομα κ λεω ξανα καπνιζει ολη την ωρα....στο παιδι λεει σε διαταζει παιδι μου η μανα σου????κατσε να μεγαλωσεις κ θα χουμε τα μυστικα μας μακρυα απο την μαμα...μου κανει μια διαβασα οτι ο ταυρος δεν τα παει καλα με τον διδυμο δεν θα τα πατε καλα ε???????καλα τη ατακες πετα στον αντρα μου δεν λεγετε θα μπορουσες να χεις πιο ομορφη πιο πλουσια κ καλα στο χαβαλε...πολυ φοβαμαι οτι το παιδι πηρε την μυτη μουυ καλοπραιερετα κ καλα...α και το προγουλακι κ πολλα αλλα.............τι να κανω?εγω δεν αντεχω ουτε να την κοιτω πια.....να μιλησω???τα πα λιγο κ φυγαν απο μεσα μου αλλα τι κανω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. October 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2013 ποιο επισοδειο απ τις οικογενειακες ιστοριες ειναι αυτο; :lol: τι να κανεις μωρε; αγαπας τον αντρα σου; θες να εισαι μαζι του; ξεκαθαρισε την θεση σου και μη δινεις δικαιωματα. αν οχι, παρε το παιδι και σηκω φυγε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. October 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2013 Όλες οι πεθερές πάνω κάτω το ίδιο είναι ,άλλα εγώ θα σου πω ότι : "όταν κοντά στο σπίτι μου η πεθερά ζυγώνει, με πιάνει σοκ αλλεργικό και παίρνω κορτιζόνη " και "στο κόσμο τρία πράγματα δε κάνουν σ'ένα σπίτι δυο κούνελοι, δυο πετεινοί και πεθερά με νύφη " Υπομονή ή φεύγα :lol: Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. October 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2013 Συγνώμη αλλά, χωρίς να ξέρω από πρώτο χέρι όλο το background της οικογένειας, το όλο θέμα πιστεύω δημιουργείται απ' αυτόν που βρίσκεται στη μέση: τον άντρα σου. Τι θέση παίρνει απέναντί σου κι απέναντι στη μάνα του; Αυτό που πρέπει να κάνεις είναι να τον θέσεις προ των ευθυνών του. Θέλει να κοιτάξει το σπίτι του και την οικογένειά του; Καλώς. Αν δεν έχει "απογαλακτιστεί" ακόμα και είναι κολλημένος στη μάνα του, δεν υπάρχουν και πολλά που μπορείς να κάνεις. Δώσε του μία λογική διορία να βάλει τα πράγματα στη θέση τους, και πάρε κι εσύ ανάλογα τις αποφάσεις σου. Γενικά πάντως να σχολιάσω εδώ ότι ένα από τα μεγαλύτερα προβλήματα που αντιμετωπίζει η ελληνική οικογένεια είναι οι παρεμβάσεις τρίτων. Κι αυτές γίνονται πιο έντονες όταν υπάρχει μία κάποια εξάρτηση του ζευγαριού, π.χ. η νύφη θέλει βοήθεια στις δουλειές, στο μεγάλωμα των παιδιών κλπ. Όσο πιο αυτόνομο είναι το ζευγάρι (οικονομικά και όχι μόνο), τόσο πιο εύκολο είναι να μην έχεις παρεμβάσεις. Η χρυσή λύση είναι "μακριά κι αγαπημένοι", αν και όταν είναι αυτό εφικτό. ;) Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. October 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2013 Κι εγώ στην ιστορία βλέπω απόντα τον σύζυγο. Σε τέτοιες περιπτώσεις αυτός που πρέπει να θέσει τα όρια και να βάλει τον κάθε ενα στη θέση του, ειναι το παιδί του γονιού που χώνεται. Εν προκειμένω ο σύζυγος. Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mylw_4 Δημ. October 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2013 ποιο επισοδειο απ τις οικογενειακες ιστοριες ειναι αυτο; :lol: +1:D αυτό ακριβώς σκέφτηκα κ εγώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. October 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2013 +1:D αυτό ακριβώς σκέφτηκα κ εγώ δυστυχως γνωρίζω κι εγω αρκετες κοπελες που τραβανε τα ίδια και χειρότερα...:!: Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts