Jump to content

Η Πεθερόπληκτη!

penyV
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

1000 συγνώμη για το ανουσιο post αλλά έχω σκάσει στα γέλια... :D Πίστευα ότι τέτοια πράγματα γίνονταν μόνο σε ταινίες του 60 :p

και κάπου διάβασα για μια που σηκώνει ένα κοριτσάκι απο τα κοτσίδια συγνώμη κιόλας αλλά ο γιος της ή η κόρη της που την βλέπει να το κάνει αυτό τί της λέει???? Δηλαδή φανταστείτε τί θα έκανε σε αυτούς που στο κάτω κάτω ήταν παιδιά της. ήμαρτον που λέει και ο Γεωργείου

http://briefcase.pathfinder.gr/download/317490

• Απαντήσεις 495
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

1000 συγνώμη για το ανουσιο post αλλά έχω σκάσει στα γέλια... :D Πίστευα ότι τέτοια πράγματα γίνονταν μόνο σε ταινίες του 60 :p

και κάπου διάβασα για μια που σηκώνει ένα κοριτσάκι απο τα κοτσίδια συγνώμη κιόλας αλλά ο γιος της ή η κόρη της που την βλέπει να το κάνει αυτό τί της λέει???? Δηλαδή φανταστείτε τί θα έκανε σε αυτούς που στο κάτω κάτω ήταν παιδιά της. ήμαρτον που λέει και ο Γεωργείου

Μα δεν το κάνει φυσικά μπροστά στους γονείς του παιδιού. Έχω πετύχει φάση που το κοριτσάκι έχει φάει βρωμόξυλο και μετά η "γιαγια" έκανε την πάπια στους γονείς του παιδιού. Το καλό είναι ότι οι γονείς ξύπνησαν και δεν το αφήνουν μόνο του το παιδί.

Άλλη περίπτωση πάλι είμαι μπροστά με το γιό της που είναι 8 χρονών και τον δέρνει και τον αποτελειώνει με μια σφαλιάρα και φεύγει το πιτσιρίκι στον απέναντι τοίχο με το κεφάλι. Εκεί δεν μπορείς να μιλήσεις γιατί είναι η μάνα του, άσχετα αν είναι ότι χειρότερο μπορείς να κάνεις

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/46291Ttribal843755.gif

Yesterday

Love was such an easy game to play

Now I need a place to hide away

Oh, I believe in yesterday

Εχθές μετά απο έναν καβγά που είχε η μ@λ@κο με τον Τ και του είπε να μην ξαναπατήσω σπίτι της (για μ@λ@κίες που είπε ο πρεζάκια ο γκόμενος της μικρής αδελφής) δεν άντεξα άλλο και του τα'πα ένα χεράκι. Του είπα ότι για αυτούς πέθανα και αυτοί για'μενα και ότι και στο σπίτι μας δεν θα είμαι εκεί όταν έρχονται εκτός από γιορτές (και σιγά μην κάνω), άντε γιατί τόσα χρόνια πολλά ακούω και αυτή τη φορά δεν κάνω τον καραγκιόζη να ζητήσω συγγνώμη για κάτι που δεν έκανα. Το ξέρω ότι τον στεναχώρησα αλλά δεν άντεξα (και πολύ κρατήθηκα να μη τα πω μπροστά στα αδέλφια του)

Yesterday

η αληθεια ειναι οτι και εγω αυτον σκεφτομαι και το βουλωνω αλλα οταν μιλαμε για τετοια χοντρα σκηνικα οσο υπομονη και αν κανεις αγανακτεις!!!!!!!!απο δω και περα

κοιτα πως θα τη χειριστεις γιατι αν της το συγχωρησεις μια ζωη θα κανει το ιδιο νομιζοντας πως εχει το πανω χερι.....

http://www.fdsoftware.it/mairi/images/Gif/G_Fatina_che_scompare_R.gif

Είμαι κι εγω αρραβωνιασμένη εδώ και δύο χρόνια κι εχω κι εγω πεθερά και πεθερό κι εχω καταλήξει στο οτι μπορει να σ'αγαπάνε, να σε συμπαθούνε, να μην εχουν πραγματικά κάποιο προβλημα μαζί σου αλλα δε θα σε βάλουν ποτε πάνω ή ισα με το παιδί τους και αυτό ειναι λογικό. Αυτο γίνεται παντου κορίτσια... Το βλέπω πολλές φορές και στην πεθερά μου και στη μητέρα μου... Ολοι οι γονεις ειναι ιδιοι απλά πρέπει να μάθεις να χειρίζεσαι τον καθενα διαφορετικά.

Η καλυτερη λύση (συμφωνουν και πεθερόπληκτοι μαζι μου) ειναι η αποσταση και οχι μονο το να εχεις σπιτι μακρια. Συνηθως οι γονεις δεν μπορουν να καταλαβουν οτι απο ενα σημειο και μετα τη ζωη σου την κουμανταρεις εσυ και τις αποφασεις τις παιρνεις μονος σου με τον/τη συντροφο σου. Αυτο αν το πεις καταμουτρα σιγουρα θα γινεις κακος και το πιο πιθανο ειναι να τσακωθεις. Γιατι λοιπον δε δοκιμάζετε απλά να μη δινετε σημασια αλλα και να μη συζητάτε μπροστα τους για τα προσωπικα σας θέματα?

Όσο για τα καρφια αφήστε τα να περασουν διπλα σας χωρις καν να σας ακουμπησουν. Οπως σας το ειπε ετσι ξεχαστε το.

Αν δείτε τα σκούρα μην πάτε για μια εβδομάδα, αφήστε την να ηρεμήσει και να αναρωτηθει για πιο λογο δεν πατε. Όσο και να μη σας θέλει, αγαπάει το γιο της και σιγουρα θα τον θελει κοντα της (κι ετσι αναγκαστικά κι εσας μαζι :p ).

Όπως και να είναι, η κατάσταση αυτή κάνει κακό σε εσας και τους γυρω σας. Ειναι πολυ ψυχοφθωρο και θα το δειτε εν καιρώ. Ισως δεν πρεπει να δίνετε και τοση σημασία γιατί πόλλές φορές τα πράγματα δεν ειναι τοσο σοβαρα όσο δείχνουν. Πρεπει να μαθουμε να δεχομαστε τους αλλους με τα ελλατωματα τους, ειτε αυτο ειναι περιεργεια, ειτε ειρωνία, ειτε καρφια... Προσπαθήστε να βρειτε τροπο να τους χειριζεστε - εγω τους θεωρω ατομα ειδικής μεταχείρησης (χωρις παρεξήγηση, δεν εννοω κάτι κακό).

Αυτα ειναι δοκισμένα απο φίλη που αντιμετώπιζε μεγάλο προβλημα και με τους γονείς της και με τα πεθερικά της κι εχει αλλαξει πολυ η ζωη της τωρα.

Sorry για το μεγάλο post

Φιλικά πάντα

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/21960wood.jpg

η αληθεια ειναι οτι και εγω αυτον σκεφτομαι και το βουλωνω αλλα οταν μιλαμε για τετοια χοντρα σκηνικα οσο υπομονη και αν κανεις αγανακτεις!!!!!!!!απο δω και περα

κοιτα πως θα τη χειριστεις γιατι αν της το συγχωρησεις μια ζωη θα κανει το ιδιο νομιζοντας πως εχει το πανω χερι.....

Το είπα και στον ίδιο ότι δεν πρόκειται να κάνω πίσω ΚΑΙ αυτή τη φορα. Όπως λέει και η maggie_25 ο καλύτερος τρόπος είναι η απόσταση και αυτό θα κάνω. Σπίτι της για αρκετό καιρό δεν θα πατήσω αλλά και όταν φτιάξουν τα πράγματα πάλι αραιά και που θα με βλέπει. Είμαι κουρέλι γιατί από την Τρίτη όλο φασαρίες έχουμε και δεν είναι η πρώτη φορά, κάθε τρείς και λίγο το ίδιο σκηνικό, σπασμένα πράγματα, σκισμένες φωτογραφίες μου και λόγια λόγια λόγια. κουράστηκα πια

Yesterday

Το είπα και στον ίδιο ότι δεν πρόκειται να κάνω πίσω ΚΑΙ αυτή τη φορα. Όπως λέει και η maggie_25 ο καλύτερος τρόπος είναι η απόσταση και αυτό θα κάνω. Σπίτι της για αρκετό καιρό δεν θα πατήσω αλλά και όταν φτιάξουν τα πράγματα πάλι αραιά και που θα με βλέπει. Είμαι κουρέλι γιατί από την Τρίτη όλο φασαρίες έχουμε και δεν είναι η πρώτη φορά, κάθε τρείς και λίγο το ίδιο σκηνικό, σπασμένα πράγματα, σκισμένες φωτογραφίες μου και λόγια λόγια λόγια. κουράστηκα πια

H υπομονή ειναι μεγάλη αρετη penyV. Γι'αυτο κλεισε για λιγο τα μάτια και τα αυτιά και μη δίνεις σημασία σε τιποτα. Κράτα απόσταση (οχι ακραία πράγματα) και συμφωνώ μαζί σου, μην κάνεις πίσω και αυτή τη φορά.

Σε μια τέτοια κατάσταση όμως, αν θέλεις να κρατησεις τη σχέση σου με τον ανθρωπο σου θα πρεπει να εισαι ειλικρινής μαζί του, αλλα με τροπο, γιατι τα νευρα κανουν πολλα. Προσεχε τι εκφρασεις χρησιμοποιεις και προς Θεου μην ξεφυγείς απο τα ορια, γιατι οτι και να ειναι, ειναι γονεις του. Κι εσυ για τους δικους σου το ιδιο θα ενιωθες. Σιγουρα εχει καταλαβει τι συμβαινει αλλα δεν θα του αρεσε να καταλαβει οτι "μισεις την μαμα του". Η γραμμη ειναι πολυ λεπτη και πρεπει να το προσεξεις.

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/21960wood.jpg

H υπομονή ειναι μεγάλη αρετη penyV. Γι'αυτο κλεισε για λιγο τα μάτια και τα αυτιά και μη δίνεις σημασία σε τιποτα. Κράτα απόσταση (οχι ακραία πράγματα) και συμφωνώ μαζί σου, μην κάνεις πίσω και αυτή τη φορά.

Σε μια τέτοια κατάσταση όμως, αν θέλεις να κρατησεις τη σχέση σου με τον ανθρωπο σου θα πρεπει να εισαι ειλικρινής μαζί του, αλλα με τροπο, γιατι τα νευρα κανουν πολλα. Προσεχε τι εκφρασεις χρησιμοποιεις και προς Θεου μην ξεφυγείς απο τα ορια, γιατι οτι και να ειναι, ειναι γονεις του. Κι εσυ για τους δικους σου το ιδιο θα ενιωθες. Σιγουρα εχει καταλαβει τι συμβαινει αλλα δεν θα του αρεσε να καταλαβει οτι "μισεις την μαμα του". Η γραμμη ειναι πολυ λεπτη και πρεπει να το προσεξεις.

Το ξέρω ότι είναι δύσκολο να μιλήσω μαζί του και καταλαβαίνω ότι είναι γονείς του και ότι και να κάνουν τους αγαπάει. Ευτυχώς έχει καταλάβει τι τρέχει και έτσι δεν μου ρίχνει το φταίξιμο σε περίπτωση που πω κάτι. Όση υπομονή και να έχεις όταν γίνεται συνέχεια το ίδιο κάπου λες "θα τα κάνω όλα που@@να και δεν με ενδιαφέρει". Πριν καιρό έφτασα στο σημείο να λέω ότι θα τον χωρίσω και μετά θα τους πιάσω έναν έναν και θα τους τα πω έξω από τα δόντια, όταν πέρασε ό θυμός κατάλαβα ότι δεν αξίζει να χάσω τον άνθρωπο που αγαπάω για τη μάνα του (άσε που τελικά θα γινόταν το δικό της και θα έβγαινε αληθινή όταν του έλεγε ότι θα τον παρατήσω)

Yesterday

εγω προσωπικα εχω να δω τη πεθερα μου απο τη Κυριακη δεν την εχω παρει τηλεφωνο αποφευγω καθε επαφη μαζι της προσωρινα μπας και τη καταλαβει ομως δε νομιζω να βγει τιποτα ΠΑΛΙ!το μονιμο προβλημα ειναι αυτη ο καλος μου φυσικα με καταλαβαινει αλλα κραταει μια ουδετερη σχεση και ειναι λογικο απλα ο καημενος θελοντας και μη ειναι στη μεση δεν θελω να τον φερνω σε δυσκολη θεση οτν τον ρωταει γιατι δεν πηγα λεει οτι πνιγομαι στη δουλεια αυριο φευγουμε Χαλκιδικη και ετσι το τρεναρω για την επομενη εβδομαδα! περιμενω τα αποτελεσματα του empargo

Εχθές μετά απο έναν καβγά που είχε η μ@λ@κο με τον Τ και του είπε να μην ξαναπατήσω σπίτι της (για μ@λ@κίες που είπε ο πρεζάκια ο γκόμενος της μικρής αδελφής) δεν άντεξα άλλο και του τα'πα ένα χεράκι. Του είπα ότι για αυτούς πέθανα και αυτοί για'μενα και ότι και στο σπίτι μας δεν θα είμαι εκεί όταν έρχονται εκτός από γιορτές (και σιγά μην κάνω), άντε γιατί τόσα χρόνια πολλά ακούω και αυτή τη φορά δεν κάνω τον καραγκιόζη να ζητήσω συγγνώμη για κάτι που δεν έκανα. Το ξέρω ότι τον στεναχώρησα αλλά δεν άντεξα (και πολύ κρατήθηκα να μη τα πω μπροστά στα αδέλφια του)

Έτσι!

Χώσε όσο προλαβαίνεις. ;)

Παρακαλούνται τα fanboys των Samsung, Sony, Microsoft να σταματήσουν να μου γράφουν πμ με προσβολές γιατί γέμισε το inbox και πλέον δε θα τα λαμβάνω.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Πο πο υπάρχουν τέτοιοι άνθρωποι :X Αυτή δεν είναι γυναικα είναι ο :devil: μεταμορφωμένος :lol:

Ελπίζω ο καλός σου να πήρε από τον πατέρα του που για να μην τον αναφέρεις ή θα είναι ήσυχος άνθρωπος ή θα ήταν ήσυχος άνθρωπος και θα τον έφαγε η γυναίκα του.

Όσο για τον τσακωμό της με τον Τ σου ΣΩΘΗΚΕΣ αφου δε θα ξαναπας σπίτι της :cool:

Ελπίζω τουλάχιστον όλα αυτά που τραβάς να αξίζουν τον κόπο. Υπομονή...

http://briefcase.pathfinder.gr/download/317490

και ομως υπαρχουν και να παρακαλας να μη βρεθουν στο δρομο σου....

απαπαπαπαπαπαπαπαπαπα

Μπράβο...οι συνομίληκες μου έχουν τέτοιου είδους προβλήματα...Καλά, σπουδές δεν έχετε εσείς;

Anyway: Η λύση είναι ΠΟΛΥ απλή:

Για την penyV: Γκαρσονιέρα στα Εξάρχεια

Για την angelina_22: Γκαρσονιέρα στην Τούμπα

Τα λεφτά είναι πολύ προσιτά, και θα έχετε την ησυχία σας :) Και αφού κάνατε το ΛΑΘΟΣ να εμφανιστείτε στους γονείς, περαστικά σας. Ένας παλιός κανόνας λέει "ο γκόμενος τους γονείς, όπως ο διάολος το λιβάνι"! (Την έχω πατήσει ουκ ολίγες φορές, ποτέ όμως ξανά. Να πάω για φαί με την οικογένεια;;;;;!)

Ότι αρχίζει, πάντα πρέπει να τελειώνει. Είναι φυσικός νόμος...:yinyang:

Prosopikh moy apopsh einai oti sth sygxronh epoxh h pethera den apotelei pleon aksiologo provlhma gia ta zeygaria.Pleon oi mhteres den amameignyontai sxedon katholoy sthn prosopikh zoh enos pantremenoy zeygarioy.

Prosopikh moy apopsh einai oti sth sygxronh epoxh h pethera den apotelei pleon aksiologo provlhma gia ta zeygaria.Pleon oi mhteres den amameignyontai sxedon katholoy sthn prosopikh zoh enos pantremenoy zeygarioy.

nai nai an einai mia mana i opoia to paidi tis to exei sta opa opa kai ksafnika erxetai i wra na to xasei kai na meinei me mia alli...tha se pw egw..

egw kserw kai to allo..o mpampas tou filou mou anamigniete se oles tis sxeseis pou eixe..kai olo ton prokalei anastatwsi! toulaxiston tis perisoteres fores..alla thelei kai ta pathenei.

Never Give Up:!:

Join friend!

Πο πο υπάρχουν τέτοιοι άνθρωποι :X Αυτή δεν είναι γυναικα είναι ο :devil: μεταμορφωμένος :lol:

Ελπίζω ο καλός σου να πήρε από τον πατέρα του που για να μην τον αναφέρεις ή θα είναι ήσυχος άνθρωπος ή θα ήταν ήσυχος άνθρωπος και θα τον έφαγε η γυναίκα του.

Όσο για τον τσακωμό της με τον Τ σου ΣΩΘΗΚΕΣ αφου δε θα ξαναπας σπίτι της :cool:

Ελπίζω τουλάχιστον όλα αυτά που τραβάς να αξίζουν τον κόπο. Υπομονή...

Ο μπαμπάς του να δεις τι ακούει κάθε μέρα. Άγιος δεν είναι αλλά δεν έχει σχέση με την γυναίκα του.

Δυστιχώς σπίτι της κάποια στιγμή θα ξαναπάω αλλά όπως είπα μόνο τυπικά σε γιορτές.

Όσο για τον φίλο Jheremia οι σπουδές δεν απαγορεύουν να έχεις σοβαρή σχέση και το αντίθετο.Τώρα για το θέμα της γκαρσονιέρας αν είχα τα λεφτά δεν θα ήμουν εδώ να μιλάω για το πρόβλημα μου, η angelina_22 δεν ξέρω αν δεν το κάνει για τον ίδιο λόγο αλλά θα έχει και αυτή τους λόγους της

Yesterday

Ναι. εννοείται οτι δεν το απαγορεύουν...Απλά ένα σχόλιο έκανα...

Κατάλαβα:( Τότε δυστυχώς είσαι αναγκασμένη κατά τη γνωστή διαφήμηση "να μένεις σπίτι της"!!!!!

Εγώ στη θέση σου, αλήθεια σου μιλάω, αν ήθελα πολύ την κοπέλα μου, και είχαμε τέτοιο πρόβλημα, θα έπιανα μια δουλειά όπου έβρισκα, να πληρώνω το ενοίκιο...Δεν θα άντεχα τέτοια καταπίεση, όπως και δεν την αντέχω.

Και εννοείται μακριά και από τους δικούς μου γονείς, όχι μόνο τους δικούς της.

Ότι αρχίζει, πάντα πρέπει να τελειώνει. Είναι φυσικός νόμος...:yinyang:

kalws sas brhka..

kante oikonomies k misa -misa leftakia k enoikiaste mia gkarsonieritsa..

mono tous kafedes-tsigara na ellatwssete bgainei xalara...mhn koroideyomaste,o opoiosdhpote mporei na noikiasei px plateia attikhs h eksarxeia klp

apopsh mu einai oti para-dinete shmasia...

tha skasete gia mia noikokoiroula pou den exei na asxolhthei me kati?logiko einai,argia mhthr pashs kakias :D

grafte tes kanonika...k na sas brisoun siga..poios sas ebrise,o asimov? :D

Κοιτάξτε μόνο κορίτσια να μην λένε στο μέλλον τα ίδια οι νύφες σας για σας. Και οι πεθερές σας τα είχαν τραβήξει αυτά από τις δικές τους, αλλά δεν βάλαν μυαλό.

egw kserw polles pu klaigontai gia thn pethera tous alla oi idies prizoun ton adelfo tous gia thn kopela tou :O :w00t:

o antikeimenikos anthrwpos leei ta pragmata opws einai..

an to agori sas-antras sas blepei to problhma k sfyrizei adiafora tote yparxei problhma..

to idio symbainei k an leei 'einai mamaka mou,ti na kanw?'

mhn ksenerwnete gia to tipota...

yparxoun sobarotera pragmata apo to na asxoloumaste me tis noikokyres twn 800 kilwn pu thn eidan 'arxontisses'...

h glwssa spaei kokkala..spaste ta tous mnia k kalh prin sas ta spasoun..

to 'den milw gia na mhn...' einai kiotema... :O

kaka ta psemmata,to kako kobetai apo thn riza..

an apo twra sas kanoun tetoia ti tha ginei argotera?

kai mhn pei kapoia 'ti ksereis esy..' ...gia na milw kati tha kserw

Ή κάνετε αυτό που έκανα εγώ. Η αρραβωνιαστικιά μου είναι Ελλαδίτισσα, εγώ από Κύπρο. Είναι εδώ περίπου 3 χρόνια. Έτσι δεν έχω πρόβλημα πεθερας, αν και καμμιά σχέση η δικιά μου πεθερά με αυτά που ακούω από τις κοπέλες, είναι ένα κομμάτι μάλαμα.

NEC DB2000 (1999), Nokia 3210 (2000), EricssonR320s (2001), Ericsson T65 (2002), Nokia 6600 (2003), Palm Treo650 (2005), iPhone (2007), HTC Hero (2009), Samsung Galaxy Mini (2010), iPad (2010), Samsung Omnia W (2011), Samsung Galaxy Note (2012), iPad Air (2014), Samsung Galaxy Note 3 (2014), OnePlus 2 (2015), Meizu M5 Note (2017), Samsung Note 8 (2017), iPad 6 (2018)...

http://www.everythingaboutebooks.com

δεν υπαρχει περιπτωση να μιλησω οταν γινω πεθερα που να σκαω μετα απο αυτα που περασα ολο αυτο τον καιρο.....

δεν υπαρχει περιπτωση να μιλησω οταν γινω πεθερα που να σκαω μετα απο αυτα που περασα ολο αυτο τον καιρο.....

Μη το λες αυτό γιατί δεν ξέρεις τι γίνεται. Έγω ελπίζω να γίνω σαν τη μαμά μου. Μου είπε τη γνώμη της και απο κει και πέρα δεν βγάζει άχνα. Δικιά μου η ζωή δικά μου και τα λάθη, θα είναι πάντα δίπλα μου να βοηθάει αλλά δεν πρόκειτε να μου πει καλά να πάθεις που σου τα λεγα. Μάκαρι να γίνω και εγώ έτσι αν και δεν βάζω γλώσσα μέσα μου θα πρόσπαθήσω να μείνω μακριά από την οικογένεια του παιδιού μου. Το κακό είναι πως πολλά λέμε αλλά τι θακάνουμε μετράει

Yesterday

εγω εχω να μιλησω μαζι της απο τη προηγουμενη Κυριακη ουτε να τη δω μπροστα μου δε θελω την παλιοτσουχτρα!!!!με ψαχνει της ελειψα δεν εχει φαινεται με ποιον να φαγωθει η αλλη της η νυφη ειναι διακοπες η κορη της την κραζει και εχασε το ενα απο τα θυματα της αλλαεγω δεν παταω εκει με Τ-Ι-Π-Ο-Τ-Α