gokuthelegend Δημοσιεύτηκε October 6, 2019 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε October 6, 2019 Χαιρετώ την παρέα. Ο πατέρας μου έχει το NOKIA 130 και θέλουμε να κάνουμε backup τις επαφές του για να υπάρχουν και σε άλλο σημείο για ώρα ανάγκης. Στο μενού υπάρχει επιλογή για backup, την κάνουμε και όλα καλά. Μεταφέρουμε και το αρχείο στον υπολογιστή. Τo θέμα είναι ότι τις ονομασίες των επαφών τις βγάζει όπως νάναι, δίνω και ένα παράδειγμα. Υπάρχει τρόπος να διορθωθεί; Ευχαριστώ εκ των προτέρων. BEGIN:VCARD VERSION:2.1 N;ENCODING=QUOTED-PRINTABLE;CHARSET=UTF-8:;= =CE=91=CE=BB=CE=B7;;; TEL;VOICE;CELL:694ΧΧΧΧΧΧΧ END:VCARD Εκεί που λέει =CE=91=CE=BB=CE=B7;;; θα έπρεπε να λέει το όνομα της επαφής. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gouglis Δημ. October 10, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2019 Δοκιμασε το google contacts https://contacts.google.com/ οπου θα κανεις εισαγωγη του αρχειου επαφων. Προσοχη μονο γιατι μετα θα εμφανιζονται και σε οποιοδηποτε άλλο κινητο εχει το συγκεκριμενο account. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gokuthelegend Δημ. October 11, 2019 Author Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2019 Δοκιμασε το google contacts https://contacts.google.com/ οπου θα κανεις εισαγωγη του αρχειου επαφων. Προσοχη μονο γιατι μετα θα εμφανιζονται και σε οποιοδηποτε άλλο κινητο εχει το συγκεκριμενο account. Αν και τελικά σε πρόλαβα, σκέφτηκα να το κάνω έτσι καθώς έψαχνα, και το δοκίμασα πριν μου απαντήσει κάποιος. Έκανα import στο Google Contacts και αναγνώρισε κανονικά τους χαρακτήρες, εμφανίζει στα Ελληνικά τα ονόματα, ακριβώς όπως έχουν αποθηκευτεί και στο κινητό. Είχα ήδη δικό μου Google Account, αλλά έκανα ξεχωριστό λογαριασμό για να μην ανακατευτούν οι δικές μου επαφές με τις άλλες. Οπότε το πρόβλημα λύθηκε, το γράφω εδώ για να υπάρχει και σαν αρχείο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts