Jump to content

Aποθήκευση εικόνας

gkr41
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Όταν πάω να αποθηκεύσω μια εικόνα στο my documents, μέσα από τον browser του paint, μερικοί από τους φάκελους που περιέχουν εικόνες εμφανίζονται "σκιασμένοι". Δεν το έκανε από παντά βασικά, αλλά το συνέχισε και μετά το format. Όλα αυτά σε Win XP Pro. Όχι ότι με κόβει τόσο πολύ κιόλας αλλά τι στο καλό φταίει; :alien:

http://users.otenet.gr/~anemona1/eee.JPG

Αυτόν το θόρυβο τον είχε εμένα στο αριστερό μέρος που έδειχνε ένα preview της εικόνας. Το σταμάτησε τώρα και άρχισε μερικές να τις δείχνει σκιασμένες όπως τους φακέλους. :worry:

Κατεβάστε τα Powertoys για Windows XP.

Έχουν στο μενού μια επιλογή:

Explorer>>Thumbnails και από εκεί ανεβάζεις το Image quality.

30+ Years Radio Producer at ERT A.E.

https://www.tiktok.com/@pericles_moulis

Και μετά να σβήσετε το αρχείο Thumbs.db από όλους τους φάκελους όπου υπάρχουν εικόνες.

Το καλύτερο είναι να κάνετε αναζήτηση σε όλους τους σκληρούς για τα αρχεία : Thumbs.db και να τα σβήσετε μαζικά από το σύστημα.

Έτσι την επόμενη φορά που θα μπείτε σε φάκελο με εικόνες θα ξαναδημιουργηθούν τα αρχεία αυτόματα και το προβλημα θα λυθεί.

Σωστός κι ο florinaperis κι ο kostas@sl45i. Τα thumbails δεν είχαν θόρυβο επειδή την είχα πειράξει αυτή την επιλογή. Έσβησα κι όλα τα thumbs.db και όλα έγιναν όπως πριν. :)

Μάλλον είχαν γίνει corrupted τα thumbs.db όταν κράτησα backup φακέλους για τo format. :worry:

Αρχικό Μήνυμα από τον gkr41

Μάλλον είχαν γίνει corrupted τα thumbs.db όταν κράτησα backup φακέλους για τo format. :worry:

Ακριβώς!!!

Thanks Guys! :happy:

Εγώ πάλι ρε παιδιά δε ξέρω τι παίζει αλλά πάντα κάτι παθαίνει ο ΙΕ μου και μου σώζει τις εικόνες ως jpe κι όχι jpg... Κι άντε αν κι ολίγον τι εκνευριστικό, το παρέβλεπα, τώρα έχει 2 μέρες που κάθε jpg πάει να μου τo σώσει ως bmp!!! Ποιος μπορεί να μου πεί τι φταίει και ποια η γιατρειά? :wacko: