gkr41 Δημοσιεύτηκε October 27, 2003 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε October 27, 2003 Όταν πάω να αποθηκεύσω μια εικόνα στο my documents, μέσα από τον browser του paint, μερικοί από τους φάκελους που περιέχουν εικόνες εμφανίζονται "σκιασμένοι". Δεν το έκανε από παντά βασικά, αλλά το συνέχισε και μετά το format. Όλα αυτά σε Win XP Pro. Όχι ότι με κόβει τόσο πολύ κιόλας αλλά τι στο καλό φταίει; :alien: http://users.otenet.gr/~anemona1/eee.JPG Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Editors@myphone.gr: Γίνετε και εσείς μέλος της Συντακτικής Ομάδας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johner Δημ. October 27, 2003 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2003 Και εγώ είχα αυτό το πρόβλημα μετά το format! Επιπλέον κάποιες photos μου τις δείχνει με πολύ "θόρυβο"! :confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkr41 Δημ. October 27, 2003 Author Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2003 Αυτόν το θόρυβο τον είχε εμένα στο αριστερό μέρος που έδειχνε ένα preview της εικόνας. Το σταμάτησε τώρα και άρχισε μερικές να τις δείχνει σκιασμένες όπως τους φακέλους. :worry: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Editors@myphone.gr: Γίνετε και εσείς μέλος της Συντακτικής Ομάδας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
florinaperis Δημ. October 27, 2003 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2003 Κατεβάστε τα Powertoys για Windows XP. Έχουν στο μενού μια επιλογή: Explorer>>Thumbnails και από εκεί ανεβάζεις το Image quality. Παράθεση 30+ Years Radio Producer at ERT A.E. https://www.tiktok.com/@pericles_moulis Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostassl45i Δημ. October 28, 2003 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2003 Και μετά να σβήσετε το αρχείο Thumbs.db από όλους τους φάκελους όπου υπάρχουν εικόνες. Το καλύτερο είναι να κάνετε αναζήτηση σε όλους τους σκληρούς για τα αρχεία : Thumbs.db και να τα σβήσετε μαζικά από το σύστημα. Έτσι την επόμενη φορά που θα μπείτε σε φάκελο με εικόνες θα ξαναδημιουργηθούν τα αρχεία αυτόματα και το προβλημα θα λυθεί. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkr41 Δημ. October 28, 2003 Author Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2003 Σωστός κι ο florinaperis κι ο kostas@sl45i. Τα thumbails δεν είχαν θόρυβο επειδή την είχα πειράξει αυτή την επιλογή. Έσβησα κι όλα τα thumbs.db και όλα έγιναν όπως πριν. :) Μάλλον είχαν γίνει corrupted τα thumbs.db όταν κράτησα backup φακέλους για τo format. :worry: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Editors@myphone.gr: Γίνετε και εσείς μέλος της Συντακτικής Ομάδας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johner Δημ. October 28, 2003 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον gkr41 Μάλλον είχαν γίνει corrupted τα thumbs.db όταν κράτησα backup φακέλους για τo format. :worry: Ακριβώς!!! Thanks Guys! :happy: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sallax Δημ. November 4, 2003 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2003 Εγώ πάλι ρε παιδιά δε ξέρω τι παίζει αλλά πάντα κάτι παθαίνει ο ΙΕ μου και μου σώζει τις εικόνες ως jpe κι όχι jpg... Κι άντε αν κι ολίγον τι εκνευριστικό, το παρέβλεπα, τώρα έχει 2 μέρες που κάθε jpg πάει να μου τo σώσει ως bmp!!! Ποιος μπορεί να μου πεί τι φταίει και ποια η γιατρειά? :wacko: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts