Jump to content

Γραφικός Χαρακτήρας

CaeSaR
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

ego 8umamai sthn trith dhmotikou thn daskala(h kuria tasia pou epleke mesa sth taksh)na sxoliazei pos de ths aresoun ta gramata mou...lete na eixe kompleks?ola me ta gramata mou asxolountan kai me ta mallia mou "bibh pote 8a koureyteis?","bibh kopse ta mallia sou"

parola ayta oloi mou lene pos kano oraia gramata,an kai sxetika mikra...

:love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ*

βασικα εγω θυμαμαι τον εαυτο μου στο δημοτικο να προσπαθω να κανω τα καλυτερα γραμματα ειχαμε εναν "ανταγωνισμο" με τις συμμαθητριες μου για το ποια θα κανει τα ποιο καλλιτεχνικα ισως αυτο να μας βοηθησε να κανουμε καλα γραμματα. εαν τωρα υπαρχει καποιος που μπορει να μας δωσει μια επιστημονικη απαντηση για το θεμα ειμαστε ολο αυτια να την ακουσουμε.....

Eγώ πάλι πρέπει να το πήρα από τη μάνα μου.

Έκανε πολύ ωραία γράμματα. Τοπογράφος γαρ.

Και εγώ κάνω σχεδόν ολόιδια, δεν πήγε τζάμπα το διάβασμα των τοπογραφικών σχεδίων. :p

Ε γράψτε κάτι, σκανάρρετε το και ανεβάστε το να κρίνουμε ρε παιδιά...

Νομίζω οτι τα πιο χαρακτηριστικά γράμματα είναι το μικρό σίγμα, το άλφα και το λάμδα με το μι.

Τα περισσότερα κορίτσια που ξέρω κάνουν γράμματα που διαβάζονται, και είναι και αρκετά ωραία. Τώρα, πάντα υπάρχουν και εξαιρέσεις...Έχω δει και αγόρια να κάνουν ωραία γράμματα, αλλά πολύ πιο σπάνιο!

angelina_22 σοβαρά μιλάς τώρα; Αυτό πολύ θα ήθελα να το δω! Έχεις κανά κείμενο από κείνη την επόχη; Σε τι τάξη μιλάμε τώρα;

Αμάν αυτές οι γυναίκες...για τα πάντα ανταγωνίζονται :p

Ότι αρχίζει, πάντα πρέπει να τελειώνει. Είναι φυσικός νόμος...:yinyang:

Ε γράψτε κάτι, σκανάρρετε το και ανεβάστε το να κρίνουμε ρε παιδιά...

To πρωτο ειναι απο ενα φιλο μου. Το δευτερο γραμμενο απο μενα. Δεν βρηκα σημειωσεις που να ειναι γραμμενες γρηγορα, εκει το καθε γραμμα πεφτει πανω στο αλλο... :D Τα συμπερασματα δικα σας...

[sIGPIC][/sIGPIC] 24F1A078

Το να κανεις λάθη είναι ανθρώπινο. Το να ρίχνεις το φταίξιμο στον άλλον ειναι στρατηγική

H anagnorish ths prosopikothtas enos atomoy apo ton grafiko toy xarakthra tinei na ginei episthmh.

Vevaia den ginetai na thn spoydaseis se kapoio panepisthmio,ostoso exoyn dhmosieytei arketa vivlia me skopo na didaksoyn thn episthmh ayth.

Vevaia den ginetai na thn spoydaseis se kapoio panepisthmio,ostoso exoyn dhmosieytei arketa vivlia me skopo na didaksoyn thn episthmh ayth.

Αν ξέρεις πες κανένα από αυτά τα βιβλία!:)

Never tell your problems to anyone...20% don't care and the other 80% are glad you have them.

Daily Article - Το Καλύτερο Άρθρο της Ημέρας