Red_Alert Δημοσιεύτηκε July 17, 2005 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε July 17, 2005 Εχω ενα κειμενο σκαναρισμενο, και υπαρχει μια μουντζουτρα σε ενα σημειο υπαρχει καποιος τροπος να δω τι γραφει? (λεμε τωρα :rolleyes: ) Παράθεση Currently Using: Apple iPhone 6s 64GB, HTC One Silver Πέρασαν...: Nokia 3120, Siemens C55, Siemens SX1, Nokia 6600, Sony Ericsson K700i, Sony Ericsson W800i, Qtek S200, HTC TyTN II, Nokia 2680, Nokia 6500 Slide (Silver), Nokia E72, Apple iPad 2 32GB WiFi, Apple iPhone 4S White 16GB, HTC Desire (R.I.P.), Samsung Galaxy S4 Black, Apple iPad 3 32GB Cellular, HTC Desire 310 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xristos69 Δημ. July 17, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2005 μπαααααααα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trelru Δημ. July 17, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2005 Χλωμο το βλεπω.... :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TearDrop Δημ. July 18, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2005 Μπορείς να μαντέψεις.. :p Παράθεση Ti na balw twra edw.. den kserw! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MoBiLe_MaNiAC Δημ. July 18, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2005 Ναι...αλλά θα σου πω το μυστικό μόνο αν με βοηθήσεις να κάνω τον γαϊδαρό μου να πετάξει.... :p Τωρά σοβαρά...αυτό είναι αδύνατον...Αφού το Scanner το ''διάβασε'' μουντζουρωμένο πως να μπορέσεις να το κάνεις να φανεί...; :confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Arky Δημ. July 18, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2005 Υποθέτω ότι το παιδί εννοούσε τίποτα ρυθμίσεις contrast, φίλτρων εικόνας και λοιπών που προσφέρει το Phososhop, σωατά??? Πάντως και εμένα μου φαίνεται πολύ δυσκολο Παράθεση ..and you'll never walk alone... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIB Δημ. July 18, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2005 Use the force! Παράθεση So this is how liberty dies, with thunderous applause Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lakis85 Δημ. July 18, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2005 mpaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa Παράθεση Την βρήκα και θα την παντρευτώ :X .................. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xristos69 Δημ. July 19, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2005 μονο απο το προτοτυπο μπορεις να βγαλεις ακρη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TrobocopR Δημ. July 20, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2005 Εχω ενα κειμενο σκαναρισμενο, και υπαρχει μια μουντζουτρα σε ενα σημειο υπαρχει καποιος τροπος να δω τι γραφει? (λεμε τωρα :rolleyes: ) Έχω στο ψυγείο μου ένα καρπούζι, και ένα κομμάτι του είναι σάπιο. Ύπάρχει κάποιος τρόπος να το κάνω γερό; (λεμε τωρα :rolleyes: ) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greek_aeras Δημ. July 20, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2005 Μόνο εαν μαντέψεις τι γράφει από τις γύρω γύρω λέξεις :worry: ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts