Jump to content

Ενοχλητικα τηλεφωνηματα

Κοινοποίηση

Recommended Posts

υπαρχει τροπος να μαθω ποιος μου κανει ενοχλητικα τηλεφωνηματα ολο το 24ωρο; Στο οτε που πηρα μου ζητησαν εντολη εισαγγελεα!!! :w00t: .Εχω αναγνωριση κλησεων στο σταθερο αλλα αυτος που με παιρνει δεν εμφανιζει νουμερο.Τι αλλο μπορω να κανω;

Υπάρχει υπηρεσία του ΟΤΕ: Εντοπισμός κακόβουλων κλήσεων. Ρώτα στο 134 ή στο http://www.oteshop.gr για περισσότερες πληροφορίες!
Ότι αρχίζει, πάντα πρέπει να τελειώνει. Είναι φυσικός νόμος...:yinyang:

υπαρχει τροπος να μαθω ποιος μου κανει ενοχλητικα τηλεφωνηματα ολο το 24ωρο; Στο οτε που πηρα μου ζητησαν εντολη εισαγγελεα!!! :w00t: .Εχω αναγνωριση κλησεων στο σταθερο αλλα αυτος που με παιρνει δεν εμφανιζει νουμερο.Τι αλλο μπορω να κανω;

Αν είναι απόρητο δύσκολα θα τον βρεις και αν χρησιμοποιεί κάρτα, ακόμα δυσκολότερα. Αν το κλείνει στο πρώτο χτύπημα ώστε να μην τον αναγνωρίσεις υπάρχει ένα μικρό TIP. Με εκτροπή σε κινητό θα δώσει αναγνώριση από το πρώτο χτύπημα !!!!!

Δεύτερη λύση μην απαντάς σε ανώνυμες κλήσεις οπότε θα βαρεθεί!

• 2 weeks later...
μαλλον εχω το νουμερο που μου κανει τα ενοχλητικα τηλεφωνα και ειναι αριθμος κινητου της Cosmote.Τωρα τι να κανω για να μαθω ποιος ειναι;

thlefwno sthn cosmote, na deis an mporei na sou pei se poion anhkei..

an kai vasika nomizw apagoreuetai na dwseis noumero kai na sou poune se poion anhkei.. alla prospa8hse, den exeis na xaseis tpt :)

"Μίλα μόνο όταν έχεις κάτι να πεις.."

μαλλον εχω το νουμερο που μου κανει τα ενοχλητικα τηλεφωνα και ειναι αριθμος κινητου της Cosmote.Τωρα τι να κανω για να μαθω ποιος ειναι;

Ο μόνος τρόπος είναι ο εξής .

Βάζεις μια κοπέλλα με όμορφη φωνή να τον πάρει τηλέφωνο .

Θα του πει ότι κάνει μια έρευνα για λογαριασμό της ψ εταιρείας ερευνών Aφου του κάνει μερικές ερωτήσεις για το κατα πόσο είναι ευχαριστημένος από τις υπηρεσίες, από το δίκτυο και τις τιμές ..., Αν θα άλαζε εταιρεία και διάφορες τέτοιες τυπικές ερωτήσεις .... μετά του ζητάει διακριτικά τα στοιχεία του για να συμπληρώσει τάχα το ερωτηματολόγιο για την δουλειά της .

Κατα 95 % θα αποκτείσεις τα στοιχεία του .

Θα του πει ότι κάνει μια έρευνα για λογαριασμό της ψ εταιρείας ερευνών Aφου του κάνει μερικές ερωτήσεις για το κατα πόσο είναι ευχαριστημένος από τις υπηρεσίες, από το δίκτυο και τις τιμές ..., Αν θα άλαζε εταιρεία και διάφορες τέτοιες τυπικές ερωτήσεις .... μετά του ζητάει διακριτικά τα στοιχεία του για να συμπληρώσει τάχα το ερωτηματολόγιο για την δουλειά της .

Πολυ καλη ιδεα...

Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ.

καλη ιδεα αλλα το προβλημα ειναι οτι 2-3 μερες που παιρνω τηλεφωνο το εχει κλειστο. Φοβαμαι οτι ειναι καρτοκινητο. :cry:

Πιστεύω να καταλαβαίνουν όλοι οτι κάτι τέτοιο είναι παράνομο!!! Περί ιδιωτικού απορρήτου και προσωπικών δεδομένων... ο λόγος! Θέλουν προσοχή αυτά

Για να δεις εαν ειναι καρτοκινητο παρε απο σταθερο οτε 697-100-1314 και βαλε τον αριθμο αυτου που θες. Εαν ειναι καρτοκινητο το συστημα θα προχωρησει στην διαδικασια. Αλλιως θα σου πει οτι ειναι λαθος αριθμος.

Βλέπεις πράγματα και αναρωτιέσαι "Γιατί;"

Αλλά εγώ ονειρεύομαι πράγματα που δεν υπήρξαν ποτέ και λέω "Γιατί όχι;"

Πιστεύω να καταλαβαίνουν όλοι οτι κάτι τέτοιο είναι παράνομο!!! Περί ιδιωτικού απορρήτου και προσωπικών δεδομένων... ο λόγος! Θέλουν προσοχή αυτά

Δεν είναι καθόλου παράνομο να ζητήσεις τα στοιχεία κάποιου και αυτός να στα δώσει με την ίδια του την θέληση !!! Ότι χρησιμοποιείς πονηρία , ναι πράγματι αλλά το να σε ενοχλούν στο τηλέφωνο σου, παράνομο είναι Σίγουρα !

Πέραν τούτου .

Το όνοματεπώνυμο είναι προσωπικό δεδομένο αλλά ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Ευαίσθητο προσωπικό δεδομένο

Αν ήταν Ευαίσθητο δεδομένο όπως π.χ το θρήσκευμα ή οι πολιτικές πεποιθήσεις τώτε δεν θα ήταν δημοσιευμένο στον τηλεφωνικό κατάλογο του ΟΤΕ

Ισως ειναι παρανομο, αλλα να με παιρνει και στις 4 τα χαραματα τηλεφωνο και να ενοχλει εμενα τη γυναικα μου και το παιδι μου παρανομο ειναι.Πρεπει και εγω καπως να προστατευτω.Τωρα να ζητανε οι εταιριες εντολες εισαγγελεα παλι ειναι παρατραβηγμενο.Εγω το μονο που ζητησα ειναι να κανουν φραγη στο νουμερο αυτο και μονο για κλησεις προς εμενα και δεν το δεχονται,γιατι;Πρεπει να τρεχω στα δικαστηρια για το προφανες;

Για να δεις εαν ειναι καρτοκινητο παρε απο σταθερο οτε 697-100-1314 και βαλε τον αριθμο αυτου που θες. Εαν ειναι καρτοκινητο το συστημα θα προχωρησει στην διαδικασια. Αλλιως θα σου πει οτι ειναι λαθος αριθμος.

Πηρα και μου ζητει συνεχεια επαληθευση αριθμου.Αυτο σημαινει οτι ειναι συνδρομητης;

Πηρα και μου ζητει συνεχεια επαληθευση αριθμου.Αυτο σημαινει οτι ειναι συνδρομητης;

Toν ξαναβάζεις και μετά αν είκαι καρτοκινητό θα σου πεί "παρακαλώ πληκτρολογήστε τα 16 ψηφία του κωδικού τώρα"!!

Αν σου πεία αυτό σημαίνει ότι είναι κάρτοκινητό!!

Nαι ειναι καρτοκινητο. Αλλιως θα σου ελεγε πως ο αριθμος που πληκτρολογησες δεν ειναι σωστος! Αν θελεις παρε τωρα στην εξυπηρετηση πελατων (1313 εαν εχεις γραμμη κοσμοτε ή 697-1001313 απο σταθερο) και πες οτι ειναι δικο σου το νουμερο και θελεις να κανεις φορητοτητα σε αλλο δικτυο (οπου απαραιτητη προυποθεση ειναι να ειναι επωνυμη η γραμμη) και δεν θυμασαι εαν εχεις δηλωσει τα προσωπικα σου στοιχεια και ζητησε τους ευγενικα να σου πουν εαν ειναι δηλωμενα τα (και καλα) στοιχεια σου. Αυτο εχει 50-50 πιθανοτητες να παιξει... Εαν σου ζητησουν το ονοματεπωνυμο σου προκαταβολικα τοτε μαλλον θα σου πουν τι παιζει αλλα εαν δεν σου πουν (και ζητουν π.χ. κωδικο χρηστη) δεν σημαινει μια σιγουρη απαντηση (εχει ή δεν εχει προσωπικα στοιχεια). Εαν στο ζητησουν εφοσον εχεις δωσει τον αριθμο κινητου και εχει περασει το μισο λεπτο οπου ο υπαλληλος πληκτρολογει και κοιταζει στον υπολογιστη του (αρα εχει δει την καρτελα πελατη) και στα ζητησει μετα τοτε 99% εχει προσωπικα στοιχεια δεδομενα. Τωρα απο εκει και περα εαν μαθεις οτι εχει προσωπικα στοιχεια, τα οποια ειναι λιγο δυσκολο να μαθεις, μπορεις να τον εκβιασεις διαφορετικα του στυλ "ξερω οτι εχεις καρτοκινητο και μεχρι το βραδυ θα εχω και τα στοιχεια που εχεις δηλωσει στην γραμμη καθως και που αλλου εχεις καλεσει/σε εχουν καλεσει και θα σε φτιαξω μαγκα".

Βλέπεις πράγματα και αναρωτιέσαι "Γιατί;"

Αλλά εγώ ονειρεύομαι πράγματα που δεν υπήρξαν ποτέ και λέω "Γιατί όχι;"

Δεν είναι καθόλου παράνομο να ζητήσεις τα στοιχεία κάποιου και αυτός να στα δώσει με την ίδια του την θέληση !!! Ότι χρησιμοποιείς πονηρία , ναι πράγματι αλλά το να σε ενοχλούν στο τηλέφωνο σου, παράνομο είναι Σίγουρα !

Πέραν τούτου .

Το όνοματεπώνυμο είναι προσωπικό δεδομένο αλλά ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Ευαίσθητο προσωπικό δεδομένο

Αν ήταν Ευαίσθητο δεδομένο όπως π.χ το θρήσκευμα ή οι πολιτικές πεποιθήσεις τώτε δεν θα ήταν δημοσιευμένο στον τηλεφωνικό κατάλογο του ΟΤΕ

Όχι φίλε μου, παράνομο είναι γιατί εξαπατάς τον άλλον και προσποιήσε οτι είσαι κάποιος που δεν είσαι!!! Η όλη ιστορία επισύρει κυρώσεις αν σε κυνηγήσουν. Προφανώς σου τα δίνει οικειοθελώς, αλλά τα στοιχεία αυτά θα χρησιμοποιηθούν παρά την θέλησή του για κάτι που δεν θα έχει ερωτηθεί αν το επιτρέπει!!! Θέλουν προσοχή αυτά για να μην βρεθείτε προ εκπλήξεων. Ρωτήστε κανέναν δικηγόρο και θα δείτε τι θα σας πει!

Όχι φίλε μου, παράνομο είναι γιατί εξαπατάς τον άλλον και προσποιήσε οτι είσαι κάποιος που δεν είσαι!!! Η όλη ιστορία επισύρει κυρώσεις αν σε κυνηγήσουν. Προφανώς σου τα δίνει οικειοθελώς, αλλά τα στοιχεία αυτά θα χρησιμοποιηθούν παρά την θέλησή του για κάτι που δεν θα έχει ερωτηθεί αν το επιτρέπει!!! Θέλουν προσοχή αυτά για να μην βρεθείτε προ εκπλήξεων. Ρωτήστε κανέναν δικηγόρο και θα δείτε τι θα σας πει!

Κάτσε ρε δικηγόρε εσύ λύσσαξες με το παράνομο. :p :lol: Εδώ το παιδί καίγεται να μάθει ποιος τον παίρνει και τον ενοχλεί. Αυτός δεν είναι παράνομος που ενοχλούσε; Ε ας είναι έτοιμος να υποστεί και τις κυρώσεις. :O

Αφού είναι καρτοκινητό και αυτός που παίρνει το έχει κλειστό όλες τις ώρες, νομίζω ότι είναι προφανές ότι το έχει για αυτόν το σκοπό και δεν έχει δηλώσει τίποτα.

Για πληροφορίες, αρκεί κάποιος γνωστός στην κοσμοτε (ίσως και από τον ΟΤΕ να κάνουν δουλειά), με πρόσβαση σε ένα δικτυομένο pc. Μάλλον δε θα βρειτε στοιχεία, αλλά μπορείτε να βρείτε σε ποια περιοχή βρίσκεται. Ίσως βοηθάει σε κάτι...

Είχα μια γνωστή στο τηλεφωνικό κεντρο μιας άλλης εταιρίας και είχε βάλει στο υπολογιστή της το τηλ του φίλου της για να βλέπει πότε απομακρύνεται!!! :lol: (εννοείται ότι μας έβρισκε όποιο τηλ της ζητούσαμε -μερικές φορές και άλλων εταιριών!!)

• 5 years later...

και εμένα με παίρνει ένας αριθμός τώρα και 2 μήνες και όλο και πιο συχνά. Κάποιες φορές μου ζητάνε μια κυρία.... ... άλλες φορές μόλις ακούσει φωνή το κλείνει.

Πήρα στην cosmote κλασσικά δεν δίνουν στοιχεία οπότε πρέπει να φάω στη μάπα τα τηλέφωνήματα της τύπισσας.

Δεν παίρνει με απόκρυψη αλλά πήρα πίσω και βγαίνει κάποιο τηλεφωνικό κέντρο....

εμενα με εχει πρηξει η κοτε καθε μερα 2-3 τηλεφωνηματα για να αλλαξω καρτοσυμβολαιο... τους εχω πει 10 φορες οτι δεν αλλαζω και αλλες τοσες οτι την επομενη φορα που θα ενοχλησουν θα αλλαξω εταιρεια... τους εβαλα σε blacklist και ησυχασα :D

Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy:

Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα.

• 6 months later...
Ειδα οτι ειχα μια κληση στο σταθερο απο το τηλεφωνο 2311805300..Το εψαξα στο google και ειδα οτι γενικα ειναι "γνωστο"..Το μονο που με προβληματισε ειναι οτι ολες οι αναρτησεις ειναι το 2008...Εχει παρει κανεναν αλλον τωρα προσφατα?
:w00t: