Jump to content

DVD RW HELP

Freddie
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Μολις αγορασα ενα lg dvd rw double layer και θα ηθελα να μαθω ενα καλο προγραμμα αντιγραφης dvd σχετικα ευκολοχρηστο..

Και μια αλλη ερωτηση:Γινεται να συνδεσω το dvd με την τηλεοραση και να παρακολουθησω μια ταινια ;;;Αν ναι πως..

Μολις αγορασα ενα lg dvd rw double layer και θα ηθελα να μαθω ενα καλο προγραμμα αντιγραφης dvd σχετικα ευκολοχρηστο..

Και μια αλλη ερωτηση:Γινεται να συνδεσω το dvd με την τηλεοραση και να παρακολουθησω μια ταινια ;;;Αν ναι πως..

Γίνεται αν υπάρχει ένα TV-OUT πίσω στον υπολογιστή. Βάζεις ένα RCA καλώδιο και γίνεται η δουλειά σου μια χαρά. ;)

Πρόγραμμα αντιγραφής που χρησιμοποιείται κατά κόρον και από πολλούς είναι το Nero.

Aκομη καλο προγραμμα εγγραφης ειναι και το ULEAD Filmbrennerei 4.0 Deluxe

πειγεναι στο λινκ που σου γραφω και κατεβασε την, ειναι δοκιμαστικη για 30 ημερες

http://www.ulead.de/download/trial.htm

αν σκοπευεις να κανεις ... το alcohol δεν σου λεει ποτε οχι ενω το nero μερικες φορες το παιζει πολυ δυσκολο. Και για αντιγραφα ασφαλειας για τις ταινιες που ειναι γρατσουνισμενες το clone dvd μπορει και παρακαμτη τα λαθη.
Την βρήκα και θα την παντρευτώ :X ..................

Το εβαλα το alcohol αλλα δεν καταφερα να αντιγραψω..

Τοση μεγαλη διαφορα εχει απο τα κανονικα cdακια..Τι να πω.. :O

Βαζω στο κανονικο dvd την ταινια και το αδειο στο dvd rw και παω αντιγραφη αλλα καπου στο 4ο βημα δεν μου βγαζει επιλογη να συνεχισω.. τι παιζει?

Συνήθως, μια ταινία δεν χωράει να γραφτεί σε εγγράψιμο δισκάκι, θα πρέπει να την κατεβάσεις στον σκληρό δίσκο με κάποιο πρόγραμμα σαν το DVD Decrypter και να την συμπιέσεις ή να αφαιρέσεις ότι δεν χρειάζεσαι ή και τα δύο με κάποιο πρόγραμμα σαν το DVD Shrink. Προγράμματα σαν το CloneDVD μπορούν να κάνουν και τις 2 δουλειές χωρίς να ασχοληθείς ιδιαίτερα αλλά το όλο εγχείρημα παίρνει χρόνο.

Και εγω προσπαθω να βρω το Nero αλλα δεν μπορω. Αν κσερει κανεισ κατι ασ στειλει ενα λινκ με πμ. Εχω πελαγωσει. Δεν το βρισκω πουθενα.

Και εγω προσπαθω να βρω το Nero αλλα δεν μπορω. Αν κσερει κανεισ κατι ασ στειλει ενα λινκ με πμ. Εχω πελαγωσει. Δεν το βρισκω πουθενα.

Τι πιο απλό αν πήγαινες στην κεντρική σελίδα του nero? :confused: Πού έψαξες δηλαδή να το βρεις και δεν το βρήκες; :wacko: :p

Ορίστε πάρε και το ακριβές λινκ. Μην τα θέλουμε και όλα στο πιάτο.

http://www.nero.com/eng/nero-prog.php

Με το Alcohol δεν ειναι για τενιες DVD αλλα για αλλους ειδους αντιγραφεις

Αν θελεις να κανεις αντιγραφει τενιας on the feet πρεπει να εχεις π.χ. Nero πρεπει να πας και να ανοιξεις το recode 3 αυτο χρειαζεσαι για αντιγραφει

Αν θες με Clone DVD χρειαζεσαι ακομη το AnyDVD διοτη το clone δεν μπορει να ξεκηνισει την αντηγραφει αν δεν σπαστη το CSS (o κωδηκος της τενιας)

ενοηργοποιης και τα δυο προγραμματα πρωτα το ΑnyDVD και μετα το Clone DVD για αντηγραφει

Clone DVD->εκει που ειναι η τενια και 8α διαλεξεις το VIDEO_TS->μετα διαλγεγεις κατω που 8α γραφτει η τενια πχ DVD-5 και αν το εχεις ολο ετσι δεν χρειαζεται τηποτα να αλλαζεις πας παρακατω->εδω φενεται ολο το μενου πας παρακατω διαλεγεις που θελεις να το γραπσεις πχ NEC ND3500 και μετα γραφεις ξεκηνα μετα απο 40 λεπτα το πολυ ειναι τελειωμενη η τενια με ολα που εχει και η κανωνηκη

Αλλα με DVD-RW δεν κανουμε αντηγραφει διοτι μονο ο υπολογηστης το διαβαζει αλλα κανενα επητραπεζιο player.

το μονο που χρειαζεσαι ειναι να διαλεγεις σε τη DVD το γραφεις σηνηθως τα γραφουμε σε 4,7GB και αυτα ονομαζονται DVD-5

ειναι 21 ημερες Foul δοκιμαστικω αρα δεν χρειαζεσαι ακομη κοδηκο

http://www.slysoft.com/el/download.html

Το λινκ αυτο το ξερω αλλα ειναι 32 μβ. Δεν εχει μονο το νερο αλλα ενα πακετο απο εφαρμογεσ απο οτι βλεπω. Ψαχνω σκετο το Nero σε full. Αν μπορει καποιοσ ασ βοηθησει

Το λινκ αυτο το ξερω αλλα ειναι 32 μβ. Δεν εχει μονο το νερο αλλα ενα πακετο απο εφαρμογεσ απο οτι βλεπω. Ψαχνω σκετο το Nero σε full. Αν μπορει καποιοσ ασ βοηθησει

Σκέτο φίλε μου το Nero δεν υπάρχει, αναγκαστικά πρέπει να κατεβάσεις αυτό το πακέτο μαζί με τα υπόλοιπα.

http://www.danasoft.com/sig-gre.jpg

Ολα αυτα που βλεπεις ειναι το Nero και χρειαζεσαι περιπου 86 ΜΒ υπαρχουν τρεις τροποι το κατεβαζεις η περιμενεις σε καποιο περιοδηκο που θα εμφανηστει η ενα φιλαρακι σου που το εχει κατεβασει.

ειναι χωρησμενα σε 4 πακετα και τα χρειαζεσαι ολα.

Εφόσον θέλεις να αντιγράψεις ταινίες έχουμε και λέμε...

πας στο http://www.slysoft.com/el/download.html

κατεβάζεις το AnyDVD (περίπου 1MB)

και το CloneDVD (περίπου 5MB)

είναι πλήρως λειτουργικά για 21 μέρες, οπότε αν τα βρείς ικανοποιητικά (είναι από τα καλύτερα!) θα πρέπει να τα αγοράσεις, αλλιώς απλά μετά το πέρας των 21 ημερών τα κάνεις απεγκατάσταση!

Μετά την εγκατάσταση κάνεις επανεκκίνηση τον υπολογιστή σου και αυτομάτως ξεκινάει να τρέχει το AnyDVD, έπειτα τρέχεις και το CloneDVD (που είναι για την αντιγραφή) και ακολουθείς τα βήματα για την αντιγραφή (που είναι γελοία και δεν θα σε δυσκολέψουν!)

Αυτά και ελπίζω να σε κατατόπισα :)

είναι πλήρως λειτουργικά για 21 μέρες, οπότε αν τα βρείς ικανοποιητικά (είναι από τα καλύτερα!) θα πρέπει να τα αγοράσεις, αλλιώς απλά μετά το πέρας των 21 ημερών τα κάνεις απεγκατάσταση!

M'αρέσει που είσαι νομότυπος στο φόρουμ. :X :p 'Εχει δίκιο ο φίλος είναι δοκιμαστικό 21 ημερών, μετά από αυτό το διάστημα πρέπει να το "αγοράσεις".

@QTiVoCo και εγω το ειχα γραψει αν ειχες προσεξει αλλα το δικο σου το προσεξαν ποιο πολυ

Πιες 21 ημερες απο οτι πανε και στα 2 καθε 2 εβδομαδες ολο και καινουργια εκδοση βγαζουν

AnyDVD History

5.3.2.1, 2005 07 11

- New: Added support for a new version of the "Sony ARccOS

protection" as found on "Seinfeld" R2 (German) and "Hitch"

R2 (UK) to the option to remove "Protection based on

unreadable Sectors"

- Fix: Program could hang on startup

- Some minor fixes and improvements

- Updated languages

5.2.7.2, 2005 07 04

- New: Added support for a new version of the "Sony ARccOS

protection" as found on "Hitch" R1 (US) to the

option to remove "Protection based on unreadable Sectors"

- Fix: Problem introduced in 5.2.4.2 - not all unreadable

areas of ARccOS protected discs were replaced with dummy

sectors

- Some minor fixes and improvements

CloneDVD Revision History

Version 2.8.5.1: 2005 07 12

- Fix: Program could hang on startup

Version 2.8.4.1: 2005 06 18

- Fix: registration keys were not accepted in some

configurations

Version 2.8.3.3: 2005 06 07

- New: Added MIME type for easier download and installation of keyfiles

- Fix: Stability problems in certain configurations

M'αρέσει που είσαι νομότυπος στο φόρουμ. :X :p 'Εχει δίκιο ο φίλος είναι δοκιμαστικό 21 ημερών, μετά από αυτό το διάστημα πρέπει να το "αγοράσεις".

Άλλο τι κάνουμε γενικά και άλλο τι πρέπει να λέμε εδώ... στο κάτω κάτω αν ήσουν σε μια εκκλησία θα έβριζες (υποθέτω όχι); Έξω όμως δεν έχεις αυτά τα κολλήματα!!! :p

toliss θα συμφωνήσω μαζί σου, ότι πολύ πριν τελειώσει η δοκιμαστική (και πλήρης) περίοδος, βγαίνει καινούργια έκδοση, οπότε είτε με τον ένα είτε με τον άλλο τρόπο, μια χαρά μπορεί κάποιος να τα δουλέψει! Στον "άλλον" τρόπο απλά δεν κατεβάζεις κάθε τόσο την καινούργια έκδοση :)

ΥΓ toliss μάλλον το πρόσεξαν επειδή ήταν υπερβολικά νομότυπο!!! :)

Το εβαλα το alcohol αλλα δεν καταφερα να αντιγραψω..

Τοση μεγαλη διαφορα εχει απο τα κανονικα cdακια..Τι να πω.. :O

Βαζω στο κανονικο dvd την ταινια και το αδειο στο dvd rw και παω αντιγραφη αλλα καπου στο 4ο βημα δεν μου βγαζει επιλογη να συνεχισω.. τι παιζει?

Ο απλούστερος τρόπος για να αντιγράψεις ένα dvd μιας ταινίας είναι το dvdshrink.

Άλλο τι κάνουμε γενικά και άλλο τι πρέπει να λέμε εδώ... στο κάτω κάτω αν ήσουν σε μια εκκλησία θα έβριζες (υποθέτω όχι); Έξω όμως δεν έχεις αυτά τα κολλήματα!!! :p

toliss θα συμφωνήσω μαζί σου, ότι πολύ πριν τελειώσει η δοκιμαστική (και πλήρης) περίοδος, βγαίνει καινούργια έκδοση, οπότε είτε με τον ένα είτε με τον άλλο τρόπο, μια χαρά μπορεί κάποιος να τα δουλέψει! Στον "άλλον" τρόπο απλά δεν κατεβάζεις κάθε τόσο την καινούργια έκδοση :)

ΥΓ toliss μάλλον το πρόσεξαν επειδή ήταν υπερβολικά νομότυπο!!! :)

Το κούφο είναι οτι έχω το CloneDVD, Davideo Prof. 4, Ulead Filmbrennerei 4.0 Del, Nero Recode 3 ολα αυτά κανουν την ίδια δούλεια τελεύταιa γραφω μόνο με cloneDVD ή με Ulead Filmbrennerei .

Φιλε mcde γιατή έχεις κολήση με το DVDShrink εγώ δεν το χρησημοπείω, παρόλου που το έχω. Με αυτο εγραφα τοτε στην αρχη οταν είχε βγει αλλα τα τελεύταια 2 χρόνια δεν το χρησημοπείω.

Επιμένω ότι ο συνδιασμός AnyDVD και CloneDVD είναι από τους καλύτερους!

Άσε που τα δύο παραπάνω είναι και τα καλύτερα ενημερωμένα! :)

Επίσης μπορείτε να δείτε και τα παρακάτω...

http://www.dvdidle.com/el/index.htm

έχω χρησιμοποιήσει μόνο το αντίστοιχο του AnyDVD το DVD Region+CSS Free το οποίο δουλευει μια χαρα :)

Χθες κατεβασα το AnyDVD ετσι για δοκιμη και μου λεει "Δεν βρεθηκε συσκευη DVD" πρεπει να κατεβασω δηλαδη drivers για να δουλεψει. Ασε που ειναι και shareware. A στο pc εχω 2 dvd RW.

Εγω παντως επιμενω στο dvd shrink και nero. Απλα στην χρηση τους. Οχι οτι δοκιμασα και αλλα δηλαδη.... :D :D :D

Χθες κατεβασα το AnyDVD ετσι για δοκιμη και μου λεει "Δεν βρεθηκε συσκευη DVD" πρεπει να κατεβασω δηλαδη drivers για να δουλεψει. Ασε που ειναι και shareware. A στο pc εχω 2 dvd RW.

Εγω παντως επιμενω στο dvd shrink και nero. Απλα στην χρηση τους. Οχι οτι δοκιμασα και αλλα δηλαδη.... :D :D :D

Το AnyDVD είναι μόνο για σπάσημο τον CSS και τήποτα άλλο, αλλά για να το χρεισημοπειήσεις χρειάζεσαι και το CloneDVD διώτη το CloneDVD κάνει όλοι την δουλειά.

Και σε εμένα γράφει το ίδιο ότι δεν βρείκε κανένα μηχάνημα εγγραφής και έχω δύο μηχανήματα επάνω και ενα Virtual, αλλά αν πας στης ρυθμήσεις φένονται της έχει τσεκάρει κιόλας.

Για αντιγραφή ταινιών τα καλύτερα είναι DVD Shrink και DVD Decrypter Η ΚΟΡΥΦΗ.

Για αντιγραφή dvd αρχείων-προγραμμάτων Nero.

my opinion? dvd decrypter + dvd shrink + nero alla gia argotera mias kai to stamatisane to dvd decrypter proteino: Any dvd +dvd shrink + nero

opios thelei pantos ta "lefta" gia na "agorasei" to Any-dvd 5.3.2.1 pm me ;)