xarmakon Δημ. January 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2015 Γεια σας! Πριν κανένα μήνα ο γιος μοu κέρδισε στη σχολική γιορτή ένα tablet Prestigio multipad 7.0 ultra+.To φορτίσαμε και αuτόματα κατέβασε ένα σωρό εφαρμογές.Εγώ είμαι ψιλοάσχετος και θεώρησα ότι πρέπει να κατέβοuν.Κολλάει πολύ όμως και σuνέχεια και έχει γίνει σπάσιμο νεύρων..κατεβάσαμε κάτι παιχνιδάκια για το μικρό, αλλα τόσο τα παιχνίδια όσο και το απλό serfing έχει γίνει μαρτuριο...Τί μπορώ να κάνω? Uπάρχει περίπτωση να είναι είναι ελαττωματικό? ή ελαττωματική η οθόνη? γιατί πρέπει να πατήσω και 2-3 φορές καποιο πληκτρο για να πάρει μπρος...ή κατεβάσαμε περιττές εφαρμογές? πώς να το φτιάξω? Μπηκα στο γou tube και είδα καποιον ποu έδινε οδηγίες για να το κανει πιο γρήγορο..αλλα εμένα στις ρυθμίσεις, την επιλογή developers options δεν την έχει!!! Γιατί? Σας εuχαριστώ εκ των προτέρων παιδιά, θα με βγάλετε από μεγάλο βάσανο..και έχω και το μικρό ποu θέλει να παιξει παιχνιδια και δεν μπορεί...!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
navi55 Δημ. January 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2015 Μην περιμένεις πολλά από το συγκεκριμένο tablet. Όσες λιγότερες εφαρμογές και παιχνίδια έχεις, τόσο το καλύτερο. Με μονοπύρηνο επεξεργαστή και 512mb ram λογικό είναι να σέρνεται. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xarmakon Δημ. January 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2015 Σοβαρα? Μπορώ να κάνω κάτι να το φτιάξω ή να ξεκινήσω να διαγράφω εφαρμογές? Σε εuχαριστώ πολύ για την απάντηση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evansarmor Δημ. January 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2015 Τίποτα, διέγραψε όσες εφαρμογές μπορείς, και βάζε όποιο παιγνίδι θέλει ο μικρός μέχρι να το βαρεθεί. Μετά διαγραφή και άλλο... Παράθεση Καλύτερα να πεθάνεις όρθιος παρά να ζήσεις γονατιστός !!!. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emxa2k Δημ. January 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2015 (edited) Καλημέρα και καλή χρονιά. Φίλος μου αγόρασε πέρσι ένα ταμπλετ manta mid9701 (ναι, ούτε η μάνα του δεν το ξέρει). Το ταμπλετ ήρθε με 1gb για εφαρμογές και 14 για media. Το θέμα είναι ότι κάποιες εφαρμογές δεν μεταφέρονται στο μεγάλο partition του δίσκου. Έτσι, ένα παιχνίδι που είναι πολύ μεγάλο δεν μπορεί να γίνει unpack (hearthstone) γιατί δεν υπάρχει χώρος στο 1ο partition. Έτσι, πως μπορούμε να παίξουμε με τα μεγέθη του storage? Μόνο για mediatek ξέρω να το κάνω προσωπικά. Το ταμπλετ δεν έχει θέμα στο φόρουμ, οπότε απευθύνομαι εδώ. ...μπορείς να δοκιμάσεις μέσω Χposed/Downloads2SD ή λύσεις αλλαγής του μεγέθους με επεξεργασία/επαναδημιουργία firmware που απαιτούν όμως μια σχετική εξοικείωση/εμπειρία. Σου παραθέτω σχετικά links, αλλά μπορείς κάλλιστα να το αναζητήσεις. http://www.slatedroid.com/topic/41568-increase-internal-app-storage-for-n70-dual-core-hd/ http://www.arctablet.com/blog/forum/cube-u30gt/increase-space-for-application-data-partition-to-2-gb/ http://forum.androidgadget.co.uk/showthread.php?tid=175 http://www.htcmania.com/showthread.php?t=477883 Full nandroid backup πρώτα εννοείται. Edited January 11, 2015 by emxa2k Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexclone Δημ. January 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2015 καλημερα, εχω ενα alcatel onetouch evo 7hd με ξεχασμενο μοτιβο ξεκλειδωματος... μου ζηταει μετα τον λογαριασμο gmail, τον βαζω αλλα δεν κανει τιποτα. ξερει κανεις πως μπορω να μπω στο recovery? εχω κανει καποιους συνδιασμους με τα volume keys χωρις επιτυχεια... επισης το debugging ειναι κλειστο :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MOISIS Δημ. January 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2015 Τελικα αποφασισα να το στειλω πισω,πληρωσα για συστημενο με τρακινγ 15 ε.Τους ζητησα να μου στειλουν μια καμερα με κατι αξεσουαρ 100 ε το δεχτηκαν και το υπολοιπο ποσο (55 ε)θα μου το πιστωσουν στην καρτα.Υποψιν δεν το ειχαν ετοιμοπαραδοτο για να να μου το στειλουν και μου εγραψαν οτι θα πρεπει να περιμενω μεχρι να το ξαναφερουν.ειναι καταπληκτικοι οι Κινεζοι στο banggood. Λοιπον σημερα παρελαβα απο banggood την camera με τα αξεσουαρ της σε αντικατασταση του tablet που εσπασα εγω κατα λαθος την οθονη,μου εβαλαν και τα επι πλεον χρηματα 60 ε στη καρτα και ολα τελειωσαν μια χαρα.Ειναι 100% ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thodlp Δημ. January 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2015 Γεια σας έχω ένα μεγάλο πρόβλημα θέλω να βάλω custom ROM στο tablet αλλα δεν μπορώ να το κάνω root και δεν μπορώ να βρω rom για το συγκεκριμένο. Γίνετε να βάλω rom από άλλο tablet και χωρίς να είναι root. Σε recovery mode μπαίνει όπως θα δείτε στο video. http://m.youtube.com/watch?v=IDzI0f3tY0Y Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex222800 Δημ. January 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2015 (edited) Γεια σας έχω ένα μεγάλο πρόβλημα θέλω να βάλω custom ROM στο tablet αλλα δεν μπορώ να το κάνω root και δεν μπορώ να βρω rom για το συγκεκριμένο. Γίνετε να βάλω rom από άλλο tablet και χωρίς να είναι root. Σε recovery mode μπαίνει όπως θα δείτε στο video. http://m.youtube.com/watch?v=IDzI0f3tY0Y Πες μας τη επεξεργαστή έχει ...(από εκεί ξεκινάς ...για να σε βοηθήσουμε στο root .....) για rom..δύσκολα θα βρεις κάτι.. δοκίμασε vroot http://youtu.be/2tGDe9n9WGo Edited January 14, 2015 by alex222800 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thodlp Δημ. January 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2015 Ο επεξεργαστης ειναι ο a33 quad core cortex a7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex222800 Δημ. January 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2015 (edited) Ο επεξεργαστης ειναι ο a33 quad core cortex a7 δοκίμασε το vroot.. Επίσης Edited January 14, 2015 by alex222800 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thodlp Δημ. January 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2015 δοκίμασε το vroot.. Επίσης Το εκανα root αλλα τορα με την Rom τι κανω. Αν βαλω μια οπιαδηποτε θα εχω προβλημα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex222800 Δημ. January 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2015 (edited) Το εκανα root αλλα τορα με την Rom τι κανω. Αν βαλω μια οπιαδηποτε θα εχω προβλημα; Ναι ...δυστυχώς επειδή είναι "ανώνυμη" μάρκα είναι δύσκολο να βρεις rom ...μπορείς να το μπρικαρεις... Γιατι θέλεις custom rom..;;; Edited January 14, 2015 by alex222800 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thodlp Δημ. January 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2015 Ναι ...δυστυχώς επειδή είναι "ανώνυμη" μάρκα είναι δύσκολο να βρεις rom ...μπορείς να το μπρικαρεις... Γιατι θέλεις custom rom..;;; Γιατί από την ώρα που το αγόρασα σέρνεται. Και έχει πρόβλημα με το wifi αργεί παρα πολύ. Όταν μπαίνω στο youtube κάνει 20 sec να μπει στο video αλλα το buffering το κάνει κανονικά. Και στις εφαρμογές πατάω download κάνει γύρο στα 15 sec να ξεκινήσει αλλα η λήψη γίνετε με καλές ταχύτητες. Έκανα speedtest και μου λέει 50ms δεν ξέρω τι φταίει και έτσι είπα να δοκιμάσω αλη rom. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
christoforas Δημ. January 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2015 (edited) Έπεσε στα χέρια μου ένα 7αρι tablet D701 το οποίο δε φόρτιζε. Πώς μπορώ να δω τι φταίει? Δηλαδή, φταίει η μπαταρία ή πχ το βίσμα στην πλακέτα? Ο φίλος που μου το έδωσε είπε πως φταίει ο φορτιστής του. Δοκίμασα άλλο ίδιο φορτιστή, τον άφησα 5' δεν είδα φως. Δοκίμασα το φορτιστή του (το χαλασμένο υποτίθεται) στο tablet του άλλου φορτιστή, φορτίζει κανονικά. Edited January 16, 2015 by christoforas Παράθεση Nokia 5110 -> Nokia 3210 -> Nokia 3410 -> Nokia 7250 -> Nokia 6230 -> Nokia N70 -> Nokia N76 -> Nokia E66 -> Samsung Galaxy S1 -> LG Optimus 4x -> Lenovo S90 -> Xiaomi Redmi 4X -> Xiaomi Redmi 5 Plus -> Xiaomi Poco X3 NFC Cube U30GT2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fotxasi Δημ. January 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2015 Και εγώ αγόρασα το estar zoom hd 9(MID9024) και έχει τα ίδια χάλια με το δικό σου. Root το έκανες με το vroot η αλλιώς; ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
villasg Δημ. January 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2015 θελει ανοιγμα και "περασμα" με ενα κολητηρι την βαση και τις επαφες του βυσματος και μετα παλι δοκιμη πριν το κλεισεις . Απο εκει και περα παιζει ρολο εαν παει η ταση απευθειας στην μπαταρια ή παρεμβαλετε καποιο κυκλωμα Παράθεση Οδηγός για αγορές από Aliexpress Xiaomi Mi Max 2 , Xiaomi redmi note 4 pro , Xiaomi redmi note 5 , Teclast T98 4G MT8735P , Xiaomi Mibox S , Mecool M8s Pro , Roku express Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex222800 Δημ. January 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2015 Και εγώ αγόρασα το estar zoom hd 9(MID9024) και έχει τα ίδια χάλια με το δικό σου. Root το έκανες με το vroot η αλλιώς; ευχαριστώ δοκίμασε με αυτό εάν δεν δουλέψει μετά με vroot Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
christoforas Δημ. January 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2015 θελει ανοιγμα και "περασμα" με ενα κολητηρι την βαση και τις επαφες του βυσματος και μετα παλι δοκιμη πριν το κλεισεις . Απο εκει και περα παιζει ρολο εαν παει η ταση απευθειας στην μπαταρια ή παρεμβαλετε καποιο κυκλωμα Και αν τις περάσω τις επαφές και δε βλέπω ανταπόκριση, φταίει η μπαταρία? Παράθεση Nokia 5110 -> Nokia 3210 -> Nokia 3410 -> Nokia 7250 -> Nokia 6230 -> Nokia N70 -> Nokia N76 -> Nokia E66 -> Samsung Galaxy S1 -> LG Optimus 4x -> Lenovo S90 -> Xiaomi Redmi 4X -> Xiaomi Redmi 5 Plus -> Xiaomi Poco X3 NFC Cube U30GT2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
villasg Δημ. January 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2015 Και αν τις περάσω τις επαφές και δε βλέπω ανταπόκριση, φταίει η μπαταρία? Οχι παντα , μπορει να φταιει το κυκλωμα που παρεμβαλετε απο την εισοδο της τασης στην μπαταρια ( αλλα εχουν αλλα δεν εχουν ) Απο θυρα usb φορτιζε το ταμπλετ ή μονο απο την εισοδο τασης ? Εαν φορτιζε δοκιμασες απο εκει ? Παράθεση Οδηγός για αγορές από Aliexpress Xiaomi Mi Max 2 , Xiaomi redmi note 4 pro , Xiaomi redmi note 5 , Teclast T98 4G MT8735P , Xiaomi Mibox S , Mecool M8s Pro , Roku express Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fotxasi Δημ. January 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2015 (edited) Τελικά το έκανα root με το apk του kingoroot. Καθαρισα τις περιτες εφαρμογές αλλά παρ ολα αυτά εξακολουθεί να σέρνεται. Λες και κολλά ο επεξεργαστης ενα πράμα Θα δούμε. Ευχαριστώ alex Edited January 17, 2015 by fotxasi Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
empyrium Δημ. January 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2015 Καλησπερα παιδια! Να ρωτησω μηπως ξερει κανενας κατι γι'αυτο το ταμπλετ? Αν γινεται να μπουν google play κτλ, χωρις να γινει ροοτ? Ευχαριστω προκακαταβολικα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
terovitsas Δημ. January 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2015 31/10/2014 ήταν στα χερια τις minideal το κινητό για επισκευή και τώρα έχουμε 19/01/15!(81) μέρες δεν είναι αρκετές για αυτήν την εταιρία που θέλει να λέγεται και σοβαρή για να επισκευάσει ένα κινητό!θα σας ενημερώνω για την εξέλιξη για να έχετε γνώση για το τι γίνετε και να μην ταλαιπωρηθείτε όπως και εγώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostascbr Δημ. January 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2015 εχω το ταμπλετ estar beauty hd quad core και προσπαθω να το κανω ροοτ αλλα δεν το καταφερνω εχει καποιος το ιδιο η μπορεί να με βοηθήσει γιατι σερνετε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nitrox Δημ. January 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2015 Πως μπορουμε να καταλαβουμε αν χαλασε η μπαταρια σε ενα ταμπλετ ( hcl M3) ή το κυκλωμα φορτησης? Το ταμπλετ ειναι νεκρο και οταν βαζω το φορτηστη δεν κανει τιποτα. Ο φορτηστης δουλευει κανονικα τον δοκιμασα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts