steliosk Δημ. September 13, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2020 Ε δε πειράζει θα βρεις από Σκρουτζ να πας να το πάρεις από το κατάστημα. Το είπα γιατί δεν αξίζει να δώσεις μεταφορικά !! Τελικά παράγγειλα αυτό: 3mk Flexible 7H Tempered Glass 0.2mm 3 Τεμ. Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 και 16ΚΒytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
steliosk Δημ. September 13, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2020 Έβαλα σε περπάτημα την εφαρμογή health της Huawei ταυτόχρονα με το Garmin, όλες οι τιμές ιδιες εκτός από τις θερμίδες, 173 του health 335 του Garmin, ξέρετε γιατί? Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 και 16ΚΒytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SAKISART2 Δημ. September 13, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2020 Είναι απαραίτητο να μπει τζαμακι προστασιας; Είναι ευαίσθητο το εργοστασιακό; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
steliosk Δημ. September 14, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2020 Είναι απαραίτητο να μπει τζαμακι προστασιας; Είναι ευαίσθητο το εργοστασιακό; Υπάρχουν κάποιοι που έχουν πει ότι αντέχει σε χτυπήματα, αλλά επειδή το τζαμί του είναι ίσα ίσα με την στεφάνη δεν θα το ρισκάρω και θα βάλω. Σήμερα παραλαμβάνω το ρολόι αύριο το τζαμακι Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 και 16ΚΒytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dp8 Δημ. September 14, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2020 επισης να ρωτησω κατι σημαντικο... επειδη δεν εχω παει να το δω απο κοντα.. η οθονη του εχει το αβυσσαλεο μαυρο οπως ειναι π.χ των samsung, ή ειναι ξεθωριασμενη? μια απαντηση...:rolleyes::rolleyes::rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karamazof53 Δημ. September 14, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2020 μια απαντηση...:rolleyes::rolleyes::rolleyes: τα μαύρα του , αν εννοείς αυτό, είναι πολυ καλά όπως δηλαδή σε όλες τις amoled οθόνες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dp8 Δημ. September 14, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2020 τα μαύρα του , αν εννοείς αυτό, είναι πολυ καλά όπως δηλαδή σε όλες τις amoled οθόνες. αρα εχουμε το καλο μαυρο σαν των smartwatch των samsung(??) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karamazof53 Δημ. September 14, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2020 αρα εχουμε το καλο μαυρο σαν των smartwatch των samsung(??) δεν έχω εμπειρία με ρολόι της samsung για να σου απαντήσω σε αυτό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dp8 Δημ. September 14, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2020 δεν έχω εμπειρία με ρολόι της samsung για να σου απαντήσω σε αυτό. ok.. των samsung ειναι μαυρο κατραμι χωρις κανενα απολυτως "ξεθωριασμα". μια κλασικη δηλαδη amoled. απλα επειδη και του stratos αναφεροταν ως amoled αλλα ειχε ξεθωριασμα,ρωαω για να δω τι παιζει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MeddlingMageGR Δημ. September 14, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2020 απλα επειδη και του stratos αναφεροταν ως amoled αλλα ειχε ξεθωριασμα,ρωαω για να δω τι παιζει. Τα Stratos ούτε Amoled είχε ποτέ, ούτε ήταν ξεθωριασμένη. Είναι ειδική οθόνη που αντανακλά το φως. Reflective αναφέρεται. Στάλθηκε από το EVR-AL00 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dp8 Δημ. September 14, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2020 Τα Stratos ούτε Amoled είχε ποτέ, ούτε ήταν ξεθωριασμένη. Είναι ειδική οθόνη που αντανακλά το φως. Reflective αναφέρεται. Στάλθηκε από το EVR-AL00 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ως oled αναφεροταν και μολις παταγες να ανοιξει το backlight,ηταν ξεθωριασμενη.. στο φως του ηλιου ηταν αψογη λογω της τεχνολογιας Reflective. Μάρκα: Amazfit Οθόνη: OLED Έκδοση Bluetooth: Bluetooth 4.2 Λειτουργία λειτουργίας: ΠΑΤΗΣΤΕ το ΚΟΥΜΠΙ RAM: 512MB ROM: 4 γιγαμπάιτ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MeddlingMageGR Δημ. September 14, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2020 Κάποιο λάθος κάνεις. Στάλθηκε από το EVR-AL00 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dp8 Δημ. September 14, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2020 ειχε αναφερθει σε πολλες ιστοσελιδες οτι εχει oled. οπως και αυτη του gearbest. τα δικα σου χαρακτηριστικα εχουν περισσοτερη λoγικη που λενε lcd... δεν ξερω πως προεκυψε το Oled.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SAKISART2 Δημ. September 14, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2020 Για τη φόρτιση στις οδηγίες είδα λέει 5v 1A ή και μεγαλύτερο. Αρα από του κινητού με Α1.8 δε θα έχει θέμα φαντάζομαι θα τραβάει όσο χρειάζεται, σωστά; Το band 3 το φορτιζα από το pc ή από της tv τα usb. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
steliosk Δημ. September 14, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2020 Παίδες καλησπέρα! Βλέπω λουράκια στο Σκρουτζ άλλα λέει ότι είναι και για GT και για GT2.Θα είναι οκ ή επειδή είναι για το gt2 θα "πλέει"? Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 και 16ΚΒytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiftsism Δημ. September 14, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2020 Παίδες καλησπέρα! Βλέπω λουράκια στο Σκρουτζ άλλα λέει ότι είναι και για GT και για GT2.Θα είναι οκ ή επειδή είναι για το gt2 θα "πλέει"?Όλα τα λουράκια που πωλούνται για ρολόγια 46mm, θα μπορούν να εφαρμοστούν και στο gt2. Sent from my Huawei Mate 20 Pro by using Tapatalk Παράθεση Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G Tablet: Samsung Galaxy Tab S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. September 14, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2020 Τι διάσταση λουράκι φοράει? Αυτό πρέπει να δεις Στάλθηκε από το Redmi Note 9 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos_nia86 Δημ. September 14, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2020 ειχε αναφερθει σε πολλες ιστοσελιδες οτι εχει oled. οπως και αυτη του gearbest. τα δικα σου χαρακτηριστικα εχουν περισσοτερη λoγικη που λενε lcd... δεν ξερω πως προεκυψε το Oled..Transflective είναι η οθόνη των stratos, bip και pace. Όχι oled κι ούτε lcd όπως τις ξέρουμε. Όσο περισσότερο φως υπάρχει τόσο καλύτερα δείχνουν. Είναι ιδανικές για outdoor χρήση αλλά δεν έχουν τη ζωντάνια των oled. Στάλθηκε από το POCOPHONE F1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tselpemts Δημ. September 14, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2020 Κανέναν νέο για τη μέρα κυκλοφορίας του gt 2 pro έχουμε; Στάλθηκε από το IN2013 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dp8 Δημ. September 14, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2020 Transflective είναι η οθόνη των stratos, bip και pace. Όχι oled κι ούτε lcd όπως τις ξέρουμε. Όσο περισσότερο φως υπάρχει τόσο καλύτερα δείχνουν. Είναι ιδανικές για outdoor χρήση αλλά δεν έχουν τη ζωντάνια των oled. Στάλθηκε από το POCOPHONE F1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk βρε εγω το ξερω πολυ καλα. απλα ειπα,οτι σε πολλες περιπτωσεις αναφερεται στα specs η οθονη του για oled. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SAKISART2 Δημ. September 14, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2020 Παιδιά ενώ έχω βάλει δόνηση για τις ειδοποιήσεις όταν μου στέλνουν μήνυμα, messenger ή viber δεν έρχεται στο ρολόι. Πρέπει να πάω στο αρχείο ειδοποιήσεων. Θέλει στο κινητό να αλλάξω κατι; Στο band δεν είχα θεμα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. September 14, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2020 (edited) νέος κάτοχος... πως γίνεται να ΜΗΝ δείχνει καθόλου την οθόνη για εισερχόμενες κλήσεις; δεν θέλω. επίσης γίνεται να μην μετράει βήματα; Sent from my Mi A3 using Tapatalk Edited September 14, 2020 by ilka71 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manwlis77 Δημ. September 14, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2020 Μήπως δε χρειάζεσαι smartwatch ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. September 14, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2020 Μήπως δε χρειάζεσαι smartwatch ?Ξερεις να απαντησεις σε αυτο που ρωτησα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
optostyle Δημ. September 14, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2020 νέος κάτοχος... πως γίνεται να ΜΗΝ δείχνει καθόλου την οθόνη για εισερχόμενες κλήσεις; δεν θέλω. επίσης γίνεται να μην μετράει βήματα; Sent from my Mi A3 using TapatalkΤις εισερχομενες τις δειχνει.Τι εννοεις;; Την κατεβασες την εφαρμογη health να την ψαξεις γενικως;; Opto Παράθεση Εχω κινητο Motorola....αυτο με την κεραια το καπακι και τα πρασινα γραμματα.Ναι αυτο που ζυγιζει 24Κg Σταθερο FTTH 200Mbps Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts