lempoi Δημ. September 5, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2020 Ρυθμίσεις, οθόνη, οθόνη κλειδώματος Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hasiotis_john Δημ. September 6, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2020 Κάτοχος και γω του ρολογιού εδώ και 2 μέρες, είμαι πραγματικά εντυπωσιασμένος! (ειδικά η μπαταρία, ήρθε με 56% και ενώ το σκαλίζω αρκετά και έχω και ενεργοποιημένη μόνιμα την μέτρηση παλμών, τώρα που γράφω είναι στο 44%)! Φανταστική οθόνη, το ηχείο τρομερό μιας και ακούγετε καμπάνα ο ομιλητής και το αντίστροφο και γενικά ένα ΠΑΝΕΜΟΡΦΟ ρολόι. Θα ήθελα να έμενε η οθόνη λίγα δευτερόλεπτα παραπάνω με το που την κοιτάω, υπάρχει κάποιο κολπάκι για να παρατείνουμε λίγο τον χρόνο? (βρήκα μόνο την ρύθμιση που να είναι 10 λεπτά η οθόνη ανοιχτή, μου διαφεύγει κάποια άλλη?) 130κάτι ευρώ μου στοίχισε, από σκρουτζομάγαζο. Μάλλον Τουρκική συσκευή απ' ότι βλέπω στο κουτί από κάτω, αλλά στα πλάγια έχει αυτοκόλλητο που λέει Ελληνικά και ότι εισάγετε από την Huawei Hellas. Δεν θα έχω θέμα με την εγγύηση έτσι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. September 6, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2020 Καλησπερα έχω από σήμερα στην κατοχή μου έναxiaomi mi note 10, κατέβασα την εφαρμογή υγεία της Huawei και το συνδεσα κάπου διάβασα ότι πρεπει να κατεβουν και το Huawei services αλλά εμένα δεν μου ζήτησε τίποτα, χρειάζεται να κάνω κάτι άλλο; Στάλθηκε από το Mi Note 10 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mivechris Δημ. September 6, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2020 Κάτοχος και γω του ρολογιού εδώ και 2 μέρες, είμαι πραγματικά εντυπωσιασμένος! (ειδικά η μπαταρία, ήρθε με 56% και ενώ το σκαλίζω αρκετά και έχω και ενεργοποιημένη μόνιμα την μέτρηση παλμών, τώρα που γράφω είναι στο 44%)! Φανταστική οθόνη, το ηχείο τρομερό μιας και ακούγετε καμπάνα ο ομιλητής και το αντίστροφο και γενικά ένα ΠΑΝΕΜΟΡΦΟ ρολόι. Θα ήθελα να έμενε η οθόνη λίγα δευτερόλεπτα παραπάνω με το που την κοιτάω, υπάρχει κάποιο κολπάκι για να παρατείνουμε λίγο τον χρόνο? (βρήκα μόνο την ρύθμιση που να είναι 10 λεπτά η οθόνη ανοιχτή, μου διαφεύγει κάποια άλλη?) 130κάτι ευρώ μου στοίχισε, από σκρουτζομάγαζο. Μάλλον Τουρκική συσκευή απ' ότι βλέπω στο κουτί από κάτω, αλλά στα πλάγια έχει αυτοκόλλητο που λέει Ελληνικά και ότι εισάγετε από την Huawei Hellas. Δεν θα έχω θέμα με την εγγύηση έτσι? Πάρε ένα τηλέφωνο το service θα μπορέσουν να σου απαντήσουν πλήρως στην ερώτηση αν χτυπήσουν το S/N Παράθεση Nokia 3210//Nokia 7110 //Nokia 5210 //Nokia 8310 //Nokia N-Gage //SE K700i //SE W800i //SE W550i //SE K850i //SE Aino //Nokia 206 DS //Lumia 435 DS //Moto G4 Play 2/16 // Mi A2 Lite 4/64 // 1+ Nord 8/128 // 1+ 11 16/256 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hasiotis_john Δημ. September 6, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2020 Έβαλα το SN στο Site της Huawei και μου βγάζει κανονικά την εγγύηση και έχει Ελλάδα οπότε όλα κομπλέ! ---> https://consumer.huawei.com/gr/support/warranty-query/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mesia Δημ. September 6, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2020 Καλησπερα έχω από σήμερα στην κατοχή μου έναxiaomi mi note 10, κατέβασα την εφαρμογή υγεία της Huawei και το συνδεσα κάπου διάβασα ότι πρεπει να κατεβουν και το Huawei services αλλά εμένα δεν μου ζήτησε τίποτα, χρειάζεται να κάνω κάτι άλλο; Στάλθηκε από το Mi Note 10 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Βαγγέλη με την εφαρμογή μόλις κάνει ενημέρωση σου περνάει αυτόματα το huawei servise. Όταν παίρνας την κινεζική έκδοση (περισσότερα watchface) το χρειαζεσαι, και φυσικά σε εκείνη την έκδοση δεν κάνεις update για να συνεχίσει να σου δουλεύει η εφαρμογή. Υγ. Τι έγινε εσύ ήσουν κατά των smartwatch πως και έτσι; Παράθεση Επιτρέπεται να πέσεις, επιβάλλεται να σηκωθείς... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. September 6, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2020 Βαγγέλη με την εφαρμογή μόλις κάνει ενημέρωση σου περνάει αυτόματα το huawei servise. Όταν παίρνας την κινεζική έκδοση (περισσότερα watchface) το χρειαζεσαι, και φυσικά σε εκείνη την έκδοση δεν κάνεις update για να συνεχίσει να σου δουλεύει η εφαρμογή. Υγ. Τι έγινε εσύ ήσουν κατά των smartwatch πως και έτσι;Ευχαριστώ Μάνο,με βοηθάει αρκετά για μην τσεκάρω την συσκευή συνέχεια, επίσης μου αρέσει αρκετά και εμφανισιακά, μπαταρία τέρας οπότε όλα καλά Στάλθηκε από το Mi Note 10 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. September 7, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2020 Ευχαριστώ Μάνο,με βοηθάει αρκετά για μην τσεκάρω την συσκευή συνέχεια, επίσης μου αρέσει αρκετά και εμφανισιακά, μπαταρία τέρας οπότε όλα καλά Στάλθηκε από το Mi Note 10 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΚαλημέρα οι ειδοποιήσεις γιατί έρχονται 3 φορές η κάθε μία;το έχω συνδεδεμένο με Xiaomi mi note 10 Στάλθηκε από το Mi Note 10 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agriniopk Δημ. September 7, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2020 Όταν είσαι μακριά απο το τηλέφωνο και βρεθείς πάλι κοντά (και συνδεθή), έρχονται οι ιδοποιήσεις για το διάστημα που το ρολόι ήταν μακριά απο το τηλέφωνο ? δλδ όταν συνδεθεί ξανά σε ενημερώνει το ρολόι για τις χαμένες κλήσεις ή πρέπει να δεις το τηλέφωνο? Στάλθηκε από το SM-N960F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill33 Δημ. September 7, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2020 Όταν είσαι μακριά απο το τηλέφωνο και βρεθείς πάλι κοντά (και συνδεθή), έρχονται οι ιδοποιήσεις για το διάστημα που το ρολόι ήταν μακριά απο το τηλέφωνο ? δλδ όταν συνδεθεί ξανά σε ενημερώνει το ρολόι για τις χαμένες κλήσεις ή πρέπει να δεις το τηλέφωνο? Στάλθηκε από το SM-N960F μου χρησιμοποιώντας TapatalkΌχι δεν έρχονται. Sent from my Mi Note 10 using Tapatalk ----- προσθήκη μηνύματος 47 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Καλημέρα οι ειδοποιήσεις γιατί έρχονται 3 φορές η κάθε μία;το έχω συνδεδεμένο με Xiaomi mi note 10 Στάλθηκε από το Mi Note 10 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΜε το ίδιο κινητό δεν έχω τέτοιο πρόβλημα Sent from my Mi Note 10 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agriniopk Δημ. September 7, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2020 και άλλη μια ερώτηση (πριν το αγοράσω) μπορείς να απαντάς σε μηνύματα απο το ρολόι και αν ναι μπορείς να πληκτρολογίσης στην απάντηση των μηνυμάτων με φωνητική πληκτρολόγισει στα ελληνικά ?? Στάλθηκε από το SM-N960F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill33 Δημ. September 7, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2020 και άλλη μια ερώτηση (πριν το αγοράσω) μπορείς να απαντάς σε μηνύματα απο το ρολόι και αν ναι μπορείς να πληκτρολογίσης στην απάντηση των μηνυμάτων με φωνητική πληκτρολόγισει στα ελληνικά ?? Στάλθηκε από το SM-N960F μου χρησιμοποιώντας TapatalkΌχι,τίποτα από τα δύο. Sent from my Mi Note 10 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agriniopk Δημ. September 7, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2020 Ρωτάω γιατί έχει μικρόφωνο και ηχείο σωστά; Άρα θα μπορούσε να γίνετε απάντηση με αυτό τον τρόπο. Ok όμως Στάλθηκε από το SM-N960F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. September 7, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2020 (edited) Όταν είσαι μακριά απο το τηλέφωνο και βρεθείς πάλι κοντά (και συνδεθή), έρχονται οι ιδοποιήσεις για το διάστημα που το ρολόι ήταν μακριά απο το τηλέφωνο ? δλδ όταν συνδεθεί ξανά σε ενημερώνει το ρολόι για τις χαμένες κλήσεις ή πρέπει να δεις το τηλέφωνο? Στάλθηκε από το SM-N960F μου χρησιμοποιώντας TapatalkΟχι έρχονται πάντα 3 Στάλθηκε από το Mi Note 10 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ----- προσθήκη μηνύματος 45 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Όχι δεν έρχονται. Sent from my Mi Note 10 using Tapatalk ----- προσθήκη μηνύματος 47 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Με το ίδιο κινητό δεν έχω τέτοιο πρόβλημα Sent from my Mi Note 10 using Tapatalkμε επανεκκίνηση του τηλεφώνου έστρωσε, ο καιρός σου δουλευει στο ρολόι; Στάλθηκε από το Mi Note 10 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Edited September 7, 2020 by vag74 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill33 Δημ. September 7, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2020 Οχι έρχονται πάντα 3 Στάλθηκε από το Mi Note 10 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ----- προσθήκη μηνύματος 45 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- με επανεκκίνηση του τηλεφώνου έστρωσε, ο καιρός σου δουλευει στο ρολόι; Στάλθηκε από το Mi Note 10 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Οχι ,καθε ειδοποίηση έρχεται μια φορά.Αν υπάρχει ειδοποίηση όσο δεν είναι συνδεμένο το ρολόι δεν έρχεται όταν συνδεθεί. Ναι ο καιρός είναι σωστός τώρα ,πιο σωστος απο αυτό που μου δείχνει το google at a glance widget.Oχι πάντα όμως ,εχει τύχει να μου δείχνει το διπλανό χωριό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. September 7, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2020 Οχι ,καθε ειδοποίηση έρχεται μια φορά.Αν υπάρχει ειδοποίηση όσο δεν είναι συνδεμένο το ρολόι δεν έρχεται όταν συνδεθεί. Ναι ο καιρός είναι σωστός τώρα ,πιο σωστος απο αυτό που μου δείχνει το google at a glance widget.Oχι πάντα όμως ,εχει τύχει να μου δείχνει το διπλανό χωριό.Με επανεκκίνηση του τηλεφώνου διορθώθηκε έρχεται μια ειδοποίηση πλέον με τον καιρό έπρεπε να βάλω στο τηλέφωνο χώρα Ελβετία και τώρα δουλεύει κανονικά, ευχαριστώ Στάλθηκε από το Mi Note 10 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill33 Δημ. September 7, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2020 Με επανεκκίνηση του τηλεφώνου διορθώθηκε έρχεται μια ειδοποίηση πλέον με τον καιρό έπρεπε να βάλω στο τηλέφωνο χώρα Ελβετία και τώρα δουλεύει κανονικά, ευχαριστώ Στάλθηκε από το Mi Note 10 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Εγω επειδή το έχω σετάρει Αγγλία το έχω αφήσει έτσι.Αλλά τωρα που είμαι Ελλάδα μου δείχνει κανονικά το χωριό μου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. September 7, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2020 (edited) Εγω επειδή το έχω σετάρει Αγγλία το έχω αφήσει έτσι.Αλλά τωρα που είμαι Ελλάδα μου δείχνει κανονικά το χωριό μου.Τι χώρα το έχεις το τηλέφωνο;ο καιρός από το ρολόι είναι άσχετος από τον καιρό που έχει μαμά η κάθε συσκευή; Στάλθηκε από το Mi Note 10 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Edited September 7, 2020 by vag74 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill33 Δημ. September 7, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2020 Αγγλία το έχω σεταρει ,τώρα είμαι Ελλάδα. Το ρολόι πριν ανοίξω την εφαρμογή έλεγε το χωριό ενώ εγώ είμαι Τρίπολη,άλλαξε όμως τοποθεσία και δείχνει Τρίπολη πλεον. Και Αγγλία πάντως πολλές φορές μου έδειχνε το ρολόι την διπλανή περιοχή από εκεί που ήμουν. Δεν ξέρω πως παίρνει την τοποθεσία. Sent from my Mi Note 10 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leon_CP3 Δημ. September 7, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2020 Στο θέμα του διαδόχου επειδή έχουν αρχίσει να πέφτουν πολλά leaks, αν ισχύουν αυτά, ουσιαστικά δεν υπάρχει κανένας λόγος να πας στο pro εκτός κι αν τοποθετείς τόσο ψηλά την αυτόματη φόρτιση. Όλα τα άλλα σπεκς τα βλέπω ακριβώς ίδια. Αντίθετα η "κορούλα" honor μάλλον "κανιβαλίζει" την μαμά εταιρεία καθώς τον οκτώβρη βγάζει το watch gs pro το οποίο ναι μεν σε θέμα ui κλπ εννοείται δεν αλλάζει τίποτα, όμως υπόσχεται +10 μέρες αυτονομία δηλαδη γύρω στις 25 συνολικά (700mah απέναντι στα 450 των huawei) και είναι και πιο "rugged", πιο bulky δηλαδή που για κάποιους που γουστάρουν τα μεγαλύτερα ρολόγια τους δίνει ακόμη μία εναλλακτική. Προσωπικά μάλλον θα σκιπάρω το gt 2 pro και ίσως μελλοντικά με πιο χαμηλή τιμή σκεφτώ το honor. Περισσότερα σε περίπου δύο εβδομάδες που μάλλον θα δούμε το πρώτο επίσημα. Παράθεση 📱Siemens C45-Siemens MC60-Siemens M65-Nokia N70-Ericsson W890i-Nokia N95-iPhone 3GS-LG G2-iPhone 6S-Oneplus 5T-Asus ROG Phone 2-Huawei Nova 5T-Samsung S10 Lite-Samsung S21 Ultra-Samsung S23 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spinmaths Δημ. September 8, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2020 Ναι αυτό θα κάνω. Να το αφήσω λες να κλείσει τελείως τώρα και να φορτίσει για να καλιμπραρει η μπαταρία; Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ----- προσθήκη μηνύματος 81 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Δεν έχεις όμως την aod ανοιχτή .εμείς λεμε με aod ανοιχτή που κάνει τη μεγαλύτερη διαφορά. Και σίγουρα όλες οι άλλες ρυθμίσεις που έχεις κάνει σου αποδίδουν τόσο καλά Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Δεν χρειάζεται να το αφήσεις να κλείσει. Είναι μπαταρία λιθίου. Δεν χρειάζεται καλιμπράρισμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. September 8, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2020 Παιδια οταν εχω στο κινητο ενεργο το do not disturb "ακολουθει " το gt2 τους κανονες του?η το κινητο θα ειναι σιγανο αλλα το gt2 θα ακουγεται? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill33 Δημ. September 9, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2020 Παιδια οταν εχω στο κινητο ενεργο το do not disturb "ακολουθει " το gt2 τους κανονες του?η το κινητο θα ειναι σιγανο αλλα το gt2 θα ακουγεται?Το καθένα το δικό του πρόγραμμα. Αλήθεια, γιατί δεν το δοκιμάζεις πριν ρωτήσεις; Sent from my Mi Note 10 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rs280ps Δημ. September 9, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2020 Παρατηρώ πως πολλές φορές δεν έρχονται ειδοποιήσεις ενώ το ρολόι είναι κανονικά συνδεδεμένο με το iPhone. Κάθε μέρα θέλει επανεκκίνηση. Γενικά με το iPhone με το ρολόι η συνεργασία είναι απογοήτευση βλέπω. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Corollaclub Δημ. September 9, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2020 Καλημερα Μπορω με καποιο τροπο να σταματησω μονο τα notification για τις κλησεις? Χωρις ομως να το βαλω σε do not disturb(επειδη μετα δεν ξυπναει το ρολοι με κουνημα χεριου) ή να κοψω τη συνδεση του bluetooth? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts