tasosdimas Δημ. December 10, 2021 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2021 (edited) 4 ώρες πριν, mplevris said: Επίσης μπορεί κάποιος να μου πει γιατί όταν έρχονται οι ειδοποιήσεις στο ρολόι μου τις δείχνει 5 φορές την κάθε μια Πας στις ρυθμισεις, εφαρμογες, υγεια και κανεις αναγκαστικη διακοπη. Κανεις εξοδο. Κλικαρεις την εφαρμογη να ανοιξει. Θα στις βγαζει μια μια μετα. Edited December 10, 2021 by tasosdimas 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pazu Δημ. December 11, 2021 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2021 Εγώ το μόνο πρόβλημα που έχω είναι ότι εάν κλείσω την εφαρμογή υγεία στο κινητό, δεν μου έρχεται καμία ειδοποίηση. Πρέπει να αφήνω ανοιχτή την εφαρμογή μόνιμα με τρέχει στο background. Εννοώ ανοιχτή καρτέλα μόνιμα. Εννοείται πως έχω δώσει δικαίωμα στην εφαρμογή να τρέχει μόνιμα και να μην κλείνει. Όμως κλείνει και δεν έρχεται καμία ειδοποίηση. Καμία ιδέα; Είμαι με το poco f3 και έχω κατεβάσει την εφαρμογή υγεία από Play store και είμαι στην έκδοση 12.0.11.300 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akisthegreat Δημ. December 12, 2021 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2021 11 ώρες πριν, pazu said: Εγώ το μόνο πρόβλημα που έχω είναι ότι εάν κλείσω την εφαρμογή υγεία στο κινητό, δεν μου έρχεται καμία ειδοποίηση. Πρέπει να αφήνω ανοιχτή την εφαρμογή μόνιμα με τρέχει στο background. Εννοώ ανοιχτή καρτέλα μόνιμα. Εννοείται πως έχω δώσει δικαίωμα στην εφαρμογή να τρέχει μόνιμα και να μην κλείνει. Όμως κλείνει και δεν έρχεται καμία ειδοποίηση. Καμία ιδέα; Είμαι με το poco f3 και έχω κατεβάσει την εφαρμογή υγεία από Play store και είμαι στην έκδοση 12.0.11.300 Εγώ έχω κλειδώσει την εφαρμογή για να μην κλείνει, ούτε με εκκαθάριση της RAM. Ανοίγεις τις πρόσφατες εφαρμογές, κρατάς πατημένη την εφαρμογή υγεία και πατάς το λουκέτο 🔒 στα δεξιά. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tr3LaRaS Δημ. December 14, 2021 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2021 εχω κινητο το Realme GT οταν κανω κληση και παταω επιλογη να στειλω την κληση στο gt2 για να μιλησω απο κει ενω μου το βγαζει σαν επιλογη το παταω αλλα δεν τι γινετε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. December 18, 2021 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2021 τώρα έχω αυτήν την έκδοση στο gt2 46mmγίνεται να περάσω την τρέχουσα beta; και εάν ναι πως; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stelioz78 Δημ. December 18, 2021 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2021 53 minutes ago, ilka71 said: τώρα έχω αυτήν την έκδοση στο gt2 46mm γίνεται να περάσω την τρέχουσα beta; και εάν ναι πως; νομιζω η beta ειναι μονο για τη κινεζικη εκδοση . https://www.huaweicentral.com/latest-11-0-14-89-beta-update-released-for-huawei-watch-gt-2-46mm/ . 1 Παράθεση -Galaxy S23 green -Galaxy watch 7 44mm -Galaxy buds 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
steliosk Δημ. December 19, 2021 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2021 Καλημέρα σε όλους. Υπάρχει ρύθμιση για πρώτη μέρα της εβδομάδας στο GT 2 pro? Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 και 16ΚΒytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
potamia Δημ. December 21, 2021 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2021 Νεο update για το GT2e 11.0.14.26 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TIM-RANGER Δημ. December 21, 2021 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2021 Ηρθε το update που υποστηριζει εφαρμογες, αλλα δεν ειδα καποια διαφορα. Θελει μονο Huawei κινητο ή θα το παρουμε και εμεις με αλλα με καποιο τροπο? Το προγραμμα στο κινητο δεν μου εβγαλε νεα ανανεωση αλλα περασα χειροκινητα μια πιο καινουργια (12.0.12.300) αλλα χωρις κατι νεο. Παράθεση Q for eva ;-) Katoxos ton parakato kiniton me vathmo ikanopiisis: Nokia 5110 (2/5) - Panasonic G52 (1/5) - Ericsson T10s (1/5) - Alcatel 511 (2/5) - PANASONIC GD 95 (5/5) - Panasonic GD67 (2/5) - Nokia 7250i (2/5) - Nokia 3650 (3/5) - Nokia 3230 (3/5) - UBiQUiO 401 (3/5) - NOKIA N93 (6/5) :respect: - Nokia Ν86 (3/5) - SE Χ10 mini pro (4/5) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TIM-RANGER Δημ. December 22, 2021 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2021 Εβαλα και AppGallery και HMS που γραφανε οτι θα χρειαζονταν αλλα και παλι δεν βλεπω να βγαινει το ταμπ "Applications" στην εφαρμογη για να βαζεις τις εφαρμογες... Παράθεση Q for eva ;-) Katoxos ton parakato kiniton me vathmo ikanopiisis: Nokia 5110 (2/5) - Panasonic G52 (1/5) - Ericsson T10s (1/5) - Alcatel 511 (2/5) - PANASONIC GD 95 (5/5) - Panasonic GD67 (2/5) - Nokia 7250i (2/5) - Nokia 3650 (3/5) - Nokia 3230 (3/5) - UBiQUiO 401 (3/5) - NOKIA N93 (6/5) :respect: - Nokia Ν86 (3/5) - SE Χ10 mini pro (4/5) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mylw_4 Δημ. December 22, 2021 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2021 Ελα, για να δούμε Strava θα έχει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. December 22, 2021 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2021 Ελα, για να δούμε Strava θα έχει;για ποιο ρολόι μιλάτε το gt2 η άλλο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mylw_4 Δημ. December 22, 2021 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2021 Gt 2 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. December 22, 2021 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2021 Gt 2 μπα εμένα ακόμα αυτήν δείχνει δεν έχει έρθει άλλη ακόμα ίσως Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiftsism Δημ. December 22, 2021 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2021 μπα εμένα ακόμα αυτήν δείχνει δεν έχει έρθει άλλη ακόμα ίσως Κι εγώ αυτή έχω.Δεν μπορώ να καταλάβω στα προηγούμενα posts ποια είναι αυτή η εφαρμογή στα κινητά, και τι version number είναι αυτό στο firmware. Sent from my Samsung Galaxy Tab S7 by using Tapatalk Pro Παράθεση Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G Tablet: Samsung Galaxy Tab S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ggarifa Δημ. December 22, 2021 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2021 3 minutes ago, tsiftsism said: Κι εγώ αυτή έχω. Δεν μπορώ να καταλάβω στα προηγούμενα posts ποια είναι αυτή η εφαρμογή στα κινητά, και τι version number είναι αυτό στο firmware. Sent from my Samsung Galaxy Tab S7 by using Tapatalk Pro Και μένα ίδια έκδοση γράφει. Και δεν έχει έρθει ακόμα ενημέρωση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tr3LaRaS Δημ. December 22, 2021 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2021 24 minutes ago, ggarifa said: Και μένα ίδια έκδοση γράφει. Και δεν έχει έρθει ακόμα ενημέρωση και εμενα μια απο τα ιδια συν οτι οταν κανω κληση και θελω να την στειλω στο ρολοι μετα δε τη στελνει παταω πανω στην επιλογη του κινητου αλλα δεν Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ggarifa Δημ. December 22, 2021 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2021 1 minute ago, Tr3LaRaS said: και εμενα μια απο τα ιδια συν οτι οταν κανω κληση και θελω να την στειλω στο ρολοι μετα δε τη στελνει παταω πανω στην επιλογη του κινητου αλλα δεν Και μένα το ίδιο. Δεν έχω δοκιμάσει να κάνω επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων μήπως και γίνει κάτι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tr3LaRaS Δημ. December 22, 2021 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2021 6 minutes ago, ggarifa said: Και μένα το ίδιο. Δεν έχω δοκιμάσει να κάνω επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων μήπως και γίνει κάτι εκανα εγω αλλα τριχες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ggarifa Δημ. December 22, 2021 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2021 5 minutes ago, Tr3LaRaS said: εκανα εγω αλλα τριχες Δεν ξέρω αν παίζει ρόλο ότι έχω κινητό Xiaomi. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tr3LaRaS Δημ. December 22, 2021 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2021 9 minutes ago, ggarifa said: Δεν ξέρω αν παίζει ρόλο ότι έχω κινητό Xiaomi. εγω με το realme 8 pro κολλαγε μια δυο τρεις μετα την γυρναγε τωρα με το realme gt δε γυρναει ενω το εχει σσν επιλογη 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mylw_4 Δημ. December 23, 2021 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2021 Καλά τον ύπνο που τον πήγαν; Μόνο μέσω της εφαρμογής πλέον; Και αυτό με τους χάρτες τι φάση; Αφού δε μπορώ να τους βλέπω στο ρολόι τι αν το κάνω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pazu Δημ. December 23, 2021 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2021 Σας ήρθε από μόνη της η αναβάθμιση ή κατεβάσατε εσείς την πιο καινούρια; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karamazof53 Δημ. December 23, 2021 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2021 Εμένα πάντως δε μου έχει έρθει....Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pazu Δημ. December 23, 2021 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2021 3 minutes ago, karamazof53 said: Εμένα πάντως δε μου έχει έρθει.... Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Ούτε εμένα. Γι'αυτό ρώτησα. Εάν είναι να ψάξω να την κατεβάσω αλλιώς. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts