leo06 Δημ. August 3, 2021 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2021 Γίνεται ομως να συνδεθώ με email της Yahoo που εχω; Κατεβάζεις την εφαρμογή του Netflix, βάζεις user/pass του λογαριασμού σου και βλέπεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aras Δημ. August 3, 2021 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2021 Ευχαριστώ φίλε. Μπορείς αν δεν τα θες για να μη γεμίζουν την οθόνη, να μετακινήσεις τα εικονίδια που υπάρχουν στην αρχική οθόνη και να τα πας κάπου αλλού; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leo06 Δημ. August 3, 2021 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2021 Ευχαριστώ φίλε. Μπορείς αν δεν τα θες για να μη γεμίζουν την οθόνη, να μετακινήσεις τα εικονίδια που υπάρχουν στην αρχική οθόνη και να τα πας κάπου αλλού; Μπορείς να τα βάλεις σε φάκελο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. August 3, 2021 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2021 γίνεται σε αρχική οθόνη πχ τα εικονίδια να μην πηγαίνουν όλα πάνω πανω αλλά εάν θες να αφήνεις ενδιάμεσα χώρο; Sent from my SM-A315G using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aras Δημ. August 3, 2021 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2021 Άρα η αρχική οθόνη γίνεται να αδειάσει από εικονίδια; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aras Δημ. August 7, 2021 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2021 Παιδιά αν αγοράσω για πρώτη φορά iphone, πρέπει να φτιάξω νέο λογαριασμό για να συνδεθώ στο app store ή μπορώ να συνδεθώ με τον υπάρχοντα λογαριασμό που έχω τώρα για το playstore? Eυχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlosdr Δημ. August 7, 2021 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2021 Παιδιά αν αγοράσω για πρώτη φορά iphone, πρέπει να φτιάξω νέο λογαριασμό για να συνδεθώ στο app store ή μπορώ να συνδεθώ με τον υπάρχοντα λογαριασμό που έχω τώρα για το playstore? Eυχαριστώ. Πρέπει να φτιαξεις apple id ....Το playstore ειναι της google Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aras Δημ. August 7, 2021 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2021 Για συνθηματικό μπορώ να βάλω το ίδιο email που έχω και στο play store ή να φτιάξω υποχρεωτικά καινούργιο email και αν ναι, με ποια κατάληξη; Ευχαριστώ για την απάντηση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. August 7, 2021 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2021 Για συνθηματικό μπορώ να βάλω το ίδιο email που έχω και στο play store ή να φτιάξω υποχρεωτικά καινούργιο email και αν ναι, με ποια κατάληξη; Ευχαριστώ για την απάντηση. Δημιουργία λογαριασμού κανείς όπως σε οποιαδήποτε εφαρμογή ή σελίδα Δηλαδή βάζεις το email σου και έναν κωδικό Ότι θέλεις Εσυ Απλά πράγματα μην έχεις τόσο άγχος Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aras Δημ. August 7, 2021 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2021 Αρα φιλε μπορεί το email που θα βάλω να έχει και την κατάληξη που έχω για τo playstore δηλαδή Gmail.com; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. August 7, 2021 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2021 Αρα φιλε μπορεί το email που θα βάλω να έχει και την κατάληξη που έχω για τo playstore δηλαδή Gmail.com; Είπα ξεκάθαρα ότι βάζεις το email σου Οποίο και να είναι αυτό Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aras Δημ. August 7, 2021 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2021 Ευχαριστώ και πάλι. Να είσαι καλά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
celtic1453 Δημ. August 16, 2021 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2021 Παιδιά αξίζει το 128αρι για βίντεο μέρα νύχτα Φωτογραφία μέρα νύκτα και αυτονομία; 580€ καινούργιο Στάλθηκε από το ELE-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση In the down down of the writing we became robes... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. August 16, 2021 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2021 Αυτονομία έχει πολύ καλή Τώρα ο χώρος αποθήκευσης όσο μεγαλύτερο αντέχει η τσέπη σου τόσο καλύτερα Δεν θα πάει χαμένος εάν βγάζεις πολλές φωτό και βίντεο Και εάν θέλεις να κρατήσεις την συσκευή 2-3 χρόνια Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
celtic1453 Δημ. August 16, 2021 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2021 Από ποιότητα φωτογραφία και βίντεο; Κυρίως νύκτα; Συγχρoνιζεται με Microsoft OneDrive? Έχω 1ΤΒ χώρο εκεί Στάλθηκε από το ELE-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση In the down down of the writing we became robes... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. August 16, 2021 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2021 Από ποιότητα φωτογραφία και βίντεο; Κυρίως νύκτα; Συγχρoνιζεται με Microsoft OneDrive? Έχω 1ΤΒ χώρο εκεί Στάλθηκε από το ELE-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Καλύτερα βρες από κάποιον γνωστό και κάνε τις δοκιμές σου Ότι και να σου πούμε εδώ δεν μετράει Για την φωτογραφική ικανότητα μιλάω Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. August 16, 2021 Administrators Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2021 Από ποιότητα φωτογραφία και βίντεο; Κυρίως νύκτα; Υπάρχουν πολλά βίντεο στο YouTube με συγκριτικά και με άλλες συσκευές που θα σε βοηθήσουν να αποφασίσεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
celtic1453 Δημ. August 16, 2021 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2021 Προσωπική εμπειρία θέλω των μελών εδώ μέσα Οκ, τα βιντεάκια τα ξέρω και εγώ Στάλθηκε από το ELE-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση In the down down of the writing we became robes... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dgeorge4 Δημ. August 16, 2021 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2021 (edited) Έχει έντονο flare το βίντεο όταν υπάρχουν ταυτόχρονα φωτεινά και σκοτεινά σημεία στο κάδρο, με κινούμενες πράσινες τελείες που κάνουν διάθλαση στα φώτα. Πχ για να καταλάβεις, σε βάφτιση όταν τράβηξα το ζευγάρι με το μωρό και στο κάδρο έμπαινε ο πολυέλαιος, εμφανιζόταν ξαφνικά 20 πράσινες κουκκίδες, όσες και οι λάμπες. Στα Samsung δε το κάνει αυτό, ή το κάνει σε βαθμό που δεν ενοχλεί τόσο. Σε κάθε άλλη περίπτωση παραμένει ποιοτικότατο το βίντεο με καθαρή 4Κ απόδοση, και προπάντων «φυσικό» αποτέλεσμα λες και τραβάς με mirrorless χιλιάρικου και πάνω Sent from my iPhone using Tapatalk Pro Edited August 16, 2021 by dgeorge4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. August 16, 2021 Administrators Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2021 Προσωπική εμπειρία θέλω των μελών εδώ μέσα Οκ, τα βιντεάκια τα ξέρω και εγώ Οκ, περιμένουμε τα συμπεράσματά σου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
celtic1453 Δημ. August 16, 2021 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2021 Έχει έντονο flare το βίντεο όταν υπάρχουν ταυτόχρονα φωτεινά και σκοτεινά σημεία στο κάδρο, με κινούμενες πράσινες τελείες που κάνουν διάθλαση στα φώτα. Πχ για να καταλάβεις, σε βάφτιση όταν τράβηξα το ζευγάρι με το μωρό και στο κάδρο έμπαινε ο πολυέλαιος, εμφανιζόταν ξαφνικά 20 πράσινες κουκκίδες, όσες και οι λάμπες. Στα Samsung δε το κάνει αυτό, ή το κάνει σε βαθμό που δεν ενοχλεί τόσο. Σε κάθε άλλη περίπτωση παραμένει ποιοτικότατο το βίντεο με καθαρή 4Κ απόδοση, και προπάντων «φυσικό» αποτέλεσμα λες και τραβάς με mirrorless χιλιάρικου και πάνω Sent from my iPhone using Tapatalk ProΕυχαριστώ πολύ Στάλθηκε από το MI PAD 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση In the down down of the writing we became robes... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnybe Δημ. August 17, 2021 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2021 Καλησπέρα σε όλους και καλό καλοκαίρι να έχουμε με υγεία και υπομονή. Μήπως γνωρίζει κανείς γιατί στο iPhone 11 της ξαδέρφης μου κάνει ετσι η οθόνη της; (φώτο) Παίζει να έφαγε κανένα χτύπο ή να το έβρεξε; Γιατί μου ανέφερε πως το είχε σε ειδική θήκη για την θάλασσα. Αλλά το κάνει λέει μετά φτιάχνει μόνο του και μετά το ξανακάνει. Επίσης αγορασμένο από skroutzomagazo με την εγγύηση τι παίζει; που το στέλνει; Οποία βοήθεια δεκτή. Ευχαριστώ πολύ!! Καλό ξημέρωμα να έχουμε!! Sent from my SM-G965F using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. August 17, 2021 Administrators Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2021 Έχει περάσει ο πρώτος χρόνος από την ενεργοποίηση της συσκευής; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. August 17, 2021 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2021 Καλησπέρα σε όλους και καλό καλοκαίρι να έχουμε με υγεία και υπομονή. Μήπως γνωρίζει κανείς γιατί στο iPhone 11 της ξαδέρφης μου κάνει ετσι η οθόνη της; (φώτο) Παίζει να έφαγε κανένα χτύπο ή να το έβρεξε; Γιατί μου ανέφερε πως το είχε σε ειδική θήκη για την θάλασσα. Αλλά το κάνει λέει μετά φτιάχνει μόνο του και μετά το ξανακάνει. Επίσης αγορασμένο από skroutzomagazo με την εγγύηση τι παίζει; που το στέλνει; Οποία βοήθεια δεκτή. Ευχαριστώ πολύ!! Καλό ξημέρωμα να έχουμε!! Sent from my SM-G965F using Tapatalk Όπου και να το στείλει εάν πήρε υγρασία ή έπεσε δεν θα την καλύψουν πάντως Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnybe Δημ. August 18, 2021 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2021 Έχει περάσει ο πρώτος χρόνος από την ενεργοποίηση της συσκευής;Του Φεβρουαρίου 2021 μοντέλο οπότε όχι.. Sent from my SM-G965F using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts