Tasos19s Δημ. October 25, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2020 Το τρελό είναι ότι δεν είναι καθημερινή η συμπεριφορά της μπαταρίας έτσι.Μια έχει το battery drain και την άλλη είναι βράχος.Πολυ με εχει μπερδέψει. Sent from my iPhone using Tapatalk ----- προσθήκη μηνύματος 34 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Δεν έχει τίποτα χρησιμοποιηθεί απολύτως. Sent from my iPhone using Tapatalk ----- προσθήκη μηνύματος 6 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Γενικά όταν το πιάνει και πέφτει νεράκι η μπαταρία,ανά 1 λεπτό 1% αν το πειραζεις όπως σήμερα,στο 69 έχει πάει τώρα και έχει κάτσει βραχος εδώ και καμιά ώρα σχεδόν ενω μέχρι το 69 έχει πέσει πολύ γρήγορα. Sent from my iPhone using Tapatalk Έχεις κάνει επαναφορά καθόλου; Παίζει να έχει και κάποιο πρόβλημα η συσκευή στην τελική Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aggelos33 Δημ. October 25, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2020 (edited) Έχεις κάνει επαναφορά καθόλου; Παίζει να έχει και κάποιο πρόβλημα η συσκευή στην τελική Όχι αυτό δεν λεω;Ρωταω πως την κανω,γιατί δεν έχω υπολογιστή.Δεν είχε κανένα θέμα με την 13 όσο θυμάμαι,μετά την 14 ξεκίνησαν αυτά,παρόλο που στην αρχή με.την 14 πήγαινε μια χαρά,καλύτερα από την 13. Σαν τι προβλημα να εχει η συσκευή;Πες μου τέτοια. Sent from my iPhone using Tapatalk Edited October 25, 2020 by aggelos33 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. October 25, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2020 Όχι αυτό δεν λεω;Ρωταω πως την κανω,γιατί δεν έχω υπολογιστή.Δεν είχε κανένα θέμα με την 13 όσο θυμάμαι,μετά την 14 ξεκίνησαν αυτά,παρόλο που στην αρχή με.την 14 πήγαινε μια χαρά,καλύτερα από την 13. Σαν τι προβλημα να εχει η συσκευή;Πες μου τέτοια. Sent from my iPhone using Tapatalk Κάνε αντίγραφο αρχικά στο icloud για να μην χάσεις τίποτα Μετά πηγαίνεις ρυθμίσεις/γενικά/επαναφορά/περιεχόμενο και ρυθμίσεις Η συσκευή μετά θα επανέλθει στα αρχικά της βήματα όπως τότε που το αγόρασες Σε κάποιο σημείο θα σου λέει για επαναφορά από αντίγραφο. Βάζεις την επιλογή από Αντίγραφο icloud και μετά θα σου επαναφέρει ότι εσύ είχες επιλέξει πχ επαφές, ημερολόγιο, μηνύματα και λοιπά Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aggelos33 Δημ. October 25, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2020 Κάνε αντίγραφο αρχικά στο icloud για να μην χάσεις τίποτα Μετά πηγαίνεις ρυθμίσεις/γενικά/επαναφορά/περιεχόμενο και ρυθμίσεις Η συσκευή μετά θα επανέλθει στα αρχικά της βήματα όπως τότε που το αγόρασες Σε κάποιο σημείο θα σου λέει για επαναφορά από αντίγραφο. Βάζεις την επιλογή από Αντίγραφο icloud και μετά θα σου επαναφέρει ότι εσύ είχες επιλέξει πχ επαφές, ημερολόγιο, μηνύματα και λοιπά Το έκανα,επανέρχεται πάλι με την τελευταία έκδοση ε;Αν έχει κάτσει κάτι στραβά πως θα στρώσει αφού με τον αντίγραφο είναι πάλι το ίδιο; Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aggelos33 Δημ. October 25, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2020 Το clean install μέσω iTunes δεν είναι το ίδιο με την επαναφορά από το iPhone που έκανα εγώ; Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlosdr Δημ. October 25, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2020 Το clean install μέσω iTunes δεν είναι το ίδιο με την επαναφορά από το iPhone που έκανα εγώ; Sent from my iPhone using Tapatalk Δες εδώ θα καταλάβεις https://support.apple.com/el-gr/HT204184 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aggelos33 Δημ. October 25, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2020 (edited) Δες εδώ θα καταλάβεις https://support.apple.com/el-gr/HT204184 Από ότι καταλαβαίνω το ίδιο είναι οι δυο επαναφορες εφόσον γίνονται από επαναφορά αντιγράφου του iCloud.Σωστα; Υπόψιν όλα αυτά με την μπαταρία τα παθαίνει με κλειστά τα πάντα,κατηργημενα τα widget και χωρίς την παραμικρή δραστηριότητα από καμία εφαρμογή στην μπαταρία,όπως και όλες τις εφαρμογές απενεργοποιημένες στο παρασκήνιο.Το μόνο που μπορώ να κάνω είναι να δω πως θα πάει μετά την επαναφορά και μετά πάω σε σέρβις. Sent from my iPhone using Tapatalk Edited October 25, 2020 by aggelos33 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. October 25, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2020 Από ότι καταλαβαίνω το ίδιο είναι οι δυο επαναφορες εφόσον γίνονται από επαναφορά αντιγράφου του iCloud.Σωστα; Υπόψιν όλα αυτά με την μπαταρία τα παθαίνει με κλειστά τα πάντα,κατηργημενα τα widget και χωρίς την παραμικρή δραστηριότητα από καμία εφαρμογή στην μπαταρία,όπως και όλες τις εφαρμογές απενεργοποιημένες στο παρασκήνιο.Το μόνο που μπορώ να κάνω είναι να δω πως θα πάει μετά την επαναφορά και μετά πάω σε σέρβις. Sent from my iPhone using Tapatalk Άλλο επαναφορά μέσα από την συσκευή άλλο επαναφορά από itunes Το πρώτο απλά σβήνει προσωπικά αρχεία και ότι παρεμβάσεις έχεις κάνει Το δεύτερο ξανά περνάει στην συσκευή όλο το λογισμικό από την αρχή. Αυτό συνιστάται σε περίπτωση που κάτι δεν διορθώθηκε με απλή επαναφορά και το πρόβλημα συνεχίζει Δηλαδή εάν τώρα συνεχιστεί το πρόβλημα σου μετά κάνεις επαναφορά από itunes χωρίς όμως να επαναφέρεις κάποιο αντίγραφο για να δεις εάν όντως η συσκευή σου δεν έχει πρόβλημα στο hardware Μετά αν συνεχιστεί και πάλι τότε πας στο service Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aggelos33 Δημ. October 25, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2020 Άλλο επαναφορά μέσα από την συσκευή άλλο επαναφορά από itunes Το πρώτο απλά σβήνει προσωπικά αρχεία και ότι παρεμβάσεις έχεις κάνει Το δεύτερο ξανά περνάει στην συσκευή όλο το λογισμικό από την αρχή. Αυτό συνιστάται σε περίπτωση που κάτι δεν διορθώθηκε με απλή επαναφορά και το πρόβλημα συνεχίζει Δηλαδή εάν τώρα συνεχιστεί το πρόβλημα σου μετά κάνεις επαναφορά από itunes χωρίς όμως να επαναφέρεις κάποιο αντίγραφο για να δεις εάν όντως η συσκευή σου δεν έχει πρόβλημα στο hardware Μετά αν συνεχιστεί και πάλι τότε πας στο service Ναι αλλά από όσο έχω ψαξει επαναφορά μέσα από τη συσκευή προτείνει η apple για θέματα μπαταρίας.Τελοσπαντων θα δώσω λίγο χρόνο να δω πως θα πάει με την επαναφορά,αν δεν αλλάξει κάτι ίσως δοκιμάσω και μέσω iTunes,αλλά έχω την εντύπωση ότι μάλλον έχει θέμα η συσκευή μου,γιατί εδώ μέσα δεν βλέπω άλλον να κάνει παράπονα τέτοιου ειδους. Αν και σε group στο Facebook βλέπω και από άλλους παράπονα για τη μπαταρία.Το θέμα είναι με μένα ότι έχω τη συσκευή μόλις 2 μήνες και δεν έχω ξεκάθαρη εικόνα,έμεινα λίγο καιρό με την 13,αν και από όσο θυμάμαι δεν είχα τέτοια προβλήματα.Το μεγάλο θέμα άρχισε με την 14 και όχι από την αρχή,ισα ίσα στην αρχή ήμουν από αυτούς που πήγαινε καλύτερα η μπαταρία από ότι με τη 13.Τωρα μετά τι έγινε....άγνωστο.Σκεφτομαι και άκρη δεν βγάζω.Σκεφτηκα ότι ίσως φταίει ότι φορτίζω φόρτιση παρά φόρτιση με τον φορτιστή του iPad εναλλάξ με του IPhone και ίσως δεν έστρωσε ακόμα η μπαταρία και της έκανα κακό,αλλά δεν μπορεί να ισχύει κάτι τέτοιο. Sent from my iPad using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. October 25, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2020 Ναι αλλά από όσο έχω ψαξει επαναφορά μέσα από τη συσκευή προτείνει η apple για θέματα μπαταρίας.Τελοσπαντων θα δώσω λίγο χρόνο να δω πως θα πάει με την επαναφορά,αν δεν αλλάξει κάτι ίσως δοκιμάσω και μέσω iTunes,αλλά έχω την εντύπωση ότι μάλλον έχει θέμα η συσκευή μου,γιατί εδώ μέσα δεν βλέπω άλλον να κάνει παράπονα τέτοιου ειδους. Αν και σε group στο Facebook βλέπω και από άλλους παράπονα για τη μπαταρία.Το θέμα είναι με μένα ότι έχω τη συσκευή μόλις 2 μήνες και δεν έχω ξεκάθαρη εικόνα,έμεινα λίγο καιρό με την 13,αν και από όσο θυμάμαι δεν είχα τέτοια προβλήματα.Το μεγάλο θέμα άρχισε με την 14 και όχι από την αρχή,ισα ίσα στην αρχή ήμουν από αυτούς που πήγαινε καλύτερα η μπαταρία από ότι με τη 13.Τωρα μετά τι έγινε....άγνωστο.Σκεφτομαι και άκρη δεν βγάζω.Σκεφτηκα ότι ίσως φταίει ότι φορτίζω φόρτιση παρά φόρτιση με τον φορτιστή του iPad εναλλάξ με του IPhone και ίσως δεν έστρωσε ακόμα η μπαταρία και της έκανα κακό,αλλά δεν μπορεί να ισχύει κάτι τέτοιο. Sent from my iPad using Tapatalk Πολύ το συζητάμε όμως Κάνε μια επαναφορά μέσα από την συσκευή και βλέπουμε Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ribopaido Δημ. October 25, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2020 Kανε μια επαναφορα και πες μας εντυπωσεις, γιατι με εχει ζαλισει η γυναικα να της κανω και στο 11 προ της γιατι λεει βγαζει μονο 5.30 ωρες χρηση οθονης Παράθεση I am a man who walks alone.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aggelos33 Δημ. October 25, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2020 Πολύ το συζητάμε όμως Κάνε μια επαναφορά μέσα από την συσκευή και βλέπουμε Την έχω κάνει από το πρωί την επαναφορά.Σορυ αν κούρασα... Sent from my iPad using Tapatalk ----- προσθήκη μηνύματος 93 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Kανε μια επαναφορα και πες μας εντυπωσεις, γιατι με εχει ζαλισει η γυναικα να της κανω και στο 11 προ της γιατι λεει βγαζει μονο 5.30 ωρες χρηση οθονης Επαναφορά μέσα από τη συσκευή έκανα,δεν είναι και τίποτα χρονοβόρο,κάνε την.Η μέσω iTunes με ζοριζει,αλλά αν χρειαστεί θα την κάνω. Sent from my iPad using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ribopaido Δημ. October 25, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2020 Τελεια , σε παρακαλω αν μπορεις αγγελε να μου πεις αν βελτιωθηκεε . Οχι τωρα , σε 3-4 μερες Παράθεση I am a man who walks alone.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aggelos33 Δημ. October 26, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2020 Ρε παιδιά ένα θεματικό ακομα...Ενω έχω την ένταση του ήχου κλήσης στο τέρμα,πολλές φορές το βρίσκω να είναι τέρμα χαμηλωμένο,χωρίς να το έχω πειράξει.Καμια ιδέα; Sent from my iPad using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dgeorge4 Δημ. October 26, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2020 Ρε παιδιά ένα θεματικό ακομα...Ενω έχω την ένταση του ήχου κλήσης στο τέρμα,πολλές φορές το βρίσκω να είναι τέρμα χαμηλωμένο,χωρίς να το έχω πειράξει.Καμια ιδέα; Sent from my iPad using Tapatalk Απενεργοποίησε την επιλογή αλλαγή με κουμπιά Sent from my iPhone XI using Tapatalk Pro Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aggelos33 Δημ. October 26, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2020 Απενεργοποίησε την επιλογή αλλαγή με κουμπιά Sent from my iPhone XI using Tapatalk Pro Σε ευχαριστώ Sent from my iPad using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. October 26, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2020 Σε ευχαριστώ Sent from my iPad using Tapatalk Πιέζεις κατά λάθος πολλές φορές στην τσέπη πχ και χαμηλώνεις την ένταση Κι εγώ έτσι το έχω όπως σου είπε από πάνω για να μην αλλάζει κατά λάθος και χάνω κλήσεις εάν και με το Apple Watch δεν χάνω κλήση Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dleyteris Δημ. October 26, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2020 Απενεργοποίησε την επιλογή αλλαγή με κουμπιά Sent from my iPhone XI using Tapatalk Pro Να ‘σαι καλά... έναν χρόνο μετά το έφτιαξα γιατί είχα και εγώ ακριβώς το ίδιο πρόβλημα χαμήλωνε και σε εμένα μόνο του χωρίς να πατηθεί κάποιο κουμπί στην τσέπη. Εντωμεταξύ δεν υπήρχε κάποιο μοτίβο χαμήλωνε σε άκυρες στιγμές. Το είχα μάθει όμως και το δυνάμωνα πολλές φορές. Στην αρχή νόμιζα ότι ήταν bug από την έκδοση 13, μετά νόμιζα ότι μπερδεύεται με το ρολόι. Έναν χρόνο μετά έδωσες την λύση Παράθεση iPhone 11 Apple Watch Series 5 iPad Air 3 (2019) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. October 27, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2020 Να ‘σαι καλά... έναν χρόνο μετά το έφτιαξα γιατί είχα και εγώ ακριβώς το ίδιο πρόβλημα χαμήλωνε και σε εμένα μόνο του χωρίς να πατηθεί κάποιο κουμπί στην τσέπη. Εντωμεταξύ δεν υπήρχε κάποιο μοτίβο χαμήλωνε σε άκυρες στιγμές. Το είχα μάθει όμως και το δυνάμωνα πολλές φορές. Στην αρχή νόμιζα ότι ήταν bug από την έκδοση 13, μετά νόμιζα ότι μπερδεύεται με το ρολόι. Έναν χρόνο μετά έδωσες την λύση Χωρίς να πατηθεί αποκλείεται Απλά δεν το καταλάβαινες Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aggelos33 Δημ. October 27, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2020 (edited) Για να δούμε...μετά την επαναφορά.Φορτιση Κυριακή βραδάκι στις 8 βγάλσιμο και μέχρι τώρα Τρίτη μεσημέρι με 6,5 ώρες οθόνη και 10% υπόλοιπο,χωρίς κανένα battery drain με full δεδομένα ανοιχτά. Sent from my iPhone using Tapatalk Edited October 27, 2020 by aggelos33 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stouri Δημ. October 31, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2020 Ποιο απ' όλα θα προτείνατε, Xs Max, Xr ή 11 Παράθεση Stouri Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakissalonika Δημ. October 31, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2020 Ποιο απ' όλα θα προτείνατε, Xs Max, Xr ή 11 Προσωπικά θα επέλεγα το 11. Πιο νέα συσκευή, πιο value for money Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aggelos33 Δημ. November 1, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2020 Μια ερώτηση,ανέβασα στο Facebook ένα βίντεο που είχα τραβήξει με το κινητό,στις ρυθμίσεις του Facebook έχω ενεργοποιημένο το hd video,αλλά η μέγιστη ανάλυση που το δείχνει είναι 360.Ξερεις κανείς τι συμβαίνει; Sent from my iPad using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
protsimer Δημ. November 1, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2020 Μια ερώτηση,ανέβασα στο Facebook ένα βίντεο που είχα τραβήξει με το κινητό,στις ρυθμίσεις του Facebook έχω ενεργοποιημένο το hd video,αλλά η μέγιστη ανάλυση που το δείχνει είναι 360.Ξερεις κανείς τι συμβαίνει; Sent from my iPad using Tapatalk Το ανέβασες τώρα πρόσφατα; Η HD έκδοση του βίντεο θέλει λίγη ώρα για να επεξεργασθεί από τους fb servers. Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aggelos33 Δημ. November 1, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2020 (edited) Το ανέβασες τώρα πρόσφατα; Η HD έκδοση του βίντεο θέλει λίγη ώρα για να επεξεργασθεί από τους fb servers. Sent from my iPhone using Tapatalk Όχι το έχω ανεβάσει πριν δύο μέρες.Δεν μπορώ να καταλάβω τι παίζει.Μπαινω από το iPad και μου το δείχνει σε 360p. Sent from my iPhone using Tapatalk ----- προσθήκη μηνύματος 5 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Υπάρχει περίπτωση να παίζει ρόλο ότι το ανεβασα με δεδομενα; Sent from my iPhone using Tapatalk Edited November 1, 2020 by aggelos33 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts