DjTony Δημοσιεύτηκε September 10, 2019 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε September 10, 2019 Παιδιά δώστε κανένα μαγαζί στην Αθήνα που να έχετε βάλει φιμε χρόνια και να κράτησαν χωρίς φουσκάλες κλπ κλπ.. Όνομα περιοχή.. Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gfilip Δημ. September 10, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2019 Έβαλα στο δικό μου, πέρυσι τέτοια εποχή στην carglass Αμαρουσίου.Μεχρι στιγμής όλα άψογα Στάλθηκε από το SM-T715 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thodoris85 Δημ. September 10, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2019 Έβαλα στο δικό μου, πέρυσι τέτοια εποχή στην carglass Αμαρουσίου.Μεχρι στιγμής όλα άψογα Στάλθηκε από το SM-T715 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Η οποία βάζει madico (μπροστά μόνο νόμιμες). Οι συγκεκριμένες έχουν εφ' όρου ζωής εγγύηση και στο υλικό και στην εγκατάσταση. Συμφέρει αρκετά με την έκπτωση που βάζουν κάθε άνοιξη. Εγώ είχα βάλει llumar (στο Μαρούσι) οι οποίες είχαν ίδια εγγύηση με παραπάνω. Και η 3M νομίζω παρέχει ίδια εγγύηση (εφ' όρου ζωής). Επιλέγεις βάσει εγγύησης και μετά επιλέγεις μαγαζί για εγκατάσταση. Πολύ καλά λόγια είχα ακούσει για τον Γιαννικέλη στον Γέρακα. Νομίζω δουλεύει και προτείνει madico, αλλά όταν ήμουν στο κατάστημα της llumar, πήρε το μάτι μου ένα πακέτο που έγραφε το όνομα του και τη διεύθυνση του, άρα βάζει ό,τι του ζητήσει ο πελάτης. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
george_123 Δημ. September 16, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2019 Πόσο είναι περίπου το κόστος ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thodoris85 Δημ. September 16, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2019 (edited) Πόσο είναι περίπου το κόστος ; Για ποια μάρκα μεμβράνης; με έκπτωση ή χωρίς; Για ποιο αυτοκίνητο; Αν θυμάμαι καλά από γνωστούς μου, να υπολογίζεις περίπου στα 130 τις madico με έκπτωση (από άνοιξη πάλι) για ένα 5πορτο αυτοκίνητο. Περίπου στα 190 κυμαίνονται οι παραπάνω που ανέφερα (η τιμή ισχύει σίγουρα για την llumar που είχα βάλει πριν 3 χρόνια) , χωρίς κάποια έκπτωση Edited September 16, 2019 by thodoris85 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
george_123 Δημ. September 16, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2019 Ενα Fiat Grande Punto Diesel ... Παλίο είνα το καυμένο αλλα λέω να το συμαζέψω λίγο ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thodoris85 Δημ. September 16, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2019 Ενα Fiat Grande Punto Diesel ... Παλίο είνα το καυμένο αλλα λέω να το συμαζέψω λίγο ... Αν είναι αρκετά παλιό, άποψη μου είναι ότι, δεν αξίζει να δώσεις ~200 ευρώ. Περίμενε την ανοιξιάτικη/καλοκαιρινή προσφορά της carglass (μεμβράνες madico) με εφόρου ζωής εγγύηση στην εγκατάσταση και στο υλικό της μεμβράνης (σημείωση ότι η συγκεκριμένη εταιρεία βάζει μόνο τις νόμιμες στα πλαινά του οδηγού και του συνοδηγού. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Grgasteus Δημ. September 16, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2019 (edited) Αν το κρατήσεις... Αξίζει... Για εσένα κάνεις, όχι για το αυτοκίνητο. Οι προσφορές της madico ποτέ βγαίνουν περίπου; Sent from my SM-G975F using Tapatalk Edited September 16, 2019 by Grgasteus Παράθεση http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=55736 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjTony Δημ. September 16, 2019 Author Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2019 Πριν 3 μέρες έβαλα τελικά της Madico την μεσαία σειρά την Onyx σε προσφορά σε Clio Station στα 150€ στην Αθήνα. Λενορμαν 82 Stergiou Auto Films λέγεται το μαγαζί και οι άνθρωποι είναι πολύ επαγγελματίες.. Έχουν πολλές και όλες θετικές κριτικές στο Google και έτσι οξγα. Όντως πολύ καλή δουλειά... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thodoris85 Δημ. September 16, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2019 Αν το κρατήσεις... Αξίζει... Για εσένα κάνεις, όχι για το αυτοκίνητο. Οι προσφορές της madico ποτέ βγαίνουν περίπου; Sent from my SM-G975F using Tapatalk Όλες αυτές που ανέφερα είναι ίδιας κατηγορίας, οπότε επιμένω ότι για τα λεφτά (200 ευρώ) σε ένα παμπαλαιο αυτοκίνητο, δεν αξίζει. (Δε μιλάω για αυτοκίνητο 10-15 χρονων, το οποίο είναι μεν παλιό, αλλά αν χαλάσει απλά το φτιάχνεις και δεν το πετας σαν το δικό μου) Οι προφορά της carglass βγαίνει την άνοιξη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spy14 Δημ. September 16, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2019 Μπορείς να αγορασεις και να τις βάλεις μόνος σου.βέβαια δεν θα εχεις την πιστοποίηση για τα ΚΤΕΟ. Αλλα πολλοί γνωστοί μου δεν τους ζήτησαν τέτοιο χαρτί όταν πέρασαν ΚΤΕΟ. Στο youtube υπαρχουν βιντεακια πως τις βάζεις Παράθεση Tcl 20 5g Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_96 Δημ. September 16, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2019 Μπορείς να αγορασεις και να τις βάλεις μόνος σου.βέβαια δεν θα εχεις την πιστοποίηση για τα ΚΤΕΟ. Αλλα πολλοί γνωστοί μου δεν τους ζήτησαν τέτοιο χαρτί όταν πέρασαν ΚΤΕΟ. Στο youtube υπαρχουν βιντεακια πως τις βάζεις Δέν υπάρχει θέμα στα ΚΤΕΟ..όλα ιδιωτικά είναι και έχουν εντολές να τα περνάνε σχεδόν όλα.το θέμα των μεμβρανών έχει καταντήσει να μην ασχολούνται καθόλου πλέον Παράθεση Redmi By Xiaomi Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
macgyver33 Δημ. September 17, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2019 ΜΗΝ το κανετε μονοι σας, αν δεν πιανει το χερι σας, θα γεμισει φουσκαλες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexandros_K Δημ. October 3, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2019 Llumar από τις καλύτερες μάρκες. Βέβαια όπως ειπώθηκε, μεγάλη σημασία έχει και ο εγκαταστατης. Μην το επιχειρησετε μόνοι σας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreasbal Δημ. October 4, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2019 στην Μεταμορφωση στην Ηρακλειου εχει εναν πολυ καλο στο υψος της Αττικης οδου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kira83 Δημ. December 1, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2019 Car Glass στην Γούναρης (Γλυφάδα ) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ichor Δημ. December 5, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2019 Έβαλα στα πλαϊνά και πίσω και στο παρμπρίζ εμπρός Car Glass (Madico). Όλα καλά εκτός του μπροστινού παρμπρίζ.. Παραμορφώνει το τζάμι (κάτι σαν ελαφρά νερά), δυστυχώς. Ίσως πάω και κάνω παράπονα για να μου το αλλάξουν τώρα το χειμώνα. Το καλοκαίρι όμως το περάσαμε δροσερά και ωραία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjTony Δημ. December 5, 2019 Author Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2019 Έβαλα στα πλαϊνά και πίσω και στο παρμπρίζ εμπρός Car Glass (Madico). Όλα καλά εκτός του μπροστινού παρμπρίζ.. Παραμορφώνει το τζάμι (κάτι σαν ελαφρά νερά), δυστυχώς. Ίσως πάω και κάνω παράπονα για να μου το αλλάξουν τώρα το χειμώνα. Το καλοκαίρι όμως το περάσαμε δροσερά και ωραία. Πάθει πολύ ρόλο η τοποθέτηση. Προφανώς κακή τοποθέτηση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dreamer12 Δημ. December 5, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2019 εκτος παμπριζ και πισω ,μονο στα πλαινα ποσο σου κοστισε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts