Jump to content

Περίεργο πρόβλημα

greek_aeras
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Έχω ένα forum με τον S1RHC και επιχειρήσαμε να βάλουμε χρώματα στα nick ανάλογα με την ομάδα στην οποία ανήκουν. Τελικά τα καταφέραμε, αλλά φαίνονται μόνο με Opera και ΙΕ, ενώ με Firefox φαίνονται όλα μαύρα (όπως ήταν) :( .

Τι μπορεί να συμβαίνει? :confused:

Όποιος θέλει να το δει μπορεί να επισκεφτεί το http://www.waterpeople.thesmokylounge.com/forum/index.php με IE, Opera και Firefox και να το διαπιστώσει.

Οποιαδήποτε βοήθεια ευπρόσδεκτη.

Ευχαριστώ :)

Βλέποντας μόνο το inline CSS παρατηρώ ότι σωστά δείχνει μαύρο ο Firefox, ίσως στο εξωτερικό CSS να υπάρχει κάποιο άλλο tag αλλά τα inline styles έχουν προτεραιότητα έναντι των external.

Απλος μπορει το Firefox να το αγνοει!Τι σε πειραζει αφου παιζει στα αλλά;

τα 5/6 των χρηστών του site χρησιμοποιούν ff. Δεν κάθησα να βάλω τα χρώματα για να τα βλέπω μόνο εγώ... ;) :)

Βλέποντας μόνο το inline CSS παρατηρώ ότι σωστά δείχνει μαύρο ο Firefox, ίσως στο εξωτερικό CSS να υπάρχει κάποιο άλλο tag αλλά τα inline styles έχουν προτεραιότητα έναντι των external.

εγώ άλλαξα μόνο τα board wrappers του forum...

:O Τί άλλο να αλλάξω;

εγώ άλλαξα μόνο τα board wrappers του forum...

:O Τί άλλο να αλλάξω;

Εμμμμ... πρέπει να κοιτάξω ΟΛΟ τον κώδικα του forum και μετά να δω που έχεις κάνει αλλαγές... θα μου πάρει χρόνο, δεν μπορώ να σου απαντήσω έτσι εύκολα αλλά σίγουρα είναι θέμα CSS :(