greek_aeras Δημοσιεύτηκε July 14, 2005 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε July 14, 2005 Έχω ένα forum με τον S1RHC και επιχειρήσαμε να βάλουμε χρώματα στα nick ανάλογα με την ομάδα στην οποία ανήκουν. Τελικά τα καταφέραμε, αλλά φαίνονται μόνο με Opera και ΙΕ, ενώ με Firefox φαίνονται όλα μαύρα (όπως ήταν) :( . Τι μπορεί να συμβαίνει? :confused: Όποιος θέλει να το δει μπορεί να επισκεφτεί το http://www.waterpeople.thesmokylounge.com/forum/index.php με IE, Opera και Firefox και να το διαπιστώσει. Οποιαδήποτε βοήθεια ευπρόσδεκτη. Ευχαριστώ :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
liri22 Δημ. July 14, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2005 Απλος μπορει το Firefox να το αγνοει!Τι σε πειραζει αφου παιζει στα αλλά; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thePrince Δημ. July 14, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2005 Βλέποντας μόνο το inline CSS παρατηρώ ότι σωστά δείχνει μαύρο ο Firefox, ίσως στο εξωτερικό CSS να υπάρχει κάποιο άλλο tag αλλά τα inline styles έχουν προτεραιότητα έναντι των external. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SIRHC Δημ. July 14, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2005 Απλος μπορει το Firefox να το αγνοει!Τι σε πειραζει αφου παιζει στα αλλά; τα 5/6 των χρηστών του site χρησιμοποιούν ff. Δεν κάθησα να βάλω τα χρώματα για να τα βλέπω μόνο εγώ... ;) :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SIRHC Δημ. July 14, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2005 Βλέποντας μόνο το inline CSS παρατηρώ ότι σωστά δείχνει μαύρο ο Firefox, ίσως στο εξωτερικό CSS να υπάρχει κάποιο άλλο tag αλλά τα inline styles έχουν προτεραιότητα έναντι των external. εγώ άλλαξα μόνο τα board wrappers του forum... :O Τί άλλο να αλλάξω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thePrince Δημ. July 14, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2005 εγώ άλλαξα μόνο τα board wrappers του forum... :O Τί άλλο να αλλάξω; Εμμμμ... πρέπει να κοιτάξω ΟΛΟ τον κώδικα του forum και μετά να δω που έχεις κάνει αλλαγές... θα μου πάρει χρόνο, δεν μπορώ να σου απαντήσω έτσι εύκολα αλλά σίγουρα είναι θέμα CSS :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SIRHC Δημ. July 14, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2005 ok, thanx πάντως Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SIRHC Δημ. July 14, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2005 κανένας άλλος μήπως να βοηθήσει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts