gtsia Δημοσιεύτηκε July 13, 2005 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε July 13, 2005 Ειδα οτι εχει καρτα internet για ενα μηνα και κοστιζει μονο 2 ευρω!!Το εχει δοκιμασει κανεις??Ειναι καλο ή κρυβει υπερογκες χρεωσεις??Αριθμο ΕΠΑΚ χρησιμοποποιει??? Παράθεση My PreciousSs!!! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/5079Image_1_.jpg GwgosSs... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Red_Alert Δημ. July 13, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2005 Ναι χρησιμοποιει ΕΠΑΚ... μια φορα το δοκιμασα απο ταχυτητες.... μην ζητας πολλα δεν ειναι ADSL... Παράθεση Currently Using: Apple iPhone 6s 64GB, HTC One Silver Πέρασαν...: Nokia 3120, Siemens C55, Siemens SX1, Nokia 6600, Sony Ericsson K700i, Sony Ericsson W800i, Qtek S200, HTC TyTN II, Nokia 2680, Nokia 6500 Slide (Silver), Nokia E72, Apple iPad 2 32GB WiFi, Apple iPhone 4S White 16GB, HTC Desire (R.I.P.), Samsung Galaxy S4 Black, Apple iPad 3 32GB Cellular, HTC Desire 310 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
philos Δημ. July 14, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2005 Και εγώ το αγόρασα για τον ίδιο ακριβώς λόγος... [μάλιστα σκέφτομαι να αγοράσω άλλα 2-3 :confused: :D ] για να έχω σύνδεση όταν θα λήξει η 4μηνη μου... τσέκαρα και το όριο πριν τη λήξη του περιορισμού ενεργοποίησης και έγγραφε: 30/04/06 !!!!!!!!!!!! :cool: Τέλεια προσφορά! Μια ερώτηση... είναι πρώτο περιοδικό που δίνει 1μήνα net, ή είχε την ίδια προσφορά και σε προηγούμενο τεύχος? PS: Και αν το υπολογίσουμε: 9 περιοδικά Χ 1μήνας net = 18€!!!! άρα έχεις΄9-10 μήνες σύνδεση στο internet με 18euro! :X Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spartak Δημ. July 14, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2005 η ίδια προσφορά υπήρχε και σε 3 προηγούμενα τεύχη του ίδιου περιοδικού Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Angeldust Δημ. July 14, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2005 Η σύνδεση σε ποιον ISP είναι..? Παράθεση Phantom Of The Opera Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Red_Alert Δημ. July 14, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2005 Η σύνδεση σε ποιον ISP είναι..? Altec Telecoms (για PSTN και ISDN 64 ειναι οι καρτες) Παράθεση Currently Using: Apple iPhone 6s 64GB, HTC One Silver Πέρασαν...: Nokia 3120, Siemens C55, Siemens SX1, Nokia 6600, Sony Ericsson K700i, Sony Ericsson W800i, Qtek S200, HTC TyTN II, Nokia 2680, Nokia 6500 Slide (Silver), Nokia E72, Apple iPad 2 32GB WiFi, Apple iPhone 4S White 16GB, HTC Desire (R.I.P.), Samsung Galaxy S4 Black, Apple iPad 3 32GB Cellular, HTC Desire 310 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MoBiLe_MaNiAC Δημ. July 14, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2005 Το συγκεκριμένο το θεωρώ πολύ καλό και σαν περιοδικό οπότε.... ΣΥ-ΜΦ-ΕΡ-ΕΙ!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spinemm Δημ. July 20, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2005 Εγω παντως παιδια το παιρνω τρεις μηνες τωρα που τελειωσε η προηγουμενη συνδεση με ΟΤΕΝΕΤ και η συνδεση ειναι αρκετα καλη για ISDN-64 αφου κατεβαζω με 7~8/sec και γρηγορη, ηδη αγορασα αλλα 2 τευχη (στην ουσια αλλους δυο μηνες με 4Ε :w00t: ) μιας και απο Οκτωβρη ελπιζω σε ADSL :O Παράθεση Proud Owner of:PS1,GB,NES,GbASP,Sega Saturn,Sega DC,PS2,Xbox,Wii,XBOX360(phat),PSP(J)v1.50,(2x)PSP(E),PS3, PSP-Go,(2X)ΧΒΟΧ360SLIM,PS Vita,PS4 Batman Collectors Edition,Wii U,X-ONE,N3DS,X-ONE S,mini NES,Switch,mini PS1,Switch PIKACHU Edition,PS4 Days of Play,XBOX ONE Gears of War 4 Limited Edition 2TB,Xbox One X Cyberpunk 2077 Limited Edition 1TB,XBOX Series S, Series X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TOMARAS Δημ. July 20, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2005 Παλια οταν ειχε κανει την προσφορα πρωτη φορα (σε τρια τευχη συνεχωμενα) με το που τελειωσε η δευτερη καρτα με πηραν τηλεφωνο απο την αλτεκ να αγορασω πακετο (3μηνο,6μηνο.....) με το που τελειωσε η τριτη και τελευταια καρτα ψηνομουν,αλλα αυτο που ακολουθησε ηταν για γελια. Παω καρφουρ και εδιναν κατι γιαουρτια ενα μπλοκ κουπονιων και μια συνδεση αλτεκ και στα καπακια το περιοδικο ξανα εκανε προσφορα. Πηγα και εγω σε ενα περιπτερο πηρα 8 και ησυχασα μονο τις καρτες και τα δειγματα του ζελε κρατησα (αφου μια ημερα πριν ειχα αγορασει ενα τευχος να δω την ημερομηνια "ληξης"). Την βλεπω την αλτεκ για κανα λουκετο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
songless_bird Δημ. July 20, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2005 Kαι εγω με την καρτα του περιοδικου ειμαι :D Επερνα καρτα της sparknet με 6€ 24ωρες. Με το που ειδα το περιοδικο, το καθιερωσα. ;) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] 24F1A078 Το να κανεις λάθη είναι ανθρώπινο. Το να ρίχνεις το φταίξιμο στον άλλον ειναι στρατηγική Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jim87 Δημ. July 22, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2005 Για όποιον ενδιαφέρετε έχω μια τέτοια κάρτα που δεν την έχω χρησιμοποιήσει για όποιον την θέλει:) Όποιος την θέλει ας στείλει pm για να του πω τα S/N και Pin Παράθεση Φιλικά Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asymvivastos Δημ. July 22, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2005 Και εγω εχω μια καρτουλα στα χερια μου και δεν προκειται να την χρησιμοποιησω. Οποιος θελει τα στοιχεια στελνει Pm. :) Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/2061asymvivastos5.gif Πριν ανοίξετε ένα νέο thread στα Series 60 ρίξτε μια ματιά στον ..::Πίνακα Περιεχομένων::.. Χρήστης : Nokia N90, Nokia 9300, Mitac MIO A701, Nokia 770 & iPAQ hx 4700 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TrobocopR Δημ. April 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2006 Το ίδιο περιοδικό αυτόν τον μήνα δίνει με 2,5 ευρώ 3μηνη σύνδεση άλτεκ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. April 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2006 Το ίδιο περιοδικό αυτόν τον μήνα δίνει με 2,5 ευρώ 3μηνη σύνδεση άλτεκ... Tι ταχύτητες; EDIT: PSTN kai ISDN 64k...... http://www.computeractive.gr/photos/CA15_internetcard.gif Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TrobocopR Δημ. April 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2006 ISDN είναι η σύνδεση, απλά αν δεν έχεις τέτοια γραμμή, μπαίνεις να μπεις και με απλό μόντεμ. Το λέω γιατί κατά την εγγραφή το κουτάκι με το είδος της σύνδεσης έχει μόνο μια επιλογή, ISDN, και μπορεί να μπερδευτεί κανείς. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts