madhack Δημοσιεύτηκε July 12, 2005 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε July 12, 2005 Έχω ένα mp3CD με επιλογές μέσα...(697mb από τα αγαπημένα μου τραγούδια).Όταν το βάζω να το ακούσω από το mp3 player μου το ένα τραγούδι ακούγετε πολύ σιγά και το άλλο πολύ δυνατά και έτσι πρέπει μια να δυναμώνω και μια να το χαμηλώνω.Τι μπορώ να κάνω για να εξισοροπίσω τον ήχο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eLeKtriK EyE Δημ. July 12, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2005 Ενεργοποίησε το normalize στο software με το οποίο "καις" τα CD. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
toliss Δημ. July 13, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2005 Kαποτε ειχα ενα προγραμμα και με αυτο εκανα ολα τα mp3 να ειναι ισοδυναμα δηλ. οχι το ενα δηνατο και το αλλο ποιο συγανο αλλα καπου το εχω βαλει και δεν ξερω πως το λενε μηπως ξερεται εσεις κανενα προγραμμα για να μου συνεστησεται. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manosgk80 Δημ. July 13, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2005 Εγώ γι'αυτόν τον σκοπό χρησιμοποιώ το MP3Gain και προσωπικά είμαι πολύ ευχαριστημένος.Είναι αυτό που ζητάς;Με μία αναζήτηση στο Google θα το βρεις πολύ εύκολα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
madhack Δημ. July 13, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2005 από το nero πως θα κάνω normalize? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lakis85 Δημ. July 13, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2005 to nero exei epiloges kane diplo klik sto komati mesa apo to nero stin lista ton tragoudion pou exeis dialexei kai tha deis iperbolika polles epiloges psaxtw ligo den einai tipota very easy Παράθεση Την βρήκα και θα την παντρευτώ :X .................. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SakisPlayer Δημ. July 14, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2005 Ενεργοποίησε το normalize στο software με το οποίο "καις" τα CD. Το NERO, το διαθέτει αυτό; Και το βρίσκω εύκολα στις ρυθμήσεις του; Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SakisPlayer Δημ. July 14, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2005 Τώρα είδα πως εχει απαντήσει και ο Λακης. Ομως εχω την εντύπωση πως λέει πως ενα ενα μόνος σου διορθώνεις την στάθμη έντασης. Ενω προηγουμένως ο electric νομίζω έγραψε πως το πρόγραμμα απο μόνο του εξομειώνει μεταξύ τους τις στάθμες όλων των κομματιών που έχεις ετοιμάσει σε λίστα για εγγραφή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts