KONSTANTIN_KARAB Δημ. October 2, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2019 Καλησπέρα, Έχει κάποιος καμιά ενημέρωση για το Aura 512? Από Κωτσοβολο σήμερα μου είπαν για 24/10 κάποια κομμάτια.!!! Χτες παρελαβα το Note plus 512 black απο Κωτσοβολο.Παραγγελια 27/9 Παράθεση Κωνσταντινος.. -nokia 8800 special edition-XDA Flame-htc shift-nokia 8910i-htc touch HD-Blackberry Bold-Htc touch Pro 2-Qtek 9000-Nokia N900-BB Bold 9700-Htc Desire-Htc Desire HD-iphone 4 32gb...4s 64GB..Samsung Note 3-4-9-10+..iPhone 7 Plus..iPhone X 256..iPhone XS Max 512..iPhone 11 Pro Max 512 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rigel72 Δημ. October 3, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2019 Χτες παρελαβα το Note plus 512 black απο Κωτσοβολο.Παραγγελια 27/9 To Μαύρο εμφανίστηκε και σε άλλα καταστήματα αλλά το Aura ούτε για δείγμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Airness6 Δημ. October 3, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2019 Καλησπέρα στην παρέα. Καινούριος κάτοχος και εγώ. Σήμερα ή αύριο περιμένω να το παραλάβω. Με άμεση παραλαβή εδώ στην Σουηδία που βρίσκομαι του Aura Glow 512 GB. Αντιθέτως το μαύρο στα 512 GB μόλις σήμερα έγινε άμεσης παραλαβής και αυτό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. October 3, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2019 Το μαύρο πολύ πιο όμορφο για μένα. Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Airness6 Δημ. October 3, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2019 Το μαύρο πολύ πιο όμορφο για μένα. Εγώ το μπλε προτιμώ αλλά δυστυχώς θα κυκλοφορήσει (προς το παρόν τουλάχιστον) μόνο Αμερική. Δεν τρελαίνομαι με το Aura Glow αλλά επειδή ήθελα μπλε και αυτό έχει μπλε S Pen, πήρα μαζί και μια μπλε Clear View Cover θήκη για να το συνδυάσω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. October 3, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2019 Εγώ το μπλε προτιμώ αλλά δυστυχώς θα κυκλοφορήσει (προς το παρόν τουλάχιστον) μόνο Αμερική. Δεν τρελαίνομαι με το Aura Glow αλλά επειδή ήθελα μπλε και αυτό έχει μπλε S Pen, πήρα μαζί και μια μπλε Clear View Cover θήκη για να το συνδυάσω. Έχεις ακόμα το hp?? Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Airness6 Δημ. October 3, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2019 Έχεις ακόμα το hp?? Εννοείται! Απλά λόγω εφαρμογών που καταργήθηκε η λειτουργία τους και είναι υπερ αναγκαίες για να κάνω την δουλειά μου εδώ, αναγκάστηκα να πάρω καινούριο κινητό. Το τρενάρισα όσο μπορούσα αλλά η κατάσταση έγινε πλέον απελπιστική. Μόνο με το ipad μπορούσα να κάνω δουλειά, κάτι το οποίο δεν ήταν πρακτικό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts