Jump to content

Samsung Galaxy Note 10 Plus

ccypruss000
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Δεν εχω εντοπισει τετοιο χαλι, οτι μειονεκτηματα ειχε συνεχιζει να τα εχει καθως κ το αντιστροφο. Μηπως ειναι ψυχολογικο επειδη πηρε αναβαθμιση κ ψαχνουμε να βρουμε διαφορές?

galaxy Κ zoom - white

Samsung galaxy s8 - black

Στο good lock είναι.
Εδώ ακριβώς. 39644d1b4ab4ad73b4842b71fe8f111f.jpg

Στάλθηκε από το SM-N975F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Άψογη είναι αλλα το βίντεο ειναι χάλια..καμια σχέση με πριν οπως και η διάταξη των φακελων απο 4 αλλαξε σε 3.

Για τις μικρό αλλαγές δεν εδω θεμα.

Αλλα το βίντεο τραγικό.

Και με Clean Installation την εχω περάσει (που δεν παίζει και ιδιαίτερο ρολο αλλα η ψυχολογία πιο πολυ).

Αν πας στις ρυθμίσεις αρχικής οθόνης θα βρεις το πλέγμα. Εκεί ρυθμίζεις πόσοι φάκελοι ή εφαρμογές θέλεις να είναι σε κάθε σειρά.

Όλο γκρίνια είστε χωρίς να ψάχνετε καθόλου. Έτοιμο φαΐ κ μασημένο θέλετε.1731cb1dab0b999f1367ca7aac1d2eac.jpg

(ψάχνουμε πρώτα και μετά ρωτάμε...)

Αν πας στις ρυθμίσεις αρχικής οθόνης θα βρεις το πλέγμα. Εκεί ρυθμίζεις πόσοι φάκελοι ή εφαρμογές θέλεις να είναι σε κάθε σειρά.

Όλο γκρίνια είστε χωρίς να ψάχνετε καθόλου. Έτοιμο φαΐ κ μασημένο θέλετε.1731cb1dab0b999f1367ca7aac1d2eac.jpg

Καμία σχέση αυτά που γράφεις με αυτό που λέει ο φίλος. Οι φάκελοι δεν αλλάζουν διάταξη από αυτό που αναφέρεις πάρα μόνο άμα έχεις εγκατεστημένο το good lock.

Έχεις πρόβλημα ετσι? Το υφακι σου αλλου να μου το παίξεις έξυπνος. Άσχετο αυτό που λες εσυ με αυτό που ειπα εγω. Ψαξου λίγο και μάθε να καταλαβαίνεις τι διαβάζεις χωρις εξυπνάδες... ;)

Samsung Galaxy S8 plus

Samsung Galaxy S7 Edge

Samsung Galaxy Alpha

Samsung TV ue55h6800 Curved

Samsung Watch Gear

Έχεις πρόβλημα ετσι? Το υφακι σου αλλου να μου το παίξεις έξυπνος. Άσχετο αυτό που λες εσυ με αυτό που ειπα εγω. Ψαξου λίγο και μάθε να καταλαβαίνεις τι διαβάζεις χωρις εξυπνάδες... ;)

Οκ ότι πεις.

Να ρωτήσω ρε παιδιά, από σήμερα ξαφνικά μου έχει κολλήσει το κουμπί power και δεν πατιέται, τι να έπαθε? Θα το πάω smartec Δευτέρα, ελπίζω να μου το αλλάξουν

----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Να ρωτήσω ρε παιδιά, από σήμερα ξαφνικά μου έχει κολλήσει το κουμπί power και δεν πατιέται, τι να έπαθε? Θα το πάω smartec Δευτέρα, ελπίζω να μου το αλλάξουν
. Έχει τύχει σε κανέναν αυτό το θέμα? Επίσης νομίζω τα κουμπιά της έντασης και αυτά κολλάνε ολίγο, δεν μπορώ να καταλάβω τι έχει συμβεί

----- προσθήκη μηνύματος 78 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Να ρωτήσω ρε παιδιά, από σήμερα ξαφνικά μου έχει κολλήσει το κουμπί power και δεν πατιέται, τι να έπαθε? Θα το πάω smartec Δευτέρα. Έχει τύχει σε κανέναν αυτό το θέμα? Επίσης νομίζω τα κουμπιά της έντασης και αυτά κολλάνε ολίγο, δεν μπορώ να καταλάβω τι έχει συμβεί
HTC Diamond, HTC M4, HTC M7,LG G2, LG G3, LG G4, Sam S6, Sam S7, Sam S8, Sam S8+, Sam S9, Sam S9+, Sam Note 9, Sam S10 plus, Sam Note 10, Sam Note 10 plus

Να ρωτήσω ρε παιδιά, από σήμερα ξαφνικά μου έχει κολλήσει το κουμπί power και δεν πατιέται, τι να έπαθε? Θα το πάω smartec Δευτέρα. Έχει τύχει σε κανέναν αυτό το θέμα? Επίσης νομίζω τα κουμπιά της έντασης και αυτά κολλάνε ολίγο, δεν μπορώ να καταλάβω τι έχει συμβεί

Μήπως έχει πέσει κάποιο υγρό (ισως κάποιο αλκοολουχο) και κολλάνε?

Huawei Mate 8, Samsung Galaxy Note 7, Samsung galaxy S7 edge, Lg V20, Huawei Mate 9, Samsung Galaxy S8+, Samsung Galaxy Note 8, Huawei Mate 10, Samsung galaxy S9+, Huawei P20 Pro Dual, Samsung Galaxy Note 9 Dual, Huawei Mate 20 Pro, Huawei P30, Huawei P30 pro, Samsung Galaxy S10+, Samsung Galaxy Note 10+, S21 Ultra, Samsung Zfold2

Μήπως έχει πέσει κάποιο υγρό (ισως κάποιο αλκοολουχο) και κολλάνε?

Μου έδωσες μεγάλη ιδέα, σήμερα άλλαξα τζάμι σε ένα μαγαζί και, μάλιστα ήταν τζάμι με ένα υγρό που κολλάς από πάνω . Λες να είναι αυτό? και τι κάνω τώρα?

HTC Diamond, HTC M4, HTC M7,LG G2, LG G3, LG G4, Sam S6, Sam S7, Sam S8, Sam S8+, Sam S9, Sam S9+, Sam Note 9, Sam S10 plus, Sam Note 10, Sam Note 10 plus

Καμία σχέση αυτά που γράφεις με αυτό που λέει ο φίλος. Οι φάκελοι δεν αλλάζουν διάταξη από αυτό που αναφέρεις πάρα μόνο άμα έχεις εγκατεστημένο το good lock.
Κατάλαβα. Εννοεί τις κάτω εφαρμογές.

Anyway, λειτουργώ πάντα σε όλες τις συσκευές μου το Microsoft launcher που είναι μακράν καλύτερο και δεν κολλάω σε τέτοια ζητήματα γιατί έχω πλήρη έλεγχο σε όλα.

----- προσθήκη μηνύματος 7 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Εγώ πρόβλημα δεν έχω. Πρόβλημα εσύ έχεις με τα 3 εικονίδια που δεν μπορείς να βγάλεις άκρη και το παρουσιάζεις ως πρόβλημα του UI κολλώντας σε πράγματα άνευ σημασίας ενώ μπορείς να τα λύσεις με ένα άλλο launcher πολύ απλά, όπως όλοι

Κατάλαβα. Εννοεί τις κάτω εφαρμογές.

Anyway, λειτουργώ πάντα σε όλες τις συσκευές μου το Microsoft launcher που είναι μακράν καλύτερο και δεν κολλάω σε τέτοια ζητήματα γιατί έχω πλήρη έλεγχο σε όλα.

----- προσθήκη μηνύματος 7 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Εγώ πρόβλημα δεν έχω. Πρόβλημα εσύ έχεις με τα 3 εικονίδια που δεν μπορείς να βγάλεις άκρη και το παρουσιάζεις ως πρόβλημα του UI κολλώντας σε πράγματα άνευ σημασίας ενώ μπορείς να τα λύσεις με ένα άλλο launcher πολύ απλά, όπως όλοι

Φιλαράκι.... αν θέλω να βάλω launcher η οχι ειναι δικο μου θεμα... κουμάντο στο κινητό σου.

Επειδή μαλλον δεν τα πας καλα με την κατανόηση να πω ξανα οτι η ρομ ειναι άψογη ειπα τι με χαλάνε που ειναι βλακεια της σαμμυς να αλλάξει την διάταξη ενω την είχε μια χαρα.

Το θεμα μου ειναι η καμερα σε χαμηλό φωτισμό και δεν το έχω δει μόνο στο δικο μου κινητό.

Εχει πέσει ποιότητα.

Τωρα εσυ τι θα καταλάβεις παλι ειναι δικο σου θεμα..

Ciao.....!!!

Samsung Galaxy S8 plus

Samsung Galaxy S7 Edge

Samsung Galaxy Alpha

Samsung Watch Gear

Μου έδωσες μεγάλη ιδέα, σήμερα άλλαξα τζάμι σε ένα μαγαζί και, μάλιστα ήταν τζάμι με ένα υγρό που κολλάς από πάνω . Λες να είναι αυτό? και τι κάνω τώρα?

Απο αυτό είναι φίλε μου... Έχει περάσει κόλλα από το γυαλί που έβαλες.... Κοίταξε στο youtube ή googlare πως καθαρίζεις την κόλλα από tempered glass glue ή αν το έχει κάνει κάποιος από το forum να σε βοηθήσει... Φαντάζομαι με καμία μπατονετα με λίγο διάφανο οινόπνευμα θα κάνεις την δουλειά σου

Huawei Mate 8, Samsung Galaxy Note 7, Samsung galaxy S7 edge, Lg V20, Huawei Mate 9, Samsung Galaxy S8+, Samsung Galaxy Note 8, Huawei Mate 10, Samsung galaxy S9+, Huawei P20 Pro Dual, Samsung Galaxy Note 9 Dual, Huawei Mate 20 Pro, Huawei P30, Huawei P30 pro, Samsung Galaxy S10+, Samsung Galaxy Note 10+, S21 Ultra, Samsung Zfold2

Άψογη είναι αλλα το βίντεο ειναι χάλια..καμια σχέση με πριν οπως και η διάταξη των φακελων απο 4 αλλαξε σε 3.

Για τις μικρό αλλαγές δεν εδω θεμα.

Αλλα το βίντεο τραγικό.

Και με Clean Installation την εχω περάσει (που δεν παίζει και ιδιαίτερο ρολο αλλα η ψυχολογία πιο πολυ).

Ξανά, διαφωνώ, δεν έχει αλλάξει σε τίποτα η ποιότητα του video.

Our greatest weakness lies in giving up. The most certain way to succeed is always to try just one more time -- Thomas A. Edison

Ξανά, διαφωνώ, δεν έχει αλλάξει σε τίποτα η ποιότητα του video.
Δοκίμασε λίγο σε ρυθμίσεις 1080 60fps .

Samsung Galaxy S8 plus

Samsung Galaxy S7 Edge

Samsung Galaxy Alpha

Samsung Watch Gear

Κατέβασα να δω το samsung free που θα αντικαταστήσει το samsung daily αυτή την πατάτα και ανοίγει κανονικά. 845ea0110902d40c743c11977b3c006e.jpg1add08c0eba14b66608f794c4f299ead.jpg28a9be45c0ebb82c13a3a43a91e4eeed.jpg

Φιλαράκι.... αν θέλω να βάλω launcher η οχι ειναι δικο μου θεμα... κουμάντο στο κινητό σου.

Επειδή μαλλον δεν τα πας καλα με την κατανόηση να πω ξανα οτι η ρομ ειναι άψογη ειπα τι με χαλάνε που ειναι βλακεια της σαμμυς να αλλάξει την διάταξη ενω την είχε μια χαρα.

Το θεμα μου ειναι η καμερα σε χαμηλό φωτισμό και δεν το έχω δει μόνο στο δικο μου κινητό.

Εχει πέσει ποιότητα.

Τωρα εσυ τι θα καταλάβεις παλι ειναι δικο σου θεμα..

Ciao.....!!!

Δεν έχω δει αλλαγή στην ποιότητα της κάμερας σε περιβάλλον χαμηλού φωτισμού όπως λες. Ούτε στις φωτογραφίες, ούτε στα βίντεο. Τίποτα δεν έχει αλλάξει, ούτε σε θετικό - ούτε αρνητικό. Απεναντίας όμως περιμένω να έρθουν βελτιώσεις στην κάμερα από τις λειτουργίες του S20 & S21...

Το γιατί η Samsung έκανε 3 από 4 τα βασικά εικονίδια στο launcher της, θα είχε τους λόγους της, σίγουρα. Δεν με ενδιαφέρει καθόλου όπως προανέφερα.

Καλύτερα να ασχοληθείτε με κάτι σοβαρό, πχ την πολύ καλή βελτίωση του DEX ή της ομαλής λειτουργίας των κινήσεων κ.α. θέματα ουσίας.

Αντί να ασχολείστε με εικονίδια, τζαμάκια προστασίας κ θήκες!

Έχω δύο ερωτήσεις και ζητάω βοήθεια,

1) Ποιό Samsung dex είναι για το note 10 plus?

2) υπάρχει dex άλλης μάρκας που να είναι οικονομικό και να κάνει την ίδια δουλειά;

2) υπάρχει dex άλλης μάρκας που να είναι οικονομικό και να κάνει την ίδια δουλειά;

Το samsung dex είναι ενσωματωμένο στο κινητό στον πίνακα με τα πλακίδια απλά το πατάς και συνδέεται στην tv.

Samsung dex 4fe51c61ec35441ffa1f768a42ed5174.jpg

Samsung dex 4fe51c61ec35441ffa1f768a42ed5174.jpg

Αναφέρομαι στο docking station που μπορώ να δουλεύω τις λειτουργίες του κινητού από τον υπολογιστή του γραφείου μου.

Αυτό που μου προτείνετε είναι το ίδιο;

Αναφέρομαι στο docking station που μπορώ να δουλεύω τις λειτουργίες του κινητού από τον υπολογιστή του γραφείου μου.

Αυτό που μου προτείνετε είναι το ίδιο;

Ναι ακριβώς το ίδιο... Πλέον δεν υπάρχει η βάση που εννοείς, ανοίγεις το dex που σου έδειξε ο φίλος και το λειτουργείς κανονικά.

Το γιατί η Samsung έκανε 3 από 4 τα βασικά εικονίδια στο launcher της, θα είχε τους λόγους της, σίγουρα. Δεν με ενδιαφέρει καθόλου όπως προανέφερα.

Καλύτερα να ασχοληθείτε με κάτι σοβαρό, πχ την πολύ καλή βελτίωση του DEX ή της ομαλής λειτουργίας των κινήσεων κ.α. θέματα ουσίας.

Αντί να ασχολείστε με εικονίδια, τζαμάκια προστασίας κ θήκες!

Φιλική συμβουλή, ο καθένας αγοράζει συσκευή με βάση τις δικές του δυνατότητες, προτεραιότητες και θέλω, οπότε θα ασχοληθεί, θα σχολιάσει και θα "γκρινιάξει" για αυτά που είναι σημαντικά για αυτόν αντίστοιχα και όχι με βάση τα όσα θεωρούμε οι υπόλοιποι σοβαρά ή σημαντικά.

Η πολύ καλή όπως αναφέρεις βελτίωση του DEX για κάποιον που δεν ενδιαφέρεται να το χρησιμοποιήσει, είναι μακράν λιγότερο σημαντική σε σχέση με τη διάταξη των εικονιδίων στους φακέλους που ανοίγει 100 φορές κατά τη διάρκεια της ημέρας και έχει μάθει το μάτι σε ένα συγκεκριμένο στήσιμο.

Επίσης δεν θέλουν όλοι πρόσθετες εφαρμογές όπως διαφορετικό launcher στη συσκευή τους για να πετύχουν κάτι που μέχρι χθες δούλευε γι' αυτούς. Και είναι κάτι απόλυτα κατανοητό.

Σε άλλα νέα προσωπικά περιμένω το update πως και πως, ενώ εξετάζω τη μετάβαση σε S21+ καθαρά και μόνο λόγω μπαταρίας...

Στάλθηκε από το SM-G973F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Ναι ακριβώς το ίδιο... Πλέον δεν υπάρχει η βάση που εννοείς, ανοίγεις το dex που σου έδειξε ο φίλος και το λειτουργείς κανονικά.

Ευχαριστώ για την βοήθεια παιδιά!

Φιλική συμβουλή, ο καθένας αγοράζει συσκευή με βάση τις δικές του δυνατότητες, προτεραιότητες και θέλω, οπότε θα ασχοληθεί, θα σχολιάσει και θα "γκρινιάξει" για αυτά που είναι σημαντικά για αυτόν αντίστοιχα και όχι με βάση τα όσα θεωρούμε οι υπόλοιποι σοβαρά ή σημαντικά.

Η πολύ καλή όπως αναφέρεις βελτίωση του DEX για κάποιον που δεν ενδιαφέρεται να το χρησιμοποιήσει, είναι μακράν λιγότερο σημαντική σε σχέση με τη διάταξη των εικονιδίων στους φακέλους που ανοίγει 100 φορές κατά τη διάρκεια της ημέρας και έχει μάθει το μάτι σε ένα συγκεκριμένο στήσιμο.

Επίσης δεν θέλουν όλοι πρόσθετες εφαρμογές όπως διαφορετικό launcher στη συσκευή τους για να πετύχουν κάτι που μέχρι χθες δούλευε γι' αυτούς. Και είναι κάτι απόλυτα κατανοητό.

Σε άλλα νέα προσωπικά περιμένω το update πως και πως, ενώ εξετάζω τη μετάβαση σε S21+ καθαρά και μόνο λόγω μπαταρίας...

Στάλθηκε από το SM-G973F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Εδώ που τα λέμε, δεν είναι και τόσο "ξένο" το Microsoft launcher που προτείνω. Από τη στιγμή που στο web site της Microsoft Αμερικής σου πρότεινε το note 10 plus "ντυμένο" με όλα της microsoft, ως επίσημο κινητό της microsoft (εποχή 2019-αρχές '20) μέχρι να αντικατασταθεί. Δεν πρόσεξα τι έχει τώρα στο Microsoft store.

Όπως και η πολύ στενή συνεργασία της Samsung με τη microsoft ειδικά στα θέματα των επαγγελματικών κινητών συσκευών όπως είναι το note 10 plus.

Anyway, θέλω να καταλήξω ότι με αυτά που κεντρίζουν το ενδιαφέρον των περισσότερων (όπως προσέχω εδώ τουλάχιστον) υπέρ-καλύπτετονται από πολύ πιο φθηνές και πιο απλές συσκευές.

Όλα αυτά είναι συμπεράσματα βάση του 85% των προβληματισμών στη συζήτηση που διαβάζω εδώ.

Όπως αναφέρεις κι εσύ: βάση των δικών του προτεραιοτήτων ο καθένας.

Κάπου δηλαδή μιλάμε για υπέρ-εκτίμηση αναγκών...

Edited by Ipokratis

• The title was changed to Samsung Galaxy Note 10 Plus