VIDEOMIX Δημ. October 31, 2003 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2003 Πάντωs και για να απαντησω στην ερώτηση, η καλύτερη μάρκα για την τσέπη, ειναι η μάρκα μ'έκαψεs!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sadiagraxa Δημ. October 31, 2003 Author Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον trod Μηπως πρεπει να γινει ενα poll;;; Νομιζω οτι ειναι τοσες πολλες οι μαρκες που δεν θα αξιζε να κανουμε δημοσκοπηση... Αν θελετε μπορω να κοιταξω απο την αρχη το θεμα και να σημειωσω τις προτιμησεις συνοπτικα... Τι λετε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mcde Δημ. October 31, 2003 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον alfisti147 Τον τελευταίο καιρό ιδίως δεν μπορώ να βρω με τίποτα στο πλαίσιο TDK d-view των 650Mb. Mου λένε ότι σταμάτησε η παραγωγή τους και δεν τα φέρνουν πια και μου προτείνουν τα 700άρια που δε θέλω να τα βλέπω. Μου λένε αλήθεια ή παραμύθια? Δεν είναι μόνο στο Πλαίσιο... και στην κασσετεμπορική που πάω, έχω πολύ καιρό να δω 650άρια TDK. Τα 700άρια γιατί δεν θέλεις να τα βλέπεις; :confused: Παράθεση http://mcde.gr/tw/twitter-bird-light-bgs.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trod Δημ. October 31, 2003 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον sadiagraxa Νομιζω οτι ειναι τοσες πολλες οι μαρκες που δεν θα αξιζε να κανουμε δημοσκοπηση... Αν θελετε μπορω να κοιταξω απο την αρχη το θεμα και να σημειωσω τις προτιμησεις συνοπτικα... Τι λετε; Ειναι αρκετα ενδιαφερον θεμα, για να δουμε τι πουλαει και τι οχι. Παράθεση Samsung S21 Ultra Samsung Note 9 Samsung Galaxy Watch 4 [c0rrupt3d_tranSm1SS10n] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sadiagraxa Δημ. October 31, 2003 Author Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον trod Ειναι αρκετα ενδιαφερον θεμα, για να δουμε τι πουλαει και τι οχι. Ο.Κ, το βραδακι θα κοιταξω ολο το θεμα και θα κανω EDIT το αρχικο μου μυνημα με τις προτημισεις μας... Μην περιμενετε και ποσοστα ! Δεν ειμαι και καμια στατιστικη υπηρεσια !!! :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkr41 Δημ. October 31, 2003 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον Sergios Διαφωνώ. Είχα πάρει μια 5άδα γιατί μου άρεσε που ήταν μικρά και - φαινομενικά - εύχρηστα. Τελικά χρησιμοποίησα το ένα για να μεταφέρω φωτογραφίες της ψηφιακής για εκτύπωση και τα άλλα κάθονται. Είναι πολύ μικρής χωρητικότητας (μαξ: 210ΜΒ) και πολύ πιό ακριβά. Αν δεν έχεις ιδιαίτερο πρόβλημα χώρου και δεν χρειάζεται να τα μεταφέρεις στην τσέπη, δεν αξίζουν 2 euro το ένα έχουν τελικά. Εγώ πήρα +1 δώρο, οπότε μια χαρά ήταν. Η μικρή χωρητικότητα αντισταθμίζεται από την ευκολία μετακίνησης. Για μικροδουλειές τα 200mb καλά είναι. :) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Editors@myphone.gr: Γίνετε και εσείς μέλος της Συντακτικής Ομάδας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimangelid Δημ. November 1, 2003 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2003 Παίρνω κάτι cd της samsung. Είναι κορυφαία και το πακέτο με τα 25 κάνει στα multirama μόνο 12-13 ευρώ! Την τελευταία φορά επειδή ήταν σάββατο απόγευμα και ήταν κλειστά τα multirama πήγα στο video club και πήρα ένα πακέτο με 10 cd samsung που έκαναν 7 ευρώ και το καθένα είχε και πλαστική θήκη!!! Αυτά από το video club και τα multirama λένε πάνω ότι γράφονται με ταχύτητα ως 48x . Η μέγιστη ταχύτητα του recorder μου ( PLEXTOR 40/12/40A ) είναι 40x οπότε τα γράφω πάντα με αυτή την ταχύτητα! Ορισμένες φορές το nero βγάζει " Buffer Underun Error avoided χ times" ( συγνώμη αν έχω κάνει κανένα μικρό λαθάκι στο μήνυμα :p ) αλλά τα cd δουλεύουν πάντα τέλεια. Κάποια φορά είχα πάρει κάποιο χάρτινο πακέτο με 10 cd Creation. Τα μισά χάλασαν όταν είχε φτάσει στο 50% η εγγραφή :mad: No name έχω πάρει από το Πλαίσιο και είναι πάρα πολύ καλά. Σταμάτησα όμως να τα παίρνω επειδή η μέγιστη ταχύτητα με την οποία μπορώ να τα γράψω είναι 16x. Και κάποια TDK που έχω δοκιμάσει είναι φοβερά. Παράθεση Επισκεφθείτε το site μου για τις αστικές συγκοινωνίες της Αθήνας: http://www.leoforeia.gr/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlidisd Δημ. November 1, 2003 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2003 Tα καλύτερα είναι μακράν τα that's tayio yeden ultra professional! 100 cd-r --> 40Euros Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antonis_wrx Δημ. November 1, 2003 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2003 Μέχρι τώρα αγόραζα τα χύμα από το πλαίσιο κ δεινοπαθούσα γράφοντας με μόπνο 12χ άντε 16χ... ¨ενας φίλος μου μου έδωσε tdk να του γράψω κάτι... Απίστευα δισκάκια... Έγραφα 40x χαλαρά... (το recorder μου είνια 48x)...Τέρμα λοιπόν τα χύμα κ tdk ολοταχώς... (και ας είναι πιο ακριβά) Παράθεση http://antonis-wrx.blogspot.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xraysr0x Δημ. November 2, 2003 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2003 Eγώ δεν είμαι σταθερός στις μάρκες...συνήθως όποια βρώ ποιό φτηνή ! Αλλά προς το παρόν χρησιμοποιώ Philips :D Παράθεση Life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
br492 Δημ. November 2, 2003 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2003 Αν και κάπως πιο ακριβά από τα άλλα καλά είναι και τα 700αρια maxell που έχει γνωστή αλυσίδα super market.Γράφω svcd με 805 ΜΒ το καθένα σε ταχύτητα 48x και δεν έχω κάψει κανένα μέχρι τώρα (κοντά στα 50 cds) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Άραχθος-Λίμνη Πουρναρίου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gary Kokkin Δημ. March 27, 2004 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2004 Καταστημα με επιπλέον eshop http://www.mediacenter.gr Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Makis Hourdakis Δημ. March 27, 2004 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2004 Εγώ στην αρχή έπαιρνα ότι να 'ναι. μετά άρχησα πιο συγγεκριμένα πράγματα. Intenso για αρχή. Μετά ανακάλυψα τα TDK και τώρα γράφω μόνο SAMSUNG. Τα παίρνω κάτι λιγότερο από 10€ τη στίβα των 25 και είμαι απόλυτα ικανοποιημένος. Μια φορά πάντως είχα πάρει Smart buy και ανακάλυψα οτι ήταν stupid buy :mad: . Κάηκαν σχεδόν όλα. Παράθεση Keep on rocking in the dream world! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Makis Hourdakis Δημ. March 27, 2004 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος dimangelid ( 1 Νοέ. 2003 , 12:29) Παίρνω κάτι cd της samsung. Είναι κορυφαία και το πακέτο με τα 25 κάνει στα multirama μόνο 12-13 ευρώ! Την τελευταία φορά επειδή ήταν σάββατο απόγευμα και ήταν κλειστά τα multirama πήγα στο video club και πήρα ένα πακέτο με 10 cd samsung που έκαναν 7 ευρώ και το καθένα είχε και πλαστική θήκη!!! Αυτά από το video club και τα multirama λένε πάνω ότι γράφονται με ταχύτητα ως 48x . Η μέγιστη ταχύτητα του recorder μου ( PLEXTOR 40/12/40A ) είναι 40x οπότε τα γράφω πάντα με αυτή την ταχύτητα! Ορισμένες φορές το nero βγάζει " Buffer Underun Error avoided χ times" ( συγνώμη αν έχω κάνει κανένα μικρό λαθάκι στο μήνυμα :p ) αλλά τα cd δουλεύουν πάντα τέλεια. Κάποια φορά είχα πάρει κάποιο χάρτινο πακέτο με 10 cd Creation. Τα μισά χάλασαν όταν είχε φτάσει στο 50% η εγγραφή :mad: No name έχω πάρει από το Πλαίσιο και είναι πάρα πολύ καλά. Σταμάτησα όμως να τα παίρνω επειδή η μέγιστη ταχύτητα με την οποία μπορώ να τα γράψω είναι 16x. Και κάποια TDK που έχω δοκιμάσει είναι φοβερά. Εγώ έχω ένα ΤΕΑC 52X24X52 και τα Samsung τα γράφω με 52Χ. Επίσης μια φορά μου είχε φέρει ένας φίλος μου να του γράψω σε κάτι noname που είχε πάρει από το Πλαίσιο και έγραψα σε 48Χ!!! Παράθεση Keep on rocking in the dream world! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gary Kokkin Δημ. March 27, 2004 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2004 Δεν διαβάσατε μάλλον τα προηγούμενα post για εντυπώσεις απο Samsung CDR (Plasmon κατασκευή) και δώ : http://www.insomnia.gr/phpBB2/viewtopic.php?t=253462&postdays=0&postorder=asc&start=75 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Soulman Δημ. March 27, 2004 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Makis Hourdakis (27 Μάρ. 2004 , 14:38) Εγώ στην αρχή έπαιρνα ότι να 'ναι. μετά άρχησα πιο συγγεκριμένα πράγματα. Intenso για αρχή. Μετά ανακάλυψα τα TDK και τώρα γράφω μόνο SAMSUNG. Τα παίρνω κάτι λιγότερο από 10€ τη στίβα των 25 και είμαι απόλυτα ικανοποιημένος. Μια φορά πάντως είχα πάρει Smart buy και ανακάλυψα οτι ήταν stupid buy :mad: . Κάηκαν σχεδόν όλα. Περιεργο.. Γιατι εγω οσα Smartbuy εχω μου δουλευουν μια χαρα.. Και CD και DVD.. Παράθεση Infinite loneliness Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gtsia Δημ. March 27, 2004 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2004 Tα καλυετρα cd που εχω γραψει ειναι τα tdk metallic και τα prodisk!! Παράθεση My PreciousSs!!! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/5079Image_1_.jpg GwgosSs... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Exposed_Bone Δημ. March 28, 2004 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2004 Εγώ γράφω σε Verbatim και mam και είμαι απόλυτα ικανοποιημένος Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
STUDIO NONAME Δημ. March 28, 2004 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2004 loipon logo megalis peiras ta kalitera gia mena einai ta verbatin kai ta tdk :) Παράθεση !!!!! [sIGPIC][/sIGPIC] opois breis pios ine pm!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts