Jump to content

Κενα CD, ποια μαρκα ειναι η καλυτερη;

sadiagraxa
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 68
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Αρχικό Μήνυμα από τον trod

Μηπως πρεπει να γινει ενα poll;;;

Νομιζω οτι ειναι τοσες πολλες οι μαρκες που δεν θα αξιζε να κανουμε δημοσκοπηση...

Αν θελετε μπορω να κοιταξω απο την αρχη το θεμα και να σημειωσω τις προτιμησεις συνοπτικα... Τι λετε;

Αρχικό Μήνυμα από τον alfisti147

Τον τελευταίο καιρό ιδίως δεν μπορώ να βρω με τίποτα στο πλαίσιο TDK d-view των 650Mb. Mου λένε ότι σταμάτησε η παραγωγή τους και δεν τα φέρνουν πια και μου προτείνουν τα 700άρια που δε θέλω να τα βλέπω. Μου λένε αλήθεια ή παραμύθια?

Δεν είναι μόνο στο Πλαίσιο... και στην κασσετεμπορική που πάω, έχω πολύ καιρό να δω 650άρια TDK. Τα 700άρια γιατί δεν θέλεις να τα βλέπεις; :confused:

Αρχικό Μήνυμα από τον sadiagraxa

Νομιζω οτι ειναι τοσες πολλες οι μαρκες που δεν θα αξιζε να κανουμε δημοσκοπηση...

Αν θελετε μπορω να κοιταξω απο την αρχη το θεμα και να σημειωσω τις προτιμησεις συνοπτικα... Τι λετε;

Ειναι αρκετα ενδιαφερον θεμα, για να δουμε τι πουλαει και τι οχι.

Samsung S21 Ultra

Samsung Note 9

Samsung Galaxy Watch 4

[c0rrupt3d_tranSm1SS10n]

Αρχικό Μήνυμα από τον trod

Ειναι αρκετα ενδιαφερον θεμα, για να δουμε τι πουλαει και τι οχι.

Ο.Κ, το βραδακι θα κοιταξω ολο το θεμα και θα κανω EDIT το αρχικο μου μυνημα με τις προτημισεις μας... Μην περιμενετε και ποσοστα ! Δεν ειμαι και καμια στατιστικη υπηρεσια !!! :p

Αρχικό Μήνυμα από τον Sergios

Διαφωνώ. Είχα πάρει μια 5άδα γιατί μου άρεσε που ήταν μικρά και - φαινομενικά - εύχρηστα. Τελικά χρησιμοποίησα το ένα για να μεταφέρω φωτογραφίες της ψηφιακής για εκτύπωση και τα άλλα κάθονται. Είναι πολύ μικρής χωρητικότητας (μαξ: 210ΜΒ) και πολύ πιό ακριβά. Αν δεν έχεις ιδιαίτερο πρόβλημα χώρου και δεν χρειάζεται να τα μεταφέρεις στην τσέπη, δεν αξίζουν

2 euro το ένα έχουν τελικά. Εγώ πήρα +1 δώρο, οπότε μια χαρά ήταν.

Η μικρή χωρητικότητα αντισταθμίζεται από την ευκολία μετακίνησης. Για μικροδουλειές τα 200mb καλά είναι. :)

Παίρνω κάτι cd της samsung. Είναι κορυφαία και το πακέτο με τα 25 κάνει στα multirama μόνο 12-13 ευρώ! Την τελευταία φορά επειδή ήταν σάββατο απόγευμα και ήταν κλειστά τα multirama πήγα στο video club και πήρα ένα πακέτο με 10 cd samsung που έκαναν 7 ευρώ και το καθένα είχε και πλαστική θήκη!!! Αυτά από το video club και τα multirama λένε πάνω ότι γράφονται με ταχύτητα ως 48x . Η μέγιστη ταχύτητα του recorder μου ( PLEXTOR 40/12/40A ) είναι 40x οπότε τα γράφω πάντα με αυτή την ταχύτητα! Ορισμένες φορές το nero βγάζει " Buffer Underun Error avoided χ times" ( συγνώμη αν έχω κάνει κανένα μικρό λαθάκι στο μήνυμα :p ) αλλά τα cd δουλεύουν πάντα τέλεια. Κάποια φορά είχα πάρει κάποιο χάρτινο πακέτο με 10 cd Creation. Τα μισά χάλασαν όταν είχε φτάσει στο 50% η εγγραφή :mad: No name έχω πάρει από το Πλαίσιο και είναι πάρα πολύ καλά. Σταμάτησα όμως να τα παίρνω επειδή η μέγιστη ταχύτητα με την οποία μπορώ να τα γράψω είναι 16x. Και κάποια TDK που έχω δοκιμάσει είναι φοβερά.
Επισκεφθείτε το site μου για τις αστικές συγκοινωνίες της Αθήνας: http://www.leoforeia.gr/

Μέχρι τώρα αγόραζα τα χύμα από το πλαίσιο κ δεινοπαθούσα γράφοντας με μόπνο 12χ άντε 16χ... ¨ενας φίλος μου μου έδωσε tdk να του γράψω κάτι... Απίστευα δισκάκια... Έγραφα 40x χαλαρά... (το recorder μου είνια 48x)...Τέρμα λοιπόν τα χύμα κ tdk ολοταχώς... (και ας είναι πιο ακριβά)

Eγώ δεν είμαι σταθερός στις μάρκες...συνήθως όποια βρώ ποιό φτηνή !

Αλλά προς το παρόν χρησιμοποιώ Philips :D

Life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away..

Αν και κάπως πιο ακριβά από τα άλλα καλά είναι και τα 700αρια maxell που έχει γνωστή αλυσίδα super market.Γράφω svcd με 805 ΜΒ το καθένα σε ταχύτητα 48x και δεν έχω κάψει κανένα μέχρι τώρα (κοντά στα 50 cds)

[sIGPIC][/sIGPIC]

Άραχθος-Λίμνη Πουρναρίου

• 4 months later...
Εγώ στην αρχή έπαιρνα ότι να 'ναι. μετά άρχησα πιο συγγεκριμένα πράγματα. Intenso για αρχή. Μετά ανακάλυψα τα TDK και τώρα γράφω μόνο SAMSUNG. Τα παίρνω κάτι λιγότερο από 10€ τη στίβα των 25 και είμαι απόλυτα ικανοποιημένος. Μια φορά πάντως είχα πάρει Smart buy και ανακάλυψα οτι ήταν stupid buy :mad: . Κάηκαν σχεδόν όλα.
Keep on rocking in the dream world!

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος dimangelid ( 1 Νοέ. 2003 , 12:29)

Παίρνω κάτι cd της samsung. Είναι κορυφαία και το πακέτο με τα 25 κάνει στα multirama μόνο 12-13 ευρώ! Την τελευταία φορά επειδή ήταν σάββατο απόγευμα και ήταν κλειστά τα multirama πήγα στο video club και πήρα ένα πακέτο με 10 cd samsung που έκαναν 7 ευρώ και το καθένα είχε και πλαστική θήκη!!! Αυτά από το video club και τα multirama λένε πάνω ότι γράφονται με ταχύτητα ως 48x . Η μέγιστη ταχύτητα του recorder μου ( PLEXTOR 40/12/40A ) είναι 40x οπότε τα γράφω πάντα με αυτή την ταχύτητα! Ορισμένες φορές το nero βγάζει " Buffer Underun Error avoided χ times" ( συγνώμη αν έχω κάνει κανένα μικρό λαθάκι στο μήνυμα :p ) αλλά τα cd δουλεύουν πάντα τέλεια. Κάποια φορά είχα πάρει κάποιο χάρτινο πακέτο με 10 cd Creation. Τα μισά χάλασαν όταν είχε φτάσει στο 50% η εγγραφή :mad: No name έχω πάρει από το Πλαίσιο και είναι πάρα πολύ καλά. Σταμάτησα όμως να τα παίρνω επειδή η μέγιστη ταχύτητα με την οποία μπορώ να τα γράψω είναι 16x. Και κάποια TDK που έχω δοκιμάσει είναι φοβερά.

Εγώ έχω ένα ΤΕΑC 52X24X52 και τα Samsung τα γράφω με 52Χ. Επίσης μια φορά μου είχε φέρει ένας φίλος μου να του γράψω σε κάτι noname που είχε πάρει από το Πλαίσιο και έγραψα σε 48Χ!!!

Keep on rocking in the dream world!

Δεν διαβάσατε μάλλον τα προηγούμενα post για εντυπώσεις απο Samsung CDR (Plasmon κατασκευή)

και δώ :

http://www.insomnia.gr/phpBB2/viewtopic.php?t=253462&postdays=0&postorder=asc&start=75

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Makis Hourdakis (27 Μάρ. 2004 , 14:38)

Εγώ στην αρχή έπαιρνα ότι να 'ναι. μετά άρχησα πιο συγγεκριμένα πράγματα. Intenso για αρχή. Μετά ανακάλυψα τα TDK και τώρα γράφω μόνο SAMSUNG. Τα παίρνω κάτι λιγότερο από 10€ τη στίβα των 25 και είμαι απόλυτα ικανοποιημένος. Μια φορά πάντως είχα πάρει Smart buy και ανακάλυψα οτι ήταν stupid buy :mad: . Κάηκαν σχεδόν όλα.

Περιεργο.. Γιατι εγω οσα Smartbuy εχω μου δουλευουν μια χαρα.. Και CD και DVD..

Infinite loneliness

Tα καλυετρα cd που εχω γραψει ειναι τα tdk metallic και τα prodisk!!

My PreciousSs!!!

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/5079Image_1_.jpg

GwgosSs...