Jump to content

Δημιουργία animation

AntonisPsar
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλησπέρα σε όλους. Αυτό που θέλω να ρωτήσω είναι αν γνωρίζεται κάποιο πρόγραμμα που να μπορώ να φτιάξω animation εικόνες όπως λογότυπα ή banner. Δεν θέλω όμως να το κάνω με γλώσσα προγραμματισμού. Κανονικό προγραμματάκι θα ήθελα.

Ευχαριστώ πολύ

ΑντώνηςΨαρ

Κατέβασα διάφορα προγράμματα... όλα με απογοήτευσαν!! Ακριβός να σας πω τι θέλω. πηγαίνετε εδω, και δείτε την πάνω πάνω εικόνα!!!! Την επικεφαλίδα δηλαδή. Θέλω να πάρω αυτή την εικόνα και να π.χ. προσθέσω το ανιμεϊσον πάνω. Με ποιό πρόγραμα μπορώ να το κάνω αυτό??

Φιλε προτινω το xara 3D ειναι πολυ καλο και ευκολο στη χρηση;)

Χρησιμοποίησα το πρόγραμμα που προτείνεις αλλά τα animation Που βγάζω είναι χαμηλής ποιότητας.

Ενώ όταν τα κάνω φαίνονται καλά, όταν τα κάνω export είναι χαμηλής ποιότητας

όπως στην φωτογραφία που έχω ανεβάσει Εδώ .

Μήπως ξέρεις αν χρειάζονται κάποιες ρυθμίσεις στις επιλογές που βγάζει κατά την διαδικασία εξαγωγής του animation ;

Νομίζω ότι χαλάει όταν επιλέγω το γραφικό να έχει transparency.

Όταν το δημιουργώ χωρίς , είναι μια χαρά.Πώς θα γίνει όμως να χρησιμοποιώ transparency και να είναι πάλι καλή η ποιότητα του ;

iPhone XS-Max 256GB | iPhone 7 128GB | Xiaomi Redmi Note 3 32GB

Gia logotupa, banner, photografies ktl ktl xrhsimopoiw Macromedia Fireworks MX 2004. polu kalo programma me polles dunatothtes! sto proteinw... ;)

oso gia to Flash an den exeis asxolh8ei pote 8a einai pio duskolo na to sunh8iseis asxeta oti ama to ma8eis mporeis na kaneis papades. eksartatai gia thn douleia pou to 8es.

Εγώ για banner και animated gif χρησιμοποιώ το Ulead Gif Animation
Υπογραφή....