AntonisPsar Δημοσιεύτηκε July 10, 2005 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε July 10, 2005 Καλησπέρα σε όλους. Αυτό που θέλω να ρωτήσω είναι αν γνωρίζεται κάποιο πρόγραμμα που να μπορώ να φτιάξω animation εικόνες όπως λογότυπα ή banner. Δεν θέλω όμως να το κάνω με γλώσσα προγραμματισμού. Κανονικό προγραμματάκι θα ήθελα. Ευχαριστώ πολύ ΑντώνηςΨαρ Παράθεση http://www.podosfairo.info/logo.gif Ποδοσφαιρικές Συζητήσεις!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
em_seven Δημ. July 10, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2005 Φιλε προτινω το xara 3D ειναι πολυ καλο και ευκολο στη χρηση;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AntonisPsar Δημ. July 11, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2005 Κατέβασα διάφορα προγράμματα... όλα με απογοήτευσαν!! Ακριβός να σας πω τι θέλω. πηγαίνετε εδω, και δείτε την πάνω πάνω εικόνα!!!! Την επικεφαλίδα δηλαδή. Θέλω να πάρω αυτή την εικόνα και να π.χ. προσθέσω το ανιμεϊσον πάνω. Με ποιό πρόγραμα μπορώ να το κάνω αυτό?? Παράθεση http://www.podosfairo.info/logo.gif Ποδοσφαιρικές Συζητήσεις!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ALR Δημ. July 11, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2005 Φιλε προτινω το xara 3D ειναι πολυ καλο και ευκολο στη χρηση;) Χρησιμοποίησα το πρόγραμμα που προτείνεις αλλά τα animation Που βγάζω είναι χαμηλής ποιότητας. Ενώ όταν τα κάνω φαίνονται καλά, όταν τα κάνω export είναι χαμηλής ποιότητας όπως στην φωτογραφία που έχω ανεβάσει Εδώ . Μήπως ξέρεις αν χρειάζονται κάποιες ρυθμίσεις στις επιλογές που βγάζει κατά την διαδικασία εξαγωγής του animation ; Νομίζω ότι χαλάει όταν επιλέγω το γραφικό να έχει transparency. Όταν το δημιουργώ χωρίς , είναι μια χαρά.Πώς θα γίνει όμως να χρησιμοποιώ transparency και να είναι πάλι καλή η ποιότητα του ; Παράθεση iPhone XS-Max 256GB | iPhone 7 128GB | Xiaomi Redmi Note 3 32GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimoupas Δημ. July 11, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2005 Τι θα έλεγες για Macromedia Flash MX , ή Corel R.A.V.E , ή Alchemy Gif Animator ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lospsi Δημ. July 12, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2005 Gia logotupa, banner, photografies ktl ktl xrhsimopoiw Macromedia Fireworks MX 2004. polu kalo programma me polles dunatothtes! sto proteinw... ;) oso gia to Flash an den exeis asxolh8ei pote 8a einai pio duskolo na to sunh8iseis asxeta oti ama to ma8eis mporeis na kaneis papades. eksartatai gia thn douleia pou to 8es. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
redalert19882000 Δημ. July 12, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2005 Το animation maker 4 Παράθεση Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanos_79 Δημ. July 12, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2005 Εγώ για banner και animated gif χρησιμοποιώ το Ulead Gif Animation Παράθεση Υπογραφή.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mobo Δημ. July 12, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2005 Φυσικά υπάρχει και το image ready της Adobe, το οποίο έρχεται μαζί με το φωτομάγαζο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts