Jump to content

Ο πιο καλός ο μαθητής...

greekman80
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

egw dimotiko a a a 10 10 10 gimnasio 18 17 14 kai likeio tha strwthw giati mia zwi otan erhotan i mana moy sholeio tis klegontousan giati einai kai ayti sinadelfos.kata ton ianoyario tha sas pw apotelesmata

Γιατί τέτοια πτώση στη γ? :worry:

• Απαντήσεις 177
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Egw sto dimotiko imoun poli kalos! alla k poli tixeros!!!10 paidia apo ti taxi mou eixan se ola ta mathimata 10, mesa se afta ta paidia k egw!k se mia ekdilwsi pou tha ginotan sto sxoleio mou o dimarxos tha vraveue ton kalitero mathiti tis ektis dimotikou apo olo to sxoleio.epeidi omws eimastan polla paidia, gurw sta 10 apo kathe tmima, k ta tmimata itan 3! eprepe na epilextei enas!etsi o dieuthintis apofasise me klirwsi na vgalei ton kalitero-kwlofardo mathiti pou etixe na eimai egw!!!!!mias k vraveutika apo to dimarxo tou dimou mou!!!!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Luau! If you're hungry for hunk of fat and juicy meat,

Eat my buddie Pumbaa here cuz he is a treat! A hundred dollar dine, a tasty swine, all you gotta do is get in line. Are ya achin'?

- Στο δημοτικό ήμουν ο καλύτερος μαζί με καναδυό ακόμα (στο δημοτικό δύσκολα ξεχωρίζεις άλλωστε!)

- Στην Α' γυμνασίου ήμουν ο καλύτερος στην τάξη γιατί η τάξη ήταν για κλάματα

- Β' γυμνασίου ήμουν από τους καλύτερους

- Γ γυμνασίου ήμουν καλούτσικος γενικά και ο καλύτερος σε αρκετά μαθήματα

- Α' λυκείου στο κ***σχολείο ήμουν ο μαθητής που "έχει δυνατότητες αλλά είναι πολύ άτακτος". Δε διάβασα σχεδόν καθόλου

- Β' λυκείου επιστρέφοντας στο παλιό σχολείο ήμουν ευτυχισμένος και μου άρεσε να διαβάζω. ήμουν αρκετά καλός αλλά όχι ο καλύτερος

- Γ' λυκείου από τους καλύτερους σε όλη τη γ' λυκείου (70 παιδιά)

Παρακολουθήστε εξέλιξη στους βαθμούς!

Δημοτικό 10

Α' Γυμνασίου 18,5

Β' Γυμνασίου 17,9

Γ' Γυμνασίου 17,8

Α' Λυκείου 16,6 (Έβαζαν πολύ εύκολα βαθμούς, δεν άξιζα τόσο)

Β' Λυκείου 17,9 (Πανελλαδικές 17,28, 8ος καλύτερος σε όλη τη β' λυκείου)

Γ' Λυκείου 18,9 (Πανελλαδικές 19,03, 3ος καλύτερος σε όλη τη γ' λυκείου)

Ποτέ δεν είχα βγάλει 19 και το κατάφερα στις πανελλαδικές...

Αυτό θα πει μαγκιά, ε;

Έτσι που ανεβαίνω τα τελευταία χρόνια με βλέπω από τους πρώτους στο πανεπιστήμιο... :rolleyes:

Eισαι και μετριοφρων ε;;;:p

Eγώ πάλι ήμουν μέτριος σε όλα τα χρόνια του γυμνασίου και στη πρώτη Λυκείου με Μ.Ο. από 15 έως 16,5. Στη δευτέρα λυκείου με τις πανελλήνιες έβγαλα ένα 16,7 ενώ στη τρίτη εκτινάχθηκα στο 18,6 και μαζί με τα λοιπά μόρια από τα βασικά μαθήματα χτύπησα το 18,9 και μπήκα στη σχολή που ήθελα. Και να σκεφτείται ότι πάντα γέλαγα όταν μου λέγανε ότι είναι εφικτό να βγάλεις τέτοιο βαθμό στη τρίτη χωρίς να είσαι καλός όλα τα χρόνια αλλά αφού το κατέφερα τώρα πλέον το πιστεύω. Βασικά εγώ πάντα βαριόμουν να στρωθώ να διαβάσω οπότε στη τρίτη που είπα να το εξασκήσω το άθλημα χτύπησα ψηλά.

Ο λογικός άνθρωπος προσαρμόζεται στο κόσμο γύρω του...

Ο παράλογος επιμένει να προσπαθεί να προσαρμόσει τον κόσμο στον εαυτό του...

Γι' αυτό το λόγο κάθε πρόοδος εξαρτάται από τον παράλογο!!!

George Bernard Shaw

ναι υπήρξα και παρουσιολόγος :p ( κυρίως στο γυμνάσιο)

με τον τρομερό βαθμό του 16 και κάτι :X :lol: :lol: (σκεφτείτε πόσο καλοί μαθητές/τριες ήταν οι υπόλοιποι στην τάξη μου :w00t: )

στο λύκειο δεν καλυτέρεψε η κατάσταση...σας διαβεβαιώ :X :lol:

ημουν καλη μεχρι που αρχισαν να μπαινουν αγορακια στο μυαλο μου

και η κατασταση ξεφυγε οταν γνωριασα ΤΟ αγορακι.......

Χαχ:) Τελικά είστε μαζί με το αγοράκι, η κλαις τη μοίρα σου;

Ότι αρχίζει, πάντα πρέπει να τελειώνει. Είναι φυσικός νόμος...:yinyang:

ακομη μαζι ειμαστε ... ευτυχως δεν πηγαν τσαμπα οι κοπανες....
http://www.fdsoftware.it/mairi/images/Gif/G_Fatina_che_scompare_R.gif

Ημουν μετριος μαθητης (του 16-17) με το ζορι μπηκα σε ενα Τει Λογιστικης (με την τριτη :O ) Δεν διαβαζα ομως ιδιαιτερα. Και στο ΤΕΙ το πρωτο ετος ,χωρις να επιδιωκω κατι τετοιο, ημουν στους τρεις πρωτους. Κερδος, 1200€ υποτροφια ;)

edit: κανεις δεν με πιστεψε."Εσυ υποτροφια? :confused: ".Εμ, τα σκουλαρικια και η εξωτερικη εμφανιση δεν παιζει ρολο στο μυαλο...

[sIGPIC][/sIGPIC] 24F1A078

Το να κανεις λάθη είναι ανθρώπινο. Το να ρίχνεις το φταίξιμο στον άλλον ειναι στρατηγική

χειροτερη μαθητρια απο μενα δεν νομιζω να ξαναπερασε απο σχολειο..

κοπανες απο την πεμπτη δημοτικου εχει κανει κανεις σας?

τελειωσα το δημοτικο με 7(!!) και ο δασκαλος φωναζε πως επρεπε να με ειχε αφησει στην ιδια ταξη!! γυμνασιο το κουτσοεβγαλα με 12μισο. Α λυκειου Μ.Ο. 9μιση!!

αναγκαστικα να αλλαξω σχολειο και να παω στο ιδωτικο Φλωρα Διαμαντη, οποιος το εχει ακουστα θα καταλαβει για τι σχολειο προκειται..

Τι είναι το ιδιωτικό "Φλώρα Διαμαντή"; Πρώτη φορά το ακούω στην ταπεινή μου ζωή!

μην ανυσηχεις που δεν το ξερεις! δεν ειναι γνωστο σχολειο! :p
τι ειχε το σχολειο αυτο?τι σε εχοχλουσε?
Εικόνα εκτός ορίων Ο.Π.Χ.

ειναι σχολειο για ατομα τουβλα.για να καταλαβεις πανω κατω ειχε καθε λογης μαργαριταρι απο διαφορες περιοχες.μεχρι και καποια πρεζονια που σερνοντουσαν.

τελειωσα το λυκειο και δεν ειχαμε ακομα καθηγητρια θρησκευτικων και αγγλικων! δεν μας αντεχε κανεις.οποιος εμπαινε εφευγε μετα απο λιγες ωρες κλαιγοντας!

δεν μας πηγαιναν ποτε εκδρομες γιατι μια φορα εκαψαν ενα σχολικο και κατι δεντρα!

οι καθηγητες οταν εφευγαν για λιγο απο το μαθημα μας κλειδωναν μεσα στην αιθουσα!!

σου λεω τραγικες καταστασεις και πολυ πολυ πολυ γελιο! το ξαναεκανα ανετα το συγκεκριμενο σχολειο!

πηρες καμια ιδεα? :D

lol, τώρα πέρα από την πλάκα χάλια έπρεπε να ήταν...

Αυτό το σχολείο ήταν για παιδιά κάπως... (ελπίζω να μην σε προσβάλω) ή απλώς τύχαινει και πολλοί μαθητές ήταν έτσι;

το συγκεκριμενο εχει την φημη οτι πανε μαθητες που γενικα δεν διαβαζουν η ειναι του 9 για να περασουν να τελειωσουν απλα το λυκειο!σκεψου οτι δεν ειχαμε καν βιβλια.

εγω βασικα ειχα φτασει σε σημειο να πηγαινω 3 φορες αντι για 5 την εβδομαδα!οι απουσιες δεν γραφοντουσαν γιατι απλα δεν υπηρχε απουσιολογος!

παντος ειχε απιστευτο γελιο.επρεπε να χα παρει με καμερα τι γινοτανε την ωρα του μαθηματος θα γελαγε και το παρδαλο κατσικι!

αχά, μάθατε τπτ πάντως ή πραγματικά δεν υπήρχε και λόγος να πηγαίνετε παραπάνω φορές στο σχολείο;

ναι εμαθα να κανω τρομερη πλακα, εμαθα πως να κανω μια καθηγητρια να το βαζει στα ποδια κλαιγοντας, εμαθα πως μπανοντας σου εψαχνε η διευθηντρια την τσαντα..

και καθε χρονο ρε συ μας εστελνε κατι χαρτια η αστυνομια να συμπληρωσουμε τα στοιχεια μας....

βρε μπας και ηταν φυλακη και οχι σχολειο? :lol:

λοοοοοοολ, για πες πως κάνουμε αυτό { πως να κανω μια καθηγητρια να το βαζει στα ποδια κλαιγοντας} ενδιαφέρομαι :ρ

απλα την γραφεις.αλλα πρεπει να ειναι στο σχεδιο ολη η ταξη!

αυτη ερχεται χαρουμενη να ξεκινησει στην νεα της δουλεια και ερχεται αντιμετωπη με ενα ματσο θηρια.γινοτανε πανικος,βασικα αμφιβαλλω αν ειχαν προσεξει ολοι οτι ειχε μπει κιολας στην αιθουσα!

φωναζε ουρλιαζε..αλλα περα βρεχαμε!ξερεις.."μιλησε κανεις?" και ετσι.

συγκεκριμενα μια εκλαιγε και μας παρακαλουσε να την προσεξουμε γιατι ειχε πολυ αναγκη την δουλεια αλλα δεν της καναμε την χαρη! εφυγε τρεχοντας! μια αλλη της ανεβηκε το αιμα στο κεφαλι μας εριξε ΤΑ μπινελικια (οσο μπορεσαν να ακουστουν με τον χαμο που επικρατουσε)κοπανησε την πορτα λεγοντας "δεν προκειται να ξαναρθω ποτε εδω παλι!εσεις δεν ειστε ανθρωποι! θηρια ειστε!!"

και οι υπολοιποι καθηγητες ηταν ετοιμοι να φυγουν η Φλωρα τους κραταγε με το ζορι να τελειωσει η χρονια!

απλα την γραφεις.αλλα πρεπει να ειναι στο σχεδιο ολη η ταξη!

αυτη ερχεται χαρουμενη να ξεκινησει στην νεα της δουλεια και ερχεται αντιμετωπη με ενα ματσο θηρια.γινοτανε πανικος,βασικα αμφιβαλλω αν ειχαν προσεξει ολοι οτι ειχε μπει κιολας στην αιθουσα!

φωναζε ουρλιαζε..αλλα περα βρεχαμε!ξερεις.."μιλησε κανεις?" και ετσι.

συγκεκριμενα μια εκλαιγε και μας παρακαλουσε να την προσεξουμε γιατι ειχε πολυ αναγκη την δουλεια αλλα δεν της καναμε την χαρη! εφυγε τρεχοντας! μια αλλη της ανεβηκε το αιμα στο κεφαλι μας εριξε ΤΑ μπινελικια (οσο μπορεσαν να ακουστουν με τον χαμο που επικρατουσε)κοπανησε την πορτα λεγοντας "δεν προκειται να ξαναρθω ποτε εδω παλι!εσεις δεν ειστε ανθρωποι! θηρια ειστε!!"

και οι υπολοιποι καθηγητες ηταν ετοιμοι να φυγουν η Φλωρα τους κραταγε με το ζορι να τελειωσει η χρονια!

ησασταν μαγκες μου αρεσουν κατι τετοιου τυπου φαρσες εναι και πολυ πρωτες

Εικόνα εκτός ορίων Ο.Π.Χ.

Ωραίο σχολείο :-) Εξεπλήρωσε το σκοπό του να σας βγάλει σοβαρούς ανθρώπους στην κοινωνία, ε PowerZ; :p

ησασταν μαγκες μου αρεσουν κατι τετοιου τυπου φαρσες εναι και πολυ πρωτες

an ayto einai magkia tote gemise o topos apo kotopoula...polu protes farses e?sou euxomai na mh sou tyxei pote oute se sena oute se diko sou atomo na exei anagh apo mia douleia kai na thn xasei gia kapoia k%l%paida...

:love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ*