yorgos00 Δημοσιεύτηκε July 19, 2019 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε July 19, 2019 Προφανώς μιλάμε για την κατηγορία <200. Με μόνο κριτήριο τη κάμερα και δεύτερο τη μπαταρία (για τη γυναίκα μου όπως καταλαβαίνετε :lol: ) Ευχαριστώ πολύ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. July 20, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2019 Μεταξύ των 3 με βάσει αυτα που ζητάς πας redmi note 7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
joe4 Δημ. July 22, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2019 εχω παρει στην γυναικα το honor 10 εδω και μισο χρονο και ειναι πολυ ευχαριστημενη ,τοσο απο την καμερα ,οσο και απο την μπαταρια ,(το βαζει στην πριζα καθε 1,5- 2 μερες αναλογα .ειναι και πολυ ομορφο (green).το μονο ισως αρνητικο ειναι οτι δεν παιρνει καρτα μνημης ,αν και με το google photos λυνεται το θεμα .ελπιζω να βοηθησα ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yorgos00 Δημ. July 23, 2019 Author Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2019 OK. Ευχαριστώ! Είδα απο κοντα το Νοτε 7 και το Honor. Όμορφα και τα δύο. Βέβαια πολύ μεγαλύτερο το Note 7 (δεν το αναφέρω ως αρνητικό). Δεν έχω βρει κοντά να δω το Mi8 lite... Για τη κάμερα προφανώς δεν μπορώ να βγάλω συμπεράσματα, εμπιστεύομαι εσας! Θέμα χώρου/κάρτας μνήμης δεν υφίσταται. 'Εχουμε cloud storage και ανεβαίνουν αμέσως. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
halkman Δημ. July 24, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2019 το Mi 8 Lite το έχει η Vodafone σε προσφορά 199€ https://www.vodafone.gr/eshop/syskeues-axesouar/smartphones/xiaomi-mblph-xiaomi-mi-8liteds4g64gbgrey/p-124439/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aras Δημ. July 25, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2019 Honor 10 περα απο εμφανιση που σκιζει κι αυτη! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yorgos00 Δημ. July 26, 2019 Author Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2019 Mi 8 lite καλύτερη φωτογραφία και λίγο πιο μαζεμένο από το Note 7. Από θέμα μπαταρίας Ίσως λίγο καλύτερο το Note 7. Αυτά τα δύο τα έχω δοκιμάσει και αυτή τη στιγμή είμαι με το mi 8 lite. Για το άλλο δεν μπορώ να εκφέρω γνώμη γιατί δεν το έχω δει. Thanks! Από θέμα φωτογραφίας όντως διχάζονται οι απόψεις. 'Αλλοι λένε ότι είναι τα ίδια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. July 26, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2019 Mi 8 lite καλύτερη φωτογραφία και λίγο πιο μαζεμένο από το Note 7. Από θέμα μπαταρίας Ίσως λίγο καλύτερο το Note 7. Αυτά τα δύο τα έχω δοκιμάσει και αυτή τη στιγμή είμαι με το mi 8 lite. Για το άλλο δεν μπορώ να εκφέρω γνώμη γιατί δεν το έχω δει. Σε στοκ ναι αλλά σε gcam καλύτερο το rn7. ----- προσθήκη μηνύματος 43 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Thanks! Από θέμα φωτογραφίας όντως διχάζονται οι απόψεις. 'Αλλοι λένε ότι είναι τα ίδια. Εξαρτάται αν συγκρίνεις στοκ ή gcam. Η στοκ του rn7 είναι μέτρια. Με gcam, που μπαίνει απλά ως εγκατάσταση εφαρμογής στο rn7, είναι εντυπωσιακό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
toxotis70 Δημ. July 26, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2019 Έχει κάποιο σταθεροποίηση στο φακό; Sent from my iPad using Tapatalk Pro Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. July 26, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2019 Έχει κάποιο σταθεροποίηση στο φακό; Sent from my iPad using Tapatalk Pro Οχι... και τα 3 χωρις ois ειναι. Μονο eis για το βιντεο (κλασσικα) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts