Jump to content

overburn...πόσο?

MadBill
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

εψαξα λιγο τα θεματα αλλα δε βρηκα κατι παρομοιο (αν υπαρχει θα ηθελα link αν γινεται)...

στα 700αρια (80 mins) cd κατα ποσο μπορω να αυξησω το οριο της δωσμενης χωρητικοτητας?

χρησιμοποιω το nero 6 και το easy cd creator pl 5x.θα το δεχτει καποιο απο τα προγραμματα που εχω?

:shifty: try again...

Συνήθως μπορείς να κάνεις overburn μέχρι τα 800 MB.

Επίσης δεν είναι αρκετό να το υποστηρίζει μόνο το πρόγραμμα που χρησιμοποιείς αλλά και το recorder... ;)

Always have the feeling that something's missing or left behind...[/b]

και πως θα μπορεσω να δω αν το υποστηριζει?ο κ.νερων μου λεει οτι η ευθυνη ειναι δικη μου αν επιλεξω overburn καθως υπαρχει περιπτωση να καταστραφει το recorder μου.παντως δε με βοηθας στο μεχρι ποσο μπορω να κανω overburn :confused:

NEXT!!! :p

και πως θα μπορεσω να δω αν το υποστηριζει?ο κ.νερων μου λεει οτι η ευθυνη ειναι δικη μου αν επιλεξω overburn καθως υπαρχει περιπτωση να καταστραφει το recorder μου.παντως δε με βοηθας στο μεχρι ποσο μπορω να κανω overburn :confused:

NEXT!!! :p

Δεν σε βοήθησε; :confused: Και τα 800MB που σου είπα τι είναι; :w00t: Στραγάλια; :lol: :p Anyway...

2 τρόποι υπάρχουν... Ή να αναφέρεις το μοντέλο μπας και το έχει κάνας φίλος από εδώ μέσα και σου απαντήσει ή να το δοκιμάσεις στην πράξη μόνος σου... Σωστά ο κ. Νέρων σου εμφανίζει κάτι τέτοια μυνήματα αφού κατά κάποιο τρόπο πουσάρεις λίιιιγο παραπάνω το αντιγραφικό σου. :rolleyes:

Always have the feeling that something's missing or left behind...[/b]

ζητω συγνωμη αν φανηκε σαν ειρωνεια,δεν το ειχα σκοπο...

το recorder μου ειναι SONY αλλα δεν ξερω μοντελο.το πηρα Δεκεμβρη του 2002.

λες να αρχισω σταδιακα να ανεβαζω το οριο?αλλα ποτε θα καταλαβω οτι μεχρι το ταδε σημειο μπορει?θα χαλανε τα cd ή

...θα κλαιω το αντιγραφικο μου? :cry: :shock:

:lol:

αλλα ποτε θα καταλαβω οτι μεχρι το ταδε σημειο μπορει?θα χαλανε τα cd ή

...θα κλαιω το αντιγραφικο μου? :cry: :shock:

:lol:

Μέχρι να αρχίσει να βγάζει καπνούς.. :cry: :p

to overburning e3artatai kai apo to recorder kai apo to diskaki!!

gia na deis mexri poso parapanw mporeis na grapseis se ena diskaki, xrhsimopoihse to nero cd/dvd speed. egka8istastai mazi me to nero kai brisketai ston subfolder toolkit.

trexeis to cd/dvd speed, epilegeis to recorder sou, bazeis to diskaki pou se endiaferei mesa, patas "advanced" kai epilegeis "overburning test". 8a arxisei na grafei se simulation mode (ara den 8a sou grapsei tpt sto diskaki) kai 8a synexisei gia na dei mexri poso mporei na ftasei.

HTC One X+ || Android Revolution HD 8.0 || Sense 5.0 || TWRP Recovery

Candlemass το εκανα το τεστ.ειχε ως deafault τα 89:57 λεπτα,το αφησα ετσι και ολοκληρωσε το τεστ μια χαρα.οταν πηγα να το ανεβασω μου εβγαλε προειδοποιηση οτι τα περισσοτερα recorders δεν μπορουν να γραψουν πανω απο 90 λεπτα.θελω να δοκιμασω αλλα φοβαμαι.υπαρχει περιπτωση στο τεστ να χαλασει το αντιγραφικο?μπα ε? :confused:

Sto test oso kai na to kaneis (simulation mode) tha stamatisei otan einai aparetito kai tha se idopiisi.Tha to ftasei sta oria tou opote den tha pathei tipota , alla min ksexnas ... panta se prosomiosi(simulation)

---------------------------------------------------

Merika Links pou isos voithisoun perisotero:

http://cdmediaworld.com/hardware/cdrom/cd_oversize.shtml

http://cdmediaworld.com/hardware/cdrom/cd_oversize.shtml#OverSize%20a%20CD-R%20using%20Nero

http://cdmediaworld.com/hardware/cdrom/cd_oversize.shtml#CD-R%20Write%20Hints

http://cdmediaworld.com/hardware/cdrom/cd_oversize.shtml#80%20Minutes%20CD-R's

οκ:) θα δοκιμασω.αλλα μια τελευταια ερωτηση.σε περιπτωση που βρω τα τελικα ορια του αντιγραφικου μου,μπορω να γραφω μεχρι εκει η θα παιρνω ρισκο καθε φορα?

δοκιμαζοντας εφτασα μεχρι τα 100 λεπτα.προσπαθησα στα 105 αλλα κολλησε το προγραμμα.οχι επειδη εφτασε στο οριο αλλα απο την αρχη.anyway.μηπως μπορει να μου πει καποιος τα 100 λεπτα σε τι μεγεθος αντιστοιχουν?η μπαρα του nero δεν φτανει για να μου δειξει.

Aντιμετωπιζω ενα προβλημα και επειδη ειναι σχετικο με το παρον θεμα δε θεωρησα σκοπιμο να ανοιξω νεο θεμα.Ελπιζω ο ΜαdBill να μην εχει προβλημα!

Λοιπον,

Εχω κατεβασει το battlefield το οποιο ειναι 2 cd.Aφου κατεβασα το torrent, βρισκω στο φακελο ενα iso,ενα mds και ενα mdf.Τι κανω με αυτα;

Tις αλλες φορες,αυτο που κατεβαζα ηταν ΕΝΑ cd ή ΕΝΑ dvd και απλα εκαιγα το iso.Τωρα που ειναι 2 cd τι πρεπει να κανω;;

Aντιμετωπιζω ενα προβλημα και επειδη ειναι σχετικο με το παρον θεμα δε θεωρησα σκοπιμο να ανοιξω νεο θεμα.Ελπιζω ο ΜαdBill να μην εχει προβλημα!

Λοιπον,

Εχω κατεβασει το battlefield το οποιο ειναι 2 cd.Aφου κατεβασα το torrent, βρισκω στο φακελο ενα iso,ενα mds και ενα mdf.Τι κανω με αυτα;

Tις αλλες φορες,αυτο που κατεβαζα ηταν ΕΝΑ cd ή ΕΝΑ dvd και απλα εκαιγα το iso.Τωρα που ειναι 2 cd τι πρεπει να κανω;;

Χρειαζεσαι το Alcohol 120 για αντηγραφει.

χωρις να θελω να γινω σπαστικος μηπως θα μπορουσε να απαντησει και σε μενα καποιος για να ξερω τι να κανω?θελω να καψω 100 λεπτα data αφου το σηκωνει το αντιγραφικο μου και το cd αλλα δεν ξερω ποσο ειναι σε mb τα 100 mins.καποιος που ξερει?

χωρις να θελω να γινω σπαστικος μηπως θα μπορουσε να απαντησει και σε μενα καποιος για να ξερω τι να κανω?θελω να καψω 100 λεπτα data αφου το σηκωνει το αντιγραφικο μου και το cd αλλα δεν ξερω ποσο ειναι σε mb τα 100 mins.καποιος που ξερει?

Γύρω στα 850-875 ΜΒ :)

Γύρω στα 850-875 ΜΒ :)

βασικα μου ειπαν οτι τα 100 λεπτα σε ενα 700αρι ειναι καπου στο 1γιγα και κατι ψιλα...