Jump to content

Καλοκαιρινό myPhone meeting 10/7/05

vampyre
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

μεσα οπου και να γινει οποτε και να γινει, αδεια δεν προκεται να δουμε πριν το Σεπτεμβρη αρα στην Αθηνα θα ειμαι.....
Έρωτας: Κορυφαίο ιδιοτελές συναίσθημα, αναφέρεται μόνο στις ερωτικές σχέσεις (όπως δείχνει και το όνομα του). Δίνεις τα πάντα στον άλλο και περιμένεις τα πάντα από αυτόν. Παραδίδεσαι ψυχή τε και σώματι και επιθυμείς το ίδιο από το ταίρι σου. Για μένα ο αληθινός μεγαλειώδης έρωτας, αυτός που θα σταματήσει το χρόνο, είναι πιο σπάνιος και προσωπικά πιο επιθυμητός από την αγάπη.

• Απαντήσεις 232
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

ααα μπράβο. meeting.

Ας ακουστούνε γνώμες για την ιδέα που ειπώθηκε περί να μη γίνει σ/κ.

Πάντως προτείνω αν γίνει σ/κ να γίνει 16 του μήνα. Όχι δηλαδή αυτό το σ/κ επειδή δε προλαβαίνουμε, αλλά το άλλο ώστε μη φύγουν όλοι για διακοπές.

Στη βράση κολλάει το σίδερο.

Είναι ακόμα Τετάρτη, το Σάββατο στις 16 που λες παίζει να έχει φύγει πολύς κόσμος. Εγώ λέω αυτό το Σάββατο, κι όποιος μπορέσει.

Τόπος? Το καφέ-μπαρ "ΝΑΙ" στο ειρήνης και φιλίας (ΣΕΦ). Τεράστιο μαγαζί, δίπλα στην θάλασσα, δεν γεμίζει με τίποτα, ούτε σαββατόβραδο. Απόγευμα θα είμαστε μια χαρά. Εύκολη πρόσβαση με λεωφορεία και μετρό (ηλεκτρικό), εύκολο πάρκιν, εκεί κάνουν meetings και άλλα clubs.

Άντε, μπας και σκάσω μύτη πρώτη φορά μετά από τόσα χρόνια :)

http://www.4troxoi.gr/forum/images/avatars/40901403742c3d7ea3caba.jpg

Προτείνω, συμφωνώντας με τον Lemanis, αυτό το Σάββατο, 9/7. Αν το κάνουμε στις 16, τα άτομα θα είναι πολύ λιγότερα.

episis na simioso (kati pou tha ithele na prosthesei kai o nikos_s3 alla paradoksos den exei grapsei akomi)... opoios de mporei na erthei... de peirazei! mporei na pei stin kopela tou, tin adelfi tou, tin ksaderfi tou... kai genika se opoia gineka apo 17 os 29 gnorizei na erthei anti aftou!!! :p

xo xo xo...

έεεεετττσσσσιιιιιιιι.....:up:

και όπως πάντα , μέσα είμαι any time...any place...:)

Απαραιτήτως θα πρέπει να υπάρχει θέα θάλασσα! :)

Ελπίζω να καταφέρω να έρθω... Ένα από τα δύο επόμενα ΣΚ (δυστυχώς δε γνωρίζω ποιο), μάλλον θα λιάζομαι στις παραλίες της Φολεγανδρου και προφανώς δε θα μπορώ να είμαι εδώ.

Οπότε κανονίζετε, και ελπίζω... :)

seventh_heaven

http://www.myphone.gr/mp1/support/myphoneuser.jpg

είναι στο Σεφ,το Ρέντη κάποιους δεν τους βολεύει....

ΕΧΩ ΑΡΧΙΣΕΙ ΤΙΣ ΚΑΚΕΣ ΣΥΝΗΘΕΙΕΣ...

ΠΙΝΩ...

...ΚΑΠΝΙΖΩ...

ΚΑΙ ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ...

ΕΧΩ ΜΠΛΕΞΕΙ ΜΑΖΙ ΣΟΥ!!!

energy θα φερω μια φιλη μου να σου την γνωρισω την λενε andrianna....

sklenarikova...σου κανει???????

να ρωτησω κατι? γιατι ειμαι λιγο ασχετη,δεν εχω ξαναπαει σε τετοιο meeting

μονο στη δουλεια κανουμε

αν συναντηθουμε στο meeting θα πουμε και ποιοι ειμαστε?

πχ ειμαι η Ελευθερία στο myphone γνωστη ως mona-liza ή λειτουργουμε με ψευδονυμα?δεν εχω προβλημα απλα ρωταω.

απο τα μεχρι τωρα meetings μαζευτηκατε πολλα ατομα?

θελω να ερθω !!!

Λέμε τα nicks αλλα και τα κανονικά.

Επίσης, φερε και παραπάνω φίλες, δεν μας χαλάει. :p

Μενέλια, μου άρεσε αυτό που είπες. Πρότεινες το που θέλεις αλλα εσυ εισαι off.!!!!!!!! Σαν αστείο μου φάνηκε. :wacko:

Να κάνει η μάνα!! :p

Παιδιά δε βγαίνει λύση έτσι. Να γίνει εδώ, να δίνει εκεί, είπαμε 10 διαφορετικά σημεία. Πάντως αν γίνει σε καφετέρια (που έτσι θα γίνει) τώρα το καλοκαίρι έχει παντού άπειρο κόσμο. Αν πάμε έστω και 20-25 άτομα, πάει, από το κατάστημα θα μας πούνε "όπως είστε, μεταβολή". Τις άλλες φορές τι έγινε; Πόσα άτομα μαζεύονται συνήθως και πώς βολεύονται χωροταξικά; :p

Στη βράση κολλάει το σίδερο.

Είναι ακόμα Τετάρτη, το Σάββατο στις 16 που λες παίζει να έχει φύγει πολύς κόσμος. Εγώ λέω αυτό το Σάββατο, κι όποιος μπορέσει.

Τόπος? Το καφέ-μπαρ "ΝΑΙ" στο ειρήνης και φιλίας (ΣΕΦ). Τεράστιο μαγαζί, δίπλα στην θάλασσα, δεν γεμίζει με τίποτα, ούτε σαββατόβραδο. Απόγευμα θα είμαστε μια χαρά. Εύκολη πρόσβαση με λεωφορεία και μετρό (ηλεκτρικό), εύκολο πάρκιν, εκεί κάνουν meetings και άλλα clubs.

Άντε, μπας και σκάσω μύτη πρώτη φορά μετά από τόσα χρόνια :)

τον τόπο δεν τον ξέρω, αλλά αν είναι έτσι όπως τον περιγράφεις κανένα πρόβλημα. Φυσικά και θέλουμε θέα στη θάλασσα.

Επίσης πρόβλημα δεν έχω για αυτό το Σ/Κ αν πιστεύετε ότι θα μαζευτούμε. Άντε ξεσηκωθείτε λίγο. Καλό θα ταν κάποιος να πάει να κάνει μια επιθεώρηση στο μέρος όπου θα διαλέξουμε και να κανονίσει.

[imgalign]http://www.rigasplastika.gr/nicolas/320ci.jpg[/imgalign]

rigasnic :: The ex-night shift ::

:( :( εγω το Σαββατο 09/07/05 δουλευω νυχτα!!δεν το κανουμε Κυριακη please θελω να σας γνωρισω!!!ειμαι καινουργιο παιδακι καντε με παρεα!!!!

«Έφυγα,ψάχνοντας το σήμερα...και χάθηκα....

»

Ειτε Σαββατο, ειτε Κυριακη μεσα ειμαστε λεμε, αντε γιατι πολυ αργησαμε
Έρωτας: Κορυφαίο ιδιοτελές συναίσθημα, αναφέρεται μόνο στις ερωτικές σχέσεις (όπως δείχνει και το όνομα του). Δίνεις τα πάντα στον άλλο και περιμένεις τα πάντα από αυτόν. Παραδίδεσαι ψυχή τε και σώματι και επιθυμείς το ίδιο από το ταίρι σου. Για μένα ο αληθινός μεγαλειώδης έρωτας, αυτός που θα σταματήσει το χρόνο, είναι πιο σπάνιος και προσωπικά πιο επιθυμητός από την αγάπη.

:( :( εγω το Σαββατο 09/07/05 δουλευω νυχτα!!δεν το κανουμε Κυριακη please θελω να σας γνωρισω!!!ειμαι καινουργιο παιδακι καντε με παρεα!!!!

se poio magazi douleveis?

pros apantisi se proigoumeni erotisi... sinithos leme mia fora kai ta psevdonima etsi gia na gnorisei o kathenas tous psilognostous tou... alla milame meta meta onomata mas kanonika... den eimaste 12xrona pia! :p

se poio magazi douleveis?

pros apantisi se proigoumeni erotisi... sinithos leme mia fora kai ta psevdonima etsi gia na gnorisei o kathenas tous psilognostous tou... alla milame meta meta onomata mas kanonika... den eimaste 12xrona pia! :p

σε customer care δουλευω και ειμαστε βαρδιες!

να προτεινω κατι???

γιατι δεν παμε για μπανιο την κυριακη?ετσι δεν θα εχουμε και προβλημα χωρου!!

»

gia mpanio?... pou na prolavo na plakotho sta gimnastiria tora...

provlima xorou de tha iparxei... provlimata alla tha iparxoun...! :p

σε customer care δουλευω και ειμαστε βαρδιες!

να προτεινω κατι???

για μπάνιο...ούτε να το σκέφτεσαι....στο ostria...

saki που ξέρεις αν γίνει την κυριακή,μπορεί να έρθω είμαι γεμάτη εκπλήξεις....

ΕΧΩ ΑΡΧΙΣΕΙ ΤΙΣ ΚΑΚΕΣ ΣΥΝΗΘΕΙΕΣ...

ΠΙΝΩ...

...ΚΑΠΝΙΖΩ...

ΚΑΙ ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ...

ΕΧΩ ΜΠΛΕΞΕΙ ΜΑΖΙ ΣΟΥ!!!

για μπάνιο...ούτε να το σκέφτεσαι....στο ostria...

saki που ξέρεις αν γίνει την κυριακή,μπορεί να έρθω είμαι γεμάτη εκπλήξεις....

λες να ηθελα να παω στο οστρια για μπανιο????

παμε στο yabanaki!

»

Λοιπόν για να τελειώνουμε.

Αυτή τη Κυριακή 10/7 meeting, ώρα 19.00. Μέρος, το "ΝΑΙ" στο ΣΕΦ που προτείνει ο lemanis. Ελπίζω να ικανοποεί τους περισσότερους αυτός ο συνδιασμός. (όλους δεν είναι δυνατόν).

α) μένει κάποιος κοντά για να πάει να κανονίσει; Αλλιώς ποιος θα έρθει μαζί μου να πάμε να δούμε το μέρος και να το κλείσουμε

β) δηλώστε συμμετοχές

γ) διαφημίστε το όσο μπορείτε (π.χ. υπογραφές)

δ) μη ντρέπεστε να έρθετε

ε) να δώσει κάποιος οδηγίες σωστές για να έρθει κάποιος με ΜΜΜ.

ερωτήσεις;

τηλ. επικοινωνίας για το meeting 6944752670

[imgalign]http://www.rigasplastika.gr/nicolas/320ci.jpg[/imgalign]

rigasnic :: The ex-night shift ::

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...