elektronaut Δημ. August 19, 2019 Author Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2019 το κοιταξα τις προαλλες! πολυ καλα σπεκς όντως! βεβαια στα 235 που εχει η εκδοση με τουλάχιστον 6gb παιρνεις και ποκοφον! ασε που ειναι ακομα με micro usb ( το μονο βασικο μειονεκτήμα ) και δεν εχει και nfc ! οπως και να χει πήγα τελικά στο honor view 20 όπως λέγαμε στο τοπικ που άνοιξες για τη δικιά σου νέα συσκευή! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. August 19, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2019 Δείτε και το REALME 3 pro Κορυφή στην κάμερα Στάλθηκε από το JSN-L21 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Καλύτερο από rn7 (gcam) δύσκολο. Δεν το χω δουλέψει ακόμα βέβαια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
celtic1453 Δημ. August 22, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2019 Καλύτερο από rn7 (gcam) δύσκολο. Δεν το χω δουλέψει ακόμα βέβαια.Και το Realme παίρνει Gcam Kαι στις νυκτερινές υπερέχει Έχει και EIS για το βιμ Στάλθηκε από το JSN-L21 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση In the down down of the writing we became robes... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. August 22, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2019 (edited) Και το Realme παίρνει Gcam Kαι στις νυκτερινές υπερέχει Έχει και EIS για το βιμ Στάλθηκε από το JSN-L21 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Δεν ειπα οτι δεν παιρνει. Αλλα το ένα έχει αισθητήρα 1/2 και το άλλο 1/2.6. Ως εκ τούτου στις νυχτερινές το redmi έχει 1.6 microns (Pixel binning) ενώ το realme 1.2. Και πέραν αυτού, έχοντας παίξει με πολύ πιο ακριβές συσκευές, το redmi το βάζω χαλαρά επίπεδο ναυαρχίδας. Ας πούμε το 1+6t το οποίο έχει τον ίδιο αισθητήρα με το realme (και μάλιστα με OIS) δεν φτάνει το rn7 έστω και αν του βάλεις gcam EIS πλέον έχουν όλες οι συσκευές. Βέβαια όπως είπα δεν έχω δουλέψει ακόμα το realme αλλά έχοντας δει την απόδοση του redmi με gcam μου φαίνεται εξαιρετικά δύσκολο να το ξεπεράσει... πόσο μάλλον όταν το realme έχει τόσο κατώτερο αισθητήρα. Edited August 22, 2019 by Antretng Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts