DimitrisTS Δημ. July 31, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2020 (edited) Αυτά τα στατιστικά σας φαίνονται νορμάλ; (Η οθόνη είναι 4h14m) https://photos.app.goo.gl/dFNrsS1fpVsZ8zrt6 Edited July 31, 2020 by DimitrisTS Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios26 Δημ. July 31, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2020 Θα ήθελα να μάθω τον τρόπο,ελπίζω μόνο να μην είναι δύσκολος. Δεν υπάρχει δύσκολο ή εύκολο, υπάρχει απλό ή περίπλοκο, και είμαι σίγουρος ότι εάν έχεις τη διάθεση φυσικά, θα τα καταφέρεις. Διάβασε τον οδηγό εδώ, με προσοχή ποια rom θα κατεβάσεις απο το mi.com, σου είπα στο επάνω post ποια είναι η δική σου, και εάν έχεις απορία μου το λες. Θα ήθελα να μου πεις εάν τελικά αποφασίσεις να το κάνεις, πώς τα πήγες. Παράθεση Myphone.gr: Xiaomi Forum Moderator • Redmi Note 9 Pro 6-128 / 5020 mAh / 64mp / 30W Q.charge / 4G+ Guides Redmi Note 9 Pro & Xiaomi Guides Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MAZ207 Δημ. July 31, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2020 Δεν υπάρχει δύσκολο ή εύκολο, υπάρχει απλό ή περίπλοκο, και είμαι σίγουρος ότι εάν έχεις τη διάθεση φυσικά, θα τα καταφέρεις. Διάβασε τον οδηγό εδώ, με προσοχή ποια rom θα κατεβάσεις απο το mi.com, σου είπα στο επάνω post ποια είναι η δική σου, και εάν έχεις απορία μου το λες. Θα ήθελα να μου πεις εάν τελικά αποφασίσεις να το κάνεις, πώς τα πήγες. Πανευκολο δείχνει. Δεν το ήξερα αυτό το tips με τα πολλαπλά χτυπήματα ότι ξεκλειδώνει λειτουργίες. Ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια σου. Θα το κάνω αύριο που θα έχω ελεύθερο χρόνο. Παράθεση Nokia 5800,Nokia Lumia 930,Microsoft Lumia 535 DS,Vernee Apollo Lite,Nokia 6.1 , xiaomi mi 9T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios26 Δημ. July 31, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2020 Πανευκολο δείχνει. Δεν το ήξερα αυτό το tips με τα πολλαπλά χτυπήματα ότι ξεκλειδώνει λειτουργίες. Ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια σου. Θα το κάνω αύριο που θα έχω ελεύθερο χρόνο. Εμείς ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη σου στο φόρουμ. Παράθεση Myphone.gr: Xiaomi Forum Moderator • Redmi Note 9 Pro 6-128 / 5020 mAh / 64mp / 30W Q.charge / 4G+ Guides Redmi Note 9 Pro & Xiaomi Guides Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosm74 Δημ. August 1, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2020 Version: V12.0.2.0.QFJMIXM Size: 2.3G Mi 9T Global Έχει βγει στο mi.com, οπότε μπορείς να την περάσεις άφοβα χειροκίνητα. Εάν δε γνωρίζεις πώς, πες μου να σου πω τον τρόπο. Όχι, δε παίζει ρόλο ο πάροχος. Random είναι ο τρόπος που επιλέγεται απο τη Xiaomi το ποια συσκευή θα αναβαθμιστεί πρώτη. Μπορεί η Xiaomi να έχει δική της σειρά για το που θα στείλει την αναβάθμιση, Π.χ με το ΙΜΕΙ (δική μου υπόθεση), πάντως σίγουρα δεν έχει να κάνει με τον πάροχο. Καλημέρα Στην σελίδα δείχνει ότι είναι miui 11 δίπλα στο V12.0.2.0.QFJMIXM, γιατί? Παράθεση iphone 1st gen - iphone 3gs - iphone 4 - iphone 4s htc one x letv x800 us xiaomi mi 9t Poco x3 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmeles Δημ. August 1, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2020 Μια ερώτηση παιδιά,το android auto το δουλεύεται??σε εμένα τρώει γερά κολλήματα και με την MIUI 11 και την 12.συνδεεται οπότε θελει,δεν κάνει auto start δηλαδή.το πρόβλημα της αποσύνδεσης νομίζω ότι το έλυσα αγοράζοντας καλώδιο USB type c 3.1.γενικα έχω διαβάσει ότι είναι προβληματικό σαν APK και παρά πολλοί έχουν θέματα.μια φορά συνδεσα κινητό apple και το car play έπαιξε με την μια.καμια βοήθεια??εγώ αγανακτήσει με το θέμα αυτό!!! Παράθεση V10 for Vendetta Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KIRIS Δημ. August 1, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2020 Version: V12.0.2.0.QFJMIXM Size: 2.3G Mi 9T Global Έχει βγει στο mi.com, οπότε μπορείς να την περάσεις άφοβα χειροκίνητα. Εάν δε γνωρίζεις πώς, πες μου να σου πω τον τρόπο. Όχι, δε παίζει ρόλο ο πάροχος. Random είναι ο τρόπος που επιλέγεται απο τη Xiaomi το ποια συσκευή θα αναβαθμιστεί πρώτη. Μπορεί η Xiaomi να έχει δική της σειρά για το που θα στείλει την αναβάθμιση, Π.χ με το ΙΜΕΙ (δική μου υπόθεση), πάντως σίγουρα δεν έχει να κάνει με τον πάροχο. εχεις καποιο λινκ για την 11.0.6 που ημουνα πριν global σε περιπτωση που θελω να γυρισω πισω?εκανα ενα τσεκ στην ιδια σελιδα αλλα δεν το βρηκα πουθενα Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] ''ΖΗΣΕ ΣΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΥΡΙΟ'' "Οι απόψεις είναι σαν τις κω@@@πίδες. Όλοι έχουν από μία." smrtphone history:HTC Desire**SONY XPERIA SP**LG G3 32Gb**LG G4**ΧΙΑΟΜΙ ΜΙ 9Τ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios26 Δημ. August 1, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2020 εχεις καποιο λινκ για την 11.0.6 που ημουνα πριν global σε περιπτωση που θελω να γυρισω πισω?εκανα ενα τσεκ στην ιδια σελιδα αλλα δεν το βρηκα πουθενα Καλησπέρα, η MiUi 12 είναι, ας λέει εκεί 11. Εδώ είσαι. Παράθεση Myphone.gr: Xiaomi Forum Moderator • Redmi Note 9 Pro 6-128 / 5020 mAh / 64mp / 30W Q.charge / 4G+ Guides Redmi Note 9 Pro & Xiaomi Guides Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MAZ207 Δημ. August 1, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2020 Πέρασα χειροκίνητα την 12αρα. Από το πρωί μέχρι τώρα όλα καλά. Με μπερδεύει λίγο η "κουρτίνα",τράβηγμα από δεξιά για ειδοποιήσεις και από αριστερά για κέντρο ελέγχου, θα το συνηθησω. Η μπαταρία με 97% με λέει ότι έχω άλλες 33 ώρες, όλα ανοιχτά ( δεδομένα, WiFi, τοποθεσία, συγχρονισμός, στο 1 λεπτό κλείδωμα οθονης), με την εξοικονόμηση με πάει στις 51 ώρες. Από την στιγμή που με βγάζει που με βγάζει μια ολόκληρη ημέρα ,είμαι ευχαριστημένος, το κινητό το δουλεύω αρκετά, περισσότερο ίντερνετ και social. Νομίζω όμως μετά από δύο τρεις μέρες θα βελτιωθεί λίγο ακόμη η μπαταρία. Κάτι διάβασα ,για σκοτείνιασμα ,δεν διαπίστωσα κάτι τέτοιο. Χαρείτε το κινητό παιδιά και μην το ψειριζεται πολύ. Το κινητό τα σπάει. Παράθεση Nokia 5800,Nokia Lumia 930,Microsoft Lumia 535 DS,Vernee Apollo Lite,Nokia 6.1 , xiaomi mi 9T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefrop Δημ. August 1, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2020 Σε μένα δεν έχει αλλάξει η κουρτίνα είναι όπως πριν. Ουσιαστικά δεν έχω control center ούτε βρίσκω κάποια ρύθμιση γιαυτό. Η αναβάθμιση μου ήρθε ΟΤΑ 870mb περίπου. Γράφει 12.0.3.0 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KIRIS Δημ. August 1, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2020 Σε μένα δεν έχει αλλάξει η κουρτίνα είναι όπως πριν. Ουσιαστικά δεν έχω control center ούτε βρίσκω κάποια ρύθμιση γιαυτό. Η αναβάθμιση μου ήρθε ΟΤΑ 870mb περίπου. Γράφει 12.0.3.0 αααα φτασαμε στο 12.0.3 καλο αυτο...πρεπει να το ενεργοπ. εσυ πήγαινε ρυθμίσεις--ειδοποιήσεις--πινάκας ειδοποιήσεων--γραμμή κατάστασης και ενεργοποίησε εκεί που λεει νέο κέντρο ελεγχου!!!εγω παντως το απενεργοπ. καθολου βολικό! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] ''ΖΗΣΕ ΣΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΥΡΙΟ'' "Οι απόψεις είναι σαν τις κω@@@πίδες. Όλοι έχουν από μία." smrtphone history:HTC Desire**SONY XPERIA SP**LG G3 32Gb**LG G4**ΧΙΑΟΜΙ ΜΙ 9Τ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefrop Δημ. August 1, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2020 Ευχαριστώ φίλε μόλις το βρήκα και εγώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sokel Δημ. August 2, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2020 Super wallpapers πακέτα εγκατάστασεις για miui 12 για το 9Τ https://forum.xda-developers.com/mi-9t/themes/miui-12-super-wallpapers-t4096229 δουλεύουν άψογα Παράθεση http://th828.photobucket.com/albums/zz209/junnie23/th_superman-logo-pic.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosm74 Δημ. August 2, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2020 Το earth μου λέει ότι δεν εγκαταστάθηκε ----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Και πως μπορώ να ενεργοποιήσω το mars που μου έκανε εγκατάσταση? Παράθεση iphone 1st gen - iphone 3gs - iphone 4 - iphone 4s htc one x letv x800 us xiaomi mi 9t Poco x3 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KIRIS Δημ. August 2, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2020 Super wallpapers πακέτα εγκατάστασεις για miui 12 για το 9Τ https://forum.xda-developers.com/mi-9t/themes/miui-12-super-wallpapers-t4096229 δουλεύουν άψογα να φανταστω μεγαλη καταναλωση μπαταριας εεε???τουλαχιστον χωρις AOD ειναι εστω λιγο καλυτερα ωστε να το βαλουμε? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] ''ΖΗΣΕ ΣΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΥΡΙΟ'' "Οι απόψεις είναι σαν τις κω@@@πίδες. Όλοι έχουν από μία." smrtphone history:HTC Desire**SONY XPERIA SP**LG G3 32Gb**LG G4**ΧΙΑΟΜΙ ΜΙ 9Τ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stak Δημ. August 2, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2020 Το earth μου λέει ότι δεν εγκαταστάθηκε ----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Και πως μπορώ να ενεργοποιήσω το mars που μου έκανε εγκατάσταση? Με Google wallpapers Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KIRIS Δημ. August 2, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2020 καποιος με γνωσεις εχει ιδεα αν αυτο βοηθαει στην καλυτερη αυτονομια μπαταριας? https://c.mi.com/thread-2834067-1-1.html?t=1580632134520 αν καταλαβα καλα κανει απεγκατασταση το MIUI optimization και εκει απο οπου το βρηκα ελεγαν και για απενεργοποιση του com.android.traceur,μαλιστα μιλανε στo νημα εκει για απιστευτες αυτονομιες και δεν χρειαζεται ροοτ...αν μπορεις Vasileios26 δωσε μας τα φωτα σου αξιζει να μπλεχτω? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] ''ΖΗΣΕ ΣΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΥΡΙΟ'' "Οι απόψεις είναι σαν τις κω@@@πίδες. Όλοι έχουν από μία." smrtphone history:HTC Desire**SONY XPERIA SP**LG G3 32Gb**LG G4**ΧΙΑΟΜΙ ΜΙ 9Τ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios26 Δημ. August 2, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2020 (edited) καποιος με γνωσεις εχει ιδεα αν αυτο βοηθαει στην καλυτερη αυτονομια μπαταριας? https://c.mi.com/thread-2834067-1-1.html?t=1580632134520 αν καταλαβα καλα κανει απεγκατασταση το MIUI optimization και εκει απο οπου το βρηκα ελεγαν και για απενεργοποιση του com.android.traceur,μαλιστα μιλανε στo νημα εκει για απιστευτες αυτονομιες και δεν χρειαζεται ροοτ...αν μπορεις Vasileios26 δωσε μας τα φωτα σου αξιζει να μπλεχτω? Καλησπέρα φίλε μου! Δεν το έχω δοκιμάσει, επομένως δε μπορώ να έχω προσωπική άποψη. Τα δεδομένα είναι τα εξής: 1) Υπόσχεται αύξηση αυτονομίας με επιχειρήματα απο τον προγραμματιστή 2) Δείχνει απλό για ένα χρήστη που έχει λίγο ασχοληθεί με αυτά (όποιος αποφασίσει να το κάνει, εάν δε με έχει προλάβει με το να το κάνω πρώτος, μπορώ να του εξηγήσω πώς να κάνει τη διαδικασία, σε κάθε περίπτωση με δική του ευθύνη για κάτι που δεν έχω δοκιμάσει). 3) Δεν δείχνει να υπάρχει κίνδυνος για brick-αρίσματα, bootloop κλπ, -τουλάχιστον έτσι υπόσχεται ο προγραμματιστής- 4) Οδηγός για όλες τις συσκευές, επομένως ο καθένας με MiUi μπορεί να το δοκιμάσει. Επομένως τώρα που σου συγκέντρωσα τα δεδομένα στη σειρά, μπορείς να επιλέξεις εάν θα το κάνεις. Προσωπικά εάν με ρωτάς, θα το εξετάσω για εφαρμογή μόλις πάρω την 12 όπου δεδομένα θα δω drain battery. Ευχαριστώ. Edited August 2, 2020 by Vasileios26 Παράθεση Myphone.gr: Xiaomi Forum Moderator • Redmi Note 9 Pro 6-128 / 5020 mAh / 64mp / 30W Q.charge / 4G+ Guides Redmi Note 9 Pro & Xiaomi Guides Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gambitzx Δημ. August 3, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2020 (edited) Με τρομερά μεγάλη επιφύλαξη κατεβάζω την 12... Απο όσο λέει V12.0.2.0.QFJEUXM Edited August 3, 2020 by gambitzx Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios26 Δημ. August 3, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2020 Με τρομερά μεγάλη επιφύλαξη κατεβάζω την 12... Απο όσο λέει V12.0.2.0.QFJEUXM Να μην έχεις επιφύλαξη. Απο τη στιγμή που έχει ανέβει στο mi.com, θα έχει τα ελάχιστα δυνατά bugs, να την κατεβάσεις άφοβα. Το μόνο αρνητικό που ενδεχομένως να έχεις, είναι η κατανάλωση. Παράθεση Myphone.gr: Xiaomi Forum Moderator • Redmi Note 9 Pro 6-128 / 5020 mAh / 64mp / 30W Q.charge / 4G+ Guides Redmi Note 9 Pro & Xiaomi Guides Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gambitzx Δημ. August 3, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2020 Φαίνεται πολύ όμορφη σαν ενημέρωση, σίγουρα η κατανάλωση της μπαταρίας είναι ένα θέμα που πονάει, αλλά ελπίζω να βγάζει και πάλι μια με μιάμιση μέρα (χωρίς AoD). Κατά τα άλλα σαν πρώτη εντύπωση μου θυμίζει πολύ iOS! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kikinas Δημ. August 3, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2020 παιδια αλλαξα ταπετσαρια και δεν μου βγαζει τα κουμπια πλοηγησης στο κατω μερος της οθονης.πως τα ενεργοποιω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gambitzx Δημ. August 3, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2020 παιδια αλλαξα ταπετσαρια και δεν μου βγαζει τα κουμπια πλοηγησης στο κατω μερος της οθονης.πως τα ενεργοποιω? Πρόσθετες ρυθμίσεις, προβολή πλήρους οθόνης Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vtag Δημ. August 3, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2020 Το<< πρόβλημα>> με το νέο κέντρο ειδοποιήσεων λύνεται πολύ εύκολα! Πηγαίνουμε ρυθμίσεις>προβολή>Γραμμή κατάστασης>χρήση νέου κέντρου ελέγχου και το απανεργοποιουμε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gambitzx Δημ. August 3, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2020 Το<< πρόβλημα>> με το νέο κέντρο ειδοποιήσεων λύνεται πολύ εύκολα! Πηγαίνουμε ρυθμίσεις>προβολή>Γραμμή κατάστασης>χρήση νέου κέντρου ελέγχου και το απανεργοποιουμε. Εγώ το έκλεισα. Γενικά ότι χρειάστηκα το βρήκα εύκολα, ακόμα κ εκείνο με την λειτουργία ύπνου που το έκανε μόνο του το βρήκα κ το έκλεισα. Το μόνο αρνητικό στο νέο κέντρο έλεγχου θα έλεγα ότι είναι που δεν μπορείς να αλλάξεις θέση τα 4 πρώτα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts