larrynick33 Δημ. October 23, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2019 η ενταση οταν την κατεβαζεισ στο μισο δεν ακουγεται τιποτα σαν να το εχεισ αθορυβο ειναι λογικο η μηπως εχω θεμα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sargio01 Δημ. October 23, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2019 Και στην ευρωπαική global έρχεται ήδη, φαίνεται να 'ναι τυχαίο το αν θα σου 'ρθει την πρώτη μέρα του κύματος αναβαθμίσεων ή κάποια άλλη. Παράθεση Ό,τι είμαστε, είναι αποτέλεσμα του πως σκεφτόμαστε. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. October 23, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2019 η ενταση οταν την κατεβαζεισ στο μισο δεν ακουγεται τιποτα σαν να το εχεισ αθορυβο ειναι λογικο η μηπως εχω θεμα? Σε ποιον ακριβως φιλε ηχο? Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
larrynick33 Δημ. October 23, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2019 Στο ηχειο του κινητου λεω ----- προσθήκη μηνύματος 6 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Στο ηχειο του κινητου λεω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. October 23, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2019 Στο ηχειο του κινητου λεω ----- προσθήκη μηνύματος 6 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Στο ηχειο του κινητου λεω Δεν ακουγεται ο ηχος κλησης?η μουσικη?τι? Εκανες επανεκινηση? Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
larrynick33 Δημ. October 23, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2019 η ενταση του ηχειου γενικα μιλαω αυτο που παρατηρησα μπορει και να ειναι ιδεα μου αλλα μπορει και να ισχυει οταν αλλαξεις την περιοχη και βαλεις κινα η ινδια η ενταση ανεβαινει καθωσ στην ευρωπη υπαρχει περιορισμος για λογους υγειας.βεβαια αν βαλεις αλλη χωρα εκτος ευρωπης δεν εχεις ραδιοφωνο.αυτο που ειπα ηταν οταν βλεπω youtube η ακουω μουσικη γενικα οταν βαλω την ενταση στην μεση δεν ακουγεται καθολου ο ηχος επρεπε να χαμηλωνει αρκετα οκ αλλα οχι τερμα αυτο λεω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. October 23, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2019 η ενταση του ηχειου γενικα μιλαω αυτο που παρατηρησα μπορει και να ειναι ιδεα μου αλλα μπορει και να ισχυει οταν αλλαξεις την περιοχη και βαλεις κινα η ινδια η ενταση ανεβαινει καθωσ στην ευρωπη υπαρχει περιορισμος για λογους υγειας.βεβαια αν βαλεις αλλη χωρα εκτος ευρωπης δεν εχεις ραδιοφωνο.αυτο που ειπα ηταν οταν βλεπω youtube η ακουω μουσικη γενικα οταν βαλω την ενταση στην μεση δεν ακουγεται καθολου ο ηχος επρεπε να χαμηλωνει αρκετα οκ αλλα οχι τερμα αυτο λεω Στα δικα μου μια χαρα αυξομείωση της εντασεις γινεται. Βεβαια και εγω τα εχω Ελβετια. Αλλα αυτο που αναφερεις ειναι αλλο σεναριο. Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mlojim Δημ. October 24, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2019 Εχω παρει την 11 ηδη. Το Carousel που εχει παει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tiniakos Δημ. October 24, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2019 Φίλος με αγορασμένο και αυτός κινητό από το banggood και έχοντας eu rom πήρε σήμερα τη miui 11 ενώ σε εμένα που έχω global mi δε λέει να έρθει. Τη κατέβασα και χειροκίνητα από το Web αλλά δεν τη δέχεται. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Eki65 Δημ. October 26, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2019 καλημερα, είναι η ιδεα μου, η απλά το m9t δεν έρχεται επίσημα από infoquest? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TypeRS Δημ. October 26, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2019 (edited) Όχι δεν είναι η ιδέα σου, το pro έρχεται επίσημα. Χρησιμοποιεί κανείς εφαρμογή για ειδοποιήσεις; Χρησιμοποιώ χρόνια το colornote χωρίς κανένα πρόβλημα αλλά με το συγκεκριμένο κινητό έχω θέμα με τις ειδοποιήσεις έχοντας δώσει όλα τα δικαιώματα. Βάζω πάντα ειδοποίηση για όλη την ημέρα και είτε δε θα τη βγάλει καθόλου είτε θα την βγάλει και θα εξαφανιστεί... Edited October 26, 2019 by TypeRS Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gambitzx Δημ. October 26, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2019 Παρατήρησε κάνεις που χρησιμοποιεί αυτόματη φωτεινότητα,αν μερικές φορές στον έντονο ήλιο φθείρει λίγο τα γράμματα στην οθόνη κ τα χρώματα; Τώρα το λειτουργώ με μη αυτόματη φωτεινότητα, αλλά το παρατήρησα 2 φορές ως τώρα. ----- προσθήκη μηνύματος 12 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Τον καραβασιλη στη Νίκαια λες; Εγώ από εκεί πήρα το nore 7. Σου δίνει εγγύηση 1 χρόνο. Και έχει ένα συνεργάτη που σου φτιάχνει κάποια από ότι μου είπε. Στάλθηκε από το Redmi Note 7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Από Καραβασίλη το πήρα κ τω, έστω κ με ένα χρόνο εγγύηση μια χαρά είναι. Δε ψηνομουν να πληρώσω 70+ € παραπάνω για να έχω εγγύηση από την infoquest Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Eki65 Δημ. October 26, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2019 Όχι δεν είναι η ιδέα σου, το pro έρχεται επίσημα. Χρησιμοποιεί κανείς εφαρμογή για ειδοποιήσεις; Χρησιμοποιώ χρόνια το colornote χωρίς κανένα πρόβλημα αλλά με το συγκεκριμένο κινητό έχω θέμα με τις ειδοποιήσεις έχοντας δώσει όλα τα δικαιώματα. Βάζω πάντα ειδοποίηση για όλη την ημέρα και είτε δε θα τη βγάλει καθόλου είτε θα την βγάλει και θα εξαφανιστεί... άρα δεν υπάρχει υποστήριξη infoquest? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill64 Δημ. October 26, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2019 Τι εννοείς ότι δεν υπάρχει υποστήριξη από infoquest ??? Από την στιγμή που δεν το πηρες από αυτούς δεν σε καλύπτουν για τίποτα !!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. October 26, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2019 άρα δεν υπάρχει υποστήριξη infoquest? Oχι φιλε,μονο απο το καταστημα και την οποια εγγυηση δινει αυτο. Ειπαμε κανετε της επιλογες σας σχετικα με την εγγυηση το ποσο που θελετε να δωσετε κτλ. Μην τα ξαναλεμε.:) Παντως η συσκευη με την 11 αλλαξε και βελτιωθηκε ακομα πιο πολυ. Εξαιρετικο! Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gab Δημ. October 26, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2019 Έχει βρήκα κάποιος πώς απενεργοποιούμε όταν θέλουμε τα κουμπιά πλοήγησης σε επιλεγμένες εφαρμογές κάτι σαν τα samsung δηλαδή γιατί εγώ όσο κι αν έχω ψάξει δεν το έχω βρει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tiniakos Δημ. October 26, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2019 Σήμερα λόγω ασθένειεας ήμουν σπίτι με φωτεινότητα στη μέση και WiFi και στο 15% έχω οθόνη 7,30 ώρες περίπου και σύνολο 21 ώρες από την ενεργοποίηση. Ναι είμαι με αυτό το νούμερο πολύ ικανοποιημένος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
larrynick33 Δημ. October 26, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2019 εκει παιζω και εγω στο 8% εβγαζα οκτω ωρες με αυτοματη φωτεινοτητα wifi ανοικτο το one plus 7 που ειχα χτυπαγα 10 ωρες stock android και εξαιρετικη διαχειρηση μπαταριας οχι πως με το 9t χαλαστηκα μια χαρα ειναι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. October 26, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2019 Αμα δεν ειναι καλα με 7-8 ωρες να το κλεισουμε το μαγαζι και να φυγουμε.........:lol: Με την 11 ειναι ακομα πιο καλα τα πραματα...... Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
larrynick33 Δημ. October 26, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2019 σιγουρα δεν το συζηταμε καθολου μια χαρα ειναι εγω ακομα να παρω την miui 11 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tiniakos Δημ. October 26, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2019 Οπςω έγραψα έχει δώσει miui 11 μόνο σε όσα είχαν eu rom οι υπόλοιποι με global mi rom στην αναμονή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
socper Δημ. October 26, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2019 Καλησπέρα...θα τρελαθω παιδιά ...μπηκε σημερα πρωτη μερα σε λειτουργία και η οθόνη εμφανίζει στο άσχετο κάτι σαν τα παράσιτα στις τηλεοράσεις, ειδικά όταν αλλάζει η εικόνα . Δουλεψε την πρώτη μισή ώρα καλά και ξαφνικά μου εμφάνισε αυτό....με επανεκκίνηση δεν εφτιαξε. Έχει κανεις ιδέα για το τι μπορεί να φταει; Πηρε αναβαθμιση την 10.3.4 όταν το ανοιξα (PFKEUXM) Θα δοκιμάσω επαναφορά και θα κάνω τον σταυρό μου Αν και έχω το pro, στην απελπισία μου γράφω και εδώ, μήπως ξέρει κάτι κάποιος. . Δεν άλλαξε κάτι με την επαναφορά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. October 26, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2019 Αν και έχω το pro, στην απελπισία μου γράφω και εδώ, μήπως ξέρει κάτι κάποιος. . Δεν άλλαξε κάτι με την επαναφορά Mαλλον εχεις θεμα hw.Καταστημα αγορας? Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
socper Δημ. October 26, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2019 Mαλλον εχεις θεμα hw.Καταστημα αγορας? GLOBALW...στο best price ειναι...ένας χρόνος εγγύηση...το είχε ετοιμοπαράδοτο Υπάρχει περίπτωση να φταίει το τζαμάκι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. October 26, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2019 GLOBALW...στο best price ειναι...ένας χρόνος εγγύηση...το είχε ετοιμοπαράδοτο Υπάρχει περίπτωση να φταίει το τζαμάκι; Μια δοκιμη θα ειναι η απαντηση θα ελεγα.....:) Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts