sgatzo Δημ. November 24, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2019 Είπαμε ότι 2 bug θέλουν επίλυση. Κάποιες κομμένες λέξεις στη μετάφραση και δε μιλάει ελληνικά στη προπόνηση.... Στάλθηκε από το Redmi 7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. November 24, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2019 Θα ήθελα και μια γνώμη από όσους γνωρίζουν, mi band 4 vs honor band 5. Υπέρ και κατά..... Ευχαριστώ Μία βοήθεια εδώ? Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimgeo Δημ. November 24, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2019 Καλύτερη μπαταρία το πρώτο και περισσότερα watchfaces καλύτερες μετρήσεις..υπνος καθ'όλη την διάρκεια της ημέρας και όχι μόνο της νύχτας ..Καλύτερη εφαρμογή το 2ο Στάλθηκε από το W2S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jbakats Δημ. November 25, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2019 Πριν από λίγο παρατήρησα ότι με αναβάθμιση προστέθηκαν τα ελληνικά στο mi band 4. έδοση υλικολογισμικού V1.0.7.44 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bruno1977 Δημ. November 30, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2019 Το έχει ένα 30 ρι στις αλυσίδες λόγω black Friday. 25 αρχική τιμή στο σκρουτζ . Έχω κ το bip , αλλά τσίμπησα το 4 χτες . Έχει απείρως καλυτερη οθόνη το band 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karlosamos Δημ. November 30, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2019 Καλημέρα παιδιά. Εχθές το αγόρασα από gearbest με κουπόνι τελική τιμή στα 21,60€ με τα μεταφορικά (priority). Όσο θα περιμένω να έρθει έχει κανείς να προτείνει κάνα δοκιμασμένο λουράκι να παραγγείλω για εφεδρικό; Ευχαριστώ. Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Η μόνη διαφορά μεταξύ αγίων και αμαρτωλών είναι ότι, κάθε άγιος έχει παρελθόν και κάθε αμαρτωλός μέλλον... (Oscar Wilde) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
griniaris Δημ. December 1, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2019 Να ρωτήσω παιδιά αν υπάρχει τρόπος να απενεργοποιήται το bluetooth η να μπαίνει σε flight mode? Στάλθηκε από το POCOPHONE F1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. December 1, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2019 Να ρωτήσω παιδιά αν υπάρχει τρόπος να απενεργοποιήται το bluetooth η να μπαίνει σε flight mode? Στάλθηκε από το POCOPHONE F1 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΌχι Από περιέργεια για ποιο λογο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
griniaris Δημ. December 1, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2019 Όχι Από περιέργεια για ποιο λογο?Η γυναίκα μου θεωρεί ότι έχει ακτινοβολία. Στάλθηκε από το POCOPHONE F1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mivechris Δημ. December 1, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2019 Η γυναίκα μου θεωρεί ότι έχει ακτινοβολία. Στάλθηκε από το POCOPHONE F1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Φαντάζομαι οτι δεν χρησιμοποιεί ασύρματο τηλέφωνο, wifi και τα συναφή. Επίσης μιλάει με hands free μονο και έχει το τηλέφωνο τουλάχιστον 10 εκατοστά απο δίπλα της. Αν κανει αυτά ναι να την απασχολεί η μηδενικη ακτινοβολια του bluetooth. Παράθεση Nokia 3210//Nokia 7110 //Nokia 5210 //Nokia 8310 //Nokia N-Gage //SE K700i //SE W800i //SE W550i //SE K850i //SE Aino //Nokia 206 DS //Lumia 435 DS //Moto G4 Play 2/16 // Mi A2 Lite 4/64 // 1+ Nord 8/128 // 1+ 11 16/256 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dgeorge4 Δημ. December 1, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2019 Άσε που μετράει βήματα, έχει παλμογράφο, gps και ποιός ξέρει πού στέλνονται όλα αυτά τα δεδομένα Sent from my iPhone using Tapatalk Pro Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. December 1, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2019 Η γυναίκα μου θεωρεί ότι έχει ακτινοβολία. Στάλθηκε από το POCOPHONE F1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk αυτό φανταστικά απλά θα σου πω μια απάντηση (είναι το αντικείμενο μου) το συγκεκριμένο έχει και low power profile (όπως τα περισσότερα bands) μια λάμπα απλή φωτισμού στο δωμάτιο εκπέμπει πολλαπλάσια ποσά EMR πάρα αυτό το πραγματάκι ----- προσθήκη μηνύματος 103 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Άσε που μετράει βήματα, έχει παλμογράφο, gps και ποιός ξέρει πού στέλνονται όλα αυτά τα δεδομένα Sent from my iPhone using Tapatalk Pro οκ για τα γιατρικά δεδομένα όντος δεν μπορώ να εκφράσω γνώμη αν όντος τα στέλνει κάπου είναι σεβαστό πλήγμα στα προσωπικά δεδομένα (καθώς με τα συγκεκριμένα αρκετά μαθαίνεις για τον άνθρωπο ) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. December 1, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2019 Φαντάζομαι οτι δεν χρησιμοποιεί ασύρματο τηλέφωνο, wifi και τα συναφή. Επίσης μιλάει με hands free μονο και έχει το τηλέφωνο τουλάχιστον 10 εκατοστά απο δίπλα της. Αν κανει αυτά ναι να την απασχολεί η μηδενικη ακτινοβολια του bluetooth. Προσωπικά δεν με απασχολεί η οποία ακτινοβολία (δεν ξέρω αν θα έπρεπε) αλλά όση κι αν είναι αυτή, λειτουργεί αθροιστικά και το αν δέχεται κάποια ακτινοβολία από αυτά που αναφέρεις δεν παίζει κανένα ρόλο στο αν θέλει κάποιος να προσθέσει κι αυτή του band. Δηλαδή το ότι πχ χρησιμοποιω ασύρματο τηλέφωνο δεν σημαίνει πως θέλω άλλες 10 συσκευές με ακτινοβολία. Επίσης η xiaomi δεν τα πάει και τόσο καλά με το sar των κινητών άρα δικαίως να υπάρχει ένας ενδοιασμός. ----- προσθήκη μηνύματος 5 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Άσε που μετράει βήματα, έχει παλμογράφο, gps και ποιός ξέρει πού στέλνονται όλα αυτά τα δεδομένα Sent from my iPhone using Tapatalk Pro Πιθανώς να το γράφεις ειρωνικά αλλά η αλήθεια είναι πως όλοι συγκεντρωνουν τα δεδομένα μας. Ο μόνος τρόπος για να το αποφύγουμε είναι να μείνουμε μακριά από τεχνολογία/ίντερνετ. Μάλλον αδύνατο οπότε μπαίνουμε στο μαντρί. Βέβαια έχουμε ανέβει επίπεδο και τα βγάζουμε όλα στη φόρα μόνοι μας σε όλα τα social media..... Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
coulis Δημ. December 1, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2019 Το πήρα για δώρο, και το ανοιξα για να το δω. Ερωτηση: υπαρχει "power off" και πως? ή παραμενει συνέχεια ανοιχτό μεχρι να τελειώσει η μπαταρια? ------------- Στάλθηκε με το Tapatalk, χρησιμοποιώντας το δεξί μου δάχτυλο. Παράθεση Χρηματοοικονομικός Σύμβουλος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karamazof53 Δημ. December 1, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2019 Το πήρα για δώρο, και το ανοιξα για να το δω. Ερωτηση: υπαρχει "power off" και πως? ή παραμενει συνέχεια ανοιχτό μεχρι να τελειώσει η μπαταρια? ------------- Στάλθηκε με το Tapatalk, χρησιμοποιώντας το δεξί μου δάχτυλο.Ακριβώς αυτό,δεν μπορείς να το απενεργοποιησεις Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. December 1, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2019 Το πήρα για δώρο, και το ανοιξα για να το δω. Ερωτηση: υπαρχει "power off" και πως? ή παραμενει συνέχεια ανοιχτό μεχρι να τελειώσει η μπαταρια? ------------- Στάλθηκε με το Tapatalk, χρησιμοποιώντας το δεξί μου δάχτυλο.Κουλό μεν αλλά δεν το έχει, το αντίστοιχο της honor έχει, αν και χρισιμευει μόνο όταν θέλεις να το βγάλεις για αρκετές μέρες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
coulis Δημ. December 2, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2019 Σας ευχαριστώ, γιατι ειχα σπασει το κεφαλι μου, για το πως σβηνει Παράθεση Χρηματοοικονομικός Σύμβουλος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stixima Δημ. December 3, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2019 Καλησπέρα, το αγόρασα και εγώ και με το που το σύνδεσα στο iPhone έκανε αυτόματα δυο φορές αναβάθμιση μόνο του. Όμως στην εφαρμογή μου γράφει έκδοση υλικολογισμικου 1.0.6.24 ενώ στις προηγούμενες σελίδες διαβάζω για νεότερη έκδοση. Πάτησα έλεγχο για ενημερώσεις δεν υπάρχουν διαθέσιμες λέει.. Ελληνικά μου εμφανιζει αλλά αν εχει κάποιο γράμμα τόνο δεν το εμφανίζει. Το κάνει και σε εσάς αυτό; Παράθεση http://www.danasoft.com/sig/grlansin.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
wicker Δημ. December 4, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2019 Καλησπέρα, το αγόρασα και εγώ και με το που το σύνδεσα στο iPhone έκανε αυτόματα δυο φορές αναβάθμιση μόνο του. Όμως στην εφαρμογή μου γράφει έκδοση υλικολογισμικου 1.0.6.24 ενώ στις προηγούμενες σελίδες διαβάζω για νεότερη έκδοση. Πάτησα έλεγχο για ενημερώσεις δεν υπάρχουν διαθέσιμες λέει.. Ελληνικά μου εμφανιζει αλλά αν εχει κάποιο γράμμα τόνο δεν το εμφανίζει. Το κάνει και σε εσάς αυτό; για κάποιο λόγο το mifit στο ios δεν εμφανίζει την τελευταία εκδοσή οπότε δεν έχουμε την αναβάθμιση με τα ελληνικά ακόμη!!! ελπίζω με το επόμενο update να πάρουμε και εμείς Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stixima Δημ. December 4, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2019 Ευχαριστώ για την απάντηση. Μήπως επίσης ξέρεις αν έχει πρόβλημα στις ενημερώσεις του Facebook Messenger? Όταν χτυπάνε οι ειδοποιήσεις στο κινητό το band δεν κάνει τίποτα. Ενώ πχ για το Twitter λαμβάνω ειδοποίηση και στο iPhone & στο band. Είναι και αυτό bug της έκδοσης mi fit? Παράθεση http://www.danasoft.com/sig/grlansin.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
wicker Δημ. December 5, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2019 Ευχαριστώ για την απάντηση. Μήπως επίσης ξέρεις αν έχει πρόβλημα στις ενημερώσεις του Facebook Messenger? Όταν χτυπάνε οι ειδοποιήσεις στο κινητό το band δεν κάνει τίποτα. Ενώ πχ για το Twitter λαμβάνω ειδοποίηση και στο iPhone & στο band. Είναι και αυτό bug της έκδοσης mi fit? σε εμένα το messeger το viber,facebook,instagram έρχονται κανονικά ειδοποιήσεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stixima Δημ. December 5, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2019 (edited) Τι να πω.. σταμάτησε να με ειδοποιεί και για το Twitter τώρα. Θα κάνω reboot και το iPhone & το band. Edited December 5, 2019 by stixima Παράθεση http://www.danasoft.com/sig/grlansin.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
wicker Δημ. December 5, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2019 Τι να πω.. σταμάτησε να με ειδοποιεί και για το Twitter τώρα. Θα κάνω reboot και το iPhone & το band. τυχαία μπήκα πριν λίγο στο mi fit για να αλλάξω watchface και μου έβγαλε την αναβάθμιση!!! για δοκίμασε και εσύ μπορεί να 'ξεκόλλησε" Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. December 5, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2019 Μπορούμε να βάλουμε gif για watchface? Δεν τα έχω καταφέρει. Υ. Γ. Εννοώ να το φτιάξουμε εμείς, όχι έτοιμο. Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stixima Δημ. December 5, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2019 Μολις έκανα reboot το band άρχισε να κάνει update. Πλέον λειτουργούν όλες οι ειδοποιήσεις που του έβαλα και εμφανίζονται και τα Ελληνικά σωστά. Παράθεση http://www.danasoft.com/sig/grlansin.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts