toledo Δημ. October 11, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2019 (edited) καλησπερα παιδια, καποιος που να ξερει πως ξε brikari??? το ξεχασα στο χερι μου και πηγα κουζινα την ωρα που εκανε αναβαθμιση και κολησε, δεν το βλεπει το τηλεφωνο καθολου!!!! γραφει (συνδεθειτε στο mi fit για ενημερωση ξανα και τιποτα αλλο, καμια ιδεα? Edited October 11, 2019 by toledo Παράθεση kathe kinito einai oraio an antapokrinete stis prosdokies sou Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. October 11, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2019 Δοκίμασε να δεις αν το δει με το notify Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mithosk Δημ. October 14, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2019 Κλείσε το BT από το τηλέφωνο και ξανά ξανάνοιξε αν δεν συνδεθεί άστο να αδειάσει απο μπαταριά το ρολογακι. Ίσως θα πρέπει να κάνεις απεγκατάσταση το mifit και εγκατάσταση ξανά Παράθεση http://penteli.meteo.gr/stations/kleisoura/webcam/current3.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mimo Δημ. October 24, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2019 Καλησπέρα στην παρέα. Παρέλαβα το συγκεκριμένο προχθές , περισσότερο από περιέργεια ,έχω ήδη το honor band 4. ... Δυστυχώς αγόρασα την κινεζική έκδοση και μου έχουν σπάσει τα νεύρα. Θέλω μια εφαρμογή. Το mifit ,όχι τις άλλες Γιάννα έχω αγγλικά. Αυτη η μέθοδος με τα πειραγμένα mifit δουλεύει στην κινεζική ή θα το κάνω τουβλάκι Lego ? Στάλθηκε από το Mi A1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Γιώργος//ROM: Omega XT v16/RADIO:2.14/NATIVE ANDROID ROMS pinterest,instagram,EyeEm,flickr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. October 24, 2019 Author Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2019 Καλησπέρα στην παρέα. Παρέλαβα το συγκεκριμένο προχθές , περισσότερο από περιέργεια ,έχω ήδη το honor band 4. ... Δυστυχώς αγόρασα την κινεζική έκδοση και μου έχουν σπάσει τα νεύρα. Θέλω μια εφαρμογή. Το mifit ,όχι τις άλλες Γιάννα έχω αγγλικά. Αυτη η μέθοδος με τα πειραγμένα mifit δουλεύει στην κινεζική ή θα το κάνω τουβλάκι Lego ? Στάλθηκε από το Mi A1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk δουλεύουν μία χαρά και έυκολα θα έχεις Ελληνικό ή αγγλικό μενού Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mimo Δημ. October 24, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2019 (edited) Ευχαριστώ πολύ που με καθησυχάζεις και μου απαντάς άμεσα. Εγώ όμως έχω την 8.14.14 του notify και όχι την 8.9.8 που λέει στο xiaomi club. Και βέβαια και το band είναι στην 1.06.16. Τέλος πάντων θα προχωρήσω. ... Στάλθηκε από το Mi A1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Υ.Γ. όλα πήγαν καλά παρόλο που δεν ήμουν 100% ακριβής στον τρόπο. Μπορώ να διώξω το notify φαντάζομαι (;) Edited October 24, 2019 by mimo Παράθεση Γιώργος//ROM: Omega XT v16/RADIO:2.14/NATIVE ANDROID ROMS pinterest,instagram,EyeEm,flickr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sgatzo Δημ. October 24, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2019 Άστο να υπάρχει γιατί όταν θα βγάζουν τα παιδιά αναβάθμιση θα σου χρειαστεί. Εκτός αν πεις δουλεύει όποτε μένω σε αυτή την έκδοση, τότε διέγραψε το Στάλθηκε από το Redmi 7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mkbhd Δημ. October 30, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2019 (edited) Παιδιά πως γίνεται να βάλω τα ελληνικά στο global Miband 4; Έχω Iphone , ακολούθησα ένα οδηγό πέρασα μέσω amaztools το v66 res αλλά έλεγε update και δεν έκανε τίποτα .... ξαναφλασαρα την v62, αλλά πάλι δείχνει αγγλικά μόνο και τα ελληνικά στις ειδοποιήσεις τα βγάζει με κενά ....πάτησα και πολωνική γλώσσα αλλά δεν αλλάζει πάλι αγγλικά δείχνει Ξέρει κανείς ; Edit: ήθελε να έχω το mifit app ανοιχτό στο background και μετά να βάλω την πολωνική γλώσσα .... τώρα όλα οκ Edited October 30, 2019 by mkbhd Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mimo Δημ. November 4, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2019 Έχω παρατηρήσει πως δεν ανανεώνει την τοποθεσία του καιρού ,καθώς αλλάζω περιοχή ,εκτός και αν μπω στην εφαρμογή και κλείσω - ανοίξω την τοποθεσία και το αναγκάσω (το τηλέφωνο) να ξανά ψάξει. Επίσης ενώ έχω σταματήσει (από την τροποποιημένη για ελληνικά , mifit) την ενημέρωση για emails , αυτό συνεχίζει να στέλνει. Υπενθυμίζω πως έχω και την notify που όμως έχω αποκλείσει να στέλνει ειδοποιήσεις. Τι δεν έχω κάνει ; Ή έτσι είναι τα πράγματα ; Στάλθηκε από το Mi A1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Γιώργος//ROM: Omega XT v16/RADIO:2.14/NATIVE ANDROID ROMS pinterest,instagram,EyeEm,flickr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas123464 Δημ. November 9, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2019 Παιδεια σκέφτομαι να το πάρω στα 18€ από dhgate. Σαν κατάστημα τι λέη; Αξίζη η κινεζική έκδοση; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mimo Δημ. November 9, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2019 Παιδεια σκέφτομαι να το πάρω στα 18€ από dhgate. Σαν κατάστημα τι λέη; Αξίζη η κινεζική έκδοση;Το παρήγγειλα ήδη και ο Θεός βοηθός... Την κινεζική μπορείς να την εξελληνίσεις εύκολα. Ερώτηση : μπορώ να έχω σε μια mifit δύο miband 4 's ?? Στάλθηκε από το Mi A1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Γιώργος//ROM: Omega XT v16/RADIO:2.14/NATIVE ANDROID ROMS pinterest,instagram,EyeEm,flickr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas123464 Δημ. November 9, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2019 Το παρήγγειλα ήδη και ο Θεός βοηθός... Την κινεζική μπορείς να την εξελληνίσεις εύκολα. Ερώτηση : μπορώ να έχω σε μια mifit δύο miband 4 's ?? Στάλθηκε από το Mi A1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 18€ σου βγήκε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mimo Δημ. November 9, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2019 Ναι 18 και κάτι ψιλά. Στάλθηκε από το Mi A1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Γιώργος//ROM: Omega XT v16/RADIO:2.14/NATIVE ANDROID ROMS pinterest,instagram,EyeEm,flickr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas123464 Δημ. November 9, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2019 Ναι 18 και κάτι ψιλά. Στάλθηκε από το Mi A1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Λες να το παραγγείλω η θα φάμε καμία φόλα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mimo Δημ. November 9, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2019 (edited) Τι να σου πω ; Δεν έχω ξανά ψωνίσει από εκεί. Μην σε πάρω στο λαιμό μου. Δεν έχει και PayPal. ... Στάλθηκε από το Mi A1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Υγ εξάλλου η τιμή θα πέσει και αλλού. Το AliExpress στις 11/11 θα το έχει 20ρικο. Edited November 9, 2019 by mimo Παράθεση Γιώργος//ROM: Omega XT v16/RADIO:2.14/NATIVE ANDROID ROMS pinterest,instagram,EyeEm,flickr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas123464 Δημ. November 11, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2019 Μολης το πήρα από ελληνικο κατάστημα στα 26€. Αξίζη να του περάσω ελληνικά; Πώς ενεργοποιω της ειδοποιήσεις για sms; Επίσης για βαιμπερ, φβ και άλλα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karamazof53 Δημ. November 11, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2019 Μολης το πήρα από ελληνικο κατάστημα στα 26€. Αξίζη να του περάσω ελληνικά; Πώς ενεργοποιω της ειδοποιήσεις για sms; Επίσης για βαιμπερ, φβ και άλλα;Μέσα στο mi fit θα βρεις τις επιλογές για όλες τις ειδοποιήσεις. Όσον αφορά τα ελληνικά εγώ περιμένω επίσημο update, το έχει αναφέρει η Xiaomi ότι θα έρθει αλλά δεν είμαι σίγουρος τελικά αν θα το κανει Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas123464 Δημ. November 11, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2019 (edited) Μέσα στο mi fit θα βρεις τις επιλογές για όλες τις ειδοποιήσεις. Όσον αφορά τα ελληνικά εγώ περιμένω επίσημο update, το έχει αναφέρει η Xiaomi ότι θα έρθει αλλά δεν είμαι σίγουρος τελικά αν θα το κανει Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Η μόνη ειδοποίηση που μου δειχνη το ρολόι είναι η κλήση τπτ άλλο. Ενώ έχω ρύθμιση τα πάντα μέσα από την εφαρμογή δεν μου δειχνη τπτ ούτε άμα. Μάλλον πρέπει να το κοιτάξω καλύτερα. Έχω xiaomi mi max 2 Edit: τελικά έβγαλα άκρη. Ήθελε επιπλέον ρυθμίσεις Edited November 11, 2019 by kostas123464 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karamazof53 Δημ. November 11, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2019 Η μόνη ειδοποίηση που μου δειχνη το ρολόι είναι η κλήση τπτ άλλο. Ενώ έχω ρύθμιση τα πάντα μέσα από την εφαρμογή δεν μου δειχνη τπτ ούτε άμα. Μάλλον πρέπει να το κοιτάξω καλύτερα. Έχω xiaomi mi max 2 Edit: τελικά έβγαλα άκρη. Ήθελε επιπλέον ρυθμίσειςΝαι πρέπει να δώσεις και τα αντίστοιχα δικαιώματα. Καλορίζικο Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas123464 Δημ. November 11, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2019 Ναι πρέπει να δώσεις και τα αντίστοιχα δικαιώματα. Καλορίζικο Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Ευχαριστώ αρχοντα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas123464 Δημ. November 12, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2019 Καλημέρα. Να ρωτήσω κάτι. Έχω συνδεδεμένο το ρολόι με το κινητό με ανοιχτά bluetoooth. Απομακρύνομαι κάποια μέτρα από το κινητό και αυτό ξεσυνδεεται. Μετά έρχομαι κοντά στο κινητό και πρέπει να συνδεθεί μόνο του η πρέπει να το κάνω χειροκίνητα; Δεν συνδέεται μόνο του αυτόματα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dgeorge4 Δημ. November 12, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2019 Καλημέρα. Να ρωτήσω κάτι. Έχω συνδεδεμένο το ρολόι με το κινητό με ανοιχτά bluetoooth. Απομακρύνομαι κάποια μέτρα από το κινητό και αυτό ξεσυνδεεται. Μετά έρχομαι κοντά στο κινητό και πρέπει να συνδεθεί μόνο του η πρέπει να το κάνω χειροκίνητα; Δεν συνδέεται μόνο του αυτόματα; Γιατί τί σου κάνει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas123464 Δημ. November 12, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2019 Γιατί τί σου κάνει; Όταν απομακρυνθω πολύ από το κινητό ξεσυνδεεται. Λογικό. Αλλά όταν πάλι ξαναπλησιαζω το κινητό δεν συνδέεται αυτόματα; Πρέπει να το κάνω χειροκίνητα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vision72 Δημ. November 13, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2019 Αυτόματα συνδέεται πάλι. Παράθεση Leeco Cool1 4/64 Gold Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karamazof53 Δημ. November 22, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2019 Χθες έκανε αναβάθμιση αλλά πάλι τίποτε με τα ελληνικά.τι στο καλό γίνεται; είχαν ανακοίνωσει ότι θα τα ενσωματώσουν... Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts