taliban Δημοσιεύτηκε June 8, 2019 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε June 8, 2019 Πριν λίγες ημέρεςη Xiaomi επισημοποίησε την ημερομηνία παρουσίασης της συσκευής στις 11 Ιουνίου με πρόσκληση και online teasers που επιβεβαιώνουν ότι θα διαθέτει πλέον ελαφρώς μεγαλύτερη μπαταρία για βελτιωμένη αυτονομία και φυσικά έγχρωμη οθόνη μαζί με νέα μενού (watchfaces κλπ) που θα συζητηθούν. ο Lei Jun (Xiaomi CEO) δημοσίευσε ένα νέο teaser για το Mi Band 4, με την συσκευή στα χέρια του, καθώς και τα διαφορετικά χρώματα στα οποία θα είναι διαθέσιμα τα bands (Κόκκινο, Μπλε, Μαύρο, Καφέ και Μπεζ) Στην φωτογραφία που έδωσε στη δημοσιότητα ο Lei Jun πάντως φαίνεται καθαρά η έγχρωμη OLED οθόνη της συσκευής, με αισθητήρα καρδιακών παλμών και το βύσμα – επαφής για την φόρτιση. Θα διατεθούν 2 εκδόσεις του Mi Band 4, οι XMSH08HM και XMSH07HM με την πρώτη να διαθέτει και NFC για ανέπαφες συναλλαγές στην Κίνα Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. June 11, 2019 Author Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2019 Κύρια χαρακτηριστικά 0.95-inch (120 x 240 pixels) AMOLED 24bit color touch screen display with up to 400 nits brightness, 2.5D scratch-resistant glass Shows time, steps, heart rate, activities, weather, notifications from apps, calls and more Microphone for voice assistant Photoplethysmography (PPG) / Heart rate sensor Monitors your fitness and tracks your sleep, Sedentary reminder Tri-axis Accelerometer + Tri-axis Gyro, Capacitive Wear Monitoring Sensor 22.1g / 22.2g (NFC) ultra light body 5ATM (50 meters) water resistant Bluetooth 5.0 LE, NFC (Optional) 135mAh / 125mAh (NFC) Li Ion polymer battery with up to 20 days / 15 days (NFC) of usage εμφανίστηκε ως προπαραγγελία και στο gearbest https://www.gearbest.com/smart-wristband/pp_009874101197.html?wid=1433363&lkid=39908226 Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioannisman2 Δημ. June 11, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2019 Οξύμετρο και μετρητή πίεσης θα έχει για να το προτιμήσουμε από το αντίστοιχο 4άκι της huawei?;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. June 11, 2019 Author Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2019 Οξύμετρο και μετρητή πίεσης θα έχει για να το προτιμήσουμε από το αντίστοιχο 4άκι της huawei?;) Από τα λίγα που διάβασα , δεν πρέπει να έχει Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teopanta1 Δημ. June 20, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2019 Το έχει πάρει κάποιος να μας πει εντυπώσεις; Στάλθηκε από το ONEPLUS A5010 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Yπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. June 25, 2019 Author Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2019 Το βρήκα στο banggod με κουπόνι και priority στα 29 σκάρτα € σύνολο, σήμερα το έστειλαν λογικά σε 15 μέρες περίπου θα το έχω. Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfaeffe Δημ. June 26, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2019 Το βρήκα στο banggod με κουπόνι και priority στα 29 σκάρτα € σύνολο, σήμερα το έστειλαν λογικά σε 15 μέρες περίπου θα το έχω. Θα μπορουσες να παραθεσεις το link και το κουπονι; Στο bangood τωρα εχει 45€ χωρις κουπονι. Έστω με pm αν θες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. June 26, 2019 Author Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2019 (edited) Θα μπορουσες να παραθεσεις το link και το κουπονι; Στο bangood τωρα εχει 45€ χωρις κουπονι. Έστω με pm αν θες. Το κουπόνι ήταν το BGeu123 αλλά δεν ξέρω αν ισχύει ακόμα. edit Βλέπω να υπάρχει και εδώ στα 33 ευρώ https://www.ebay.com/itm/233233163996 λέει ότι στέλνει από Γερμανία sent from my 1+3T Edited June 26, 2019 by taliban Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Thanasis159 Δημ. July 1, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2019 Μόλις παρήγγειλα κι εγώ από banggood, στα 31,79 με priority direct και insurance. Μακάρι να φτάσει πριν το τέλος του μήνα για να το έχω και στις διακοπές μαζί. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. July 13, 2019 Author Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2019 Παρέλαβα πριν από μερικές ημέρες την έκδοση CH η οποία έχει μόνο Κινέζικα και Αγγλικά ως γλώσσα, σε αναμονή της ανάπτυξης firmware με πλήρη υποστήριξη των Ελληνικών, μέχρι τότε κατεβάζουμε την mifit από το playstore και την mi band master που μέσω αυτού αλλάζουμε την γλώσσα από default σε αγγλικά και έτσι έχουμε αγγλικά στο band χωρίς να χρειαστεί να αλλάξουμε την γλώσσα του τηλ από Ελληνικά ( στην περίπτωση αυτή , αλλιώς αν η συσκευή είναι στην αγγλική γλώσσα, παίζει κανονικά χωρίς την βοήθεια της mi band master ). Στα υπόλοιπα της συσκευής......+ στην φωτεινότητα και σαφώς πιο εύχρηστο σε σχέση με το 3 Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paokaras45 Δημ. July 13, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2019 Απο ελληνικούς χαρακτήρες; πως πάει; Δηλαδή αναγνώριση κλήσης.... Μηνύματα viber Γενικά ειδοποιήσεις;;;; Κάνα screenshot παίζει; Στάλθηκε από το LG-H960 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. July 13, 2019 Author Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2019 Απο ελληνικούς χαρακτήρες; πως πάει; Δηλαδή αναγνώριση κλήσης.... Μηνύματα viber Γενικά ειδοποιήσεις;;;; Κάνα screenshot παίζει; Στάλθηκε από το LG-H960 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk τα ελληνικά εμφανίζονται κανονικά, με εξαίρεση τους τονισμένους χαρακτήρες και τα emoji , αυτά από όσα γνωρίζω γα την ώρα, στο xiaomi-miui.gr υπάρχουν και φωτό από Ελληνες κατόχους Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
181293 Δημ. July 22, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2019 Βλέπω να υπάρχει και εδώ στα 33 ευρώ https://www.ebay.com/itm/233233163996 λέει ότι στέλνει από Γερμανία sent from my 1+3T Παραγγελία 02 Ιουλ και παραλαβή σήμερα 22 Ιουλ χωρίς τελωνεία και λοιπές διαδικασίες. Επιλογή EU priority Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teopanta1 Δημ. July 23, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2019 Παραγγελία 02 Ιουλ και παραλαβή σήμερα 22 Ιουλ χωρίς τελωνεία και λοιπές διαδικασίες. Επιλογή EU priorityΑπό που το παρήγγειλες; Στάλθηκε από το ONEPLUS A5010 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Yπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Thanasis159 Δημ. July 23, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2019 Εγώ banggood, ίδιο περίπου χρονοδιάγραμμα, παραλαβή στις 17/07. 31 και κάτι ψιλά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
181293 Δημ. July 23, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2019 Από που το παρήγγειλες; Στάλθηκε από το ONEPLUS A5010 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Το παρήγγειλα από το σύνδεσμο που έδωσε παραπάνω ο φίλος Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. July 23, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2019 Για πείτε και καμία πληροφορία για τη μπαταρία. Επίσης μπορεί να μπει watchface το οποίο να εμφανίζει δευτερόλεπτα? Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. July 23, 2019 Author Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2019 Για πείτε και καμία πληροφορία για τη μπαταρία. Επίσης μπορεί να μπει watchface το οποίο να εμφανίζει δευτερόλεπτα? Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Μπαταρία πάνω από 12 μέρες με καθημερινή σύνδεση και αρκετή με το τηλ. Για το 2ο δεν έχω ψάξει κάτι σαν αυτό που ζητάς Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karamazof53 Δημ. July 26, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2019 Παιδιά καλησπέρα. Επειδή δεν έχω ξανά πάρει mi band πείτε μου οι εκδόσεις που υπάρχουν είναι 2;κινεζική και international? Γιατί βλέπω κάποια σκρουτζομαγαζα γράφουν για global.... Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Thanasis159 Δημ. July 26, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2019 2 έχω και εγώ στην αντίληψη μου, την international και την κινεζική που έχει και NFC το οποίο χρησιμοποιείται μόνο εντός Κίνας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
garefal Δημ. July 30, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2019 Καλημερα παρελαβα απο aliexpress την international version. Υπαρχει καποος να εχει φορεσει bracelet που να ταιριαζει? Δοκιμασα ενα για Mi band 3 αλλα δεν κουμπωνε με τιποτα. . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karlosamos Δημ. August 4, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2019 Γνωρίζει κανείς αν είναι η international version https://gearbest.app.link/XltYtePgSY Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Η μόνη διαφορά μεταξύ αγίων και αμαρτωλών είναι ότι, κάθε άγιος έχει παρελθόν και κάθε αμαρτωλός μέλλον... (Oscar Wilde) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gx2 Δημ. August 4, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2019 Γιατί να μπλέξεις από Κίνα. Δες εδώ: https://www.skroutz.gr/s/18992191/Xiaomi-Mi-Smart-Band-4-Μαύρο.html Στάλθηκε από το HTC 10 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση :innocent: Όλα είναι σχετικά... :devil: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vagelis3k Δημ. August 9, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2019 Γειά σας ρε παιδιά... Τσεκάρω κι εγώ στο ebay για το συγκεκριμένο μοντέλο κι έχω μπερδευτεί... Γίνεται το ένα store να το δίνει 10 κ το άλλο 30? Κατι μάλλον δεν καταλαβαίνω... Για πείτε.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. August 9, 2019 Author Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2019 Γειά σας ρε παιδιά... Τσεκάρω κι εγώ στο ebay για το συγκεκριμένο μοντέλο κι έχω μπερδευτεί... Γίνεται το ένα store να το δίνει 10 κ το άλλο 30? Κατι μάλλον δεν καταλαβαίνω... Για πείτε.. είναι απλό, αυτό με τα 10 είναι μουσαντένιο, δεν υπάρχει περίπτωση να είναι γνήσιο . Πάνε πάρτο από banggood με το κουπόνι BGSLDGR πάει στα 28 € , βάζεις και priority direct mail και δεν έχεις και πρόβλημα με τελωνεία κλπ Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts