Jump to content

Κείμενο επιστολής διαμαρτυρίας για πάγια οτε

Κοινοποίηση

Recommended Posts

Οι απαντησεις στο θεμα της αστυνομικης ταυτοτητας ειναι εδω:

http://www.nethome.gr/adsl/at.htm#a1

Μια σοβαρη κινηση διαμαρτυριας δεν γινεται με αριθμο τηλεφωνου, εκει να δειτε τι αριθμο θα εδινε ο καθενας...

Αν θέλει να δώσει ο άλλος ψευτικό αριθμό ταυτότητας τον δίνει, με την ίδια ευκολία που θα έδινε και ψεύτικο αριθμό τηλεφώνου, οπότε το θεωρώ κάπως άτοπο...

ο αριθμός ταυτότητας όμως θεωρείται πιο σημαντικός και έτσι κάνει τον κόσμο πιο επιφυλακτικό στον να τον δώσει (αν θέλει να δώσει τα πραγματικά του στοιχεία!).

Πάντως θα προτιμούσα να έδινα τον αριθμό τηλ. μου και τον λογαριασμό e-mail και να μου ερχόταν μήνυμα με το οποίο θα επιβεβαίωνα την υπογραφή μου! Πιστεύω πως ο αριθμός ταυτότητας μειώνει κατά πολυ τον αριθμό των ατόμων!

Υ.Γ Επίσης δεν μου απάντησε κανείς στον λόγο ύπαρξης του να είναι υποχρεωτικό το πεδίο "ημερομηνία γέννησης"!!!

• Απαντήσεις 82
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Σύνολο Συμμετοχών: 1060 και συνεχιζουμε...

Που και να μην ήταν μέσα στο κατακαλόκαιρο !!!

:confused: :X

Αν θέλει να δώσει ο άλλος ψευτικό αριθμό ταυτότητας τον δίνει, με την ίδια ευκολία που θα έδινε και ψεύτικο αριθμό τηλεφώνου, οπότε το θεωρώ κάπως άτοπο...

ο αριθμός ταυτότητας όμως θεωρείται πιο σημαντικός και έτσι κάνει τον κόσμο πιο επιφυλακτικό στον να τον δώσει (αν θέλει να δώσει τα πραγματικά του στοιχεία!).

Πάντως θα προτιμούσα να έδινα τον αριθμό τηλ. μου και τον λογαριασμό e-mail και να μου ερχόταν μήνυμα με το οποίο θα επιβεβαίωνα την υπογραφή μου! Πιστεύω πως ο αριθμός ταυτότητας μειώνει κατά πολυ τον αριθμό των ατόμων!

Υ.Γ Επίσης δεν μου απάντησε κανείς στον λόγο ύπαρξης του να είναι υποχρεωτικό το πεδίο "ημερομηνία γέννησης"!!!

Αν κατσεις λιγο και σκεφτεις θα καταλαβεις γιατι δεν μπορει κανενας να δωσει ψευτικο αριθμο ταυτοτητας σε συνδυασμο με την ημερομηνια γεννησης ;)

Οποτε μαλλον ατοπο ειναι αυτο που λες σε σχεση με τον αροθμο τηλεφωνου σε συγκριση με τον αριθμο ταυτοτητας...

Νομίζω ότι έχει δίκιο ο dantouan. Εξάλλου υπάρχει και ο δικηγόρος. Αν δεν υπήρχε ο δικηγόρος ούτε εγώ θα υπέγραφα...
Η γνώση είναι το υλικό, η σοφία είναι να ξέρεις πως να το χρησιμοποιήσεις..

Αν κατσεις λιγο και σκεφτεις θα καταλαβεις γιατι δεν μπορει κανενας να δωσει ψευτικο αριθμο ταυτοτητας σε συνδυασμο με την ημερομηνια γεννησης ;)

Οποτε μαλλον ατοπο ειναι αυτο που λες σε σχεση με τον αροθμο τηλεφωνου σε συγκριση με τον αριθμο ταυτοτητας...

Δεν πρόκειτε όμως το "συστημα" να απορρίψει την υπογραφή σου και στο κάτω κάτω μόνο κάποιος που έχει πρόσβαση σε στοιχεία Α.Τ μπορεί να κάνει τον έλεγχο και αυτός σίγουρα δεν είναι ένας δικηγόρος!!!

Ο συγκεκριμένος τρόπος στο http://www.noepatents.gr/ για την συγκέντρωση υπογραφών δηλαδή δεν είναι και τόσο αξιόπιστος/σοβαρός;;; :confused:

Δεν πρόκειτε όμως το "συστημα" να απορρίψει την υπογραφή σου και στο κάτω κάτω μόνο κάποιος που έχει πρόσβαση σε στοιχεία Α.Τ μπορεί να κάνει τον έλεγχο και αυτός σίγουρα δεν είναι ένας δικηγόρος!!!

Ο συγκεκριμένος τρόπος στο http://www.noepatents.gr/ για την συγκέντρωση υπογραφών δηλαδή δεν είναι και τόσο αξιόπιστος/σοβαρός;;; :confused:

Καλημέρα σε όλους.

Καταρχήν ευχαριστώ το myphone.gr για τη φιλοξενία του και την προβολή του θέματος. Όταν οργανώσετε διαμαρτυρία για τις ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΕΣ χρεώσεις επικοινωνιών δεδομενών στην κινητή τηλεφωνία επικοινωνήστε μαζί μου για hints&tips ;)

Έκανα εγγραφή κατόπιν προτροπής για να απαντήσω σε μερικές (εύλογες) ερωτήσεις σας.

Θα αρχίσω από το εύκολο:

Γιατί την ημερομηνία γέννησης;

Επειδή σύμφωνα με τον Ν.2472/97, ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ να τηρούνται προσωπικά δεδομένα ανηλίκων. Επίσης δεν μπορούν (στυγνά νομικά) να προσυπογράφουν διαμαρτυρίες/καταγγελίες. Συνεπώς πρέπει να ξέρουμε ποιοι είναι κάτω των 18 ώστε οι δικές τους συμμετοχές να προστίθενται σε ένα σύνολο που θα αναφέρεται περίπου ως εξής:

"1500 υπογράφοντες τα στοιχεία των οποίων βρίσκονται στην κατοχή του δικηγόρου και 80 ανήλικοι για τους οποίους δεν τηρούνται στοιχεία"

Για το τι χρειάζονται οι αριθμοί Α.Τ. ξαναπαραθέτω το link: http://www.nethome.gr/adsl/at.htm#a1

Παρακαλώ διαβάστε το αν πρόκειται να κάνουμε διάλογο (π.χ. η ερώτηση "γιατί όχι το τηλέφωνό μου;" απαντάται εκεί)

Ρωτάς φίλε QTiVoCo αν ο τρόπος του epatents δεν είναι τόσο "σοβαρός"...

Βλέπω στο epatents.gr καταχώρηση:

Nikolas M foititis athina

Είμαι 100% σίγουρος ότι αν δούμε την Β.Δ. τους υπάρχουν και χειρότερα στοιχεία!

Δε γνωρίζω τον Νικόλα, μπορεί να είναι το καλύτερο παλικάρι και μέγας αγωνιστής, αλλά γνωρίζω ότι η παρούσα γραμμή δε λέει απολύτως τίποτε σε κανέναν υπεύθυνο. Όσο για τα ΜΜΕ, μάλλον δυσφήμιση αποτελεί.

Είτε έτσι, είτε αλλιώς ζούμε σε μια δημοκρατική κοινωνία.

Μια κοινωνία που για να φτάσει στο επίπεδο που βρίσκεται (όσο υψηλό/χαμηλό κι αν είναι) έδωσε σοβαρούς αγώνες.

Δε νομίζω ότι το να δώσει κάποιος τα στοιχεία της Α.Τ. του, αποτελεί την ύψιστη θυσία.

Αλλά... είπαμε... ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ. Ο καθένας παίρνει τις αποφάσεις του.

ΥΓ. Αναφέρθηκε πολλάκις αλλά άλλη μια φορά δε βλάπτει: Όποιος στείλει τα στοιχεία του μπορεί να ζητήσει τα δικά μου και τα λοιπά στοιχεία επαφής του δικηγόρου. Δεν είναι λίγοι αυτοί που επικοινώνησαν, μου έδωσαν όλα τα στοιχεία τους (μαζί με άλλα όπως διεύθυνση,τηλέφωνο!!!) και ζήτησαν να μη δώσουν τον Α.Τ. τους. Γι αυτούς έχω αποθηκευμένη απάντηση σε Notepad με τα δικά μου (πλήρη) στοιχεία, όπως και το τηλέφωνο του δικηγόρου.

Μέχρι στιγμής, ΟΛΟΙ αυτοί που μπήκαν σε αυτή τη διαδικασία μου έστειλαν σε απάντηση τον Α.Τ. τους.

ΥΓ2. Μη βασίζεσαι σε αυτά που λέω QTiVoCo... Όμως 1163 άτομα έχουν υπογράψει και 150+ κάθε ημέρα υπογράφουν. Έχουμε και οι 1163 άδικο; :D

Όσοι έχετε (ακόμα) επιφυλάξεις σχετικά με την καταχώρηση του αριθμού ταυτότητας διαβάστε και αυτό από το φόρουμ του DISABLED.GR / ΑΝΑΠΗΡΙΑ ΤΩΡΑ:

http://www.disability.gr/portal/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&p=37974#37974

Ευχαριστουμε φιλε athens2005... :)

Σύνολο Συμμετοχών: 1395

Σύνολο Συμμετοχών: 1805

00 Ημέρες, 01 Ώρες, 54 Λεπτά, 36 Δευτερόλεπτα

έως την αποστολή της Διαμαρτυρίας

Πλησιάζουμε!

Πολύ καλός αριθμός συμμετοχών!

:up: :up:

Η διαμαρτυρια πηρε 2 ημερες παραταση...

Σύνολο Συμμετοχών: 1879

01 Ημέρες, 17 Ώρες, 50 Λεπτά, 01 Δευτερόλεπτα

έως την αποστολή της Διαμαρτυρίας

2222 4 ώρες και 10 λεπτά έως την αποστολή της Διαμαρτυρίας

Κάτι πολύ σημαντικό - παρακαλώ δώστε προσοχή

yiapap:

BETA TESTERS WANTED!

Για τη β' φάση που θα ξεκινήσει σήμερα μετά τις 19.00, όποιος επισκέπτεται το nethome.gr/adsl/ θα μπορεί να δηλώνει συμμετοχή στην διαμαρτυρία που έχουμε ξεκινήσει.

Η νέα φόρμα Υποστήριξης δίνει τη δυνατότητα σε όλους όσοι δεν ήθελαν να υπογράψουν την επιστολή που θα στείλουμε σήμερα, τουλάχιστον να δηλώσουν το παρόν από εδώ και πέρα.

Για τη νέα φόρμα απαιτούνται:

Ονοματεπώνυμο

Έγκυρο Email

Στη λίστα των υποστηρικτών της προσπάθειας θα προστεθούν μόνον όσοι δώσουν έγκυρο email και ενεργοποιήσουν τη συμεετοχή τους ακολουθώντας το link ενεργοποίησης στο email που θα λάβουν.

Παρακαλώ δοκιμάστε τη φόρμα ΕΙΔΙΚΑ αν έχετε "περίεργους" email clients

http://www.nethome.gr/adsl/default2.asp

Thanks

Δείτε και εδώ για νέα posts/σχόλια και παρατηρήσεις

http://www.adslgr.com/forum/showthread.php?p=297253&posted=1#post297253

Για όσους είχαν ενδοιασμούς με τον Α.Τ

Δείτε εδώ http://www.nethome.gr/adsl/

Στηρίξτε μας δίνοντας ονοματεπώνυμο και έγκυρο e-mail

Απο εδω και περα παιδια μπορειται :

Αν θέλετε, μπορείτε να δηλώσετε την υποστήριξή σας στη Διαμαρτυρία εισάγοντας το ονοματεπώνυμο και το Email σας στην παρακάτω φόρμα.

Παρακαλούμε ΜΗ συμπληρώνετε τη φόρμα εφόσον έχετε ήδη υπογράψει με τα στοιχεία σας στη Φόρμα Συμμετοχής!

Μετά την υποβολή θα σας αποσταλλεί email, στη διεύθυνση που δηλώσατε, με έναν δεσμό ενεργοποίησης τον οποίο πρέπει να ακολουθήσετε. Η διαδικασία αυτή είναι απαραίτητη για την πιστοποίηση του email του υπογράφοντος (της υπογράφουσας).

Σημείωση: Μόνον μετά την ενεργοποίηση θα προστεθείτε στη λίστα των υποστηρικτών.