elteo Δημ. March 1, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2020 Περίεργα πράγματα... Μπορείς να δοκιμάσεις να βάλεις λάθος κωδικό να μου πεις τί κάνει; Sent from my Mi 9T Pro using Tapatalk Αν βάλω σωστά το πιν δουλεύει σωστά με το SIM. Αν βάλω λάθος το πιν όντως ξεκινά η αντίστροφη μέτρηση αλλά δεν έχω κάτι να δω αν όντως θα το χρεώσει σωστά. Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chriszamanis Δημ. March 1, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2020 Καλά εννοείται δεν έχεις να δοκιμάσεις παραπάνω!!! Άρα βγάζει αντίστροφη μέτρηση και με λάθος κωδικό.. δεν είναι περίεργο; Σε ποιο μέρος του τηλέφωνου είναι το nfc; Δηλαδή ποιο σημείο της πλάτης του κινητού πλησιάζεις στο μηχάνημα; Sent from my Mi 9T Pro using Tapatalk Παράθεση OTI KAI NA KANEIΣ ΕΙΝΑΙ ΑΣΗΜΑΝΤΟ, ΕΙΝΑΙ ΟΜΩΣ ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ. M.GANDHI :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. March 1, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2020 Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chriszamanis Δημ. March 1, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2020 Άρα κάπου κάτω από τις κάμερες. Γενικά πιάνει εύκολα πώς το έχεις δει; Δηλαδή πρέπει να το πετύχεις ακριβώς η πιάνει εύκολα; Sent from my Mi 9T Pro using Tapatalk Παράθεση OTI KAI NA KANEIΣ ΕΙΝΑΙ ΑΣΗΜΑΝΤΟ, ΕΙΝΑΙ ΟΜΩΣ ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ. M.GANDHI :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. March 1, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2020 Nαι πιάνει πάντα. Δεν με απογοήτευσε ποτέ. Η πλάκα είναι στα βλέμματα των ατόμων 3ης ηλικίας στο σούπερ μάρκετ όταν με βλέπουν να πληρώνω με το κινητό. :lol: Αξία ανεκτίμητη.:lol: Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chriszamanis Δημ. March 1, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2020 Καλά εννοείται!! Άντε να δούμε δε μπορώ να καταλάβω γιατί δεν μου ων έπαιξε σήμερα που δοκίμασα. Με προβληματίζει που τελικά παίζει και με τις δύο ρυθμίσεις Sim και την άλλη. Σημαίνει πώς δεν έφταιγε αυτό Sent from my Mi 9T Pro using Tapatalk Παράθεση OTI KAI NA KANEIΣ ΕΙΝΑΙ ΑΣΗΜΑΝΤΟ, ΕΙΝΑΙ ΟΜΩΣ ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ. M.GANDHI :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Shinig Δημ. March 2, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2020 (edited) Καλημέρα!Καλο μήνα και καλη Καθαρά Δευτέρα! Εχθές σε περιοχή που δεν εχω ξαναδεί ποτε μου 4G+ με Wind και γενικα με Xiaomi και το RN4 και με Mi8(Παραλία Νερατζα Κορινθίας) ειδα το "+" αλλα δεν μπόρεσα να δω ταχύτητα! Παραθέτω ss! Ειμαι με EEA ROM 11.0.3.0! https://m.imgur.com/gallery/Qiu956G Edited March 2, 2020 by Shinig Παράθεση Xiaomi Mi8 Global 6/128 Xiaomi.eu Dev Rom Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. March 2, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2020 (edited) το τηλέφωνο μας υποστηρίζει κανονικά lte-a προς τι η έκπληξη και μάλιστα 3ca,φτάνει να το υποστηρίζει και η wind στην περιοχή σου Sent from my Mi 9T Pro using Tapatalk Edited March 2, 2020 by akalos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Shinig Δημ. March 2, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2020 το τηλέφωνο μας υποστηρίζει κανονικά lte-a προς τι η έκπληξη και μάλιστα 3ca,φτάνει να το υποστηρίζει και η wind στην περιοχή σου Sent from my Mi 9T Pro using Tapatalk Στο οτι το Mi8 δεν ειχα δεί ποτε 4g+! Αν ειχε vowifi η Wind θα ταν όλα τέλεια! Παράθεση Xiaomi Mi8 Global 6/128 Xiaomi.eu Dev Rom Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manwlis77 Δημ. March 2, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2020 (edited) Άκυρο .........,...... Edited March 2, 2020 by manwlis77 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chriszamanis Δημ. March 2, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2020 Καλησπέρα, καλή σαρακοστή σε όλους. Μια ερώτηση, σε ποιο region είναι καλύτερα να το έχουμε το τηλέφωνο? Βασικά με το που το πήρα όσο το είχα Ελλάδα καμία αναβάθμιση! Το γύρισα Ελβετία και πήρε την Global 11.0.3. 1)ΝΑ το αφήσω Ελβετία? Θα υπάρχει κάποιο πρόβλημα αν μένει μόνιμα σε άλλο region? 2)Ελβετία είναι καλά ή έχουμε καλύτερο? 3)Η Global 11.0.3 είναι η τελευταία, είμαι οκ δηλαδή? Παράθεση OTI KAI NA KANEIΣ ΕΙΝΑΙ ΑΣΗΜΑΝΤΟ, ΕΙΝΑΙ ΟΜΩΣ ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ. M.GANDHI :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Shinig Δημ. March 2, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2020 Μια ερώτηση.. Έβαλα τον κωδικό για το volte,δεν ειδα ούτε εικονιδιο ούτε τίποτα! Για να γυρίσω οπως ήταν σε μαμά κατάσταση πρην το πληκτρολογησω πρέπει να λέει enabled η disabled? Δηλαδή σε κατάσταση οπως το ανοίγουμε για πρώτη φορά απο το κουτί. Παράθεση Xiaomi Mi8 Global 6/128 Xiaomi.eu Dev Rom Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zevoulon_13 Δημ. March 2, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2020 Πριν μερικά ποστ συζητήθηκε το θέμα NFC και ηλεκτρονικού πορτοφολιου... Αποτι κατάλαβα ήταν εφαρμογή της Alpha Bank... Ξέρουμε αν υπάρχει κάτι αντίστοιχο για Πειραιώς? Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Shinig Δημ. March 2, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2020 Πριν μερικά ποστ συζητήθηκε το θέμα NFC και ηλεκτρονικού πορτοφολιου... Αποτι κατάλαβα ήταν εφαρμογή της Alpha Bank... Ξέρουμε αν υπάρχει κάτι αντίστοιχο για Πειραιώς? Ευχαριστώ Χωρίς να ειμαι σίγουρος μονο η alphabank εχει τέτοια υπηρεσία.. Παράθεση Xiaomi Mi8 Global 6/128 Xiaomi.eu Dev Rom Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chriszamanis Δημ. March 2, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2020 Ναι μόνο η alpha bank έχει Παράθεση OTI KAI NA KANEIΣ ΕΙΝΑΙ ΑΣΗΜΑΝΤΟ, ΕΙΝΑΙ ΟΜΩΣ ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ. M.GANDHI :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gambitzx Δημ. March 2, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2020 Ναι μόνο η alpha bank έχει Μετά νομίζω ή μόνη λύση είναι να κάνεις Revolut,εγώ περιμένω την κάρτα να μου έρθει. Μπορείς κ από εκεί να κάνεις τέτοιου είδους συναλλαγές Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SteliosTh Δημ. March 2, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2020 Μια ερώτηση.. Έβαλα τον κωδικό για το volte,δεν ειδα ούτε εικονιδιο ούτε τίποτα! Για να γυρίσω οπως ήταν σε μαμά κατάσταση πρην το πληκτρολογησω πρέπει να λέει enabled η disabled? Δηλαδή σε κατάσταση οπως το ανοίγουμε για πρώτη φορά απο το κουτί. Πρέπει να στο ενεργοποιήσει και ο πάροχος σου, τουλάχιστον έτσι έκανα εγώ με Vodafone. Από εκεί και πέρα όταν έχεις χαμηλό σήμα κινητής θα βλέπεις άλλο ένα εικονίδιο σαν του wifi που είναι το voWIFI. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Shinig Δημ. March 3, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2020 Πρέπει να στο ενεργοποιήσει και ο πάροχος σου, τουλάχιστον έτσι έκανα εγώ με Vodafone. Από εκεί και πέρα όταν έχεις χαμηλό σήμα κινητής θα βλέπεις άλλο ένα εικονίδιο σαν του wifi που είναι το voWIFI. Ωραία!Εσυ όταν έβαλες τον κωδικό σου έγραψε disabled η enabled την πρώτη φορά? Παράθεση Xiaomi Mi8 Global 6/128 Xiaomi.eu Dev Rom Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
c3250 Δημ. March 3, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2020 Ωραίος φίλε ευχαριστώ Στάλθηκε από το Mi 9T Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ----- προσθήκη μηνύματος 86 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Έτσι και αλλιώς το titanium δεν δουλεύει πλέον καλά στο Android 10,αν είσαι root δοκίμασε καλύτερα το migrate Στάλθηκε από το Mi 9T Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Το migrate θελει και Root? Υπαρχει καποια Αλλη Εφαρμογη που να μην θελει Root? σε Android 10? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tigreos Δημ. March 3, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2020 Ήρθε σε κανέναν η Mi 9T Pro - V11.0.3.0.QFKMIXM Global Stable ;;;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
c3250 Δημ. March 3, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2020 Στο telegram έχει τα νεότερα xml, αν έχεις telegram https://t.me/K20ProPhotography Στάλθηκε από το Mi 9T Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Ρε Παιδια Αυτα Τα Xml Πως τα περναμε στην Gcam? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
syshalt Δημ. March 3, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2020 Ρε Παιδια Αυτα Τα Xml Πως τα περναμε στην Gcam? Τα βάζεις στον φάκελο Configs7. Διαβασε τις οδηγιες... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SteliosTh Δημ. March 3, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2020 Ωραία!Εσυ όταν έβαλες τον κωδικό σου έγραψε disabled η enabled την πρώτη φορά? Αν το έχεις ανοίξει και από τις ρυθμίσεις τότε γράφει enabled. Δεν θυμάμαι τι έγραφε πριν να σου πω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Shinig Δημ. March 3, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2020 Έσκασε 11.0.5.0 αναβάθμιση σε EEA ROM μόλις τωρα στο ξεκαρφωτο.. Παράθεση Xiaomi Mi8 Global 6/128 Xiaomi.eu Dev Rom Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. March 3, 2020 Author Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2020 Μόλις μου ήρθε και την πέρασα ήδη. Στάλθηκε από το Mi 9T Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts