zevoulon_13 Δημ. March 17, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2020 Καλημέρα σε όλους! Προσπαθώ να στείλω ένα sms από την 2η sim στο κινητό (Cosmote) μου βγάζει sms not send - error 1. Το έχει αντιμετωπίσει κανείς ? Ξέρει πως το διορθώνουμε ? 1. Έχει μονάδες η κάρτα? 2. Έχεις ξαναστείλει SMS από την 2η σιμ? 3. Βαλτην στο slot 1 και ξαναδοκίμασε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. March 17, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2020 Μπορεί κάποιες φορές να αργεί λίγο το εχω δει και εγώ αλλά σήμερα έκανε σε Miui εφαρμογή " Ασφάλεια " αναβάθμιση!Ποια έκδοση του της εφαρμογής έχεις; Στάλθηκε από το Mi 9T Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. March 17, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2020 Μπορεί κάποιες φορές να αργεί λίγο το εχω δει και εγώ αλλά σήμερα έκανε σε Miui εφαρμογή " Ασφάλεια " αναβάθμιση!μα ώρες ώρες κολαει και μαζί μπλοκάρει και ο chrome,ταπαταλκ δουλεύει μια χαρά Sent from my Mi 9T Pro using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dante_100 Δημ. March 17, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2020 1. Έχει μονάδες η κάρτα? 2. Έχεις ξαναστείλει SMS από την 2η σιμ? 3. Βαλτην στο slot 1 και ξαναδοκίμασε Ναι τα είχα κάνει όλα αυτά. Τελικά λύθηκε με το να βάλω στο Custom SMSC μέσα από τις ρυθμίσεις της εφαρμογής το +3097100000 Παράθεση Mobile: OnePlus 9 Pro & Realme Pad 10.4" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kallair Δημ. March 17, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2020 what's up/cu ηρθε σε κανεναν σας η νεα ειδοποιηση που εστειλαν; ουτε σμρ μου ηρθε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. March 17, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2020 (edited) Μου ήρθε με cosmote (whatsup). Eπίσης ήρθε σε Redmi 6, Redmi 7 και Pocophone ολα με Wind. Edited March 17, 2020 by elteo Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asdfgh123 Δημ. March 17, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2020 Ρε παιδια εχω ενα k20 pro και τις δυο φορες δεν ελαβα καμμια ειδοποιηση.Εχω μεσα 2 σιμ μια cosmote και μια vodafone.Eλεγξα τις ρυθμισεις και τα λεει οτι ειναι ενεργα να λαμβανω αλλα τιποτα.Κανεις αλλος? Παράθεση :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Shinig Δημ. March 17, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2020 Εγω με eea rom και Wind την πήρα κανονικά.. Γενικά μήπως θέλει κάποια άλλη ρύθμιση? Παράθεση Xiaomi Mi8 Global 6/128 Xiaomi.eu Dev Rom Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
REVOIL Δημ. March 17, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2020 Εγώ την έλαβα κανονικά με wind σε k20 pro ενώ αντίστοιχα σε redmi note 5 και 6 πάλι με wind όχι. Βρισκόμασταν όλοι στον ίδιο χώρο. Μόνη πιθανή διαφορά που είχαμε είναι ότι το δικό μου ήταν σε 4g ενώ τα άλλα σε 3g. Να πω ότι παίζει ρόλο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GUZGUN Δημ. March 17, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2020 Εγώ δεν την πήρα ούτε πριν ούτε τώρα, με xtrv stable 11.0.5. Who cares. Στάλθηκε από το Mi 9T Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Sony Ericsson k700, samsung wave GT8500 samsung galaxy s3 GTi9300, LG G3 32gb 3gb Ram LeEco le max 2 x820 6/64gb Xiaomi mi mix 2s 6/64 Xiaomi mi 9t pro 6/128 Poco F4 8/256 Vivo x80 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
unforgiven Δημ. March 18, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2020 Με αυτά τα διαρκή updates του Facebook, τι θα γίνει; Κάθε λίγο features for Facebook... Παράθεση Ποτέ μην λογομαχείς με έναν βλάκα... Θα σε ρίξει στο επίπεδό του και θα σε νικήσει λόγω πείρας. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saltofx_v Δημ. March 18, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2020 Εγώ δεν την πήρα ούτε πριν ούτε τώρα, με xtrv stable 11.0.5. Who cares. Στάλθηκε από το Mi 9T Pro μου χρησιμοποιώντας TapatalkΜια από τα ίδια Στάλθηκε από το Redmi K20 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Πως φλασαρω WIUI σε Motorola Defy:thanks: Πως κανω ROOT Ελληνικο Motorola Defy + (Προσοχη μην το δοκιμασετε σε απλο defy) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stubu Δημ. March 18, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2020 Έχω την έκδοση MIUI Global 11.0.5 Σταθερή. Από το messanger όσες φορές θέλω να στείλω φωτογραφία σε κάποιον, βγάζει την φωτογραφία, κολλάει και μετά από 15 sec την στέλνει ρωτώντας με αν θέλω να κλείσω την εφαρμογή που κόλλησε ή εάν θέλω να περιμένω. :mad: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. March 18, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2020 ποια έκδοση messenger έχεις? με 251xxxxxxx117 όλα καλά Sent from my Mi 9T Pro using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tigreos Δημ. March 18, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2020 Με αυτά τα διαρκή updates του Facebook, τι θα γίνει; Κάθε λίγο features for Facebook... Απεγκατάσταση των update του playstore και εκκαθάριση όλων των δεδομένον του playstore μετά επανεκκίνηση του κινητού και το αφήνεις να κάνει ξανά τα update μονό του και τέλος το πρόβλημα με τα Update του facebook. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kallair Δημ. March 18, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2020 (edited) Έχω την έκδοση MIUI Global 11.0.5 Σταθερή. Από το messanger όσες φορές θέλω να στείλω φωτογραφία σε κάποιον, βγάζει την φωτογραφία, κολλάει και μετά από 15 sec την στέλνει ρωτώντας με αν θέλω να κλείσω την εφαρμογή που κόλλησε ή εάν θέλω να περιμένω. :mad: ακριβως το ιδιο προβλημα.. edit. εσβησα κ περασα παλι την εφαρμογη κ το προβλημα λυθηκε. Edited March 18, 2020 by kallair Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. March 18, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2020 (edited) Ένα παλικάρι στο νήμα του mi8 ανέβασε μια aod alpha όπου δουλεύουν όλες οι εφαρμογές στην aod Δώστε δικαίωμα για ειδοποίηση στην οθόνη κλειδώματος σε όποια εφαρμογή θέλετε να εμφανίζεται στην aod https://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=7989061 Στάλθηκε από το Mi 9T Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Edited March 18, 2020 by vag74 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gambitzx Δημ. March 18, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2020 Παιδιά καλησπέρα, ερώτηση είμαι με mi 9t απλό και μετά από κάθε επαναφορά που έκανα,μου έβαζε ένα widget ram jet για τον καθαρισμό της μνήμης συστήματος. Το έχετε κ σεις; Επηρεάζει σε κάτι αρνητικά; Δεν νομίζω ότι μπορεί κάποιος να το κάνει απεγκατασταση. Δεν υπάρχει καν στις εφαρμογές. Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. March 18, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2020 Παιδιά καλησπέρα, ερώτηση είμαι με mi 9t απλό και μετά από κάθε επαναφορά που έκανα,μου έβαζε ένα widget ram jet για τον καθαρισμό της μνήμης συστήματος. Το έχετε κ σεις; Επηρεάζει σε κάτι αρνητικά; Δεν νομίζω ότι μπορεί κάποιος να το κάνει απεγκατασταση. Δεν υπάρχει καν στις εφαρμογές. ΕυχαριστώΑυτό υπάρχει μέσα στο σύστημα μπορείς να το σβήσεις από τον launcher και να μην το χρησιμοποιείς Στάλθηκε από το Mi 9T Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kallair Δημ. March 18, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2020 Παιδες ερωτηση σχετικα με την χρηση bluetooth ακουστικών. Μπορώ να τα εχω ΜΟΝΟ για τις κλησεις; πχ να το φοραω παντα στο αυτί αλλά όλοι οι ηχοι να αναπαραγονται απο το κινητο. πχ καποιο βιντεο, καποιο παιχνιδι, και όταν εχω εισερχομενη κληση, η ομιλια να ειναι αποκλειστικα απο το bluetooth και μόνο αυτή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
firekostas Δημ. March 18, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2020 Ένα παλικάρι στο νήμα του mi8 ανέβασε μια aod alpha όπου δουλεύουν όλες οι εφαρμογές στην aod Δώστε δικαίωμα για ειδοποίηση στην οθόνη κλειδώματος σε όποια εφαρμογή θέλετε να εμφανίζεται στην aod https://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=7989061 Στάλθηκε από το Mi 9T Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Ευχαριστώ φίλε μου!Δουλεύει κανονικά με όσες εφαρμογές δοκίμασα και κυρίως με Viber που ενδιέφερε πιο πολύ!Το κινητό έγινε ακόμα πιο πλήρες τώρα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. March 18, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2020 Stock Rom global 11.0.3 χωρίς πολλές κλήσεις σήμερα και χρήση WiFi στην δουλειά και στο σπίτι όλα ανοιχτά Στάλθηκε από το Mi 9T Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Ευχαριστώ φίλε μου!Δουλεύει κανονικά με όσες εφαρμογές δοκίμασα και κυρίως με Viber που ενδιέφερε πιο πολύ!Το κινητό έγινε ακόμα πιο πλήρες τώρα!Παρακαλώ αν και τα εύσημα ανήκουν στο παλικάρι που ασχολήθηκε και ανέβασε την aod στο νήμα του mi8 Στάλθηκε από το Mi 9T Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Shinig Δημ. March 18, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2020 Stock Rom global 11.0.3 χωρίς πολλές κλήσεις σήμερα και χρήση WiFi στην δουλειά και στο σπίτι όλα ανοιχτά Στάλθηκε από το Mi 9T Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Παρακαλώ αν και τα εύσημα ανήκουν στο παλικάρι που ασχολήθηκε και ανέβασε την aod στο νήμα του mi8 Στάλθηκε από το Mi 9T Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Μια χαρά είναι!Αντε να έρθει και με το καλο σε stable! Παράθεση Xiaomi Mi8 Global 6/128 Xiaomi.eu Dev Rom Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. March 18, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2020 επιτέλους δουλεύει το raise to screen Sent from my Mi 9T Pro using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. March 19, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2020 επιτέλους δουλεύει το raise to screen Sent from my Mi 9T Pro using TapatalkΚαλημέρα τι κάνει αυτό; Στάλθηκε από το Mi 9T Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts